Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Έχουν υπάρξει έργα εδώ και αρκετά χρόνια. Αποδεδειγμένα.
Αν είναι αρκετά ή όχι , είναι στην κρίση του καθενός. Ας δούμε από που ξεκινήσαμε και που έχουμε φτάσει για αρχή.
Τα τσιτατα καλό θα ήταν να λείπουν από κάθε πλευρά, αλλά στην Ελλάδα είμαστε . Δύσκολο.
Αν είναι αρκετά ή όχι , είναι στην κρίση του καθενός. Ας δούμε από που ξεκινήσαμε και που έχουμε φτάσει για αρχή.
Τα τσιτατα καλό θα ήταν να λείπουν από κάθε πλευρά, αλλά στην Ελλάδα είμαστε . Δύσκολο.
Αυτή την ατάκα δεν την είπε χθες πρώτη φορα.
2021
Αναφερόμενος, στον ΠΑΟΚ είπε ότι η ομάδα είναι η ψυχή του και δεν θα την πουλήσει ποτέ. “Δεν υπάρχει τιμή πώλησης για την ψυχή”
https://typologies.gr/ivan-savvidis-den ... e-to-open/
Εγω ξαναλεω μπορει να διαφωνω με τον τροπο που επελεξε να κανει την πρωτη κινηση ο ΑΣ αλλα η ομαδα ειχε αναγκη απο ενα σοκ που θα οδηγουσε ανθρωπους να αναλαβουν ευθυνες που θα τους δικαιωσουν η θα τους εκθεσουν και απλα αναμενω την συνεχεια...
Psaras
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα , θα προτιμούσα να έβλεπε τον ΠΑΟΚ λίγο περισσότερο τεχνοκρατικά και λιγότερο συναισθηματικά . Ισως να μην είχαμε φτάσει εδώ . Όπως λέει και ο Joshua αυτές οι συναισθηματικές υπερβολές με τρομάζουν γιατί πέρα απ όλα τ άλλα απευθύνεται και σε έναν λαό που αν του πουλήσεις συναίσθημα τον σκλάβωσες και δεν σκέφτεται καθαρά.
Λυπάμαι που το λέω αλλά εγώ καταλαβαίνω ότι η αλλαγή θα γίνει , το πόσο ομαλά θα γίνει θα εξαρτηθεί από το πώς θα προσεγγίσει η μία πλευρά την άλλη από δω και πέρα .
Το πάνω χέρι φυσικά το έχει ο Μυστακίδης γιατί πολύ απλά όσος καιρός και να περάσει δεν θα έχει φθορά.
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα , θα προτιμούσα να έβλεπε τον ΠΑΟΚ λίγο περισσότερο τεχνοκρατικά και λιγότερο συναισθηματικά . Ισως να μην είχαμε φτάσει εδώ . Όπως λέει και ο Joshua αυτές οι συναισθηματικές υπερβολές με τρομάζουν γιατί πέρα απ όλα τ άλλα απευθύνεται και σε έναν λαό που αν του πουλήσεις συναίσθημα τον σκλάβωσες και δεν σκέφτεται καθαρά.
Λυπάμαι που το λέω αλλά εγώ καταλαβαίνω ότι η αλλαγή θα γίνει , το πόσο ομαλά θα γίνει θα εξαρτηθεί από το πώς θα προσεγγίσει η μία πλευρά την άλλη από δω και πέρα .
Το πάνω χέρι φυσικά το έχει ο Μυστακίδης γιατί πολύ απλά όσος καιρός και να περάσει δεν θα έχει φθορά.
- Montrealiotis
Σκατα τα έκανε γενικά ο ΑΣ. Γιατί καίει και το χαρτί του Μυστακίδη σιγά σιγά. Δεν είναι και πολλοί οι Παοκτσηδες δισεκατομμυριούχοι.
joshua έγραψε:Πρεπει να ειμαι ο μονος που οταν ακουει καποιον να λεει ''ολα τα πουλαω εκτος απο τον ΠΑΟΚ γιατι τον αγαπαω'' τρομαζω...
Όχι
Βέβαια αν ποτέ έγινε αυτή η συνάντηση, λογικό να ειπωθούν πράγματα που υποτίθεται το κοινό περιμένει να ακούσει.
Προσωπικά δεν έχω ιδέα αν θα γίνει η αλλαγή και τι θα προκύψει. Πιστεύω βραχυπρόθεσμα θα υπάρχει κόστος στην ομάδα , κυρίως λόγω του τρόπου που επέλεξε να κινηθεί ο ΑΣ. Ας ελπίσουμε στο μακροπρόθεσμο καλό στο τέλος.
Σε κάθε περίπτωση κάντε έναν καλό έλεγχο στις προσδοκίες σας γιατι δε μας εγγυάται κανένας ότι τα (καλά και στραβά) δεδομενα θα γίνουν απαραίτητα καλύτερα.
Ειδικά σε αυτό το κομμάτι θα περίμενα περισσότερη ειλικρίνεια και ανοιχτά χαρτιά από όποιον θέλει να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ. Το μόνο που έχουμε δει ως τώρα είναι κάποιον να προσπαθεί να αρπάξει πλαγίως την ΠΑΕ με όχημα τον ΑΣ και το γήπεδο αποφεύγοντας την παραμικρή προσωπική έκθεση.
Δεν ξέρω πώς προκύπτει ότι θα δούμε κάποιον λιγότερο "άφαντο" και "πιο τεχνοκράτη" από τα παραπάνω.
Σωστό και αυτό. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος έχει τις καλύτερες προθέσεις και το καλύτερο πλάνο , προς το παρόν δεν έχει φανεί ούτε στο ελάχιστο με την κίνηση του ΑΣ.
Σε κάθε περίπτωση κάντε έναν καλό έλεγχο στις προσδοκίες σας γιατι δε μας εγγυάται κανένας ότι τα (καλά και στραβά) δεδομενα θα γίνουν απαραίτητα καλύτερα.
Ειδικά σε αυτό το κομμάτι θα περίμενα περισσότερη ειλικρίνεια και ανοιχτά χαρτιά από όποιον θέλει να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ. Το μόνο που έχουμε δει ως τώρα είναι κάποιον να προσπαθεί να αρπάξει πλαγίως την ΠΑΕ με όχημα τον ΑΣ και το γήπεδο αποφεύγοντας την παραμικρή προσωπική έκθεση.
Δεν ξέρω πώς προκύπτει ότι θα δούμε κάποιον λιγότερο "άφαντο" και "πιο τεχνοκράτη" από τα παραπάνω.
Montrealiotis έγραψε:Σκατα τα έκανε γενικά ο ΑΣ. Γιατί καίει και το χαρτί του Μυστακίδη σιγά σιγά. Δεν είναι και πολλοί οι Παοκτσηδες δισεκατομμυριούχοι.
Σωστό και αυτό. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος έχει τις καλύτερες προθέσεις και το καλύτερο πλάνο , προς το παρόν δεν έχει φανεί ούτε στο ελάχιστο με την κίνηση του ΑΣ.
joshua έγραψε:Εγω ξαναλεω μπορει να διαφωνω με τον τροπο που επελεξε να κανει την πρωτη κινηση ο ΑΣ αλλα η ομαδα ειχε αναγκη απο ενα σοκ που θα οδηγουσε ανθρωπους να αναλαβουν ευθυνες που θα τους δικαιωσουν η θα τους εκθεσουν και απλα αναμενω την συνεχεια...
Συμφωνώ 1000%
Montrealiotis έγραψε:Σκατα τα έκανε γενικά ο ΑΣ. Γιατί καίει και το χαρτί του Μυστακίδη σιγά σιγά. Δεν είναι και πολλοί οι Παοκτσηδες δισεκατομμυριούχοι.
Βγήκαν τρεις ανακοινώσεις μέσα σε μια ώρα δεν νομίζω να βγήκαν χωρίς συνεννόηση μεταξύ τους .
Εγινε τοσο χαμος με την ΠΑΕ και τον ΑΣ που η ενεργοποιηση ολων των παραγοντων εγινε τοσο εντονη που θα βρεθει μεχρι και το μηχανακι του τζορνταν σε λιγο.