Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
jrousis

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από jrousis »

Slade έγραψε:
jrousis έγραψε:
Slade έγραψε:Φιλε jrousis αυτα τα 50-100 προβληματικά άτομα ειναι αυτοι που εχουν τ @ρχιδια και λενε ξεκαθαρα αυτο που πιστευει πλεον μια μεγαλη μεριδα των οπαδων του ΠΑΟΚ , δηλαδη: Σαντος το μπ@λο #@$# τη μανα σου , Ζαγορακη εμεις σε στηριζουμε με τα λεφτα μας γι αυτο θα κανεις αυτο που γουσταρουμε.
Το ειπα και το ξαναλεω , μ αυτα τα μυαλα δεν προκειται να παμε πουθενα

Ρε Φίλε μπερδεμένος είσαι... ποιοι νομίζεται ότι είστε και που θα κάνετε κουμάντο? στο Μαγαζί σας?
Μόνο εσείς έχετε @ρχίδια? εμείς οι υπόλοιποι χιλιάδες δεν έχουμε? μόνο εσείς πληρώσατε? εμείς οι υπόλοιποι δεν πληρώσαμε?
Αντε ρε κάντε μας την χάρη που νομίζετε ότι είστε το κέντρο του κόσμου.
Αδερφε τα παρεξηγησες λιγο τα πραγματα ,γι αυτα τα ατομα εγραψα εγω οτι "μ αυτα τα μυαλα δεν προκειται να παμε πουθενα" . Εγω δε συμφωνω μαζι τους σε τιποτα , απλα σου ειπα τι σκεφτονται , πως ενεργουν και τι εκφραζουν.
Χίλια συγνώμη αδερφε....
Αλλά δεν ξέρω τι να πω... είναι δυνατόν 30000 να προσκυνάμε 100 άτομα??? θα τρελαθούμε
...Τώρα σε κατάλαβα και συμφωνώ μαζί σου!
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

gika έγραψε:
ronaldo έγραψε:gika μαλακες και ηλιθιοι οσοι αποδοκιμαζουν τον σαντος??
εισαι εξυπνο παιδι και στο εχω πει κιολας πολλες φορες.
απλα εδω μαλλον απο το φοβο σου χαρακτηριζεις ατομα και εισαι φαουλ
Πιθανον σε λάθος τόπικ...

Αλλά τόσο καιρό ζητούσες αυτήν την εντεκάδα απο τον Σάντος...

Τώρα γιατί τον κράζεις?

Αυτός φταίει που οι παίκτες κλείστηκαν πίσω?? Αυτός αν τον είδες τους φώναζε να βγουν μπροστά...

Πολλές φορές επηρεαζόμουν απο άλλους. Ισως και στα πλέι οφ, κακώς να στήριξα τον Σάντος... Απλά τώρα λέω αυτό που πιστεύω... Πολλοί με εκτιμησαν και εδώ και αλλού (εκτός ΠΑΟΚ) επειδή ακουγαν απο μένα αυτά που ήθελαν... Κάποια γεγονότα με άλλαξαν... Κάνείς δεν θα ακούει απο μένα αυτό θέλει αυτός αλλά θα ακούει αυτό που πιστεύω... Και χθες ο Σαντος ήταν άψογος...

χθες το ειπα και εγω ηταν πολυ καλυτερος απο αλλα ντερμπι.
παλι ομως γυρισε πισω μετα το γκολ του ΠΑΟΚ.
μετα την ισοφαριση παιξαμε για την νικη

το θεμα ειναι οτι δεν την πηραμε παλι..
καποιος φταιει για μια ηττα απο τον ολυμπιακο
καποιος φταιει για το 0 στα 15 στα ντερμπι

και εγω ειναι η αληθεια δεν τρελαθηκα χτες με αυτο που ειδα
ημασταν στοιχειωδως καλοι

δεν ημασταν αρκετοι να κερδισουμε απο οτι φανηκε

τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα 4οι και κατω και φετος

μπορει τελικα εκει να ειναι και το ταβανι μας και πρεπει να ειμαστε ικανοποιημενοι με αυτο.
μπορει να συμβιβαστουμε με το να μας εχουν για πλακα οι αθηναικες ομαδες
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

abg12d34 έγραψε::D τρελοΠΑΟΚια ο θεος τα εφερε ετσι η οικογενεια μου να εχει καποια σχεση με την οικογενεια της γυναικας του σκυλου.
αποτιπωστε καλα τα ποσταρισματα σας και επιδη ξερω οτι ο σκυλος εβαλε το χερι του στην τσεπη και επιασε το μαντηλι :opaokara: και ξερω οτι αφου το επιασε στο τελος θα το βγαλει μιας και απο οτι βλεπει ο ΠΑΟΚ εχει 1000000 προεδρους , οταν μας πει ...γειααααααα.....ελατε τοτε με τα ποσταρισματα σας να ξαναθυμιθουμε τα παλια .
επιδη πιστευω οτι μας εχει φαει :whatever: εαν συνεχισουμε σε αυτον τον ρυθμο η :yellowcard: που βγαλαμε απο μονοι μας στα μουτρα μας θα γινει :redcard: και μετα να δω ποσοι απο εσας-εμας θα ποσταρετε και τι στον π@@τσο μου θα λετε.
θα λενε οτι δεν εσβησε τα χρεη, δε κερδισαμε τιτλο, οι μετοχες ειναι στο σωκρατη κοκκαλη, εκλεβε τα κυλικεια, εβαλε τους κολλητους του μεσα, απλα θα ειναι 5-6 χιλιαδες στο γηπεδο και θα κανουν τους μαγκες...
ξεχασα να πω οτι θα λενε: εμεις σας τα λεγαμε....με μπατμαν πηραμε κυπελλο και με καλαφατη πατησαμε το ρουλη

δεχομαι και στοιχηματα....λιαν συντομως
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Πόσο το δίνει ο οπαπ, γιατί στον ιντενρετ ξέρω μια καλή εταιρία που το έχει και Live.. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Δεν πηγε τελικα ο Ζαγορακης στην προπονηση πηγανε οι αλλοι Βιοληδης , Βρυζας κτλ
Και δεν τιθεται θεμα αποχωρησης του λεγανε οι διοικουντες
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

την αποψη μου για τον σαντος την εχω πει ...τον στηριζα και τον στηριζω.
οποιος τωρα δεν βλεπει οτι εχουμε μια αλλη ομαδα απο περσι ποιο γρηγορη και ποιο επιθετικη μαλλον η περσινη 2η θεση πρεπει να τον εκαψε το μυαλο.........πηραμε πανω απο 10 ποντους μετα το 90
αλλα με το καμενο το μυαλο περιμενατε τον αιμαρ και τον ρικελμε και μερικοι γραψατε 20 σελιδες για τον λεοναρντο του σουβλατζη απο την λιβαδια.......στην χανουμα μεχρι τωρα ειναι ανυπαρκτος
και επιδη εγω πιστευω οτι την μαγαρισαμε την ομαδα μας ....βαλτε τα παπουτσια γιατι θα εχει πολλη περπατιμα στην πορεια για την σωτηρια του ΠΑΟΚ
οποιοι δεν καταλαβαν τι δηλωσε εχθες και αφου οπως λενε αγαπανε τον ΠΑΟΚ ας πανε να κοινωνισουν και μετα στα γραφεια να αναλαβουν προεδροι μιας και απο αφτα που βλεπω εχετε και γνωσεις ποδοσφαιρικες και οικονοκικες και ......τα @@μου κουνιουντε
:redcard: σε ολους μας ο σκυλος ειναι παρελθον.....φερτε τωρα τον σαββιδη και τον αγγελομπαγεβιτς να ερχετε ο γαυρος και να τον ριχνουμε 8
:redcard: και σε εναν σημερα ντεμεκ ΠΑΟΚτσι που μου ειπε στο καφενειο το εξεις απιθανο.....
παει και φετος ...του χρονου παλι :whatever:
ζαγορακη φιλε μου και πολλη εκατσες
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

abg12d34 έγραψε: :redcard: σε ολους μας ο σκυλος ειναι παρελθον.....
Ο Βιολίδης λεει ότι μένει, εσύ ότι φεύγει...
kos

Δημοσίευση από kos »

diniko80 έγραψε:
abg12d34 έγραψε::D τρελοΠΑΟΚια ο θεος τα εφερε ετσι η οικογενεια μου να εχει καποια σχεση με την οικογενεια της γυναικας του σκυλου.
αποτιπωστε καλα τα ποσταρισματα σας και επιδη ξερω οτι ο σκυλος εβαλε το χερι του στην τσεπη και επιασε το μαντηλι :opaokara: και ξερω οτι αφου το επιασε στο τελος θα το βγαλει μιας και απο οτι βλεπει ο ΠΑΟΚ εχει 1000000 προεδρους , οταν μας πει ...γειααααααα.....ελατε τοτε με τα ποσταρισματα σας να ξαναθυμιθουμε τα παλια .
επιδη πιστευω οτι μας εχει φαει :whatever: εαν συνεχισουμε σε αυτον τον ρυθμο η :yellowcard: που βγαλαμε απο μονοι μας στα μουτρα μας θα γινει :redcard: και μετα να δω ποσοι απο εσας-εμας θα ποσταρετε και τι στον π@@τσο μου θα λετε.
θα λενε οτι δεν εσβησε τα χρεη, δε κερδισαμε τιτλο, οι μετοχες ειναι στο σωκρατη κοκκαλη, εκλεβε τα κυλικεια, εβαλε τους κολλητους του μεσα, απλα θα ειναι 5-6 χιλιαδες στο γηπεδο και θα κανουν τους μαγκες...
ξεχασα να πω οτι θα λενε: εμεις σας τα λεγαμε....με μπατμαν πηραμε κυπελλο και με καλαφατη πατησαμε το ρουλη

βασικα εγω θα λεω οτι αυτα ειναι παπαριες.
ο ζαγορακης δηλαδη στην δανια μεγαλωσε? στην μπροντμπι επαιξε μπαλα? ξαφνικα ολα αυτα του μοιαζουν ξενα?
οταν ανελαβε την ομαδα πιστευει κανεις οτι δεν ηξερε οτι στον ΠΑΟΚ υπαρχουν 1000000 πρεοδροι, 2000000 τεχνικοι διευθυντες και 3000000 προπονητες?
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Επιτέλους κάποιοι πλησίασαν σήμερα ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά θέλουν, σε αυτό που πραγματικά τους θρέφει. Κάποιοι σήμερα δεν ξέρω αν είναι χαρούμενοι αλλά σίγουρα νιώθουν κάτι σαν μια εσωτερική ολοκλήρωση, κάτι να θρέφει το τερατόμορφο «εγώ» τους. Έφτασε ή φθάνει πιστεύουν σύντομα η ώρα της δικής τους δικαίωσης. Η δικαίωση αυτού που γουστάρει να είναι χαμηλά, όσο πιο κοντά γίνεται στο χώμα και να καταριέται αυτούς που περπατούν πάνω από το κεφάλι του και τον πατάνε όλη την ώρα. Η δικαίωση αυτή έχει ένα και μόνο πρόσωπο, το πρόσωπο της αιώνιας ξευτίλας. Ποτέ μα ποτέ να μην έρθει η ώρα να σηκωθώ όρθιος, πάντα μα πάντα να σέρνομαι στο χώμα και ο σκοπός μου να είναι να γίνουν όλοι σαν εμένα.

Τα τέρατα και τα σκουλήκια όμως ζουν στο σκοτάδι και θρέφονται από αυτό. Μπορούν να σκάψουν μερικές τρύπες και να παρατείνουν το σκοτάδι κάνοντας χάρη στη υπάρξή τους. Το φως όμως έρχεται πάντα μετά το σκοτάδι, η βροχή σταματάει και βγαίνει ο ήλιος και τα τέρατα τότε κρύβονται, τα άρρωστα «εγώ» συνθλίβονται και τα σκουλήκια τα πατάνε αυτοί που στέκονται όρθιοι.
Θα έχετε όλοι ακούσει υποθέτω ότι το πιο βαθύ στοκάδι είναι λίγο πριν ξημερώσει! :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thrix την Δευ 21 Σεπ 2009, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

diniko80 έγραψε:

diniko80 xexexexxexex εισαι θεος ρε ...μας ματηαμε απο εξω και ανακατοτα......
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Απιστευτο... Θριξ κέντρισες...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

η ιστορία με το τώρα φεύγει,ύστερα έβαλε το χέρι στη τσέπη,αύριο θα άνοιξει το μαντήλι και μεθαύριο θα το κουνήσει έχει αρχίζει να κουράζει....ας αποφασίσει τι θέλει να κάνει και να ξέρει ότι την όποια κριτική δεν μπορεί να την αποφύγει κανείς που είναι στο τιμόνι μιάς υποτίθεται μεγάλης ομάδας.
Χάρη δεν αισθάνομαι ότι κάνει στον ΠΑΟΚ....αν το βλέπει έτσι αυτός κακό στον εαυτό του κάνει και στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
toursounidis

Δημοσίευση από toursounidis »

Orwell έγραψε:η ιστορία με το τώρα φεύγει,ύστερα έβαλε το χέρι στη τσέπη,αύριο θα άνοιξει το μαντήλι και μεθαύριο θα το κουνήσει έχει αρχίζει να κουράζει....ας αποφασίσει τι θέλει να κάνει και να ξέρει ότι την όποια κριτική δεν μπορεί να την αποφύγει κανείς που είναι στο τιμόνι μιάς υποτίθεται μεγάλης ομάδας.
Χάρη δεν αισθάνομαι ότι κάνει στον ΠΑΟΚ....αν το βλέπει έτσι αυτός κακό στον εαυτό του κάνει και στην ομάδα.
Δεν αισθανεται οτι κανει χαρη φιλε,αισθανεται οτι μπηκε στο τιμονι του ΠΑΟΚ με συμμαχους εμας για να κανει τον ΠΑΟΚ μεγαλο...Αλλα ειναι μεγαλη πικρα η ανταρσια γι αυτον φιλε και την καταπινει παρόλα αυτα.
Να τον κραμασουν οι παιχτες χωνευεται εμεις δυσκολα
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Φυσικα και μας κανει χαρη.

Θεωρειται δεδομενη η τωρινη κατασταση στα διοικητικα? Τα τελευταια 30 χρονια αλλα δειχνουν. Δεδομενο για τον ΠΑΟΚτση ειναι να εχει για Προεδρους Βουλινο, Μπατατουδη, Γουμενο και να ακουει Μπουζα και Ραπτοπουλο. Και αν φυγει ο Ζαγορακης παλι τετοιου ειδους προεδρο θα εχουμε. Δε θα μπορουσε να γινει διαφορετικα, αφου τετοιο Προεδρο αξιζουμε σα λαος.
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Orwell ο Ζαγορακης εχει αποφασισει τι θα κανει , απλα αρκετοι δεν συμφωνουν με τις αποφασεις του και πιστευουν οτι ο ρολος τους ειναι να ασκουν κριτικη σε καθε του κινηση , για το καλο της ομαδας εννοειται...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”