16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"

Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: 16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"

Δημοσίευση από karlat85 »

«Τιμή για μένα η παραμονή μου στον ΠΑΟΚ»
Την παραμονή του στον ΠΑΟΚ σκέφτεται ο Λίνο για έναν ακόμη χρόνο, κάτι που αποτελεί σύμφωνα με τον ίδιο, τιμή.

Μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ 4-1 επί του Πανθρακικού, ο Λίνο μίλησε για την απόδοση της ομάδας στην αναμέτρηση, αλλά και για το γεγονός ότι ο ίδιος θα ήθελε να παραμείνει στον «δικέφαλο του Βορρά», καθώς είναι τιμή για τον ίδιο να αγωνίζεται στον σύλλογο.

Επιπλέον μίλησε και για την πρώτη εμφάνιση του Κώστα Κατσουράνη, τον οποίο χαρακτήρισε ποιοτικό παίκτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λίνο:

«Δεν αγχωθήκαμε και ήμασταν ήρεμοι μετά το χαμένο πέναλτι. Μετά με το πέρασμα του χρόνου γινόμασταν καλύτεροι. Πιστεύω ότι η απόκρουση του Χακόμπο ήταν πολύ σημαντική, γιατί μετά μας έδωσε την ευκαιρία να φτάσουμε στην ανατροπή. Πιστεύω το να είμαστε ήρεμοι είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Όταν έχεις απέναντί σου μία ομάδα που παίζει με παίκτη λιγότερο, όπως ο Πανθρακικός, πρέπει να είσαι ήρεμος γιατί θα βρεθεί η στιγμή που θα δοθούν ευκαιρίες», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Για το μέλλον του: «Θέλω να δουλεύω καλά και να προπονούμαι όπως πρέπει. Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα να παραμείνω στην ομάδα άλλη μία χρονιά. Μέχρι στιγμής δεν το έχω στο μυαλό μου, αν ο ΠΑΟΚ με φωνάξει για ανανέωση θα το δούμε».

Για την πρώτη παρουσία Κατσουράνη: «Είναι ποιοτικός παίκτης, είναι ένας παίκτης με μεγάλη προσωπικότητα, ήρθε για να μας βοηθήσει. Σίγουρα οι ποιοτικές του ενέργειες θα μας βοηθήσουν, είναι καλό να έχουμε στην ομάδα έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Κατσουράνη».

Για την συμπεριφορά του: «Ένας παίκτης, πρέπει να έχει επαγγελματισμό. Εγώ το παίρνω σοβαρά, θέλω να δουλεύω όσο καλύτερα για εμένα, μου αρέσει να δουλεύω σωστά. Άλλες φορές τα πράγματα θα βγαίνουν καλά άλλες όχι, εμείς πρέπει να συνεχίζουμε».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sport-fm.gr/article/626699
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Οσο θυμαμαι ΠΑΟΚ με τα καλα σου και τα στραβα σου.. εισαι μακραν το καλυτερο αριστερο μπακ.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Λινο προσφερεςσ στον ΠΑΟΚ αλλα νταξει νομιζω ειναι καλο να κλεισεις την καριερα σου στον ΠΑΟΚ το καλοκαιρι.
Ετσι κι αλλιως του χρονου αλλαγη θα εισαι και θα παιζεις με πολυ χαμηλοτερο μισθο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εκθετει τους νεαροτερους συμπαικτες του...ανανεωση μμπαρμπα λινο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Σάβ 23 Φεβ 2013, 20:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μακαρι κατι 20χρονα γατακια να σε βλεπουν μπας και διδαχτουν τι παει να πει ποδοσφαιριστης με αξια
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Εισαι πολυ κοντα με τις εμφανίσεις σου να κερδισεις το νεο συμβολαιο,σαν αλλαγη ας ελπισουμε
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

ΛΙΝΟ...ΛΙΝΟ...ΛΙΝΟ...ΛΙΝΟ...ΛΙΝΟ...υποκλινομαι στην τεραστια ποδοσφαιρικη σου αξια και ευφυια...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

MANIAKOS έγραψε:εκθετει τους νεαροτερους συμπαικτες του...ανανεωση μμπαρμπα λινο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αφού στα 36 είσαι τόσο απαραίτητος και απλησίαστος δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ο Λίνο έχει συμφωνήσει με την ΠΑΕ και θα ανανεώσει γιατί εκτιμήθηκε κυρίως η ΑΨΟΓΗ συμπεριφορά του και κατά δεύτερον η εργατικότητά του.
Δεν διαμαρτύρεται, δεν εγκαταλείπει και συνεχίζει όσο μπορεί να βοηθάει την ομάδα...
Υπόδειγμα επαγγελματία ο βραζιλιάνος να είναι καλά αυτός που τον έφερε στην ομάδα... 8-)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο λινο ισως κανει την καλυτερη χρονια του φετος...

Σιγουρα εχει πεσει το επιπεδο της σουπερλιγδας αλλα οι σεντρες-φαρμακια του λινο δεν παιζονται.Υποδειγμα χαρακτηρα και επαγγελματια...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

υποκλίνομαι ρε λίνε
τί να πει κανείς...
ας τα βλέπουν οι ταλεντάρες μας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: 16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"

Δημοσίευση από eorptol »

sourmenetes έγραψε:Ο λινο ισως κανει την καλυτερη χρονια του φετος...

Σιγουρα εχει πεσει το επιπεδο της σουπερλιγδας αλλα οι σεντρες-φαρμακια του λινο δεν παιζονται.Υποδειγμα χαρακτηρα και επαγγελματια...
Τι να πω γιαυτον τον τυπο ; παικτης επαγγελματίας ανθρωπος σε ολα παίρνει άριστα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κι ακόμα δεν έκλεισε τα 25 . ;) Παικταράς τι να λέμε.Μίλησε το γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

εκτός από σέντρες φαρμάκι κάνει και καλή κερκίδα

[youtube]xqiKOijHO1E[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ABOLEYTOI την Κυρ 24 Φεβ 2013, 01:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”