Ποιά ομάδα μισώ;

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!! (Εκδρομες - Πορείες - Συλλαλητηρια)

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΣΩ ΘΑΝΑΣΙΜΑ

Μπορείτε να επιλέξετε 1 επιλογή

Προβολή αποτελεσμάτων

G10RG0$

...

Δημοσίευση από G10RG0$ »

re poios evale aek? o dikefalos tou notou einai? vzelo misw re! toulaxiston o gauros fernei vathmous stin ellada na vgainoun perissoteres omades stin eurwpi kai ara kai o paok:D
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ΠΑΟΚια μας εχει πιραξει η ζεστηηηηη ρεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

[quote="karabill"]Δεν ξερω .. μπορει και να παρεξηγηθω αλλα θα το πω!

ΠΑΟΚ εισαι!

Εχω ομως κ φιλους αριανους..
και για να ειμαι ειλικρινης οταν ραταω καποιον "τι ομαδα εισαι?"
και δεν ειναι ΠΑΟΚ, προτημω να ακουσω οτι ειναι αρης ηρακλης ή οποιαδηποτε αλλη ομαδα της βορριας Ελλαδας
παρα να γυρισει και να μου πει κανα ολυμπιακος!!!!!!

Με την γειτονια της χαριλαου εγω δεν εχω να χωρισω τιποτα
(αυτοι πιθανον να εχουν, καθως ειναι μονιμως αυτοι που κυνηγουν τον πρωτοπορο στην πολη
και
πρωτοπορο στον οπαδικο τομεα στην Ευρωπη ..τον ΠΑΟΚ!)

Εγω μονο με συμπαθεια ή λυπη μπορω να τους δω..
σαν αντιπαλους μου δεν μπορω συγνωμη..
(αν το κανω μειωνω την ομαδα μου!)

Οχι οτι ειμαι περηφανος που θεωρω αντιπαλο τον gay,
και αυτους ενα τιποτα τους θεωρω..
αλλα..
..δυστυχως ειναι το κατεστημενο και για αυτο ειμαι ΠΑΟΚ ..για να χτυπαω το κατεστημενο, το ψευδοκρατος των αθηνων, τους βολεμενους, τους βλαμενους, τους επικυνδινους!!!!

+10000000000.

ΕΤΣΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΑΠΛΩΣ ΨΗΦΙΣΑ αεκ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΗ ΟΜΑΔΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΣΗΤΕΣ. Ο ΓΑΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΛΑΟ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Και ενα τρανο παραδειγμα... Περσι ριξαμε 3 μπαλακια στο ερπετο και το ευχαριστηθηκα. Αλλα δε θα μπορουσα να φανταστω μεγαλυτερη καυλα απο το να ηταν στη θεση του ο γαυρος η εστω η αεκ.
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΙΣΩ ΕΞΙΣΟΥ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΚ(ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΑΕΚ).
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙ-ΓΚΕΙ,ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ(ΠΑΟ-ΑΕΚ) ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ''ΜΕΡΙΔΙΟ ΜΙΣΟΥΣ'' ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ..
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΡΙΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.
ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ,ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
atrotosG4

Δημοσίευση από atrotosG4 »

EGO MISO OLYMPIAKO OPOS PSIFISA ALLA EPIDI PSIFIZIS MONO ENA DEN MPOROUSA NA BALO TIS ALLES 2 OMADES POU MISO H OPIES EINAI ARHS K LARISA A RE MOUNOPANA. :evil:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Δεν μισώ κανένα... Όλοι το συμφέρον τους κοιτάνε, όπως κι εμείς!!! Είναι θεμιτό αυτό!!! Τώρα αν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, τα οποια κατέχουν άλλοι κι όχι εμείς, αυτά τα γράφω...στα ροδάκινα της χωματερής!!!

Εγώ είμαι μονο ΠΑΟΚ!!! :D :D

Ούτε αντιOλυμπιακός, αντίΑΕΚ κλπ.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ολες.(εκτος του ΠΑΟΚ εννοειται)
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

Στο π...τσο μου θα κάθωνται 10.000 γαύροι !!!

Υ.Γ. Ποιος βλάκας ψήφισε ΟΦΗ??
nos

Δημοσίευση από nos »

παιδιά εγώ μισώ πιο πολύ τον φούστη τον gay !!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Tα ως τώρα αποτελέσματα δείχνουν ένα πράγμα μόνο:

ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Μισώ θανάσιμα τον καταστροφέα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Την ομάδα που είναι βουτηγμένη στην απάτη και την πουστιά. Την ομάδα που έχει θάψει τεράστιο αριθμό ταλέντων από την ελληνική επαρχία, που είχε πάντα στον απόλυτο έλεγχό της την διαιτησία και την αθλητική δικαιοσύνη. Την ομάδα που κάθε φορά που ερχόταν να αγωνιστεί στην Τούμπα έμπαινε μέσα και έπαιζε με 14 παίκτες. Αυτούς που μας έχουν στερήσει πρωταθλήματα και κύπελλα όλα τα προηγούμενα χρόνια και που έμαθα να τους γράφω στα @@ μου από παιδί μικρό.....Όσο για τους βαθμούς που έγραψε κάποιος πιο πάνω ότι προσφέρουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μην τρελαθούμε κιόλας. Είναι η καλύτερη πουτάνα της Ευρώπης με εξαίρεση την περσινή χρονιά...
Άβαταρ μέλους
Jordanios

Δημοσίευση από Jordanios »

Εκτός από το παραδοσιακό μίσος μου ( για τους γνωστούς λόγους) προς τους γαυρους. θεωρώ ότι έμμεσα ή άμεσα το ¨αδελφό " σωματείο η ΑΕΚ μας έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα. Αν δεν υπήρχε αυτή η ομάδα άλλη πορεία θα είχε πάρει ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

REalcon έγραψε:Θα πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους ότι πρέπει να αλλάξουμε σιγα-σιγά σελίδα.
Πρέπει να σταματήσουμε η να βάλουμε στην άκρη για λίγο το μίσος.
και εξηγώ τους λόγους.
1. Ολυμπιακός όσο ζούσε με το μίσος. Αλλά μόνο ο Παναθηναϊκός και Αεκ παίρνανε τα πρωταθλήματα. Ενώ οι ίδιοι τους προβλήματα. (Κοσκωτάς, Σαλιαρέλης) η με την ομάδα τους 3-4-5-6-7.
2. Παναθηναϊκός δεν μπορεί να διοικήση σωστά ο Βαρδινογιάννης ο κόσμος του στρέφεται προς το μίσος για τον αιώνιο, (που πάντα είχε ) ζούνε μόνο για να γεμίσουνε το γήπεδο. Αποτέλεσμα; να ψάχνονται ακόμη και τώρα. Μέχρι τότε η ομάδα που μπορεί να μπει σφήνα είναι ο ΠΑΟΚ αλλά κάποιοι συμβιβάζονται να είμαστε μόνο αφεντικά στην πολή. (αηδίες λέω εγώ) λες και θα πάρουμε το πρωτάθλημα μόνο με αντίπαλο τον Άρη και τον Ηρακλή.
Οι ΠΑΟΚάρχες μας παιρνάνε το μήνυμα "κατεστημνένο" και όχι να βρεθεί ένας τύπου κόκκαλης στην ομάδα μας με χωρίς χρέος τότε και να σαρώνομαι και εμείς με την σειρά μας τα πρωταθλήματα με αυτόν τον ΛΑΟ που άλλος στην Ευρώπη δεν υπάρχει.
Αλλά συνεχίζεται η ίδια καραμέλα.
3. Στον Ολυμπιακό νοικοκυρεύονται και ας είναι και για μένα μισητός αλλά κάνουνε ομάδα. Πώς με πιον τρόπο; κράτος κα; δεν ξέρω ας το κάνανε και οι ΠΑΟΚάρχες αυτό.
4. Η Άεκ παίρνει πρωταθλήματα γίνετε πλέον η ομάδα που μπορεί και παίζει συχνά στο CL. Άνθρωποι που αγαπήσανε την ομάδα τους και κοιτάξανε να την αναστήσουνε. πως; δεν ξέρω άρθρο44 πολιτεία κα;
Άς το κάνανε και οι ΠΑΟΚάρχες αυτό για εμάς.

Ηθικό δίδαγμα μείναμε στο μισητό που μας το σπείρανε οι ΠΑΟΚάρχες και οι άλλοι βρίσκονται πολύ μπροστά μας.

ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΑΛΙ.

Μισώ εκείνων που κάνει κακό στην ομάδα μου.
ΤΕΛΟΣ.

Σωστός!!!
Άβαταρ μέλους
free_billi

Δημοσίευση από free_billi »

ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΚΑΙ
ΚΑΘΕ ΑΡΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑΝΑΠΟΥ ΓΙΟΣΣΣ

ΤΑΝΑΠΟΥΣ ΓΙΟΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΑΡΙΑΝΟΙ
ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ
ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ