Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Mvp

ΠΑΒΛΕΝΚΑ
62
73%
ΚΕΝΥ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ
1
1%
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΠΑΜΠΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΕΙΤΕ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΖΑΦΕΙΡΗΣ
2
2%
ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
17
20%
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ
2
2%
ΙΒΑΝΟΥΣΕΤΣ
1
1%
ΓΕΡΕΜΕΓΕΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΑΥΣΟΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΟΖΝΤΟΕΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΠΙΑΝΚΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 85

joss

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από joss »

Miles έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:57
από marsantos » 10 Μάιος 2026, 23:40

Αλλά φέρτε όποιον πρόεδρο θέλετε, όποιον προπονητή και όποιο ρόστερ επιθυμείτε και ότι μπάτζετ θέλετε. Η συχνότητα κατακτήσεων τίτλων είναι αδύνατο να αλλάξει δραματικά στο ελληνικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον.
Άντε, κάποια πενταετία μπορεί να πάρουμε και δεύτερο πρωτάθλημα όπως καλή ώρα φέτος αν δεν υπήρχε το ζήτημα των τραυματισμών.
Άντε κάποια άλλη πενταετία μπορεί να πάρουμε ένα με 2 κύπελλα.
Η συχνότητα όμως του ενός πρωταθλήματος ανά 5 χρόνια και ενός κυπέλλου, αν μπορεί να παγιωθεί θα είναι κάτι το πολύ δυνατό. Είναι δύσκολο και μακάρι να το δούμε να συμβαίνει. Για να αλλάξει η συχνότητα προς το καλύτερο θα πρέπει να υπάρχουν λιγότεροι ανταγωνιστές. Σε πρωτάθλημα όμως 3+1 δυνατών είναι δύσκολο.
Αυτό είναι μάθημα για τους πολλούς, δυστυχώς...
Αλλά τζάμπα τα λες...
Εδώ ψάχνουμε φταίχτες, κάποιον να ξεσπάσουμε.
Το μάθημα που θα έπρεπε να πάρουνε όσοι πρέπει είναι να αλλάξει ολοκληρωτικά το μοντέλο διοίκησης και το γαμημενο το ροστερ να κλεινει, χωρίς περιστροφές με τους πρώτους στόχους,χωρίς διαπραγματεύσεις του πενταευρου κατά 85% πριν την προετοιμασία..
ΠΑΟΚ θα είμαστε μια ζωή, το να απαιτούμε τίτλους εξυπακούεται αν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα τα υπόλοιπα είναι περιττά.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

giapas έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 23:11
Miles έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:57
από marsantos » 10 Μάιος 2026, 23:40

Αλλά φέρτε όποιον πρόεδρο θέλετε, όποιον προπονητή και όποιο ρόστερ επιθυμείτε και ότι μπάτζετ θέλετε. Η συχνότητα κατακτήσεων τίτλων είναι αδύνατο να αλλάξει δραματικά στο ελληνικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον.
Άντε, κάποια πενταετία μπορεί να πάρουμε και δεύτερο πρωτάθλημα όπως καλή ώρα φέτος αν δεν υπήρχε το ζήτημα των τραυματισμών.
Άντε κάποια άλλη πενταετία μπορεί να πάρουμε ένα με 2 κύπελλα.
Η συχνότητα όμως του ενός πρωταθλήματος ανά 5 χρόνια και ενός κυπέλλου, αν μπορεί να παγιωθεί θα είναι κάτι το πολύ δυνατό. Είναι δύσκολο και μακάρι να το δούμε να συμβαίνει. Για να αλλάξει η συχνότητα προς το καλύτερο θα πρέπει να υπάρχουν λιγότεροι ανταγωνιστές. Σε πρωτάθλημα όμως 3+1 δυνατών είναι δύσκολο.
Αυτό είναι μάθημα για τους πολλούς, δυστυχώς...
Αλλά τζάμπα τα λες...
Εδώ ψάχνουμε φταίχτες, κάποιον να ξεσπάσουμε.
Ωραία λογική.
Ο ΠΑΟΚ με δισεκατομμυριούχο πρόεδρο απέναντι στο ΠΑΟ των πέτρινων χρόνων και στη κουλα του βενγκα με τα ακτοπλοικά , να πάρει 1+1 τη 5ετία. Με τις καλύτερες ακαδημίες στην Ελλάδα. Με Κωνσταντέλια που βγαίνει κάθε 20 χρόνια. Με ίδιο προπονητή 5+ χρόνια.
1+1
Να το κλειδώσουμε να μη χαθεί η ευκαιρία.
Ταβανιάσαμε
Εγώ δε νομίζω ότι ταβανιασαμε αλλά δεν είναι και για τέτοιο κράξιμο η ομάδα. Τέλικα μετράνε τα χρήματα ή όχι; Ο καραφλουζος δεν είναι λεφτάς? Γιατί πέτρινα χρόνια? Δε χώνει χρήμα? Ο Μαριδάκης δεν είναι ακόμα πιο λεφτάς από όλους? Τον ραλίστα τον αφήνω ασχολίαστο.
Τις ακαδημίες οι ίδιοι ερασιτέχνες δεν τις τρέχουν και τις χρημστοδοτούν?
Εγώ συμφωνώ ότι υπάρχει πρόβλημα που πρέπει να διορθωθεί απλά δεν ξερω ποιο είναι αυτό. Ας το βρουν οι υπεύθυνοι. Εγω, αντιθέτως με τους πολλούς, απ ότι καταλαβαίνω, τους έχω εμπιστοσύνη. Άλλωστε, όπως έχω ξαναπεί, αυτοί έκαναν τον ΠΑΟΚ φόβητρο. Να κατεβαίνει Αθήνα και να είναι φαβορί στα περισσότερα ντέρμπι.
These users thanked the author Nassos for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Iznogoud4 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 23:35 Πρωταθλητισμός στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τελικά σημαίνει να κάνεις το 3-2-0 με τον γαύρο αλλά το 90% των σχολίων να είναι αρνητικά γιατί χάσαμε το πρωτάθλημα.
Ναι.
JasonStatham

Δημοσίευση από JasonStatham »

κυριε @marsantos ειμαι 21 χρονων ΠΑΟΚτζης φανατικος απο Αθηνα, καλο θα ηταν να διαγραψετε το σχολιο σας και να βρασετε μια μπαλα, τον γαυρο φετος τον καναμε ΠΕΛΑΤΗ και εσεις λετε οτι ειναι σε καλυτερη κατασταση? εχετε χαζεψει που μετα το 1-1 επρεπε να ληξει 1-3? ποιον δουλευετε κυριε μαρσαντο, ποιον? ο γαυρος εχει 48 πετσινα πρωταθληματα, ο σκοπος του ΠΑΟΚ ειναι ενας να διαλυσει τον ολυμπιακο και το κανει, η χρονια φετος ηταν αποτυχια, στα 100 χρονια επρεπε τουλαχιστον ενα τιτλο να τον παρουμε, αλλα αυτο που λετε για τον ερυθρολευκο θιασο ειναι τουλαχιστον αστειο, μονο ΠΑΟΚ κυριε μαρσαντο, σημερα ο gay εκανε 3-4 φασεις, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΣΑΝΤΟ , ΟΛΟΙ βλεπουμε οτι ο ολυμπιακος μπαινει σε πετρινη εποχη πλεον με το 50-50, ηρθε η ωρα τα επομενα χρονια να κανουμε την δυναστεια μας, μη γινεστε καθως πρεπει
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Sardan έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 23:05 ...
Δηλαδή φέτος έπαιξε ρόλο το "σύστημα"?..
Καλησπέρα φίλε Sardan. Δε μιλάω για κάποιο σύστημα ή για αδικίες και κυνηγημένο ΠΑΟΚ.
Μιλάω για το αντικειμενικό. 4 ομάδες στο ίδιο επίπεδο παλεύουν. Οι 3 από τα γεννοφάσκια τους κάνουν σκληρό πρωταθλητισμό.
Ο ένας έχει μια δεκαετία χοντρά χοντρά. Μεταξύ 4 ομάδων εκ των οποίων οι 3 διαθέτουν ή θα διαθέτουν καινούριο γήπεδο, ο 4ος που βρίσκεται εκτός της πρωτεύουσας ενός υδροκέφαλου κράτους υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία να ανατραπούν σε σύντομο χρονικό διάστημα οι ισορροπίες και πιθανόν να μην ανατραπούν ποτέ.
Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα να κάνει συνεχώς χρονιές σαν τη φετινή, του 24 και του 23. Να είναι δλδ στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι το τελικό στάδιο όσο υπάρχουν πλέι οφ ή μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές χωρίς πλέι οφ.
Αυτό προσφέρει τεχνογνωσία σε πολλά επίπεδα ακόμα ακόμα και σε πράγματα που μπορεί να μην τα αντιλαμβανόμαστε όπως πχ. το επίπεδο διαχείρισης του ρόλου του κοινώς αποδεκτά φαβορί.
Και ναι, αν γίνεται με συνέπεια αυτό σχεδόν κάθε χρόνο, μοιραία θα έρχονται τίτλοι και μπορεί αργά και σταθερά, σε βάθος κάποιων χρόνων να αλλάξει ελαφρώς προς το καλύτερο, με τις φυσιολογικές στατιστικές αποκλίσεις φυσικά.
JasonStatham

giapas έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 23:08 Η σημερινή εμφάνιση ήταν αντίστοιχη αυτής μέσα στη κούλα.
Εκεί φάγαμε 3 , σήμερα κοιμήθηκε ο θεός και φάγαμε 1.

Ο τωρινός ΠΑΟΚ, τηρουμένων των αναλογιών είναι ομάδα σε αποσύνθεση , περιοδεύων θίασος, καρναβάλι όπως θέλετε πείτε το.

Ο Παναιτωλικός και ο Αστέρας δεν έκαναν τέτοια εμφάνιση στο Καραισκάκη.
Ίσως η χειρότερη εμφάνιση μέσα εκεί από το ντόρτι του Στέφενς. Δε μπορώ να φανταστώ άλλη φορά.

Να πεις στην άμυνα; Ti να πεις.
Τα χαφ;
Το σύστημα γιόμα στα τυφλά στα καλύτερά του.

Αυτό το ματς στις 10 φορές θα το χάσεις 10/10. ο Ελ Καμπι μόνος με το τέρμα τα έχανε.
εκτιθεσαι φιλε σβηστο μετα τι 1-1 επρεπε να ληξει 1-3, δεν υπηρχε ολυμπιακος 2-3 καλες φασεις ειχε , αστο πελατες τους καναμε
marsantos

Iznogoud4 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 23:35 Πρωταθλητισμός στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τελικά σημαίνει να κάνεις το 3-2-0 με τον γαύρο αλλά το 90% των σχολίων να είναι αρνητικά γιατί χάσαμε το πρωτάθλημα.
Καλησπέρα Iznogood.
Πολύ χαίρομαι για το σχόλιό σου.
Το σημερινό είναι ένα δείγμα του ότι ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει.
Κάποτε οι αγώνες με τον οσφπ ήταν όλη η χρονιά.
Τώρα δε μας φτάνει ούτε το αήττητο 5 αγώνων απέναντι στον οσφπ του πιο πετυχημένου προπονητή στην ιστορία του και της πιο πετυχημένης ομάδας στην ιστορία του.
Επιτέλους ο οργνανισμός ΠΑΟΚ κάνει βήματα προς το να μην ασχολείται με επιμέρους μικροστατιστικές (επιφυλάσσομαι για ματς με άρη :D ) και κοιτάζει την ουσία. Και η ουσία είναι οι τίτλοι.
Είναι όντως μεγάλωμα το να υπάρχει απογοήτευση για τη μη κατάκτηση τίτλων.
Απλά, όταν πέφτουν οι παλμοί, καλό είναι να μπορούμε να το αναγνωρίσουμε ότι έχουμε μεγαλώσει γιατί και οι φούσκες μεγαλώνουν.
JasonStatham

marsantos έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 23:50
Sardan έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 23:05 ...
Δηλαδή φέτος έπαιξε ρόλο το "σύστημα"?..
Καλησπέρα φίλε Sardan. Δε μιλάω για κάποιο σύστημα ή για αδικίες και κυνηγημένο ΠΑΟΚ.
Μιλάω για το αντικειμενικό. 4 ομάδες στο ίδιο επίπεδο παλεύουν. Οι 3 από τα γεννοφάσκια τους κάνουν σκληρό πρωταθλητισμό.
Ο ένας έχει μια δεκαετία χοντρά χοντρά. Μεταξύ 4 ομάδων εκ των οποίων οι 3 διαθέτουν ή θα διαθέτουν καινούριο γήπεδο, ο 4ος που βρίσκεται εκτός της πρωτεύουσας ενός υδροκέφαλου κράτους υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία να ανατραπούν σε σύντομο χρονικό διάστημα οι ισορροπίες και πιθανόν να μην ανατραπούν ποτέ.
Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα να κάνει συνεχώς χρονιές σαν τη φετινή, του 24 και του 23. Να είναι δλδ στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος μέχρι το τελικό στάδιο όσο υπάρχουν πλέι οφ ή μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές χωρίς πλέι οφ.
Αυτό προσφέρει τεχνογνωσία σε πολλά επίπεδα ακόμα ακόμα και σε πράγματα που μπορεί να μην τα αντιλαμβανόμαστε όπως πχ. το επίπεδο διαχείρισης του ρόλου του κοινώς αποδεκτά φαβορί.
Και ναι, αν γίνεται με συνέπεια αυτό σχεδόν κάθε χρόνο, μοιραία θα έρχονται τίτλοι και μπορεί αργά και σταθερά, σε βάθος κάποιων χρόνων να αλλάξει ελαφρώς προς το καλύτερο, με τις φυσιολογικές στατιστικές αποκλίσεις φυσικά.
κυριε @marsantos τον ΠΑΟΚ δεν τον εσφαζε ο ολυμπιακος τη δεκαετια του 2000 και του 2010? για πειτε μας, θεωρειται οτι ο θιασος του πειραια κανει δικαιο πρωταθλητισμο απο τα γεννοφασκια του?
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Άρα μαρσάντε τη φετινή χρονιά θα τη βάλεις στα θετικά, κάτι χτίσαμε δηλαδή στη πορεία για να σκληρύνει το μέταλλό μας.
Θετικό το πρόσημο στο δρόμο για το μεγάλωμά μας;
Στη πορεία της βελτίωσής μας, ωραίος σταθμός το 2026 , σωστά;

Κάτι πήραμε.

Μπράβο.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Θεέ μου τι διαβάζουμε
Καθόμαστε και μιλάμε για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη λες και είναι το σκουλήκι που τον ενδιαφέρουν μόνο τα αποτελέσματα με εμάς.
Θα πανηγυρίσω για το Χ επειδή ο γάβρος έχασε ότι χάνεται και δεν χάνεται και θα επιθυμώ να έχω χρονιές σαν το 23 που ήμουν η πλαστική κούκλα του σεξ για τους ποκιτες και έζησα τον πιο εξευτελιστικο τελικό ( ακόμα και από τον φετινο ) στην ιστορία μου.
Ρε τι ακούμε ρε
These users thanked the author renegade for the post (total 9):
smoothcriminal1926, giapas, tsou, Roo -4-, JohnDag, TylerDurden, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Patron, flash4
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

@marsantos

Σήμερα συμφωνώ με απειροελάχιστους, αλλά και με αυτούς διαφωνώ και συμφωνώ ταυτόχρονα. Το σχόλιο που έγραψες λίγο πριν κλείσει το τόπικ του αγώνα ήταν πραγματικά το πλέον λογικό.

Πέραν των άλλων, θα παραθέσω το πιο αντισυμβατικό, ίσως το πιο προβοκατόρικο κομμάτι. Προβοκατόρικο με την έννοια ότι είναι το σημείο που, φαντάζομαι, μέσα στην υπέρμετρη απογοήτευση, θα ακούστηκε σε μερικούς και τρελό.
Σημασία έχει ο ΠΑΟΚ να μπορεί κάθε χρόνο να διεκδικεί. Αυτό είναι που θα τον μεγαλώνει.
Και η φετινή χρονιά ήταν ένα ακόμα δείγμα μεγέθυνσης.
Στοιχειωδώς μακροσκοπικά κοιτώντας κανείς την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, και τη θέση του ΠΑΟΚ μέσα σε αυτήν, θα διαπιστώσει την παραπάνω αλήθεια. Αλήθεια που πιστεύω ότι είναι από τις πρώτες που διαπίστωσε και ο Σαββίδης με τον ερχομό του στον ΠΑΟΚ.

Το πρόβλημα είναι όμως, ότι έχουμε συσσωρευμένα απωθημένα ενός αιώνα ξηρασίας απίστευτα. Κάτι που πρώτος πρώτος, επίσης, διαπίστωσε ο Σαββίδης.

Και επειδή είναι έτσι τα πράγματα, έρχομαι στο σημείο που σχεδόν διαφωνώ. Το σημείο που λες φέρτε όποιον πρόεδρο θέλετε, όποιον προπονητή και όποιο μπάτζετ. Εννοείται ότι δεν θέλω κανέναν άλλον πρόεδρο και κανέναν άλλον προπονητή. Επειδή όμως είναι έτσι η κατάσταση, όπως την περιέγραψες ακριβώς, εγώ πιστεύω πως και όλα τέλεια να τα κάνει ο ΠΑΟΚ, τη συχνότητα αυτήν κατάκτησης τίτλων δε θα την αλλάξει ποτέ. Για αυτό και μου φαίνονται λιγάκι ανεδαφικά τα περί αλλαγής διοικητικού μοντέλου, πρόσληψης ποδοσφαιρανθρώπων ή τεχνοκρατών και άλλα πολλά.

Δυστυχώς, αυτή η κατάσταση αλλάζει μόνο με δυσανάλογα περισσότερο χρήμα. Θα σου φέρω ένα παράδειγμα. Το 2019 είχες μακράν του δεύτερου την καλύτερη ομάδα. Είχες επίσης νοοτροπία πρωταθλητή και νικητή που, ενδεχομένως, δεν είχε ποτέ των ποτών άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, εάν αντί του Πρίγιοβιτς είχες τον Γερεμέγιεφ και αντί του Άκπομ είχες τον Γιακουμάκη δε θα έπαιρνες ποτέ το πρωτάθλημα. Θα έκανες, ενδεχομένως, αντί του 26-4-0 ένα ρεκόρ του τύπου 24-5-1, που θα ήταν και πάλι φοβερό και τρομερό, αλλά θα έβγαινες δεύτερος.

Βρίσκω αδιανόητο ότι έχασες το πρωτάθλημα φέτος. Έπαιζες μόνος σου, τόσο καλύτερος ήσουνα, και σε ρόστερ ακόμα. Και χωρίς τραυματισμούς, τους μισούς ας πούμε, όχι όλους, θα το έπαιρνες περπατώντας. Αλλά θα μπορούσες να το πάρεις και με τους τραυματισμούς. Δεν υπήρχαν αυτοί στους βαθμούς που έχασες με τα λιμά στο πρώτο μισό της χρονιάς. Και επίσης, και κουτσαίνοντας να έπαιζαν όλοι, τη Λάρισα πχ ή το Βόλο, έπρεπε, και μπορούσαν, να τους κερδίσουν. Υστέρησες και σε νοοτροπία και η νοοτροπία στον επαγγελματικό αθλητισμό συμπεριλαμβάνεται στην ποιότητα, η οποία ποιότητα είναι συνήθως ανάλογη των χρημάτων.

Δε μου βγαίνει στο χαρακτήρα μου να λέω εκφράσεις του τύπου ''βάλε πιο πολλά λεφτά προεδράρα''. Απλά, δυστυχώς, η αρρωστημένη διάσταση στην οποία είσαι αναγκασμένος να βρίσκεσαι σαν ομάδα, όπου διάσταση βάλε ελληνικό ποδόσφαιρο, εάν όντως επιθυμείς να παίρνεις το πρωτάθλημα, ακόμη και μια στο τόσο, επειδή είσαι ο ΠΑΟΚ, απαιτεί να καλύψεις αυτήν την 90 χρόνων απόσταση. Δεν ξέρω άλλον τρόπο.

Από την άλλη, σε πιο ήρεμες ώρες πιστεύω ότι η ομάδα με 3-4 παιχταράδες για βασικούς, εάν μείνει κατά τα άλλα ανέπαφη, θα είναι από του χρόνου ασταμάτητη.

Δεν ξέρω άμα βγάζουν νόημα τα παραπάνω! Είναι τεράστια η απογοήτευσή μου για το πρωτάθλημα, να σου πω την αλήθεια. Κλείνω λέγοντας ότι βεβαίως και η φετινή χρονιά ήταν χρονιά μεγέθυνσης του βεληνεκούς της ομάδας. Όμως άμα δεν πάρουμε τίτλους και τώρα πότε θα πάρουμε;
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
marsantos, horkokos4, paokkerkir
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Σου είπε ποτέ θα πάρουμε.
1 στη 5ετια.
2024 +5 = 2029 .

Κύπελλο λογικά νωρίτερα, ίσως το 2028.

Συμφώνησε κι o miles με το σκεπτικό.
These users thanked the author giapas for the post:
smoothcriminal1926
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο ΠΑΟΚ δεν διεκδικούσε ή όταν διεκδικούσε του έκλεβαν ότι κλέβεται γιατί ποτέ δεν είχε ιδιόκτητη ισχυρό.
Όταν οι άλλοι είχαν εφοπλιστές εμείς είχαμε βιοτέχνες...και πάλι ήμασταν εκεί κακό σπυρί στον κωλο.
Σήμερα στην οικογένεια του ΠΑΟΚ βρίσκονται δύο εκ των πλουσιότερων Ελλήνων... γι'αυτό ας αφήσουμε στην άκρη τις ιστορικές αναδρομές και συγκρίσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 11 Μάιος 2026, 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
TylerDurden, Patron
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Παρα πολύ κακή εμφάνιση αλλά με ήρωα Παβλενκα πήραμε το χ.

Η ομάδα δε δείχνει καμία συνοχή και νομίζω όλοι περιμένουν/με να τελειώσει η σεζόν.
marsantos

giapas έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 00:11 Άρα μαρσάντε τη φετινή χρονιά θα τη βάλεις στα θετικά, κάτι χτίσαμε δηλαδή στη πορεία για να σκληρύνει το μέταλλό μας.
Θετικό το πρόσημο στο δρόμο για το μεγάλωμά μας;
Στη πορεία της βελτίωσής μας, ωραίος σταθμός το 2026 , σωστά;

Κάτι πήραμε.

Μπράβο.
Βρε συ giapa είμαι άλλης φιλοσοφίας.
Δε μπορώ το δυαδικό σύστημα αν και είναι η δουλειά μου. Δε μπορώ τον νεωτερισμό του τέλεια ή χάλια.
Δε μου αρέσει να βλέπω τη φωτογραφία της στιγμής και μόνο με αυτή να κρίνω.
Δε θέλω να μιλήσω με όρους θετικών και αρνητικών προσήμων. Στην πορεία της ομάδας αυτό που συνέβη φέτος ίσως ήταν αναγκαίο και μοιραίο.

Δε θέλω να σου χρυσώσω το χάπι. Έχεις κάθε δικαίωμα να νιώθεις απογοήτευση και αγανάκτηση.
Εγώ την ένιωσα σε αργό τέμπο πριν 2 μήνες όταν το έβλεπα και το έλεγα κάθε μέρα ίσως και με υπερβολικό τόνο. Απογοήτευση γιατί πίστευα και πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι από τους υπόλοιπους (έστω και στα σημεία από τον οσφπ) και στήθηκε μια ολόκληρη χρονογραμμή γεγονότων.
Τώρα έχω ισορροπήσει και όλον αυτόν τον καιρό προσπαθώ να διαβάσω τη χρονιά ενόψει της επόμενης.

Όμως σε γενικές γραμμές, τώρα που φτάσαμε στο τέλος και κοιτώντας όλη τη χρονιά, δε νιώθω κάποια απογοήτευση.
Στενοχώρια βεβαίως και νιώθω γιατί δεν πήραμε αυτά που αξίζαμε (με το δικό μου μυαλό και φυσικά κάποιος μπορεί να μη συμφωνεί).
Δε σου κρύβω πως η κορύφωση της στενοχώριας ήταν στον τελικό κυπέλλου γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συχνά.
Όμως απογοήτευση δε νιώθω ούτε αγανάκτηση.
Ταυτόχρονα όμως καταλαβαίνω κι εσένα.
Και φυσικά, ναι, θέλω η ομάδα να κατακτήσει τη δεύτερη θέση.
Δε θα ανοίξω σαμπάνιες. Απλά θέλω να κατακτήσει τη δεύτερη θέση. Ας την κατακτήσουμε και θα πούμε περισσότερα.
These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
trouman, paokkerkir
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”