ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
giapas

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από giapas »

Θα προσπαθήσω να μείνω σε κάποια δεδομένα και πως βλέπω εγώ να κυλάει το πράγμα , σύμφωνα με το κλίμα όλων των ημερών

Στον αγωνιστικό χώρο , μέχρι το σημείο της διακοπής νικούσαμε 1-0 καθαρά. Με πολύ σκληρό και κακό παιχνίδι κι από τους 2 αλλά το γκολ του Βαρέλα καθόριζε το αποτέλεσμα.

Τα όσα έγιναν μετά είναι εύκολο να τα ερμηνεύσουμε. Εγώ δε θα πω για Κομίνη στημένο γιατί ο Κομίνης πήγε σέντρα. Και ο επόπτης δε σήκωσε σημαία και πήγε σέντρα. Στη συνέχεια μάσησαν στις διαμαρτυρίες και κάπου εκεί άρχισε να αποδίδει η προπαγάνδα μηνών από όλους στην Αθήνα. Μέχρι κι Αλαφούζος βγήκε από το καβούκι του χτες. Σε εκείνο το σημείο τι έγινε ; O Koμίνης έσπασε , τα μάσησε , δίστασε. Κι όσο δίσταζε τόσο γινόταν πουτάνα η κατάσταση και ξέφυγε από τον έλεγχο.

Όταν πήγε στα αποδυτήρια και είδε το βίντεο προφανώς και μέτρησε το γκολ υπερ μας.

Για το περίφημο ντου και τις φωτογραφίες που κάτι δείχνουν , παραδέχομαι ότι επικοινωνιακά κάνουν πολύ κακό. Είτε είναι αληθινές , είτε ψεύτικες. Μου φαίνεται απίθανο να μπορεί κάποιος να δικαστεί/τιμωρηθεί από φωτογραφίες. Άντε βγάλε άκρη αν είναι αληθινές κι άντε να αποδείξεις ότι είναι από χτες κι όχι ένα χρόνο πριν. Βέβαια στην Ελλάδα είμαστε, όλα είναι πιθανά.

Αρα από εκεί δε φοβάμαι. Αυτό που πραγματικά φοβάμαι είναι πως ο γαύρος δικαιώνεται. Από την αρχή του πρωταθλήματος κάνει το παν για να το διακόψει κάνοντας πουτάνα τα πάντα. Δυστυχώς η εικόνα έχει πολύ μεγάλη δύναμη είτε είναι ψεύτικη , είτε αληθινή και αυτή η δύναμη είναι εναντίον μας τώρα. Θα μας σταυρώσουν , αλλά μη σκάτε και κάντε χώρο στα ρκιντια σας ώστε να τους χωρέσετε όλους. Η χαρά των δικηγόρων θα είναι , για 5 χρόνια θα έχουν δίκες να πηγαίνουν.

Κλείνοντας να πω ότι τέτοια αντίδραση του οργανισμού του ΠΑΟΚ όπως έγινε στο ντου δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Έπαθα πλάκα. Εννοείται ότι αν δε γινόταν , σου είχε ακυρώσει το γκολ και θα έπαιρνες το βραβείο του αδικημένου πάλι. Καλώς έγινε ότι έγινε και όπως είπε κι ένα παλικάρι πιο πάνω καμιά χούντα δεν έπεσε αναίμακτα. Κι αυτή τη στιγμή έχουμε πόλεμο και δε χωράνε καθωσπρεπισμοί.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Το φύλλο αγώνα να δούμε και θα φανεί πού πάει. Α και καμιά συμπληρωματική μη ξεφυτρώσει. Για να δούμε..
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μας καρκινιασαν γι'αυτο το πράγμα (Που κ μπροστα να ηταν, δε στοιχειοθετειται απο πουθενα παθητικο)

Και 11 πουστρες, τρομοκρατουσαν κ απειλουσαν το ανθρωπακι τον ποντικη κ τον στημενο, επι 5 λεπτα..
Προκαλωντας εναν ολοκληρο λαο κ αυτο το δυσμοιρο το ποδόσφαιρο..

Και οταν αντιδρας στο στημενο τους σχεδιο, βγαινεις κατηγορουμενος..

Και μας μιλα ο προσκυνημενος για εξυγιανση..

Φωτια στα μπατζακια τους..

[youtube]OBay0G2R_OU[/youtube]
Ποσο επίκαιρο
Για να αρχίσουν ενάν χορό,
με το χαφιέ που προβοκάρει
και μουσική από τα γκλοπς
καθως θα σπάνε στο δικό σου κεφάλι

Και αν αυτή είναι η δικιά τους αρετή
εμείς προτείνουμε την δικιά μας διαφθορά
Αντιπαράθεση σε αυτή τους την τακτικη
θα είναι μποτίλιες από εμάς με φλεγόμενη την ουρά

Πρόσεξτο μάγκα είναι καλύτερα πρώτος εσύ να χτυπάς
Πρωτος εσύ να χτυπάς
Να τους χτυπάς!
Άβαταρ μέλους
revolution1976

Δημοσίευση από revolution1976 »

Γιατί η ΠΑΕ πάντα έχει αργά αντανακλαστικά και δεν ξεκινάει αμέσως τη δικιά της θέση?
Επίσης το ΦΑ έγινε γνωστό?
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

giapas έγραψε:Θα προσπαθήσω να μείνω σε κάποια δεδομένα και πως βλέπω εγώ να κυλάει το πράγμα , σύμφωνα με το κλίμα όλων των ημερών

Στον αγωνιστικό χώρο , μέχρι το σημείο της διακοπής νικούσαμε 1-0 καθαρά. Με πολύ σκληρό και κακό παιχνίδι κι από τους 2 αλλά το γκολ του Βαρέλα καθόριζε το αποτέλεσμα.

Τα όσα έγιναν μετά είναι εύκολο να τα ερμηνεύσουμε. Εγώ δε θα πω για Κομίνη στημένο γιατί ο Κομίνης πήγε σέντρα. Και ο επόπτης δε σήκωσε σημαία και πήγε σέντρα. Στη συνέχεια μάσησαν στις διαμαρτυρίες και κάπου εκεί άρχισε να αποδίδει η προπαγάνδα μηνών από όλους στην Αθήνα. Μέχρι κι Αλαφούζος βγήκε από το καβούκι του χτες. Σε εκείνο το σημείο τι έγινε ; O Koμίνης έσπασε , τα μάσησε , δίστασε. Κι όσο δίσταζε τόσο γινόταν πουτάνα η κατάσταση και ξέφυγε από τον έλεγχο.

Όταν πήγε στα αποδυτήρια και είδε το βίντεο προφανώς και μέτρησε το γκολ υπερ μας.

Για το περίφημο ντου και τις φωτογραφίες που κάτι δείχνουν , παραδέχομαι ότι επικοινωνιακά κάνουν πολύ κακό. Είτε είναι αληθινές , είτε ψεύτικες. Μου φαίνεται απίθανο να μπορεί κάποιος να δικαστεί/τιμωρηθεί από φωτογραφίες. Άντε βγάλε άκρη αν είναι αληθινές κι άντε να αποδείξεις ότι είναι από χτες κι όχι ένα χρόνο πριν. Βέβαια στην Ελλάδα είμαστε, όλα είναι πιθανά.

Αρα από εκεί δε φοβάμαι. Αυτό που πραγματικά φοβάμαι είναι πως ο γαύρος δικαιώνεται. Από την αρχή του πρωταθλήματος κάνει το παν για να το διακόψει κάνοντας πουτάνα τα πάντα. Δυστυχώς η εικόνα έχει πολύ μεγάλη δύναμη είτε είναι ψεύτικη , είτε αληθινή και αυτή η δύναμη είναι εναντίον μας τώρα. Θα μας σταυρώσουν , αλλά μη σκάτε και κάντε χώρο στα ρκιντια σας ώστε να τους χωρέσετε όλους. Η χαρά των δικηγόρων θα είναι , για 5 χρόνια θα έχουν δίκες να πηγαίνουν.

Κλείνοντας να πω ότι τέτοια αντίδραση του οργανισμού του ΠΑΟΚ όπως έγινε στο ντου δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Έπαθα πλάκα. Εννοείται ότι αν δε γινόταν , σου είχε ακυρώσει το γκολ και θα έπαιρνες το βραβείο του αδικημένου πάλι. Καλώς έγινε ότι έγινε και όπως είπε κι ένα παλικάρι πιο πάνω καμιά χούντα δεν έπεσε αναίμακτα. Κι αυτή τη στιγμή έχουμε πόλεμο και δε χωράνε καθωσπρεπισμοί.
+1926

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ενα γαμημενο βιδεο που να δείχνει οσα εγραψε ο σκαλον, δν υπαρχει?
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Βάλαμε κανονικό γκολ στο 90'.
Διαιτητής και επόπτης λένε όλα Οκ. Κινούνται προς την σέντρα. Υπό την πίεση (και ίσως και απειλών) των παικτων της αεκ αλλάζουν απόφαση!!
Και αφού τα έχουν κάνει όλα μπουρδέλ@ τελικά μετά από 1 ώρα λένε ότι το γκολ μετράει!!
Βάλτε στο μίξερ όπλο, ντου, λάσπη, αηδία ...
Καληνύχτα (προς όλα) ...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ειλικρινά, τείνω να αηδιάσω πιο πολύ με όσα διαβάζω εδώ μέσα σε σχέση με αφιλόξενους για τον ΠΑΟΚ ιστότοπους. Λυπάμαι. Παίχτηκε το δεύτερο ημίχρονο μιας ενορχηστρωμένης παγίδας σε βάρος εκατομμυρίων ανθρώπων με αφορμή ένα κωλοπρωτάθλημα, που καν δεν κρινόταν σε αποφασιστικό βαθμό, αν νικούσε ο ΠΑΟΚ χθες. Κι εμείς μπαίνουμε στο τριπ να συζητάμε άλλα πράγματα. Επειδή εκεί συμφέρει τους ενορχηστρωτές να στραφεί η κουβέντα. Θλίψη. Μεγάλη.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ο καθένας τραβάει τον νταλκά του...

με αφορμή τα αποψινά...

ο Άδωνις ζήτησε εκλογές...

:lol: :? :lol: :?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Χωρικός έγραψε:αύριο που θα πέσουν κάπως οι σφιγμοί, περιμένω απο την διαχείρηση του σαιτ να γίνει το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα. Επιτέλους επεσαν οι μασκες, και ότι ψιλοφαινόταν , σήμερα έγινε πασιφανές. Αν δεν γίνει αυτό, εγώ δεν έχω καμιά δουλειά εδώ μέσα πλέον
Τι εννοεις;;;
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εγω πραγματικα θα ηθελα να ειμαι μεσα στο μυαλο του Ιβαν αυτη την στιγμη.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Σε τι χώρα ζούμε ..η μήτρα της διαστρέβλωσης ..γα...Μα τους ρε ΠΑΟΚΑΡΑ Σχιστούς τα ύπατα ασαλιωτα τις παλιά αδερφές ..υποκρισία στα κόκκινα ..αυτοί τα προκαλούν εμάς κατηγορούν δε πάει άλλο θα τρελαθούμε
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

δε μου βγαινει απτο μυαλο οτι η φωτο ειναι ΠΡΩΤΕΡΗ κ δεν εχει σχεση με το σκηνικο..ειναι ολοι τριγυρω χαλαροι με τα χερια στις τσεπες..δεν μυριζει μπαρουτι..τωρα αν υπαρχει η οχι οπλο ειναι ακομα ενα αλλο κεφαλαιο
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

GI4NNEN4 έγραψε:Ο καθένας τραβάει τον νταλκά του...

με αφορμή τα αποψινά...

ο Άδωνις ζήτησε εκλογές...

:lol: :? :lol: :?
Το αδωνι ας βγάλει τη γυναίκα του στο κλαρί να επιβιώσει! Έτσι δεν έλεγε, μέσα στις πλείστες όσες ηλιθιότητες έχει κατά καιρούς πει; Δουλάκι!
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

υπάρχει μια λήψη που τον δείχνει με το χέρι και καλά έτοιμο να τραβήξει το πιστόλι αλλά δε μπορώ να τη βρω να δω αμα φαίνεται ίδια θήκη
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”