Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- anekfrastos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Εγώ θα τα έσκαγα για να πάρω τον Οσπίνα από τη Νάπολι (με το νου μου). Ούτε δεκάρι ούτε τίποτα άλλο.
Λήγει σε 1 χρόνο το συμβόλαιο του, είναι 32 χρονών.
Δεν ξέρω τι μισθό θέλει. Κάπου είδα ότι είναι γύρω στα 3εκ το χρόνο ενώ ο βασικός τους παίρνει 2, οπότε ίσως να μην τους χαλούσε να φύγει.
Θα του έδινα 2 χαρτιά το χρόνο εύκολα και 4 χρόνια συμβόλαιο για να ηρεμήσω.
Λεφτά υπάρχουν και μια τέτοια μεταγραφή θα δυνάμωνε την ομάδα.
Λήγει σε 1 χρόνο το συμβόλαιο του, είναι 32 χρονών.
Δεν ξέρω τι μισθό θέλει. Κάπου είδα ότι είναι γύρω στα 3εκ το χρόνο ενώ ο βασικός τους παίρνει 2, οπότε ίσως να μην τους χαλούσε να φύγει.
Θα του έδινα 2 χαρτιά το χρόνο εύκολα και 4 χρόνια συμβόλαιο για να ηρεμήσω.
Λεφτά υπάρχουν και μια τέτοια μεταγραφή θα δυνάμωνε την ομάδα.
- bersekeros
Έτσι λες εσύ.joshua έγραψε:Χεστηκε ο Τζιοβινκο αν θα παιξει στο κονφερενς...
Ακούστηκες φίλε.
Στον επόμενο φίλο.
Γεμάτες οι τηλεφωνικές γραμμές.
αρα αυτο ειναι το πατερνbarlow4 έγραψε:φιλε δεν τιθεται θεμα εμπιστοσυνης ως προς την παε.δλδ τους σαββιδαιους.εχουν ριξει κ εχουν ριξει.
κ εχουν κανει κ εχουν κανει σωστα κ λαθη.
επισης δεν υπαρχει καποιο πατερν λειτουργιας.καθε ενα δυο χρονια αλλαζει αυτο.
Δε νομίζω ότι παίχτης που πέρασε το μεγαλύτερο ποσοστό της ποδοσφαιρικης του ζωής σε MLS και Αραβια ο οποίος μάλιστα είναι και 34 χρονών τον ενδιαφέρει και πολύ το αν θα παίζουμε ή όχι Ευρώπη.bersekeros έγραψε:Όχι,JohnDag έγραψε:Δηλαδή αν δεν πάνε όλα καλά σήμερα (φτου, φτου, φτου) θα την πάρουμε πίσω την βελτιωμένη πρόταση αύριο;
για τον παίκτη όμως είναι άλλο να παίζει Ευρώπη και να φαίνεται και να ακούγεται το όνομά του διεθνώς,
και άλλο το αντίθετο.
Άποψη μου είναι ότι αν τελικά συμφωνήσει στα λεφτά που του δίνουμε θα ρθει άσχετα με το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι από τώρα, γιατί πρώτον έτσι θα έπρεπε να κάνουν οι οργανωμένες ομάδες και δεύτερον γιατί ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά κάνει μεταγραφές στο τέλους του Αουγούστου κάτι που θα σήμαινε ότι θα πάμε χωρίς παίκτες στα προκριματικά της Ευρώπης.FreeWatcher έγραψε:
Για να καταλάβω... Κράζεις από τώρα για του χρόνου? Δεν μπορείς να περιμενεις το Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022???
Κ να τα παρουμε ενα ενα:
Τετράδα δεν θες του χρονου στην αμυνα! Ο Ιγκανσον θα υπογράψει.. . Πιστευεις οχι? Αρα σιγουρα 3 απο φετος θαναι κ για του χρόνου!
Τερματοφυλακα αν τραβηξει ο Πασχαλακης οπως πιστευει ο Λουτσε θα μεινει. Εαν οχι καλως να παρουμε αλλον!
Δεκαρι κατσε μαλλον θα κλεισουμε αποτι ειπε κ ο προπονητης. Αρα του χρονου μια χαρα!
Τζαμπα δεν ειναι να ριχνεις χρημαβσε συμβολαια αντι για αγορες!!!! Θα μου πεις εσυ τα βαζεις? Αρκει να φερουμε κ αλλους (κ Σεπτεμβριο) κ να μην σταματήσουμε εδω!
ΠΟΙΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ 35ΡΗ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ να ξερω κ γω???
Οι δανεικοι εαν εχουν ρητρα λογικη είναι η καλυτερη περιπτωση αγορας χωρις ρισκο! Κ ήμουν από αυτους που εκραζα για ολους τους δανεικους χωρις οψιον ή με εξωφρενικη οψιον...
Υποθέτεις ότι ο Ίνγκασον θα υπογράψει, αλλά εγώ σου λέω ότι δεν έχει δεχτεί να υπογράψει μέχρι τώρα, και σε 4 μήνες έχει δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος. Οποιαδήποτε ομάδα τον θέλει δεν θα χρειαστεί να μας δώσει 6-7 χαρτιά για να τον αγοράσει. Θα του δώσει απλά 200Κ τον χρόνο παραπάνω από εμάς. Και με δεδομένη την επιθυμία του παίκτη να πάει στο νησί...
Το δεκάρι που λες ότι θα πάρουμε, μάλλον είναι ο ελεύθερος 35άρης Τζιοβίνκο. Σε αυτόν αναφερόμουν.
Συνολικά, με τα μέχρι τώρα συμβόλαια που έχει η ομάδα, το ρόστερ μας του χρόνου στα προκριματικά θα μοιάζει κάπως έτσι:
.................Ζίφκοβιτς..................
Τέιλορ...Μιχάι......Μιχαηλίδης...-------
...........Κούρτιτς...Σβαμπ...............
Μουργκ........----------........Καντουρί
.................Ολιβέιρα...................
Αναπληρωματικοί: Εσίτι, Αουγκούστο, Σβιντέρσκι. - και μετά η Κ19.
Πόσες μεταγραφές προλαβαίνουμε να κάνουμε μέχρι τον Ιούνιο ώστε να βγάλουμε αποστολή για το πρώτο ευρωπαικό κάπου στα μέσα του Ιούλη αν δεν πάρουμε κύπελο;
Γι' αυτό δεν ήθελα δανεικούς και γι' αυτό δεν θέλω τον 35χρονο Τζιοβίνκο. Γιατί όσα και να προσφέρουν φέτος, του χρόνου θα ψαχνόμαστε για νέους δανεικούς και για νέους ελεύθερους. Και Ιούνιο μήνα, μόνο κάτι Τέιλορ μπορούμε και κλείνουμε τελευταία.
Και όσον αφορά τους δανεικούς και τις ρήτρες, να θυμήσω ότι η τελευταία φορά που κρατήσαμε δανεικό ήταν το 2009. Από τοτε όλοι φεύγουν με τη λήξη του δανεισμού τους είτε βγάλανε μάτια και δεν είχαν ρήτρα (Κρμέντσικ, Μπάμπα), είτε βγάλανε μάτια και είχαν ακριβή ρήτρα (Ολιβέιρα), είτε βγάλανε μάτια και είχανε λογική ρήτρα (Μίσιτς).
Το ότι δεν δώσαμε 2εκ για τον Μπάμπα φέτος που τον δοκιμάσαμε και ξέραμε ότι μας κάνει, αλλά το ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε 2εκ για τον Σιντκλει του χρόνου αν παίξει καλά φέτος, με ξεπερνάει. Ποτέ δεν θα δώσουμε 2εκ για αριστερό μπακ, ειδικά όσο είαμστε σε καθεστός λιτότητας.
Προσωπικά δεν αναφέρθηκα ποτέ σε άλλο στόχο πριν το Νέλσον.kos έγραψε:Όχι αυτόν που ψάχναμε μετά από τόν τραυματισμό Ολιβέιρα.GINOLA έγραψε:Ισχύει 100%, αυτός ήταν, αλλά για να πούμε ολόκληρη την ιστορία ,ένας λόγος που δεν ήρθε ήταν ότι η κολωνία τον πουλούσε δεν εμείς δεν θέλαμε να δώσουμε λεφτά.
Το όνομα αυτού που δεν ήρθε πριν τον Ολιβέιρα να μας πείτε. Αυτόν που δεν του έδωσαν τα φράγκα που ζητούσε.
Και αν είναι εύκολο και το ποσό που ζητούσε.
Και ούτε ξέρω αν υπήρχε
υπηρχε υπηρχεrainmaker έγραψε:Προσωπικά δεν αναφέρθηκα ποτέ σε άλλο στόχο πριν το Νέλσον.kos έγραψε:Όχι αυτόν που ψάχναμε μετά από τόν τραυματισμό Ολιβέιρα.GINOLA έγραψε:Ισχύει 100%, αυτός ήταν, αλλά για να πούμε ολόκληρη την ιστορία ,ένας λόγος που δεν ήρθε ήταν ότι η κολωνία τον πουλούσε δεν εμείς δεν θέλαμε να δώσουμε λεφτά.
Το όνομα αυτού που δεν ήρθε πριν τον Ολιβέιρα να μας πείτε. Αυτόν που δεν του έδωσαν τα φράγκα που ζητούσε.
Και αν είναι εύκολο και το ποσό που ζητούσε.
Και ούτε ξέρω αν υπήρχε
Το ότι ακολουθεί και επιλέγει το χρήμα, δεν σημαίνει πως δεν έχει κίνητρα και προσωπικούς στόχους. Πράγμα που φάνηκε και στις ομάδες που πήγε.joshua έγραψε:Χεστηκε ο Τζιοβινκο αν θα παιξει στο κονφερενς...
ρε αφηστε τα οφ τοπικ
εχουμε και ματς σε 3 ωρες
τι κωλαρα εχει η βραζιλιανα
- bersekeros
Καλά τα λεφτά, συμφωνώ,
αλλά μεταξύ των ίδιων χρημάτων,
θα διαλέξει κάποιος την ομάδα που παίζει Ευρώπη και δημιουργεί διεθνές potential και fame για το όνομά του για το μέλλον.
Ισχύει και το αντίστροφο, δεν θα κολλήσει και η ομάδα σε 200Κ πάνω κάτω εάν έχει εξασφαλίσει την είσοδο στους ομίλους.
Πολύ απλά.
αλλά μεταξύ των ίδιων χρημάτων,
θα διαλέξει κάποιος την ομάδα που παίζει Ευρώπη και δημιουργεί διεθνές potential και fame για το όνομά του για το μέλλον.
Ισχύει και το αντίστροφο, δεν θα κολλήσει και η ομάδα σε 200Κ πάνω κάτω εάν έχει εξασφαλίσει την είσοδο στους ομίλους.
Πολύ απλά.
-
Ξεχνας οτι γεναρη μπαινει στα 36.bersekeros έγραψε:Όχι,JohnDag έγραψε:Δηλαδή αν δεν πάνε όλα καλά σήμερα (φτου, φτου, φτου) θα την πάρουμε πίσω την βελτιωμένη πρόταση αύριο;
για τον παίκτη όμως είναι άλλο να παίζει Ευρώπη και να φαίνεται και να ακούγεται το όνομά του διεθνώς,
και άλλο το αντίθετο.
Τι φιλοδοξιες μπορει να εχει τωρα ,οταν στα καλυτερα ποδοσφαιρικα του χρονια οι επιλογες του εγιναν με μοναδικο κριτηριο το χρημα.
Το ιδιο θα κανει και τωρα,εξαλλου ουτε τωρα ηταν ευρωπη η επιλογη του απλως τον διωξανε απο Σ Αραβια.
- anekfrastos
Θα ήθελα οι φετινές μεταγραφές να ήταν:
1. Ολιβέιρα
2. Κούρτιτς
3. Μιτριτσα
4. Μπαμπα
5. Δεξί μπακ αξίας Τέιλορ+Σοαρες+Λύρα
6. Τέρμα παιχτούρα/υπέρβαση με εμπειρία σε τοπ επίπεδο (Οσπίνα
)
και ανανέωση Αντρίγια κ Ινγκασον
Πόσο δύσκολο ήταν;
Και ας έπαιζα με 10άρια Μπίσε-Μούργκ όλη τη χρονιά και στα δύσκολα για μπάλωμα Καντούρι/Σβαμπ.
1. Ολιβέιρα
2. Κούρτιτς
3. Μιτριτσα
4. Μπαμπα
5. Δεξί μπακ αξίας Τέιλορ+Σοαρες+Λύρα
6. Τέρμα παιχτούρα/υπέρβαση με εμπειρία σε τοπ επίπεδο (Οσπίνα

και ανανέωση Αντρίγια κ Ινγκασον
Πόσο δύσκολο ήταν;
Και ας έπαιζα με 10άρια Μπίσε-Μούργκ όλη τη χρονιά και στα δύσκολα για μπάλωμα Καντούρι/Σβαμπ.
- bersekeros
Τη φαντάζεσαι σε μουσικό ντουέτο με αυτή του Ζαμπά ;prist64 έγραψε:ρε αφηστε τα οφ τοπικ
Παίρνουμε τη Euro- Visi - On για πλάκα;
Ναι, ε;