Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από gika »

kosths BXL έγραψε:
gika έγραψε:
john4serres έγραψε:O Zuber είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο Λουτσέσκου. Αριστερό χαφ με δεξί πόδι. Άριστος τακτικά και αρκετά συμμρτοχικος με καλό passing.
Ακόμα να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε αυτό που θέλει ο προπονητής; Αυτό θα ήταν το Normal και σε αυτό το level ο Ρουμάνος έχει τερματίσει το παιχνίδι με δύο double. Φέτος του παίρνουμε άλλους παίκτες από αυτούς που ζητάει για να τον βάλουμε να παίξει στο Hard. Αν τα καταφέρει και φέτος να φέρει κανένα double του χρόνου θα τον αφήσουμε με roster 15 παικτών για να το προσπαθήσει και στο Expert. Αν τα καταφέρει και εκεί, την τρίτη χρονιά του συμβολαίου του μπορεί να τον βάλουμε να παίξει σε Legend επίπεδο - μόνος του. Ούτε παίκτες, ούτε γυμναστές.

εχεις κουρασει απειρα με τις ειρωνειες σου και εκτος αυτου γραφεις και μλκιες γτ ο μιτριτα ξεκαθαρα ειναι επιλογη του λουτσεσκου εκτος αν πιστευεις οτι οι σκαουτερ της ομαδας βρηκαν ρουμανο απο το mls στην αραβια
Φιλική συμβουλή, μάθε να διακρίνεις και λίγο την πλάκα. Δεν είναι όλα καυγάδες και ειρωνείες.

Πολλά ανάποδα συμβαίνουν στην ομάδα, όπως η μη πρόσληψη ΤΔ που οδήγησε στο να μην είναι στην ίδια σελίδα ο Λουτσέσκου και το τμήμα σκάουτινγκ, το κλείσιμο της οικονομικής κάνουλας, ο συνδιασμός των παραπάνω που οδήγησε στο να μη γίνονται οι ανανεώσεις όταν πρέπει, η γερασμένη ομάδα του νταμπλ που θέλοντας και μη φέτος είναι η τελευταία της χρονιά κοκ.

Αλλά σήμερα έχουμε αγώνα και δεν υπάρχει περίπτωση να καθίσω να μαλώνω για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Έχω πίστη στον Λουτσέσκου και τη δουλειά του, και είμαι σίγουρος ότι και σήμερα θα πάρει το 110% των παικτών του. Αν είμαστε τυχεροί, αυτό θα αποδειχτεί αρκετό να μας δώσει την πρόκριση.

Και για να απαντήσω και στην ποδοσφαιρική πλευρά αυτού που έγραψες, Ο Μιτριτσα, είναι ένας ακόμα Τζόλης ή ένας ακόμα Στοχ. Πλάγιος επιθετικός, με ατομική ενέργεια, που πατάει περιοχή σαν κρυφός φορ και γράφει νούμερα, την ώρα που δεν δίνει βοήθειες στην άμυνα. Ο Λουτσέσκου για αυτούς ακριβώς τους λόγους δεν ήθελε τον Στοχ και δεν χρησιμοποίησε τον Τζόλη. Θεωρώ πολύ δύσκολο ξαφνικά να του άρεσε παίκτης αυτού του στυλ.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ο Μητριτσα έρχεται αύριο με αυτοκινήτο από Ρουμάνια γιατί θέλει να κατεβάσει ένα πολύ καλό εργαλείο και είδη ψάχνει για κάγκουρες αύριο να τα στήσουν για κόντρες.
Ο Σιντκλεη ήρθε με την σύζυγο! στο αεροδρόμιο να ψάχνει τον φωτογράφο της κυρίας Τούνη που ξέρει που είναι τα πιο influecer spots να φωτογραφηθεί και να κληρώσει κινητά στο λογαριασμό φορ μορ φολοερς.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Έφτασε ο Σιντκλει
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

stravostomis έγραψε:
barlow4 έγραψε:υπαρχει ο ακπομ, ο κουρτιτς, ο καντουρι, ο ινγκασον, ο βαρελα, ο εσιτι, ο κρεσπο, ο μιχαηλιδης.ολοι αυτοι δεν ειναι κοντοι.
σιγα στις κεφαλιες που θα επαιρναν ο τζολης ο ουαρντα, ο ματος κ δεν ξερω ποιος αλλος πλαγιος.
γκρινιαζετε για να γκρινιαζετε.
Εστειλες κάτι;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

sourmenetes έγραψε:
stravostomis έγραψε:
barlow4 έγραψε:υπαρχει ο ακπομ, ο κουρτιτς, ο καντουρι, ο ινγκασον, ο βαρελα, ο εσιτι, ο κρεσπο, ο μιχαηλιδης.ολοι αυτοι δεν ειναι κοντοι.
σιγα στις κεφαλιες που θα επαιρναν ο τζολης ο ουαρντα, ο ματος κ δεν ξερω ποιος αλλος πλαγιος.
γκρινιαζετε για να γκρινιαζετε.
Εστειλες κάτι;

Όχι, άλλαξε.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Mitsospaoki4 έγραψε:Έφτασε ο Σιντκλει
ΜπαρμπαΛουτσεσκο κανονισε να μας βγει Ματος και οχι Αζεβεδος

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

kosths BXL έγραψε:ερωτηση προς αυτους που γραψαν για τα 4,3 της κουλας φετος που εδωσε για μεταγραφες...πειτε μου εναν παικτη απο οσους πηρε που θα θελατε να τον ειχαμε παρει ? τον τερματα ? τον τζαβελα ? τον μητογλου ? τον χατζισαφι αριστερο μπακ ? τον ψηλο απο το ραμπατ που λεει και το τραγουδι που πηραν για εξτρεμ ? εδω εμας μας χαλαει ο τζιοβινκο για δεκαρι στα 34 με καριερα στη γιουβε και θα θελατε τον αλλο για εξτρεμ στα 35 με καλυτερη ομαδα στην καριερα του τη γουοντφορντ ? περυσι δωσαμε 3,5 για τσολακ και 2,2 για μουργκ...ο κουρτιτς φετος εκανε 0 και ο μιτριτα επισης 0 και ο ακπομ επισης 0 πειτε εσεις τι θελετε απο τα δυο ....ο γαυρος περυσι πηρε εμ βιλα με 0 ραφινια με 0 μπρουμα με 0 βιναγκρε με 0 και παει λεγοντας και τον τικινιο φετος με 0 και τον ρονι λοπες με 0 και παει για αριστερο μπακ παλι με 0 και τον βατσλικ παλι με 0 ...λεφτα εδωσε μονο για τον ονιεκουρου μεχρι στιμγης ...εσεις πειτε οτι η κουλα θα περασει και το γαυρο και εμας αλλα τι λεω εδω ειπατε οτι θα μας περασει ο ρουλης εκει θα κολλησετε ? αν μπουν λευτα για το 10ρι οι μεταγραφες θα ειναι καλες εκτος μαλλον του τειλορ ...ο προγραματισμος βεβαια ηταν τραγικος αλλα αυτοι που ηρθαν τελικα αν και το 10ρι ειναι βαρβατη περιπτωση ειναι μια χαρα

Η ομάδα φέτος θα στηρίζεται στους Πασχαλάκη, Σοάρες, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Βιειρίνια, Σιντκλει, Κούρτιτς, Σβαμπ, Εσίτι, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Καντουρί, Μιτριτσα, Ζίφκοβιτς, Μουργκ, Σβιντέρσκι και Άκπομ.

Με τις αποχωρήσεις που θα έχουμε φέτος (λήξη συμβολαίων, λήξη δανεισμών, ενδεχόμενες πωλήσεις, τέλος καριέρας κοκ) του χρόνου θα πρέπει να βρούμε για βασικούς: τερματοφύλακα, μία ολόκληρη τετράδα στην άμυνα, δεκάρι και δύο πλάγιους επιθετικούς. Και όλα αυτά πριν τα πρώτα Ευρωπαικά.

Είναι πολύ καλό το τζάμπα όταν παίρνεις καλούς ελέυθερους, ή δανεικούς για κερασάκι στην τούρτα. Όταν όμως οι ελεύθεροι είναι 35χρονοι και υπογράφουν μονοετές, και οι δανεικοί δεν είναι το κερασάκι αλλά ο κορμός της ομάδας τότε θα έχεις πρόβλημα.

Και αν η ομάδα καταλήξει σαν το γιοφύρι της Άρτας, να χτίζεται όλη τη χρονιά και να γκρεμίζεται τον Μάιο, θα κάνουμε άλλα 35 χρόνια να δούμε πρωτάθλημα.

Φέτος, το κενό καλύφθηκε με τους δανεικούς. Μια χαρά ομάδα θα έχουμε. Αλλά το ότι δεν πήγαμε σε πιο μακροπρόθεσμες λύσεις φέτος υποθήκευσε ήδη την επόμενη χρονιά. Εγώ γι' αυτό γκρινιάζω.

Αλλά αυτά τα λέμε και από αύριο. Μόνο νίκη σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Υπομονή σιγά σιγά ερχοντε οι παιχτες στην ομάδα και πιστέψτε με είναι πολύ ως αρκετά ποιοτικοί
:nairepaok: :opaokara: :nairepaok:
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Φιλική συμβουλή, μάθε να διακρίνεις και λίγο την πλάκα. Δεν είναι όλα καυγάδες και ειρωνείες.

Πολλά ανάποδα συμβαίνουν στην ομάδα, όπως η μη πρόσληψη ΤΔ που οδήγησε στο να μην είναι στην ίδια σελίδα ο Λουτσέσκου και το τμήμα σκάουτινγκ, το κλείσιμο της οικονομικής κάνουλας, ο συνδιασμός των παραπάνω που οδήγησε στο να μη γίνονται οι ανανεώσεις όταν πρέπει, η γερασμένη ομάδα του νταμπλ που θέλοντας και μη φέτος είναι η τελευταία της χρονιά κοκ.

Αλλά σήμερα έχουμε αγώνα και δεν υπάρχει περίπτωση να καθίσω να μαλώνω για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Έχω πίστη στον Λουτσέσκου και τη δουλειά του, και είμαι σίγουρος ότι και σήμερα θα πάρει το 110% των παικτών του. Αν είμαστε τυχεροί, αυτό θα αποδειχτεί αρκετό να μας δώσει την πρόκριση.

Και για να απαντήσω και στην ποδοσφαιρική πλευρά αυτού που έγραψες, Ο Μιτριτσα, είναι ένας ακόμα Τζόλης ή ένας ακόμα Στοχ. Πλάγιος επιθετικός, με ατομική ενέργεια, που πατάει περιοχή σαν κρυφός φορ και γράφει νούμερα, την ώρα που δεν δίνει βοήθειες στην άμυνα. Ο Λουτσέσκου για αυτούς ακριβώς τους λόγους δεν ήθελε τον Στοχ και δεν χρησιμοποίησε τον Τζόλη. Θεωρώ πολύ δύσκολο ξαφνικά να του άρεσε παίκτης αυτού του στυλ.[/quote]

αν ηταν χιουμοριστικο τοτε λαθος μου
Άβαταρ μέλους
Homo Sapiens

Δημοσίευση από Homo Sapiens »

Ο Σίντκλεϊ έφτασε...λίγο που τον είδα από βίντεο και φώτο, μου φαίνεται τελικά για fit..σε καλή κατάσταση..για να δούμε.. :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Gospi έγραψε:Εγω θεωρω πως μςτα την σημερινη προκριση προλαβαινουμε ανετα να δανεισουμε καπου τον τειλορ και να φερουμε ενα κανονικο δεξι μπακ. Ή να πουλησουμε τον Ροντριγκο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο τευλορ στην Ελλάδα θα είναι χρήσιμος γιατί θα δημιουργει ρήγματα με την ταχύτητα του.

Από κει και πέρα δε νομίζω ότι κάνεις διαφωνεί στο ότι και οι 2 είναι στο μέτριο επίπεδο.

renegade

Δημοσίευση από renegade »

Γκουερινο έγραψε:Παντως και η σιτι χωρις λεφτα θελει να παρει τον Ροναλντο απο τη Γιουβε. Η κινουμαστε στα προτυπα τεραστιων ομαδων η μας αντιγραφουν
Και η Παρί πήρε τον Μέσι χωρίς να δώσει μια...τζαμπατζιδες και αυτοί.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

stravostomis έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
stravostomis έγραψε:
Εστειλες κάτι;

Όχι, άλλαξε.
Μαγιό;;

Χάχαχαχα

Οκ

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:Εγω θεωρω πως μςτα την σημερινη προκριση προλαβαινουμε ανετα να δανεισουμε καπου τον τειλορ και να φερουμε ενα κανονικο δεξι μπακ. Ή να πουλησουμε τον Ροντριγκο.

Ο τευλορ στην Ελλάδα θα είναι χρήσιμος γιατί θα δημιουργει ρήγματα με την ταχύτητα του.

Από κει και πέρα δε νομίζω ότι κάνεις διαφωνεί στο ότι και οι 2 είναι στο μέτριο επίπεδο.

Εκει το εντοπίζω και εγω το θεμα. Οτι ειναι και οι δυο μετριοι, σε μια θεση που θεωρητικα ειναι ευκολο να βρεις καλο παιχτη.
Και φυσικα ειναι αναγκαιο ο ενας απο τους δυο να ειναι καλος παιχτης. Εχουμε τρομερη ανισορροπια σε εκεινη την θεση σε σχεση με το υπολοιπο ροστερ, και ισως ειναι και ο λογος που ο Ζιφκο εμφανιζεται τοσο μετριος καθως δεν μπορει να συνδυαστει καλα με κανεναν απο τους δυο τους...

Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

renegade έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:Παντως και η σιτι χωρις λεφτα θελει να παρει τον Ροναλντο απο τη Γιουβε. Η κινουμαστε στα προτυπα τεραστιων ομαδων η μας αντιγραφουν
Και η Παρί πήρε τον Μέσι χωρίς να δώσει μια...τζαμπατζιδες και αυτοί.
Ο ορισμος των τζαμπατζηδων!πηρανε και εναν ραμος,εναν βαιναλντουμ και εναν ντοναρουμα χωρις να δωσουνε μια!να μην σου τύχει :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”