Aigle_Noir έγραψε:Αν και σε ντέρμπι με τα σιχαμένα χαρτιά, συζητάμε για το αν θα έχει κόσμο σε περίπτωση που ανοίξει η 4, τότε να το κλείσουμε το μαγαζί ρε παιδιά.
Η οργάνωση της θύρας 4
- Μπαρκαρούτσος
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Για ποια ήττα μιλάς ρε φίλε?? Ξυπνήστε λίγο.... Χάνουμε σε δύναμη όσο είναι κλειστή η 4…!!!! Ανοίξτε και μπείτε στη μάχη δίπλα στην ομάδα...Τι επανάσταση του ανδρικού μορίου είναι αυτή?Geor1926 έγραψε:Συμπληρώνω ότι και να ανοίξει η παε τη Θύρα 4,εκτός του ότι θα πρόκειται για ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΤΤΑ,πάλι άδεια θα είναι.
Μπορεις να υπολογισεις πόσα διαρκειας είχαμε προ υγειονομικου Απαρτχάιντ και πόσα φέτος και θα καταλάβεις γιατί η θυρα 4 θα είναι άδεια.eorptol1 έγραψε:ναι ? και η νικη ποια ειναι ? σε 6 μηνες θα λες τα ιδια ? αφου δεν θα αλλαξει τιποτε απολυτως ? κανεις πλεον δεν ασχολειται δεν ενοχλουμε κανεναν και πλεον κανουνε κακο μονο στην ομαδα....το τι κοσμο θα εχει δεν το ξερεις μην προκαταλαμβανεις ......πλεον καθε μερα που ειναι κλειστη η 4 κακο κανει μονο στον συλλογο ,αλλα ποιος νοιαζεται ?Geor1926 έγραψε:Συμπληρώνω ότι και να ανοίξει η παε τη Θύρα 4,εκτός του ότι θα πρόκειται για ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΤΤΑ,πάλι άδεια θα είναι.
Να πιέσουν οι παέ που χάνουν έσοδα,να πάρουν πίσω τα παρανοϊκά μέτρα.
- Sick Bastard
(ψιλο) κλειστό είναι...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Aigle_Noir έγραψε:Αν και σε ντέρμπι με τα σιχαμένα χαρτιά, συζητάμε για το αν θα έχει κόσμο σε περίπτωση που ανοίξει η 4, τότε να το κλείσουμε το μαγαζί ρε παιδιά.
Και στο φινάλε,πολλά μέλη του φόρουμ έχουν εκφράσει την άποψη ότι τα μπερδεμένα των σ.φ. δεν θα λείψουν σε κανέναν,δεν εκπροσωπουν πολύ κόσμο και λοιπά πικρόχολα.Προς τι η ξαφνική...αγάπη;
- kataramenos5
Τον ειχα καταλάβει εγω. Εχει και εισητηρια της κουλας απο παλια και τα επιδεικνυει περηφανα σε αλλα τοπικ.giliopoulos έγραψε:
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ.
ΚΑΜΙΑ ΘΥΡΑ 4 ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ
-
Όσοι επιμενετε να ανοιξει η Θ4 η οποια εκλεισε με κοινη αποφαση συνδεσμων και διοικησης εκφραζοντας ενα συγκεκριμενο κινημα αντιστασης του λαου του ΠΑΟΚ κατα του αθλοτρομοχουντονομου αλλα και του διαχωρισμου των ανθρωπων επειδη αυτη η κινηση "δεν θα εχει αποτελεσμα" απαντηστε μου σας παρακαλω στο εξης ερωτημα:
Θα δεχοσασταν οποτεδηποτε στην ζωη σας νεαροτεροι και πιο ηλικιωμενοι να επαιρνε ο ΠΑΟΚ ενα εστω ενα ΠρωΚταθλημα απ το 1926 ως το 1975 η απ το 1986 ως το 2018 λαδωνοντας κλεβοντας καιγοντας φουρνους και σπιτια σακατευοντας διαιτητες στηνοντας αντιπαλους κορακια και σημαιακια φευγοντας θεατρικα απ το γηπεδο η μην βγαινοντας απ τα αποδυτηρια και ολα αυτα τα ωραια που εχουν χρησιμοιποιησει οι αλλοι του ΠΟΚ μιας και ο τιμιος τροπος με τον οποιο προσπαθουσε για τοσες δεκαετιες δεν ειχε αποτελεσμα κι εκεινος;
ΥΓ. Εχετε καταλαβει την διαφορα του ΠΑΟΚ με ολους τους υπολοιπους η θελετε να γινουμε ισα κι ομοια, αληθεια;
Θα δεχοσασταν οποτεδηποτε στην ζωη σας νεαροτεροι και πιο ηλικιωμενοι να επαιρνε ο ΠΑΟΚ ενα εστω ενα ΠρωΚταθλημα απ το 1926 ως το 1975 η απ το 1986 ως το 2018 λαδωνοντας κλεβοντας καιγοντας φουρνους και σπιτια σακατευοντας διαιτητες στηνοντας αντιπαλους κορακια και σημαιακια φευγοντας θεατρικα απ το γηπεδο η μην βγαινοντας απ τα αποδυτηρια και ολα αυτα τα ωραια που εχουν χρησιμοιποιησει οι αλλοι του ΠΟΚ μιας και ο τιμιος τροπος με τον οποιο προσπαθουσε για τοσες δεκαετιες δεν ειχε αποτελεσμα κι εκεινος;
ΥΓ. Εχετε καταλαβει την διαφορα του ΠΑΟΚ με ολους τους υπολοιπους η θελετε να γινουμε ισα κι ομοια, αληθεια;
- PAOK_Antarctica
Βρε μαζί σου.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως ακριβώς είναι κίνηση αντίστασης το να κλείσεις τις θύρες του γηπέδου σου.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως ακριβώς είναι κίνηση αντίστασης το να κλείσεις τις θύρες του γηπέδου σου.
-
Το πανι που στεκεται εκει μοναχο του εστω και λεει οσα λεει δεν αποτελει αντισταση μπροστα σε οσους αδρανουν;
Δεν ειναι πραξη αντιστασης η αποχη μπροστα στην αδιαφορια τον ωχαδερφισμο και το σφαξε μ αγα μου ν αγιασω;
Δεν ειναι πραξη αντιστασης η αποχη μπροστα στην αδιαφορια τον ωχαδερφισμο και το σφαξε μ αγα μου ν αγιασω;
- PAOK_Antarctica
Όχι.
Η αντίσταση πρέπει να ενοχλεί.
Το να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο δεν είναι αντίσταση.
Σαν να κλειδώνεις την πόρτα από το ένα υπνοδωμάτιο στο 2άρι που μένεις γιατί ο Κούλης τα έκανε σκατά.
- kataramenos5
Δηλαδη βρε monte αν βγαλει ο κουλης ενα νομο που λεει οτι οι συγκεντρωσεις διαμαρτυριας επιτρεπονται μονο σε εμβολιασμενους εμεις πρεπει να κλειστουμε σπιτια μας σε ενδειξη διαμαρτυριας?
Στην 8 παει κοσμος της 4 η δε παει κανεις? Εκει δε πειραζει που μπαινουμε?
Η διαφωνια μας ακουγεται περισσοτερο σ ενα αδειο γηπεδο απο ενα πανι ή απο μια παλομμενη 4 να τους τα χωνει σ ολο τον αγωνα πισω απ το πανι?
Δε ξερω, δεν ειμαι 100% σιγουρος για το τι πρεπει να γινει απ τη στιγμη που βγηκε η ανακοινωση για αποχη αλλα (για να το δουμε και λιγο χιουμοριστικα) η κατασταση μου μοιαζει περισσοτερο μ αυτο
[youtube]NiNCWYCzb18[/youtube]
Στην 8 παει κοσμος της 4 η δε παει κανεις? Εκει δε πειραζει που μπαινουμε?
Η διαφωνια μας ακουγεται περισσοτερο σ ενα αδειο γηπεδο απο ενα πανι ή απο μια παλομμενη 4 να τους τα χωνει σ ολο τον αγωνα πισω απ το πανι?
Δε ξερω, δεν ειμαι 100% σιγουρος για το τι πρεπει να γινει απ τη στιγμη που βγηκε η ανακοινωση για αποχη αλλα (για να το δουμε και λιγο χιουμοριστικα) η κατασταση μου μοιαζει περισσοτερο μ αυτο
[youtube]NiNCWYCzb18[/youtube]
Σαν γιατρος να πω και εγω δυο πραγματα.
Τα εμβολια εναντια στο Κοβιντ19 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ και μαλιστα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Δεν υπαρχει η παραμικρη αμφιβολια στην επιστημονικη κοινοτητα, παρα μονο σε κατι λιγους ψεκασμενους, συμπεριλαμβανωμενον και γιατρων. Αλλωστε, και στο αουστβιτς δουλευανε γιατροι για τους Ναζι. Ψεκασμενους θα βρεις παντου, ακομη και στους γιατρους.
Εγω ειμαι ΕΝΑΝΤΙΑ στον υποχρεωτικο εμπολιασμο. Το λεω ξεκαθαρα. Ωστοσο ειμαι ΥΠΕΡ του να επιτρεπετε η εισοδος σε γηπεδα και κοινωνικες εκδηλωσεις, αεροπλανα, και αλλα τετοια πολλα παραδειγματα ΜΟΝΟ σε εμβολιασμενους.
Ειμαι ΕΝΑΝΤΙΑ στον υποχρεωτικο εμβολιασμο, και μονο σε πραγματα που μπορεις να θεωρησεις βασικα ανθρωπινα δικαιωματα θεωρω οτι δεν πρεπει να κανουμε διακρισεις αναμεσα σε εμβολιασμενους και μη, οπως για παραδειγμα στην δουλεια, φαγητο/σουπερ μαρκετ , νερο, και αυτα τα βασικα.
Ακομη και το σχολειο δεν το μετραω.
Δεν θες να εμβολιαστει το παιδι σου? κανενα προβλημα, αλλα γιατι να το υποστει το ρισκο ο καθηγητης και τα αλλα παιδια και οι οικογενειες τους?
Τελος παντων, μεγαλη κουβεντα που ξεπερναει τα του ΠΑΟΚ, αλλα θελω να πω, ΠΡΕΠΕΙ να ανοιξει ολη η Τουμπα μονο για εμβολιασμενους εννοειτε.
Το γηπεδο και γενικα οι κοινωνικες εκδηλωσεις δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης.
Τα εμβολια εναντια στο Κοβιντ19 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ και μαλιστα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Δεν υπαρχει η παραμικρη αμφιβολια στην επιστημονικη κοινοτητα, παρα μονο σε κατι λιγους ψεκασμενους, συμπεριλαμβανωμενον και γιατρων. Αλλωστε, και στο αουστβιτς δουλευανε γιατροι για τους Ναζι. Ψεκασμενους θα βρεις παντου, ακομη και στους γιατρους.
Εγω ειμαι ΕΝΑΝΤΙΑ στον υποχρεωτικο εμπολιασμο. Το λεω ξεκαθαρα. Ωστοσο ειμαι ΥΠΕΡ του να επιτρεπετε η εισοδος σε γηπεδα και κοινωνικες εκδηλωσεις, αεροπλανα, και αλλα τετοια πολλα παραδειγματα ΜΟΝΟ σε εμβολιασμενους.
Ειμαι ΕΝΑΝΤΙΑ στον υποχρεωτικο εμβολιασμο, και μονο σε πραγματα που μπορεις να θεωρησεις βασικα ανθρωπινα δικαιωματα θεωρω οτι δεν πρεπει να κανουμε διακρισεις αναμεσα σε εμβολιασμενους και μη, οπως για παραδειγμα στην δουλεια, φαγητο/σουπερ μαρκετ , νερο, και αυτα τα βασικα.
Δεν θες να εμβολιαστει το παιδι σου? κανενα προβλημα, αλλα γιατι να το υποστει το ρισκο ο καθηγητης και τα αλλα παιδια και οι οικογενειες τους?
Τελος παντων, μεγαλη κουβεντα που ξεπερναει τα του ΠΑΟΚ, αλλα θελω να πω, ΠΡΕΠΕΙ να ανοιξει ολη η Τουμπα μονο για εμβολιασμενους εννοειτε.
-
Η αντισταση ενοχλει δεν ενοχλει οφειλει να διεκδικει και να συνεχισει να το διεκδικει μεχρι να το κατακτησει.-PAOK_Antarctica έγραψε:Όχι.
Η επιμονη σε εναν αγωνα δεν ειναι απαραιτητα χτυπημα του κεφαλιου σου στον τοιχο. Ειναι μεγαλειο δυναμης.-
Ενοχλουσε κανεναν η Αντισταση απο το αρκτικολεξο μας μεχρι που να κατακτησουμε ο,τι κατακτησαμε τιμια;
Ενοχλουσε κανεναν ο ΠΑΟΚ οσο τον ειχαν "σιγουρεμενο" οι ΠΟΚιτες; Μεχρι που καποτε ενοχλησε επειδη επεμεινε!
Πιστεψτε το οσο κι αν δεν μπορειτε οτι περισσοτερο ενοχλησε η οποια επιτυχια μας λογω αυτης της επιμονης.
Περισσοτερο τους ενοχλησε τους ενοχλουσε τους ενοχλει και θα τους ενοχλει το οτι εμεις ειμαστε διαφορετικοι.-
ΥΓ. Μην ξεφευγετε απ το αρχικο ερωτημα. Απαντηστε το και προσπαθηστε να μην γινεστε ανακολουθοι σ αυτα που πρεσβευει ο ΠΑΟΚ και που εχουμε υποχρεωση οι παλαιοτεροι να μεταλαμπαδευουμε παντα στις επομενες γενιες!
ΥΓ. 2 @Kataramenos5 υπάρχουν πραξεις συμβολικες που κι ετσι ακομα προσδιδουν μεγαλειο στους πραττοντες τες.
-
Γιατρε μου με πολλη συμπαθεια για το με πολυ μεγαλα γραμματα επιτρεψε μου να σου πω: Τζάμπα σπούδασες!Shaman4 έγραψε:Σαν γιατρος να πω και εγω δυο πραγματα.