Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από gika »

abg12d34 έγραψε: :redcard: σε ολους μας ο σκυλος ειναι παρελθον.....
Ο Βιολίδης λεει ότι μένει, εσύ ότι φεύγει...
kos

Δημοσίευση από kos »

diniko80 έγραψε:
abg12d34 έγραψε::D τρελοΠΑΟΚια ο θεος τα εφερε ετσι η οικογενεια μου να εχει καποια σχεση με την οικογενεια της γυναικας του σκυλου.
αποτιπωστε καλα τα ποσταρισματα σας και επιδη ξερω οτι ο σκυλος εβαλε το χερι του στην τσεπη και επιασε το μαντηλι :opaokara: και ξερω οτι αφου το επιασε στο τελος θα το βγαλει μιας και απο οτι βλεπει ο ΠΑΟΚ εχει 1000000 προεδρους , οταν μας πει ...γειααααααα.....ελατε τοτε με τα ποσταρισματα σας να ξαναθυμιθουμε τα παλια .
επιδη πιστευω οτι μας εχει φαει :whatever: εαν συνεχισουμε σε αυτον τον ρυθμο η :yellowcard: που βγαλαμε απο μονοι μας στα μουτρα μας θα γινει :redcard: και μετα να δω ποσοι απο εσας-εμας θα ποσταρετε και τι στον π@@τσο μου θα λετε.
θα λενε οτι δεν εσβησε τα χρεη, δε κερδισαμε τιτλο, οι μετοχες ειναι στο σωκρατη κοκκαλη, εκλεβε τα κυλικεια, εβαλε τους κολλητους του μεσα, απλα θα ειναι 5-6 χιλιαδες στο γηπεδο και θα κανουν τους μαγκες...
ξεχασα να πω οτι θα λενε: εμεις σας τα λεγαμε....με μπατμαν πηραμε κυπελλο και με καλαφατη πατησαμε το ρουλη

δεχομαι και στοιχηματα....λιαν συντομως
βασικα εγω θα λεω οτι αυτα ειναι παπαριες.
ο ζαγορακης δηλαδη στην δανια μεγαλωσε? στην μπροντμπι επαιξε μπαλα? ξαφνικα ολα αυτα του μοιαζουν ξενα?
οταν ανελαβε την ομαδα πιστευει κανεις οτι δεν ηξερε οτι στον ΠΑΟΚ υπαρχουν 1000000 πρεοδροι, 2000000 τεχνικοι διευθυντες και 3000000 προπονητες?
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Επιτέλους κάποιοι πλησίασαν σήμερα ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που πραγματικά θέλουν, σε αυτό που πραγματικά τους θρέφει. Κάποιοι σήμερα δεν ξέρω αν είναι χαρούμενοι αλλά σίγουρα νιώθουν κάτι σαν μια εσωτερική ολοκλήρωση, κάτι να θρέφει το τερατόμορφο «εγώ» τους. Έφτασε ή φθάνει πιστεύουν σύντομα η ώρα της δικής τους δικαίωσης. Η δικαίωση αυτού που γουστάρει να είναι χαμηλά, όσο πιο κοντά γίνεται στο χώμα και να καταριέται αυτούς που περπατούν πάνω από το κεφάλι του και τον πατάνε όλη την ώρα. Η δικαίωση αυτή έχει ένα και μόνο πρόσωπο, το πρόσωπο της αιώνιας ξευτίλας. Ποτέ μα ποτέ να μην έρθει η ώρα να σηκωθώ όρθιος, πάντα μα πάντα να σέρνομαι στο χώμα και ο σκοπός μου να είναι να γίνουν όλοι σαν εμένα.

Τα τέρατα και τα σκουλήκια όμως ζουν στο σκοτάδι και θρέφονται από αυτό. Μπορούν να σκάψουν μερικές τρύπες και να παρατείνουν το σκοτάδι κάνοντας χάρη στη υπάρξή τους. Το φως όμως έρχεται πάντα μετά το σκοτάδι, η βροχή σταματάει και βγαίνει ο ήλιος και τα τέρατα τότε κρύβονται, τα άρρωστα «εγώ» συνθλίβονται και τα σκουλήκια τα πατάνε αυτοί που στέκονται όρθιοι.
Θα έχετε όλοι ακούσει υποθέτω ότι το πιο βαθύ στοκάδι είναι λίγο πριν ξημερώσει! :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thrix την Δευ 21 Σεπ 2009, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

diniko80 έγραψε:
abg12d34 έγραψε::D τρελοΠΑΟΚια ο θεος τα εφερε ετσι η οικογενεια μου να εχει καποια σχεση με την οικογενεια της γυναικας του σκυλου.
αποτιπωστε καλα τα ποσταρισματα σας και επιδη ξερω οτι ο σκυλος εβαλε το χερι του στην τσεπη και επιασε το μαντηλι :opaokara: και ξερω οτι αφου το επιασε στο τελος θα το βγαλει μιας και απο οτι βλεπει ο ΠΑΟΚ εχει 1000000 προεδρους , οταν μας πει ...γειααααααα.....ελατε τοτε με τα ποσταρισματα σας να ξαναθυμιθουμε τα παλια .
επιδη πιστευω οτι μας εχει φαει :whatever: εαν συνεχισουμε σε αυτον τον ρυθμο η :yellowcard: που βγαλαμε απο μονοι μας στα μουτρα μας θα γινει :redcard: και μετα να δω ποσοι απο εσας-εμας θα ποσταρετε και τι στον π@@τσο μου θα λετε.
θα λενε οτι δεν εσβησε τα χρεη, δε κερδισαμε τιτλο, οι μετοχες ειναι στο σωκρατη κοκκαλη, εκλεβε τα κυλικεια, εβαλε τους κολλητους του μεσα, απλα θα ειναι 5-6 χιλιαδες στο γηπεδο και θα κανουν τους μαγκες...
ξεχασα να πω οτι θα λενε: εμεις σας τα λεγαμε....με μπατμαν πηραμε κυπελλο και με καλαφατη πατησαμε το ρουλη

δεχομαι και στοιχηματα....λιαν συντομως
diniko80 xexexexxexex εισαι θεος ρε ...μας ματηαμε απο εξω και ανακατοτα......
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Απιστευτο... Θριξ κέντρισες...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

η ιστορία με το τώρα φεύγει,ύστερα έβαλε το χέρι στη τσέπη,αύριο θα άνοιξει το μαντήλι και μεθαύριο θα το κουνήσει έχει αρχίζει να κουράζει....ας αποφασίσει τι θέλει να κάνει και να ξέρει ότι την όποια κριτική δεν μπορεί να την αποφύγει κανείς που είναι στο τιμόνι μιάς υποτίθεται μεγάλης ομάδας.
Χάρη δεν αισθάνομαι ότι κάνει στον ΠΑΟΚ....αν το βλέπει έτσι αυτός κακό στον εαυτό του κάνει και στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
toursounidis

Δημοσίευση από toursounidis »

Orwell έγραψε:η ιστορία με το τώρα φεύγει,ύστερα έβαλε το χέρι στη τσέπη,αύριο θα άνοιξει το μαντήλι και μεθαύριο θα το κουνήσει έχει αρχίζει να κουράζει....ας αποφασίσει τι θέλει να κάνει και να ξέρει ότι την όποια κριτική δεν μπορεί να την αποφύγει κανείς που είναι στο τιμόνι μιάς υποτίθεται μεγάλης ομάδας.
Χάρη δεν αισθάνομαι ότι κάνει στον ΠΑΟΚ....αν το βλέπει έτσι αυτός κακό στον εαυτό του κάνει και στην ομάδα.
Δεν αισθανεται οτι κανει χαρη φιλε,αισθανεται οτι μπηκε στο τιμονι του ΠΑΟΚ με συμμαχους εμας για να κανει τον ΠΑΟΚ μεγαλο...Αλλα ειναι μεγαλη πικρα η ανταρσια γι αυτον φιλε και την καταπινει παρόλα αυτα.
Να τον κραμασουν οι παιχτες χωνευεται εμεις δυσκολα
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Φυσικα και μας κανει χαρη.

Θεωρειται δεδομενη η τωρινη κατασταση στα διοικητικα? Τα τελευταια 30 χρονια αλλα δειχνουν. Δεδομενο για τον ΠΑΟΚτση ειναι να εχει για Προεδρους Βουλινο, Μπατατουδη, Γουμενο και να ακουει Μπουζα και Ραπτοπουλο. Και αν φυγει ο Ζαγορακης παλι τετοιου ειδους προεδρο θα εχουμε. Δε θα μπορουσε να γινει διαφορετικα, αφου τετοιο Προεδρο αξιζουμε σα λαος.
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Orwell ο Ζαγορακης εχει αποφασισει τι θα κανει , απλα αρκετοι δεν συμφωνουν με τις αποφασεις του και πιστευουν οτι ο ρολος τους ειναι να ασκουν κριτικη σε καθε του κινηση , για το καλο της ομαδας εννοειται...
Άβαταρ μέλους
toursounidis

Δημοσίευση από toursounidis »

Μας κανει χαρη αλλα δεν αισθανεται οτι μας κανει χαρη...
Το θεμα ειναι εμεις να αποδειξουμε οτι αξιζουμε να τον εχουμε μπροστα
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Ποιά ανταρσία ρε μάγκες?? θα τρελαθούμε??
Ποιός πρόεδρος στην ιστορία του ΠΑΟΚ είχε την στήριξη που είχε και έχει ο Ζαγοράκης??
Με τα 21000 διαρκείας και τα λεφτά για μετοχές που ας μη γελιόμαστε είναι λεφτά που έδωσε ο κόσμος στον Ζαγοράκη να τα διαχειριστεί εν λευκώ χωρίς να απαιτήσει το παραμικρό??
Ποιός κόσμος ποιάς ομάδας έδωσε 2 εκ. στον πρόεδρο του σαν οικονομική ενίσχυση της ομάδας??
Και δεν υπονοοώ ότι τα διαχειρίστηκε κακώς για να προλάβω ανάλογα σχόλια...
Ποιός πρόεδρος στον ΠΑΟΚ θα έφερνε Μουν δανεικό και γυρισμένο και Γκαγκάτση στον ΠΑΟΚ για να ακούει όλη μέρα σχόλια απ' όλη την Ελλάδα ότι είναι παράρτημα και πουτανάκι τη μιά του βάζελου και την άλλη του γάβρου και δεν θα έπεφταν ακόμα και τα τσιμέντα στην Τούμπα??
Που θα είχε προπονητή με ρεκόρ σε ντέρμπυ 0-17....
Εγώ αν κάποιος μου δίνει το δικαίωμα να μιλάω σαν λαός του ΠΑΟΚ θα έλεγα ότι κανείς ακόμα τουλάχιστο δεν απαιτεί πρωταθλήματα και ΤσουΛου και πορείες στην Ευρώπη....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ Σ' ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΩ....
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΩ ΟΜΩΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΝΕΙ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....ντρέπομαι που θα το πω...όπως παίζουν τα ερπετά που έχουν κερδίσει τον ποδοσφαιρικό σεβασμό απ 'όλους ....
ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΒΩ ΤΗ ΝΙΚΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠ' ΤΟ ΓΑΒΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.
Τι νομίζετε ότι ο κόσμος αγανάκτησε επειδή πέρασε χθες ο γάβρος?? Και σ' αυτό συνηθισμένοι είμαστε....
Αλλά μιά με τη Βαλερένγκα δύο με τη Χέρενφεν μία με την Τρίπολη ΕΛΕΟΟΟΟΣ.
3η χρονιά τον έχεις στην ομάδα και ένα αυτοματισμό δεν είδαμε,μιά ανάπτυξη,ένα σχέδιο....
Και κάθεστε και μου λέτε αν έμπαινε του Φιλομένο....καλύτερα που δεν μπήκε για να μην τα κρύψουμε πάλι κάτω απ' το χαλάκι.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ....
Είμαι σίγουρος ότι ούτε τον εαυτό σας δεν πείθετε όταν στηρίζετε Σάντος....το κάνετε μόνο γιατί είναι επιλογή του Ζαγοράκη.
Και βαφτίζετε τον καθένα που λέει ότι αυτό που βλέπω δεν το αντέχω άλλο είτε ακροατή του Ζαγόρα και του Νικόλα είτε νοσταλγό του Γούμενου....
Και ναι κούρασε αυτό το μένω φεύγω το οποίο όπως πολύ σωστά είπε κάποιος πιό πάνω σχέδιο κάποιου άλλου πονηρού μοιάζει...Χάρη δεν μου κάνει ξαναλέω....ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΘΩ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΧΑΡΗ....ΑΣ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ.

ο κόσμος έχει τόσο ξενερώσει πλέον που κανείς δεν γιούχαρε χθες μέσα στο γήπεδο βλέποντας την ομάδα να σέρνεται....το στάδιο της οργής πέρασε και έρχεται κάτι χειρότερο, Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ....
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΥΠ' ΟΨΗ.....

ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

+100000000000000000000...

Εγραψες...
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

ronaldo έγραψε:
χθες το ειπα και εγω ηταν πολυ καλυτερος απο αλλα ντερμπι.
παλι ομως γυρισε πισω μετα το γκολ του ΠΑΟΚ.
μετα την ισοφαριση παιξαμε για την νικη

το θεμα ειναι οτι δεν την πηραμε παλι..
καποιος φταιει για μια ηττα απο τον ολυμπιακο
καποιος φταιει για το 0 στα 15 στα ντερμπι

και εγω ειναι η αληθεια δεν τρελαθηκα χτες με αυτο που ειδα
ημασταν στοιχειωδως καλοι

δεν ημασταν αρκετοι να κερδισουμε απο οτι φανηκε

τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα 4οι και κατω και φετος

μπορει τελικα εκει να ειναι και το ταβανι μας και πρεπει να ειμαστε ικανοποιημενοι με αυτο.
μπορει να συμβιβαστουμε με το να μας εχουν για πλακα οι αθηναικες ομαδες

Ροναλντο θα κρατησω αυτο το ποστ στη μνημη μου και θα στο ξανακανω παραθεση στο τελος της χρονιας...
Ελπιζω να εχεις τα κοτσια να παραδεχετεις οτι εγινες ρομπα αν τερματισουμε πανω απο την 4η θεση.
Άβαταρ μέλους
1979

Δημοσίευση από 1979 »

και μονο που μετα απο καθε ηττα γινομαστε ανω κατω
εγω καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα....
στον κοσμο και στη διοικηση

δεν ξερω αν ο ζαγορακης σκεφτεται να παραιτηθει...δικαιωμα του ειναι αλλωστε
αλλα οι ηγετες δεν στεκονται σε κανενα εμποδιο,αναλαμβανουν την ευθυνη των επιλογων τους και τραβανε μπροστα

εφοσον κρινει οτι ο σαντος ειναι ικανος προπονητης....και ολο το γηπεδο να βριζει το σαντος ο προεδρος πρεπει να κλεισει τ'αυτια του
δεν ανελαβε προεδρος του ΠΑΟΚ για να κανει τα χατιρια των οπαδων

κατι που ειναι επισης ενοχλητικο...
το αλλαθητο που ορισμενοι θελετε να δωσετε στο ζαγορακη μονο κακο κανει στην ομαδα....
ασφαλως και κανει λαθη ο προεδρος αλλα υπαρχει τροπος να διορθωθουν

εμενα προσωπικα με χαλασε απιστευτα η προσληψη του γκαγκατση.....τη θεωρω λαθος οπως και αποδειχθηκε μολις χθες αλλα και σε καθε ματς με τις ομαδες του Ποκ
...δηλαδη πηραμε το γκαγκατση για να εχουμε καλες διατησιες στα ματς με την καβαλα και τα γιαννενα?

αυτα... ο ζαγορακης κρινεται συνεχως και θα κρινεται συνεχεια.....το προσημο ειναι θετικοτατο παντως
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Φιλε orwell συμφωνω με πολλα που λες αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι κανουμε λες και πρωτη φορα γινονται ολα αυτα!Εδω και οχι ενα ουτε δυο ουτε τρια αλλα σχεδον 20 χρονια τα ιδια συμβαινουν!!!Παρολα αυτα αδιαφορια δεν ειδα απο τους οπαδους του ΠΑΟΚ και ουτε θα δω ποτε!Γιαυτο λεγομαστε και περηφανα ΠΑΟΚια!Ουτε θυμαμε προπονητες εκτος μονο 2 εξαιρεσεων να παταμε τα 20 τελευταια χρονια το ΠΟΚ αλλα και με εκεινους μας πατησαν οι καθε πικραμενοι!!Ομως αυτο που μας πειραζει και μας πειραξε εχθες περισσοτερο ηταν ενα πραγμα που πρεπει να το συνεχισουμε!Αυτο ειναι οτι ο ΠΑΟΚ πλεον ΕΧΕΙ οραμα εχει ομαδα και εχθες ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ του αιωνιου πρωταθλητη!Γιαυτο και ολοι στεναχωρεθηκαμε τοσο πολυ!!Ακομα και στα σημεια ΝΑΙ ηταν καλυτερος του ελλειπεστατου ολυμπιακου.(λες και εμεις δεν ειμαστε ελλειπεστατοι χωρις τον mvp περισυ κοντρερας ,την καλυτερη μεταγραφη βιτολο και ενα σταθερο δεξι μπακ)!

Παντως θελω και εγω απο τον προεδρο να κοψει αυτα τα εμβρασμο ψυχης του τυπου φευγω!Οταν εμεις (οι περισσοτεροι τουλαχιστον λεμε) ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ AITE AITΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ το εννοουμε ανεξαρτητως πως παει η ομαδα!Περιμενω και απο τον αρχηγο-προεδρο που αγαπαει και ποναει την ομαδα να το εννοει!!Ακομα και αν το λεει για λογους ευθιξιας και νομιζει τον εαυτο του υπευθυνο ουτε καν πρεπει να σκεφτεται σαν καπετανιος να εγκαταλειψη το πλοιο!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”