5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Τι συζητάμε ρε μάγκες?Αν ο Pablo είναι καλός ή όχι;Ρε ημαρτον ρε, ρε ήμαρτον!!!!Τα πάντα όλα είναι στο κέντρο όταν παίζει!!!Και του χρόνου θα παίζει περισσότερο. .-

8) 8) 8) 8)
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε για παίχτη που έχει παίξει σε real και milan εάν κάνει για το ΠΑΟΚ.

A ρε από χασιώτη και κουτσόπουλο δε μας κάνει ο garcia.Πως αλλάζουν τα πράματα?
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

... το ότι σκεφτόμαστε όμως τη σχέση προσφοράς / κόστους είναι στοιχείο ωριμότητας
(κάτι που με χαρά διαπιστώνω να χαρακτηρίζει όλα τα αδέρφια τα τελευταία χρόνια)
Άβαταρ μέλους
Kostas85

Δημοσίευση από Kostas85 »

Johnys έγραψε:Φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε για παίχτη που έχει παίξει σε real και milan εάν κάνει για το ΠΑΟΚ.

A ρε από χασιώτη και κουτσόπουλο δε μας κάνει ο garcia.Πως αλλάζουν τα πράματα?
+1000

Χθες με Πανσερραικό έπαιξε τελείως χαλαρά. Παρόλα αυτά έδειξε ξανά τα στοιχεία που με τρελαίνουν: πως προστατεύει τη μπάλα με το κορμί του, τις σίγουρες μπαλιές του, τις βοήθειες του στο ακραίο μπάκ και στον αριστερό στόπερ, βγήκε ψηλά περισσότερες φορές σε σχέση με άλλα ματς, έκλεψε πολλές φορές ψηλά τη μπάλα. Είναι λίγο αργός (και όπως έχω ξαναπεί ευτυχώς γιατί αλλιώς θα τον βλέπαμε μεσοβδόμαδα στο ΤΣ.Λ. ) αλλά εκρηκτικός όταν ορμάει πάνω σε αντιπάλους. Νομίζω ότι θα δείξει τι εστί Γκαρσία στα πλευ-οφ.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

vs40 έγραψε:Η άποψη μου είναι ότι ο Pablo Garcia θα είναι βελτιωμένος όσο περίπου και ο Veron μετά το καλοκαίρι. Δεν έκανε προετοιμασία με τον Σάντος λόγω τραυματισμου και επίσης η χρονιά δεν του πήγε πολύ καλά για πολλούς λόγους. Παρόλου αυτών των γεγονότων σίγουρα είναι μέσα στην καλύτερη εξάδα παικτών που έχουμε, διαθέτοντας το στοιχείο που ήθελε ο Σάντος δηλ αυτό του νικητή, του παίκτη που έχει φάει δύσκολες έδρες χωρίς να κωλώνει, του παίκτη που μεταφέρει σωστή νοοτροπία λόγω των μεγάλων του εμπειριών. Ο φετινός Pablo Garcia λοιπόν, άξιζε τα 600.000 που αμοίβεται, και την επόμενη σεζόν θα παίξει σαν παίκτης του εκατομυριόυ και άνω.
+1
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

καλά ορισμένοι αν δεν έχετε παίξει ποδόσφαιρο,και ότι γνωρίζετε είναι από τα προ και τα φούτμπολ μάναντζερ,πείτε την γνώμη σας,αλλα μην μας βγάζετε και από τα ρούχα....
Αδερφέ στο πάνω ποστ...Φουτσίνι[η σέντρα η πολύ ψηλά ή συρτά],μπράντιτς,βαλένσια,βελής,σιδηρόπουλος,κάραλιτς.....χαχαχα

Πάμπλο μέγιστε,μην ακούς κανέναν...Σ'αγαπάμε :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Σε οποιον και να αναφερεσαι...εγω και ολοι οι πιο πανω απο μενα σε αυτη τη σελιδα εκφρασαμε τη θεληση μας να μεινει ο Γκαρσια. Τωρα ποιος ειναι αυτος ο απο πανω που σε εβγαλε απο τα ρουχα σου δεν καταλαβαινω.
κωστας/παοκ4

Δημοσίευση από κωστας/παοκ4 »

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.Θα παραβω την αρχη μου και θα γραψω την γνωμη μου για ποδοσφαιριστη του ΠΑΟΚ με διοικηση Ζαγορακη.Απο τοτε που θυμαμαι τον ΠΑΟΚ δεν εχω δει καλυτερο αμυντικο χαφ στην καταστροφη της φασης και οχι στην δημιουργια.Παραληλα εχει δωση και ψυχη η παρουσια του.Ισως ομως να εξοφλουμε γραμματιο στο θειο για την μπουνια (θυμηθητε την αποβολη απο τον δαλουκα οπου η διοικηση εκανε πως δεν καταλαβε)
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Αν πάμε Τσου Λου, χωρίς τον Πάμπλο θα μας φάνε ζωντανούς ρεεεεεεεεε.......
Πολλοί λένε κιόλας, μήπως φύγει ο Πάμπλο τώρα που ακούγεται του Βιττόλο... Ρε τι να κλάσει ο Βιττόλας πλλλλάκα με κάνετε;;;
Κ δεν μπορώ να καταλάβω απο που βγαίνει αυτό;; Τι δουλειά έχει ο ένας με τον άλλον;; Εδώ έχουμε παίχτη παγκόσμιας κλάσης κ εμείς τον παίζουμε...
Παίχτης, ηγέτης που να έχει παίξει κ στις καλύτερες ομάδες παγκοσμίους, δεν είχαμε ποτέ...
Όσο για τον Βιττόλο είναι για ενναλακτκή λύση.. Φεύγει Ηλιάδης, Βαγγελής... Έρχεται, απ'ότι ακούγονται βέβαια, Βιττόλο κ Αμπουμπακαρί.. Η ομάδα μας έχει ανέβει επίπεδο απο πέρυσι, αλλά για να ανέβει ακόμα ένα, πρέπει να δυναμώσει κατα πολύ τον πάγκο...
Έτσι χτίζονται οι ομάδες, έτσι πράτει η διοίκηση..
Ο ΠΑΜΠΛΟ έιναι απαραίτητος... Χωρίς τον ΠΑΜΠΛΟ είμαστε μια ομάδα... Με τον ΠΑΜΠΛΟ είμαστε ομάδα με ταυτότητα...
Το ξαναγράφω.. ΠΑΜΠΛΟ, ΖΛΑΤΑΝ, ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ κ ο ΣΕΡΤΖΙΟ δίνουν την δυναμική που έλειπε κ λείπει απο κάθε ομάδα...
Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης κανενός....
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

παοκ και παμπλο εννοιες ταυτοσημες!!
δεν θα σχολιασω τα ποσταρισματα των υπολοιπων...σεβαστες ολες οι αποψεις!
καλος παιχτης ο βιτολο...εργαλειο ο φωτακης, αλλα...
το επιπεδο σε μια ομαδα το ανεβαζουν προσωπικοτητες σαν τον παμπλο!
Άβαταρ μέλους
kan

Δημοσίευση από kan »

Επειδή ορισμένοι δυστυχώς με ειρωνευτήκατε για το πιο πάνω post στο οποίο έγραφα ότι : "Νομίζω ότι με 600.000 το χρόνο μπορούμε να βρούμε σαφώς καλύτερο παίκτη...". Θα κάνω ορισμένες διευκρινίσεις γιατί ορισμένοι μου φαίνεται ότι διαβάζουν αυτό που θέλουν να διαβάσουν:
1) Δεν έθεσα θέμα "αμπαλοσύνης" του Γκαρσία, ούτε είπα ότι είναι κακός παίκτης (π.χ. σύγκριση με κάραλιτς, μπαλάφα, ηλιάδη ή όποιον άλλον σας έρχεται στο μυαλό). Το ότι έχει παίξει σε μεγάλες ομάδας φανερώνει τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές του.
2) Το μόνο κριτήριο που με προβληματίζει είναι ο λόγος προσφορά/κόστος. Και αυτό γιατί όλοι γνωρίζουμε τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν (σε διαφορετική περίπτωση δε θα μ' ένοιαζε ακόμα και αν είχαμε παίκτη του 1 εκ. να σκουπίζει τον πάγκο ή να γυαλίζει τα καθίσματα στην εξέδρα). Το θέμα είναι το εξής:Με βάση τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν αξίζει να δίνεις τόσα χρήματα για έναν παίκτη με τη συγκεκριμένη προσφορά και για τη συγκεκριμένη δουλειά που κάνει ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;(τα κεφαλαία γράμματα εδώ έχουν σημασία)
3) Κατά τη γνώμη μου όχι. Υπάρχουν παραδείγματα βασικών παικτών με σαφώς χαμηλότερες αποδοχές (αναφέρομαι ενδεικτικά στους Βερόν, Σνάουτσνερ και Κονσεϊσάο) που θεωρώ ότι το κενό και η απουσία τους είναι πιο δυσαναπλήρωτο και φανερό απ' ότι του Γκαρσία.
4) Δεν θα μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά. Επαναλαμβάνω ότι ο Γκαρσία είναι καλός παίκτης, αλλά όχι για 600000. ΟΚ, ας με θεωρήσετε άμπαλο. Ρίξτε όμως και μια ματιά στο κομμάτι που έγραψε ο Κόλκας και ίσως κάποιοι να συμφωνήσουν μαζί μου (http://www.gazzetta.gr/blogs/kolkas/?p=42)

"Μία εκτίμηση που μπορώ να κάνω – και με δεδομένο πως το μπάτζετ είναι περιορισμένο – είναι πως οι μεγάλες αλλαγές πρέπει να γίνουν στα εξάρια.
Μόνο έτσι, σε πρώτη φάση, θα αλλάξει επίπεδο η ομάδα.
Χρειαζόμαστε παίκτες που τρέχουν περισσότερο, που μεταφέρουν τη μπάλα περισσότερο, που φτάνουν έξω από την περιοχή και μειώνουν το αριθμητικό πλεονέκτημα του αντιπάλου.
Ο Πάμπλο Γκαρσία, έχει μηδέν γκολ σε μόλις οκτώ τελικές προσπάθειες που έχει επιχειρήσει σε όλη τη σεζόν, ενώ ο Βερόν μηδέν γκολ στις μόλις 13 τελικές.
Αυτό είναι και το βασικό πρόβλημα της έλλειψης επιθετικότητας της ομάδας.
Ο Ίβιτς με 27 τελικές είναι πρώτος από τους χαφ του άξονα, αλλά και αυτός δεν σούταρε υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις γιατί ήταν συνεχώς με τρεις και τέσσερις παίκτες δίπλα του. Πέτυχε τρία γκολ, τα δύο πέναλτι και αν είμαστε καλά παιδιά του χρεώνουμε και την καραμπόλα με τον Θρασύβουλο.
Στο ποδόσφαιρο του 2009, δεν μπορείς να προχωρήσεις με αυτά τα νούμερα.
Δεν είναι τυχαίο πως ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Αμπουμπακαρί ή του Φωτάκη.
Και οι δύο, φτάνουν έξω από την περιοχή του αντιπάλου συνεχώς. Το θέμα είναι πως οι δυο τους, δεν εγγυώνται πως μπορούν να ανταποκριθούν σε ρόλο βασικού σε μια χρονιά απαιτήσεων, όπως θα είναι η επόμενη.
Άρα η θυσία, πρέπει να γίνει στο ένα ή και τα δύο βασικά εξάρια. Αν το συμβόλαιο του Βερόν δεν τρομάζει, αφού τις παίζεις για πλάκα τις 270 χιλιάδες ευρώ που παίρνει, αυτό του Γκαρσία είναι το μοναδικό που μπορείς να λύσεις για να βρεις καλύτερο. Ο Ουρουγουανός, μπορεί να αποτελεί μέγιστη συμπάθεια της κερκίδας, αλλά ο ΠΑΟΚ των δημοσίων σχέσεων ανήκει στο παρελθόν.
Με τις 600 χιλιάδες ευρώ που δίνει ο ΠΑΟΚ στον Ουρουγουανό, μπορεί να βρει ένα εξάρι πάνω στις ανάγκες του.
Που θα του δώσει και τρεις ασίστ και πέντε γκολ. Και προβλέπω, πως η θυσία του καλοκαιριού θα είναι αυτή. Είναι η πιο λογική και η πλέον απαραίτητη.
Η πολυτέλεια να κρατηθεί ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο που δεν καλύπτει τις ανάγκες μας δεν υπάρχει. Όλα μπορούνε να αλλάξουν αν η ΠΑΕ ακολουθήσει μία διαφορετική πολιτική στα διαρκείας - πιο ακριβά - ή πάει καλά η δημόσια διάθεση μετοχών"
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Καλά που υπάρχει κ ο Κόλκας κ μας ανοίγει τα μάτια....
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

ΡΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ !

Το γαμημένο πλήρως εμπορευματοποιημένο-επαγγελματικό ποδόσφαιρο,
Η γαμημένη σχέση κόστους-απόδοσης,
ή συνοπτικά ο γαμημένος νεοφιλελεύθερος καπιταλισμός
και τέλος γιατί δεν έχω διακόσια χιλιάρικα στην άκρη την τρέλα μου μέσα, ώστε να μην ξανακούσω ότι τα εξακόσια του ινδιάνου είναι πολλά ;

Νιγρίτα 4, πέστα λεβέντη μου !
( τώρα έχω δουλειά, αλλά επιφυλάσσομαι για ένα δισέλιδο πόνημα, όπου θα υποστηρίζω την με κάθε όρο παραμονή του Πάμπλο στην ομάδα :roll: )
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Να φυγει ο Παμπλο.
Αφου το λέει ο κολκας κατι παραπανω θα ξερει.

Στον νέο τεχνοκρατη ΠΑΟΚ δεν υπάρχει θεση για συναισθημα μόνο για αποτέλεσμα.

οχι στην προσωπολατρεια
ναι στον γκαγκατση και στα τατουαζ γυρω απο την ρογα :twisted:
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

SATANAS έγραψε: ναι στον γκαγκατση και στα τατουαζ γυρω απο την ρογα :twisted:
ΔΩΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ/ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ/ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ :) :) :) :)

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”