Tony Akins

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

Ε ναι μωρέ μπας και πατήσει κανείς στο γήπεδο...Καυκής, Χαρίσης είναι λίγοι στον άσσο που πέρυσι έπαιζαν Ευρωλίγκα..Ο πρώτος ριμπάόυντερ της Α1 Ουέσον και μάλιστα σαν κοινοτικός και ο πιο βελτιωμένος περυσινός παίχτης του πρωταθλήματος Τσιάρας δε φτάνουν για το 4..Ο αρχηγός που γύρισε επιτέλους που τόσο πολύ το θέλαμε δεν είναι και ο Μπάνε..Ο πιο έξυπνος σέντερ σε όλη την Ευρώπη Τομάσεβιτς που πέρυσι έπαιζε στον Πρωταθλητή Ευρώπης, σε εμάς είναι κουτσός.. Ο Γκρέγκορυ??? Λίγος μωρέ, στο "3" ρε Δρόσο γιατί δεν έφερες τον Καρμέλο Άντονυ ή τουλάχιστον τον Πέτζα.."Και όχι θέλω μια βόμβα και όχι ποιός είναι αυτός ο Άκινς και δεν φέρατε ένα 4άρι.." ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!! Ντροπή μας γαμώ τη μιζέρια μου..Σήμερα χωρίς Ουέσον, Κύρίτση (κουτσός κι αυτός εεε?), Καυκή, Γιαννακίδη, Άκινς, με παίχτες ανέτοιμους..κερδίσαμε το πλήρες και έτοιμο Μαρούσι που έχει στο ρόστερ του Καλάθη, Πάντιους, Κις, Μαυροκεφαλίδη κ.ά..Αλλά έπρεπε να έχουμε Ραλίμι για να τους αντιμετωπίσουμε..Πέρυσι στήριξες Πανελούδη και Γαλατσόπουλο στο φινάλε..ΦΕΤΟΣ??? Πόσο γρήγορα ξεχνάμε...Αρχίστε να αναλύετε παίχτες και συστήματα από το PC σας τώρα...
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

trikalioti τζαμπα μαλλιαζει η γλωσσα σου.οπως καταλαβες 5-6 ατομα ασχολουμαστε με αυτο το τοπικ...
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Παιδια συμφωνω μαζι σας...διαρκειας εχω κλεισει αν και δε ξερω που θα βρισκομαι στη διαρκεια της σεζον....καλα κανετε και ασχολειστε συχνα με το θεμα....
Παντως εγω πιστευω οτι και διαρκειας να μη φυγουν πολλα,ο κοσμος θα γεμιζει το παλατακι στο πρωταθλημα....
με τετοιους παικταραδες θα πιστεψουν πολλοι στο οραμα ,οπως και εγω....
Η ομαδα πλεον εχει μεγαλες-ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ- δυνατοτητες και προοπτικες...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Πριν κάνα δυο σελίδες είδα να ανάβουν τα αίματα και ελπίζω να ήταν η τελευταία φορά που έγινε. Όσο αφορά την ομάδα, έχω να πώ ότι δεν είδαμε τίποτα ακόμα. Ο Κυρίτσης στο τουρνουά της Λάρισας ήταν κορυφαίος (καλύτερος και από τον Βασιλειάδη), ο Ουένσον θα γεμίσει την ρακέτα και μαζί του θα ανέβει και ο Τομάσεβιτς. Κάποιοι ήρθαν πριν μερικές μέρες και θα ανέβουν πολύ στην συνέχεια. Η μόνη έλλειψη είναι στον άσσο αν και είμαι σίγουρος ότι ο Χαρίσης θα ανέβει πολύ στην συνέχεια. Οταν θα έρθουν οι νίκες, θα έρθει και ο κόσμος και μετά θα είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Μακάρι να ήταν γεμάτο το γήπεδο από τώρα αλλά τι να κάνουμε; Είμαστε "λίγοι" τελικά......
teacher

Δημοσίευση από teacher »

ΕικόναΕικόνα

Aπό την άφιξη στο Μακεδονία σήμερα
teacher

Δημοσίευση από teacher »

ΕικόναΕικόνα
Και μια δεύτερη
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Πάντως τα στατιστικά του δεν είναι άσχημα! Έπαιξε μεν σε μικρές ομάδες αλλά έχει μ.ο. καριέρας 12-13 πόντους, περίπου 5 ασσίστ, αποφοίτησε απο καλό μπασκετικά κολλέγιο... Ίσως αποδειχ8εί και παλτό αλλά με δεδομένη την εποχή, το πού ήμασταν πέρσι, το ότι το μπάτζετ έχει ήδη ξεπεραστεί αρκετά, το ότι έχουμε άλλους δύο καλούς playmaker, το οτι ο λαός μας δεν έδειξε να αξίζει την υπέρβαση... Δεν νομίζω ότι μπορεί να διαμαρτύρεται κανείς :roll:

Υ.Γ. Πιστεύω πως τελικά θα ξεπεράσουμε τις 3.000 διαρκείας και ίσως φτάσουμε κοντά στις 4.000. Είναι απλά μια πρόβλεψη και ελπίζω να πέσω μέσα, αναλογιζόμενοι ότι έχουμε ακόμα ένα μήνα μπροστά μας... Αν φτάσουμε τις 4.000 διαρκείας δεν νομίζω πως είναι άσχημα! Αναλογιζόμενοι και για ποιό άθλημα μιλάμε και το γεγονός ότι δεν είχαμε και ποτέ παραπάνω... Ακόμα και τα παλιά καλά χρόνια! Αν και τότε δεν ήταν διαδεδομένος ο θεσμός των διαρκείας...
Trikaliotis

Aπό μπάσκετ δε ξέρω πως είναι το παλληκάρι..πάντως απο λέγειν και μπλα-μπλα μια χαρά τα πάει! Το βιντεάκι δείχνει ένα του σουτ μόνο (γύρω στα 3:56)..πρέπει να είναι αριστερόχειρας και τρελή μαφία ο τύπος! Γκανγστερόφατσα..ελπίζω να μην τον ξαναπιάσουν με ντουμάνια όπως έγινε πέρυσι στην Κροατία! Πάντως μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αυτό που είπε ότι "Η δουλειά μου είναι να κάνω ευτυχισμένους τους συμπαίκτες μου" κάτι που δείχνει ότι βάζει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του (στοιχείο που έχουν όλοι μας οι παίχτες φέτος και θέλει ο Πεδουλάκης) και συνέχισε δείχνοντας τρομερή εμπιστοσύνη στον εαυτό του και αυτοπεποίθηση λέγοντας "είμαι εξαιρετικός πλέι-μέικερ με πολύ καλή οργάνωση στο παιχνίδι και πολλές ασίστ". Θα δούμε...πάντως από διαίσθηση πιστεύω ότι πετύχαμε λαβράκι!!!
Trikaliotis

Πάλι ξέχασα να βάλω το βιντεάκι..! Εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=RW8koLDXMnc
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Τέλος ο Άκινς από τον ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον αμερικανό καλαθοσφαιριστή Τόνι Άκινς. Ο ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον Άκινς για την προσπάθεια που κατέβαλε στο διάστημα της συνεργασίας του με την ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

http://www.metrosport.gr/?p=6520
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Θέλω να σχολιάσω κάτι που άκουγα κατά κόρων χθες στο Παλατάκι.

Δε νοείται να καθόμαστε και να βρίζουμε και να βγάζουμε άμπαλους παίκτες της ομάδας μας (όπως στο ποδόσφαιρο..), τη στιγμή μάλιστα που ούτε 15 προπονήσεις δεν έχει κάνει με τους υπόλοιπους παίκτες. Αυτή η μουρμούρα από την αρχή της χρονιάς δεν είναι και ότι καλύτερο τόσο για την ομάδα όσο και για τους παίκτες μας..

Από τη στιγμή που έφυγε, μπορείτε να ξεσαλώσετε, όχι όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα..
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Γενικα αυτο το θεμα με το σεβασμο των παιχτων που φορανε τη φανελλα με το δικεφαλο στο στηθος,πρεπει να μας απασχολησει ολους...Θελουν μπινελικι οσοι χλευαζουν εν ενεργεια παιχτες μας..
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

προτεινω να κλειδωθει γιατι πλεον δεν μας ενδιαφερει. καλη τυχη οπου κι αν παει.
coolio4

Δημοσίευση από coolio4 »

Η απομακρυνση του εδειξε οτι τα αντανακλαστικα της ΚΑΕ δουλευουν αψογα...Οσο για τον αντικαταστατη του ολα θα εξαρτηθουν και απο το διαβατηριο του ΟΥΕΣΟΝ...Αν παρει κοινοτικο διαβατηριο τοτε μπορουμε να παρουμε εναν καλο Αμερικανο στην θεση 1...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Στο καλό ..
Το αφήνω για λίγες ώρες μήπως και θέλει και κανας άλλος να ευχηθεί .. και μετά τέλος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”