Οι φωνές που επικρατούν και στην περίπτωση του Γκάρυ, είναι και η εξήγηση για ότι συμβαίνει τόσο στην ομάδα μας όσο και κατ αναλογία στη χώρα μας.desperando έγραψε:Το παλικαράκι έγραψε στην αρχή κανα δυο τρία όμορφα κειμενάκιαχρωματισμενα με συναίσθημα και μπόλικο παρελθόν,άκουσε χίλια μπράβο και ως κλασικός Έλληνας καβάλησε την καλαμια ολόκληρη.
Γράφοντας λες και εκπροσωπεί τον Λαό του ΠΑΟΚ.
μπερδεύονται την πο@τζα με την βούρτσα.
Παιδάκια που αναρωτιούνται αν ο Σαββίδης θέλει μεγάλο τον ΠΑΟΚ.
24. Garry Rodrigues
Re: 24. Garry Rodrigues
- abc_o_ karpouzas
rainmaker έγραψε:Επίτηδες δεν έγραψα τόσες μέρες.
Απορία : Γιατί το ψειρίζουμε το θέμα τόσο;
Υπάρχει κανείς που θεωρεί οτι ο Γκάρι Ροντρίγκεζ έχει τη νοητική ικανότητα να αντιληφθεί συμφέροντα, ισορροπίες, συναισθηματισμούς και μέλλον;
Τον έψησαν οι μανατζαραίοι (με το καπαρωμένο ποσοστό) οτι τον θέλει η μεγάλη Γαλατά, παίρνει καλό μισθό, θέλει να πάει.
Δικαιωμά του; ΟΧΙ.
Δικαιωμά του θα γίνει εάν κι εφόσον του δώσει ο ΠΑΟΚ την ελευθέρας. Μέχρι τότε, όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω "Φέρε τη ρήτρα και μετά σ αφήνουμε". Δεν την έφερες; Θες να φύγεις με λιγότερα; ΣΤΑ @@ ΜΑΣ.
Αν ήμουν Σαββίδης θα καθυστερούσα με τρικ τους Τούρκους, θα έκλεινα ΣΟΒΑΡΟ εξτρέμ πρώτα και μετά θα απαιτούσα τη ρήτρα του Γκάρι. Κι αν δεν ήθελαν ας μη την έδιναν. Κι ο Γκάρι πάγκο.
Αλλά δεν είμαι.
Η καταστροφή δεν ήρθε, απλά έγιναν λάθη. Που δεν κάνουμε ΟΥΤΕ όσοι ασχολούμαστε μόνο με παιχνίδια μάνατζερ. Παίκτη που κάνει "κλικ" στο μεταγραφικό παζάρι ΔΕΝ τον αφήνεις με ρήτρα 4 μύρια. Νόμος.
Ας βρούνε τώρα τρόπο να ενισχύσουν την ομάδα, οχι απλά να αποφύγουμε νεες απώλειες.
ναι ρε βροχοποιε αλλα.........
για να μεγαλωσεις την ρητρα πρεπει να ανεβασεις και τα.......μαρουλια....
δηλ. αυτος περνει 600 να του τα κανεις 1 μεγαλο ???
και αυτο σημαίνει οτι ......θα ερθει.....προταση??
και εαν δεν ερθει??
πιστευεις οτι ο ροντριγκεζ αξιζει αυτην την στιγμη 1 εκατομυριο τον χρονο???
Ε αν δεν αξίζει ένα μύριο το χρόνο τότε 4 μύρια μετρητά είναι νορμάλ ρήτρα τι τσιρίζουμε;
- desperando
- Επικοινωνία:
- revolution1976
Δυστυχώς εγω πιστευω οτι ολα ξεκινάνε απο τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή. Εφ όσον ο ιδιος ζήτησε να μην αγωνιστεί με τον Λεβαδειακό (απαράδεκτο) ήδη δείχνει με τη συμπεριφορά του οτι θα είναι ξένο σώμα με την ομάδα αν αποτύχει η μεταγραφή του. Με όλα αυτα που συμβαίνουν φτάνεις στο σημείο να αναπολείς τις ωραίες εκείνες εποχές που κάρφωνες δελτία στο τοίχο.....εδώ πλέον που φτάσαμε δεν ξέρω τι είναι σωστό....να τον κρατήσεις να σαπίσει εκτός αποστολής ή να τον ξεπουλήσεις?
για την Γαλατά το 1,2 σημαίνει κόστος περίπου 1,40.
για τον ΠΑΟΚ το 1,00 εκ σημαίνει κόστος περίπου 2,00 εκ.
Για να μην αναφέρω την αγορά(ΣΛ-Τουρκία) που απευθύνονται οι δύο ομάδες.
για τον ΠΑΟΚ το 1,00 εκ σημαίνει κόστος περίπου 2,00 εκ.
Για να μην αναφέρω την αγορά(ΣΛ-Τουρκία) που απευθύνονται οι δύο ομάδες.
- Sick Bastard
Μην λες όλοι.desperando έγραψε: το θέμα είναι να έρθει ένας παίκτης καλύτερος του Γκάρι,τον οποίο Γκάρι πριν 4 μήνες τον λέγαμε όλοι τον μαύρο Κουτσιανικούλη.
Εγώ δεν τον έλεγα.
Μπορεί κάποιοι να τον έλεγαν.
- Sick Bastard
Aureliano Buendia έγραψε: 3. Αν θέλουμε να αναλύσουμε την έννοια της υπεραξίας (που είναι και μαρξιστική έννοια), καλώς. Αλλά άλλο λέει ο φίλος giapas, που τα είπε πολύ ωραία. Ο Γκάρι σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν έφτασε στο πικ του. Λέει και κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον ο giapas, το να αποκτήσει επιπλέον αξία ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Ομάδα που διαπρέπει πουλάει πολύ ακριβότερα τους παίκτες της. Αλλά εμείς εδώ μέσα πλέον ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο πέρα από τον μόνο στόχο που πρέπει να έχουμε κατά νου. Να πάμε επιτέλους γαμάτα ως ομάδα. Τόσο απλό, τόσο πολύπλοκο.
4. Το ότι τον πουλάμε μέσα σε ένα χρόνο, είναι επιτυχία; Αν ναι, μπορούμε να χαρούμε ακόμη περισσότερο, γιατί στην ουσία τον πουλήσαμε μέσα σε 4 μήνες που έπαιξε καλή μπάλα.
Βασικά αυτά τα δύο, με το 3 να είναι κατά πολύ πιο σημαντικό.
Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να πουλήσει έναν παίχτη του. Ή αφού δεν αρέσει στον εύθικτο περί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ sic- να ''βολιδοσκοπήσει την αγορά''. Κανένα πρόβλημα με αυτό.
Όμως, σίγουρα ο παίχτης δεν έφτασε στο πικ του, το αγωνιστικό με την ομάδα
(μην ακούτε τώρα, τα γνωστά ''όταν ήρθε όμως άλλα λέγατε'' λες κι έχει σχέση το πως ήρθε και το πως παίζει τώρα'')
κι επίσης είναι ακριβώς όπως τα λένε οι giapas & Aureliano.
Αν ενδιαφέρει τόσο πολύ την ΠΑΕ και κάποιους συνοπαδούς (που δεν το λέω για κακό) η ''υπεραξία'' των παιχτών
καλό θα είναι να καταλάβει ότι αυτή, η υπεραξία δηλαδή, μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, όταν η εταιρεία που έχει ως κύκλο εργασιών την παραγωγή ποδοσφαίρου, παράγει ποδόσφαιρο, δηλαδή, φέρνει διακρίσεις, φέρνει τίτλους και φτιάχνει καλές ομάδες. Αυτό, γενικά μιλώντας πάντα, είναι λίγο δύσκολο να γίνει όταν σε δύο συνεχόμενες μεταγραφικές περιόδους (αν πωληθεί τελικά ο Γκάρι, γιατί ακόμα δεν έχουμε τίποτα) πουλάς τους δύο κατά τεκμήριο καλύτερούς σου παίχτες στην επίθεση.
Γιατί καλά είναι να λέμε πως θέλουμε να γίνουμε η ''Πόρτο'' της Ελλάδας, αλλά η Πόρτο και τίτλους παίρνει και πουλάει παίχτες. Μη γίνουμε τίποτα η Ουντινέζε της Ελλάδας που έχει ένα ρόστερ με 60-70 παίχτες και λειτουργεί σαν πρατήριο δεν θέλω. Και για να προλάβω καταστάσεις και ανούσια ποστ, δεν λέω ότι αυτό θα γίνει ή αυτό έχει στο μυαλό του ο Σαββίδης.
Αν πωληθεί ο Γκάρι, θέλω αυτός που θα έρθει, να παίξει άμεσα και να είναι τουλάχιστον ίσος/καλύτερός του.
- Sick Bastard
Παιδάκια;desperando έγραψε:Το παλικαράκι έγραψε στην αρχή κανα δυο τρία όμορφα κειμενάκιαχρωματισμενα με συναίσθημα και μπόλικο παρελθόν,άκουσε χίλια μπράβο και ως κλασικός Έλληνας καβάλησε την καλαμια ολόκληρη.
Τουλάχιστον 40 είναι ο τύπος!

Εγώ δεν έχω καταλάβει πως σ' αυτήν την ομάδα όποιος θέλει να φύγει φεύγει κι όποιος θέλουμε εμείς να φύγει μπαστακώνεται επ' αόριστον.
Κυριως ελληνες μπαστακωνονται. Που δεν εχουν καμια φιλοδοξια. Αυτη την στιγμη καθονται στα συμβολαια τους διεθνεις ΕΛΛΗΝΕΣ. ο σαμπο εφυγε δανεικος για παραδειγμα για να παιξει μπαλα. Ο τζιωλης καθεται στο συμβολαιο του το ιδιο κ ο τζαβελας.Mīngus έγραψε:Εγώ δεν έχω καταλάβει πως σ' αυτήν την ομάδα όποιος θέλει να φύγει φεύγει κι όποιος θέλουμε εμείς να φύγει μπαστακώνεται επ' αόριστον.
να κάνω μερικές ερώτησεις, κάποιος που το γνωρίζει το θέμα να μας πει, πότε μπορεί μία ομάδα να κάνει διακοπή συμβολαίου σε έναν παίχτη; πχ ο Ροντρίγκεζ διαπραγματεύτηκε με άλλη ομάδα, ενώ είχε συμβόλαιο πληρωμένος στην ώρα του, αυτό δεν έχει κυρώσεις από την ουεφα και για τον παίχτη αλλά και για την γαλατά;; εκτός και αν γνώριζε εδώ και καιρό η παε και είχε δώσει έγκριση, έτσι δεν είναι;
ε καλά,κλασσικά αντχομινεμιλίκια.Sick Bastard έγραψε:Παιδάκια;desperando έγραψε:Το παλικαράκι έγραψε στην αρχή κανα δυο τρία όμορφα κειμενάκιαχρωματισμενα με συναίσθημα και μπόλικο παρελθόν,άκουσε χίλια μπράβο και ως κλασικός Έλληνας καβάλησε την καλαμια ολόκληρη.
Τουλάχιστον 40 είναι ο τύπος!![]()
αν γράψουμε όμως εμείς και για τα χιλιόμετρα που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει για τον ΠΑΟΚ (όχι ότι έχει ανάγκη εμάς να τα γράψουμε) θα λάβουμε ως απάντηση ότι αυτό είναι άσχετο.
Να κάνουμε ένα τοπικ με θέμα Ο ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΠΑΟΚΤΣΗ ....Να τα μετρήσουμε όλα ένα πρός ένα τα χιλιόμετρα
- Sick Bastard
Banksy απλά για να ξεκαθαρίσω, δεν το γραψα για την αντιπαράθεση, ότι θέλει πιστεύει ο καθένας,
απλά παιδάκι δεν είναι.
απλά παιδάκι δεν είναι.