Π.Α.Ο.Κ. - Ολύμπια Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

gagas έγραψε:με τον περγαμηνελη αντι του μπαλογιαννη παμε για πρωταθλημα..
δροσο ασε μεσα κ κανενα που ξερει την ιστορια του παοκ.
ολοι γηπεδο για τον ΠΑΟΚ
Aσε αδερφε γιατι τελικα αυτοι που ξερουν ιστορια εχουν κανει την ζημια...Εγω ειμαι πλεον οπαδος του Δροσου...Πληρωνει αβερτα για να κανει μια πεθαμενη ομαδα,ξανα μεγαλη και ολος ο περιγυρος του τον κοροιδευει...Ειμαι μαζι με αυτο το παλικαρι που βρισκεται ταυτοχρονα παντου....Μοχθει γι'αυτην την ομαδα παρολο που δεν ειναι Παοκτσης και τελικα το μυστικο εκει βρισκεται....Να παρει για συνεργατες του επαγγελματιες του χωρου και οχι και καλα Παοκτσηδολογους....Πρεπει να κανουμε τα παντα να τον κρατησουμε κοντα μας εκτος αν εχετε καποιον του μεγεθους του Γιαννακοπουλου οποτε κανω πασο....
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

panilee έγραψε:Πες τι πραγματικα εγινε για να λυθει η παρεξηγηση.
Αποκλειεται τοσος κοσμος να μην προκληθηκε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ετσι ωστε να κινηγα μερικους σεκιουριταδες και κανα 2 μπατσους.
Μεχρι και ο Δροσος τον σουταρε εξω απο το γηπεδο τον σεκιουριτα και φταιει ο κοσμος?
Θα τρελαθουμε δλδ?
Καποιος πιτσιρικας μπηκε κουτρα στο γηπεδο και ορισμενοι σεκιουριταδες κανοντας καταχρηση εξουσιας,κινηθηκαν να τον συλλαβουν....Αν ειναι δυνατον...Δωσε εξουσια στο λαο να σου σκισει τον λωκο...Πηραν ομως το μαθημα τους και απο οτι καταλαβα θα αλλαξει ο μεγας προεδρος την εταιρια αυτη....
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

coolio4 έγραψε:
gagas έγραψε:με τον περγαμηνελη αντι του μπαλογιαννη παμε για πρωταθλημα..
δροσο ασε μεσα κ κανενα που ξερει την ιστορια του παοκ.
ολοι γηπεδο για τον ΠΑΟΚ
Aσε αδερφε γιατι τελικα αυτοι που ξερουν ιστορια εχουν κανει την ζημια...Εγω ειμαι πλεον οπαδος του Δροσου...Πληρωνει αβερτα για να κανει μια πεθαμενη ομαδα,ξανα μεγαλη και ολος ο περιγυρος του τον κοροιδευει...Ειμαι μαζι με αυτο το παλικαρι που βρισκεται ταυτοχρονα παντου....Μοχθει γι'αυτην την ομαδα παρολο που δεν ειναι Παοκτσης και τελικα το μυστικο εκει βρισκεται....Να παρει για συνεργατες του επαγγελματιες του χωρου και οχι και καλα Παοκτσηδολογους....Πρεπει να κανουμε τα παντα να τον κρατησουμε κοντα μας εκτος αν εχετε καποιον του μεγεθους του Γιαννακοπουλου οποτε κανω πασο....
ελπιζω να δικαιωθεις φιλε.τπτ αλλο πραγματικα..
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Eπειδη ολοι επιθυμουμε το ιδιο,εγω θα σου προτεινω να βαλεις το ενστικτο σου να δουλεψει...Κοιταξε τον πως ζει το παιχνιδι και πως κινειται μεσα στο γηπεδο ο προεδρος....Κανει πραγματικα σαν μικρο παιδι και ειλικρινα με βαση το ενστικτο μου πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο εχουμε μετα την εποχη του Βεζυρτζη....Πιστευω οτι μας εκτιμα και μας σεβεται παραπανω απο οτι μας αξιζει....Μπορει να κανω λαθος...Ο χρονος θα δειξει...
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

coolio4
απολυτο δικιο εχεις αδερφε...ετσι ειναι.
η ομαδα δεν παει τοσο καλα οσο ελπιζαμε,αλλα πρεπει να στηριξουμε.
δεν εχουμε καταλαβει που βρισκομασταν νομιζω...ο ανθρωπος κανει οτι μπορει!
στηριξη στο μπασκετ.το δρομο του θα τον βρει αργα η' γρηγορα.
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ!!! :?
LoverBoy

Δημοσίευση από LoverBoy »

coolio4 έγραψε:Eπειδη ολοι επιθυμουμε το ιδιο,εγω θα σου προτεινω να βαλεις το ενστικτο σου να δουλεψει...Κοιταξε τον πως ζει το παιχνιδι και πως κινειται μεσα στο γηπεδο ο προεδρος....Κανει πραγματικα σαν μικρο παιδι και ειλικρινα με βαση το ενστικτο μου πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο εχουμε μετα την εποχη του Βεζυρτζη....Πιστευω οτι μας εκτιμα και μας σεβεται παραπανω απο οτι μας αξιζει....Μπορει να κανω λαθος...Ο χρονος θα δειξει...
Το ενστικτό μου λέει οτι θα φύγει σε 1-2 σεζον και δεν θα έχει να κάνει με την ομάδα ή τον κόσμο. Όπως είπες χρόνος θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

coolio4 έγραψε:Eπειδη ολοι επιθυμουμε το ιδιο,εγω θα σου προτεινω να βαλεις το ενστικτο σου να δουλεψει...Κοιταξε τον πως ζει το παιχνιδι και πως κινειται μεσα στο γηπεδο ο προεδρος....Κανει πραγματικα σαν μικρο παιδι και ειλικρινα με βαση το ενστικτο μου πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο εχουμε μετα την εποχη του Βεζυρτζη....Πιστευω οτι μας εκτιμα και μας σεβεται παραπανω απο οτι μας αξιζει....Μπορει να κανω λαθος...Ο χρονος θα δειξει...
περυσι ως προεδρος της ΑΕΚ εβλεπε με διαφορετικη αγωνια τα παιχνιδια?ή προπερσυ ως προεδρος του σπορτινγκ?αυτο που λες για εμενα δεν ειναι δικαιολογια..ο προεδρος της ομαδας μου δεν θελω να αγωνια οπως εγω αλλα θελω να παιρνει αποφασεις τις οποιες δεν θα επερνα εγω πανω στην τρελα μου..

ολοι γηπεδο για τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Γιατί εγώ θεωρώ μαζί με το Βασιλειάδη (λόγω πάθους κυρίως..) πολυτιμότερο και τον Δεμερτζή που δε βλέπω στις επιλογές??

Στον άσσο, πέρα από το μαχητικό Χαρίση, που όμως χωρίς τον ανύπαρκτο
Μούλα και με απόντα τον Καυκή, εάν δεν υπήρχε η σιγουριά του Δεμερτζή στο τελευταίο δεκάλεπτο, θα είχαμε χάσει και τα αυγά και τα πασχάλια, ειδικά τη στιγμή που τα ανάποδα σφυρίγματα μας είχαν φτάσει στο αμήν..

Από κει κι έπειτα, Ντιαρά και Βασιλειάδης γι ακόμα ένα παιχνίδι τράβηξαν όλο το "λούκι" επιθετικά. Οι Γκρέγκορι και Κυρίτσης φανερά εκτός ρυθμού, με τον Έλληνα όμως να είναι φιλότιμος και μαχητικός.. Από τους υπόλοιπους, πέραν από το πείσμα του Ουέσον και τις επινοήσεις κάποιων στιγμιαίων εμπνεύσεων, όλοι οι υπόλοιποι μέτριοι έως κάκιστοι.

Ο Τσιάρας με καλό ξεκίνημα και πάλι, προσφέρει πόντους στην αρχή αλλά με την πρώτη του αλλαγή χάνεται στον ωκεανό μετά.. Ο Τομάσεβιτς προσπάθησε μετά από καιρό να δείξει ότι μπορεί, αλλά δείχνει να μην είναι ακόμα αυτός που όλοι γνωρίζαμε τόσο χρόνο.. Ο Σίμτσαν είναι φιλότιμος και προσπαθεί, συγκριτικά με τον Μαρμαρινό που είναι πραγματικά απών και άτσαλος.. γενικώς

Αλήθεια, ο Μούλα κι ο Τόμα, μέσα σε έναν χρόνο χάσανε τόση δύναμη ή ξέχασαν το μπάσκετ? Μήπως να τους αφήσουμε λίγο να στρώσουν και να ηρεμήσουν? Είναι φανερά ανέτοιμοι αλλά ο χρόνος, πιστεύω, ότι θα τους βοηθήσει να εγκλιματιστούν καλύτερα..

Υπενθυμίζω πάντως, πως όλοι βρίσκονται υπό κρίση..

Οσο για τα επεισόδια παιδιά, καλύτερα να μην κρίνετε τους δικούς μας πριν μάθετε τι ακριβώς συνέβη..

Λοιπόν, πριν την έναρξη του αγώνα κάποιος δικός μας μπήκε χωρίς εισιτήριο. Ο σεκιουριτάς τον έψαχνε σε όλο το γήπεδο για να τον εντοπίσει. Σε κάποια στιγμή στο 3ο δεκάλεπτο, αφού τον βρει του ζητά να του δείξει το εισιτήριο που μπήκε στο γήπεδο. Ο δικός μας αρνήθηκε και κάπου εκεί άρχισε η μανούρα. Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τον δικό μας, ο σεκιουριτάς ήταν τρομερά εριστικός και προκαλούσε από πιο νωρίς..

Μάλιστα, κι ενώ ήθελε να σωθεί από το μένος των δικών μας που αμέσως ψιλιάστηκαν την κατάσταση και τον πήραν στο κυνήγι, διέσχισε όλο το γήπεδο προκειμένου να βρεθεί στα αποδυτήρια και να σωθεί, τρώγοντας ουκ ολίγες φυσικά..

Κάλεσε σε βοήθεια όσους σεκιουριτάδες είχε το γήπεδο προκειμένου να διώξουν το δικό μας έξω από το γήπεδο και να τον παραδώσουν στην αστυνομία!! Πραγματικά εριστικός ως εκεί που δεν πάει..

Από πέρυσι το είπαμε ότι ήταν λάθος να προσληφθεί άλλη εταιρεία σεκιούριτι στο Παλατάκι.. Τους λόγους τους είδατε και σήμερα..

ΥΓ. Ελπίζω ο Δρόσος να κατάλαβε το λάθος του να μη δώσει "φτηνά" διαρκείας στις κεντρικές θύρες (108-111) κι έτσι το γήπεδο επί της ουσίας να μοιράζεται στη μέση.. Τελευταία λύση του είναι να εκδώσει εισιτήρια για τις κεντρικές θύρες στα επόμενα παιχνίδια, όπου από εκεί μπορεί κάλλιστα να δημιουργηθεί ισχυρός πυρήνας από τους οπαδούς με συνθήματα κτλ..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Παιδιά το θέμα θεωρείται λήξαν και ο Γκοντ το κατάλαβε. Δε νομίζω ότι για τη μανούρα που ευθύνες έχουν κυρίως οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου για τον τρόπο και τη συμπεριφορά τους θα πρέπει να χαλάμε τη ζαχαρένια μας πρωινιάτικα εμείς εδώ μέσα και ιδίως μετά από ένα νικηφόρο παιχνίδι..

Αλλα μας απασχολούν στο μπάσκετ, άλλωστε ο Δρόσος θα αποφασίσει να η εταιρεία φύλαξης πρέπει να παραμείνει η ίδια ή να αλλάξει..

Πάντως ο συγκεκριμένος "κύριος" θα πρέπει να μην ξαναπατήσει στο Παλατάκι μας! Τέλος..
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Κάποιοι κάνουν μια προσπάθεια πληρώνοντας αρκετά χρήματα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (διοικήσεις) και βλέπουμε κάθε Σ.Κ. κάτι θα συμβεί στις κερκίδες και θα μας την σπάσει γι΄ αυτό και οι αντιδράσεις εδώ μέσα. Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε αντιπαραθέσεις.
Άβαταρ μέλους
kostasff

DimisK έγραψε:Σχεδόν νομοτελειακά Κώστα, κάθε αλλαγή προπονητή αλλάζει το κλίμα και ανεβάζει την ομάδα
Τελικά, άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Ελπίζω να μην έρθει η στιγμή που θα παρακαλάμε τον Πεδουλάκη να γυρίσει :lol:
:)
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Ντιαρά ψήφισα και εγώ. Πήρε πρωτοβουλίες όταν η μπάλα έκαιγε . Σταθερή αξία.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

fotis52 έγραψε:Δεν ειπα οτι μου κατεβει, ειπα οτι ειδα.......Δεν τραβαω κανενα ζορι να μιλησω υπερ των σεκιουριταδων ουτε υπερ οσων ηταν στο σκηνικο.....

Σαφως και στεναχωριεμαι αν χτυπηθηκες και περαστικα σου.....

Πανω απ ολα εμενα με νοιαζει ο ΠΑΟΚ και ξερω οτι δεν εκανε καλο στον ΠΑΟΚ αυτη εικονα...Η εκφραση πηθικοειδη που χρησιμοποιηθηκε ηταν ατυχεστατη.........

Εγω δεν χαρακτηρισα κανεναν, απορω γιατι τα βαζεις μαζι μου......
φωτη εχω δεν εχω μανουριαστει ποτε στο γηπεδο και δεν μου αρεσουν ποτε τετοια σκηνικα.ομως για το χθεσινο επετρεψε μου να δωσω δικαιο στους παοκτσηδες..
εγω καθομουνα στο καγκελο του 107 και εβλεπα απο κατω ολα τα γεγονοτα.καποια στιγμη κατεβασαν κατω στην ακρη του γηπεδου εναν εκ των δραστων και προσποαθουσαν οι συνδελφοι του(πολυ καλα παιδια με τα οποια μιλουσαμε κιολας σε πολυ καλο κλιμα)να τον ηρεμησουν.ε αυτος ξερεις τι εκανε?αρχισε να βριζει κ παλι μπροστα μου προκλητικα προς τους επανω κ να χειρονομει?ενα πιτσιρικι ητανε που μαλλον δεν ηξερε που ειχε βρεθει..ε να σου πω την αληθεια εκεινη την ωρα εξαγριωθηκα κ εγω.μπροστα μου κιολας ο αρχηγος της αστυνομιας τα εβαλε με το ιδιο το παιδι λεγοντας οτι αυτος προκαλει κ οτι αυτοι φταιγανε για την κατασταση..το ιδιο ειπε σε αυτον και ενας ακομα σεκιουριτας."καλα να παθετε αφου προκαλειτε τα παιδια"(μαλλον θα ξερανε κατι παραπανω αυτοι οι δυο..)
οσο για τον γκριζομαλλη ζητουσε και τα ρεστα ο ανθρωπος..εβλεπε ολο το γηπεδο να τον ακολουθει κ συνεχιζε να βριζει κ να χειροδικει..τραγικοι αυτοι οι δυο..τραγικοι.κ δεν καταλαβαινω γιατι με αλλους 30 σεκιουριταδες που ητανε ταυτοχρονα στο γηπεδο δεν εγινε το παραμικρο κ δεν υπηρξε κανενα προβλημα ενω με αυτους υπηρξε..
α,επισης να σημειωσω οτι εκει πανω που αρχισαν τα γεγονοτα δεν υπαρχει σε κανεναν αγωνα σεκιουριτας..ουτε εχθες υπηρχε..αυτος δεν μπορω να καταλαβω τι ζητουσε εκει πανω.
Άβαταρ μέλους
kostasff

_sleeper τα είπες όλα. Κι εμένα δεν με ενδιαφέρει τι, πως, που, αλλά η φασαρία. Ο Θοδωρής στο ποδόσφαιρο κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και κάποιοι "μάγκες" μπουκάρουν στις Σέρρες, στο Καυτανζόγλειο, πετάνε μπουκάλια στο σκουλήκι και δεν ξέρω τι άλλο θα γίνει. Μήπως τα παίρνουμε πολύ εύκολα και μανουριάζουμε;
Άβαταρ μέλους
kostasff

olivares γιατί δεν φέρνεις τις ανηψές σου να παίξουν αφού είναι καλύτερες;
Καλή η κρητική, αλλά να μην παίρνουμε πολύ φόρα. Κανένας δεν χαίρετε με αυτά που βλέπει αλλά πρέπει να υπάρχει και κάποιο μέτρο. Άλλωστε θα ξέρεις πως είναι πολύ απλά τα πράγματα όταν τα βλέπεις απ' έξω και πολύ δύσκολα όταν αγωνίζεσαι, κάτω μάλιστα από αβάσταχτη πίεση για το αποτέλεσμα. Πολλά άσχημα γίνονται στην ομάδα, αλλά ο εξευτελισμός των παικτών είναι πολύ βαρύς και μόνο κακό κάνει την παρούσα στιγμή.
Όλοι ξέρουμε τι βλέπουμε και ποιος φταίει για όλα αυτά, αλλά με το να τα χώνουμε δεν βοηθάμε την ομάδα, αλλά ασελγούμε στο άψυχο σώμα.
Είναι δύσκολο να κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό (με αυτά που βλέπουμε) αλλά έτσι θα βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά και την ομάδα να ορθοποδήσει.
:?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”