Απ' ότι βλέπω είσαι γερή πένα.trel@menos έγραψε:φιλε κωστα λες ν αρχισω να γραφω;
Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 20/12 18:00
- trel@menos
Αδελφέ, η γνώμη μου και η στάση μου είναι ότι η λογική είναι καλη όταν μιλάω για διοικητικά θέματα πχ ΑΜΚ κλπ, όταν μιλάω για αγωνιστικά θέματα μιλάει το συναίσθημα, γι αυτό είμαι ΠΑΟΚ για να ονειρεύομαι.kostasff έγραψε:Εποχή Τάφου του Ινδού.thrix έγραψε: Ιστορικά έχουμε χώσει αρκετά διπλά στο βάζελο
Όταν παίζουμε Λόττο λέμε μέσα μας "και αν μου κάτσει?"
Και τώρα μέσα μας, στο βάθος, όλοι ελπίζουμε σε ένα θαύμα. Απλά μιλάμε με βάση την λογική. Και η λογική λέει άσσος με διαφορά.
Επιμένω ξερό διπλό, να το θυμάστε. ΞΕΡΟ!
- trel@menos
-
Λοιπόν...είμαστε πίσω 1 πόντο και έχουμε την τελευταία επίθεση. Ο Βασιλειάδης παίρνει την μπάλα στα τελευταία δευτερόλεπτα, κάνει το drive κι εκεί που έχουν κρεμαστεί όλοι πάνω του νομίζοντας πως θα σουτάρει..αυτός πασάρει κάτω από το καλάθι στον ξεμαρκάριστο Ουέσον, ο οποίος δίνει τη νίκη στην ομάδα μας...Dejavu ε? Είπα τη φάση με άλλους πρωταγωνιστές..! Οι περισσότεροι θα τη θυμόσαστε εκείνη τη μεγάλη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ, που από οτι νομίζω είναι και η τελευταία μας εκεί..
Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε και ο γάιδαρος.....
Με την απουσία των Ουέσον (κυρίως) και Μαρμαρινού, οι ψηλοί του βάζελου αναμένεται να κάνουν πάρτι. Αν συνυπολογίσουμε και την απουσία του Χαρίση, η περιφέρειά μας θα δεινοπαθήσει. Θα πιεστεί αρκετά ο Μούλα για να κουραστεί (πράγμα μάλλον εύκολο στην παρούσα φάση) και οι Καυκής Δεμερτζής είναι μάλλον λίγοι για να καλύψουν την θέση ένα. Φοβάμαι πως πάμε για συντριβή η οποία όσο αναμενόμενη κι αν είναι, πάντα φέρνει γκρίνια και χαλάει το κλίμα μιας ομάδας, με άσχημα επακόλουθα.
Με την απουσία των Ουέσον (κυρίως) και Μαρμαρινού, οι ψηλοί του βάζελου αναμένεται να κάνουν πάρτι. Αν συνυπολογίσουμε και την απουσία του Χαρίση, η περιφέρειά μας θα δεινοπαθήσει. Θα πιεστεί αρκετά ο Μούλα για να κουραστεί (πράγμα μάλλον εύκολο στην παρούσα φάση) και οι Καυκής Δεμερτζής είναι μάλλον λίγοι για να καλύψουν την θέση ένα. Φοβάμαι πως πάμε για συντριβή η οποία όσο αναμενόμενη κι αν είναι, πάντα φέρνει γκρίνια και χαλάει το κλίμα μιας ομάδας, με άσχημα επακόλουθα.
- PAOK_NORTH_ARMY
Μετά τα τελευταία απρόσμενα γεγονότα, δε ξέρω κατά πόσο θα ωφελήσει μακροπρόθεσμα για την ομάδα αυτός ο αποκλεισμός. Αν είχαμε και πολύ λίγες ελπίδες για το ματς, τώρα πιστεύω χάθηκαν εντελώς. Δυστυχώς κάτω από το καλάθι θα είμαστε..... Από την άλλη, τουλάχιστον καταλάβανε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι κωλοχανείο να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει. Αν τα βάλει κανείς στη ζυγαριά πάντως, νομίζω υπερτερούν τα αρνητικά.