+1926giapas έγραψε:Θα προσπαθήσω να μείνω σε κάποια δεδομένα και πως βλέπω εγώ να κυλάει το πράγμα , σύμφωνα με το κλίμα όλων των ημερών
Στον αγωνιστικό χώρο , μέχρι το σημείο της διακοπής νικούσαμε 1-0 καθαρά. Με πολύ σκληρό και κακό παιχνίδι κι από τους 2 αλλά το γκολ του Βαρέλα καθόριζε το αποτέλεσμα.
Τα όσα έγιναν μετά είναι εύκολο να τα ερμηνεύσουμε. Εγώ δε θα πω για Κομίνη στημένο γιατί ο Κομίνης πήγε σέντρα. Και ο επόπτης δε σήκωσε σημαία και πήγε σέντρα. Στη συνέχεια μάσησαν στις διαμαρτυρίες και κάπου εκεί άρχισε να αποδίδει η προπαγάνδα μηνών από όλους στην Αθήνα. Μέχρι κι Αλαφούζος βγήκε από το καβούκι του χτες. Σε εκείνο το σημείο τι έγινε ; O Koμίνης έσπασε , τα μάσησε , δίστασε. Κι όσο δίσταζε τόσο γινόταν πουτάνα η κατάσταση και ξέφυγε από τον έλεγχο.
Όταν πήγε στα αποδυτήρια και είδε το βίντεο προφανώς και μέτρησε το γκολ υπερ μας.
Για το περίφημο ντου και τις φωτογραφίες που κάτι δείχνουν , παραδέχομαι ότι επικοινωνιακά κάνουν πολύ κακό. Είτε είναι αληθινές , είτε ψεύτικες. Μου φαίνεται απίθανο να μπορεί κάποιος να δικαστεί/τιμωρηθεί από φωτογραφίες. Άντε βγάλε άκρη αν είναι αληθινές κι άντε να αποδείξεις ότι είναι από χτες κι όχι ένα χρόνο πριν. Βέβαια στην Ελλάδα είμαστε, όλα είναι πιθανά.
Αρα από εκεί δε φοβάμαι. Αυτό που πραγματικά φοβάμαι είναι πως ο γαύρος δικαιώνεται. Από την αρχή του πρωταθλήματος κάνει το παν για να το διακόψει κάνοντας πουτάνα τα πάντα. Δυστυχώς η εικόνα έχει πολύ μεγάλη δύναμη είτε είναι ψεύτικη , είτε αληθινή και αυτή η δύναμη είναι εναντίον μας τώρα. Θα μας σταυρώσουν , αλλά μη σκάτε και κάντε χώρο στα ρκιντια σας ώστε να τους χωρέσετε όλους. Η χαρά των δικηγόρων θα είναι , για 5 χρόνια θα έχουν δίκες να πηγαίνουν.
Κλείνοντας να πω ότι τέτοια αντίδραση του οργανισμού του ΠΑΟΚ όπως έγινε στο ντου δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Έπαθα πλάκα. Εννοείται ότι αν δε γινόταν , σου είχε ακυρώσει το γκολ και θα έπαιρνες το βραβείο του αδικημένου πάλι. Καλώς έγινε ότι έγινε και όπως είπε κι ένα παλικάρι πιο πάνω καμιά χούντα δεν έπεσε αναίμακτα. Κι αυτή τη στιγμή έχουμε πόλεμο και δε χωράνε καθωσπρεπισμοί.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!