Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από guardian4 »

Πολλοι πεθαναν για να μαστε ελευθεροι, γενικοτερα σε ολες τις επαναστασεις, ακομα και αυτες που απετυχαν, και την 25 μαρτιου προσωπικα την θεωρω μερα τιμης για ολους που πεθαναν ολα εκεινα τα χρονια μεσω επαναστασεων αλλα και οσους προσφεραν με θυσιες και κινδυνο για να μαστε σημερα ελευθεροι.
Ναι εγιναν πολλες λαθος κινησεις τοτε και υποδουλοθηκαμε οικονομικα κατι που δεν μπορουσαν οι τοτε ηγετες να σκεφτουν που θα οδηγουσε. Ευκολο ειναι να διαιρουμε και να κατηγορουμε. Το οτι εγινε κρατος ειναι αναγκαστικο, δεν νομιζω να υπηρχε αλλη επιλογη, γιατι τα συνορα τοτε ηταν πολυ ευθραυστα.
Και οι αθηναιοι προσφεραν στον πολιτισμο παρα πολυ , οσο σιχαμενοι και να εχουν γινει σημερα,
ωστοσο η καρδια του νεοελληνα και του νεοελληνισμου εδω και πολλες πολλες δεκαετιες κτυπα στην αθηνα, μαζι με ολα τα σκ@τα που βλεπετε οσοι βλεπετε τηλεοραση.
Οχι οτι και σε μας πανω, δεν υπαρχουν, αλλα τουλαχιστον καθε 5-6 χρονια πεφτουν :lol: .
Το κειμενο του αρκαδοποντιου το θεωρω ακαιρο, καθως τετοια μερα επρεπε να ειμαστε τουμπεκιασμενοι και να θυμομαστε με δεος τις αιματοπνιγμενες μαχες των τοτε ηρωων(ολων των υποδουλομενων αιωνων), αφου εμεις καθομαστε ενω μας γ@μανε αδρανοποιημενοι σπιτακι μας και δεν κανουμε τιποτα, και το μονο που ξερουμε να κανουμε ειναι να δαχτυλοδειχνουμε ο ενας τον αλλον.
Οσο υπαρχει ο γαυρος σε αυτη την μορφη, η γενικοτερα ο βοθρος του ΠΟΚ, ειναι η ενδειξη οτι το σαπιο συστημα σε αυτη τη χωρα καλα κρατει. Και με την υποστηριξη "μας" μαλιστα.

Περσι καποιος ΛΕΒΕΝΤΗΣ εγραψε αυτο :D

http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis ... E%BF%CE%BA

Υ.Γ.1.Προφανως και να εισαι ΠΑΟΚ κατ επεκταση ειναι σταση ζωης και μας τιμα.

......................................................................................

Διακρινω και κατανοω τον εκνευρισμο του αρκαδοποντιου, ομως εκτονοθηκε σε λαθος στιγμη και με λαθος τροπο γιατι καποιοι αφησαν οικογενειες και εγιναν σφαγες και σφαγες, και χυθηκαν ποταμια αιματος, ασχετα με τις συνθηκες που τελικα υπογραφησαν.

Το οτι ομως προσπερνουνται προκλητικα θυσιες, αγωνες και μαχες και αιματοκυλισματα, που εγιναν σε πολλα μερη οπως ποντος Μ.Ασια, Κυπρος και τα λοιπα , ειναι πολυ προσβλητικο,και ισως επρεπε να δοθει σε αυτο τον τομεα περισσοτερη εμφαση.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97_9%C ... E%BF%CF%85

Μεταξυ αλλων, ΜΟΝΟ απο την 9 ιουλιου μεχρι την 15η ιουλιου του 1821 απαγχονιστηκαν και εκτελεστηκαν 500 ανθρωποι στην Κυπρο, ΗΡΩΕΣ, για τον λογο οτι προσπαθουσαν να βοηθησουν την επανασταση. Οι περισσοτεροι παπαδες καθως ειχαν τοτε ηγετικο ρολο, και πρωτος πρωτος απαγχονιτσηκε ο Αρχιεπισκοπος Κυπριανος ο οποιος πριν τον θανατωσουν ειπε:

Η Ρωμιοσύνη έν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου
Κανένας δεν ευρέθηκε για να την ιξηλείψη
Κανένας γιατί σσιέπει την πού τάψη ο Θεός μου.
Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή όντας ο κόσμος λείψη.

Δεν εχω να πω κατι αλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Τρί 25 Μαρ 2014, 23:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

Δεκτο Ντινος,πιθανοτατα εχεις δικιο και συγνωμη για το ολο θεμα...

Ισως εχω εμπαθεια με τον κυριο υστερα απο το αρθρο του "Ναι, ρε! Π.Α.Ο.Κ."(7/3/14) οποτε δεν μπορω να ειμαι και πολυ αντικειμενικος μαζι του...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ωραιος φρουρε + τα προηγουμενα παλικαρια

Μερικα σχολια: Καταρχην ποιοι Αθηναιοι εχουν γινει οπως εχουν γινει; Ποσοι πια ειναι βεροι Αθηναιοι; Ολοι χωριατες ειναι η "μπασταρδοι"... Εγω ανηκω στη 2η κατηγορια με πατερα Πολιτη και μανα Σερραια... Και αν βαλω παππουδες στο παιχνιδι χανω τη μπαλα γιατι εχω απο Καρδιτσα μεχρι Σμυρνη! Τιποτα πιο νοτιο ομως :mrgreen:

Ολοι απο καπου εχουν ερθει Αθηνα (σχεδον), και ειδικα κατω απο το αυλακι, Αγρινιο και Λιβαδεια να κερδιζουν με διαφορα.... Για αυτο και εχουν τετοια νοοτροπια οι περισσοτεροι (απο τους μεγαλους ειδικα μιλαω), ηρθαν απο το χωριο στην μεγαλουπολη και μεγαλοπιαστηκαν βλεπεις... Εγιναν "καποιοι" και νομιζουν οτι ο κοσμος τους ανηκει...

Μια πολη χωρις παυση, μια πολη που για να παω στο πανεπιστημιο και να γυρισω θελω ενα 2ωρο στην καλυτερη (και μενω και κοντα!), που αν σταματησεις λιγο θα αργησεις η αν κανεις πανω απο 5 δευτερα να πληρωσεις τον ταμια στο Super θα σε βριζει η γιαγια απο πισω...

Μπειτε σε λεωφορειο η μετρο ενα πρωι και μην βριστειτε με καποιον, εστω και απο μεσα σας... Δε γινεται! Γιατι ο καθε μ@λακας και η καθε βλαμμενη θα κανει το μακρυ της και το κοντο της, γιατι ετσι γουσταρει....

Μην την μπερδευεται και μην τη συγκρινεται με τη Θεσσαλονικη σε τιποτα. Η Αθηνα ειναι μια μεγαλουπολη σε ολα της, η Θεσσαλονικη θυμιζει... χωριο στην νοοτροπια των κατοικων... Αυτο το "χαλλλαρα" που σας κοροιδευουν, ειναι επειδη το ζηλευουν ;) Δεν το εχουν...

Οσο για σας.. Υπαρχουν 2 ειδων Αθηναιοι: αυτοι που λατρευουν Θεσσαλονικη επειδη περνανε καλα, και αυτοι που την σιχαινονται γιατι πετυχαν καποιους κομπλεξικους "αφου εχει Αθηναικες πινακιδες" (και ειστε μπολικοι οι ατιμοι)

Εδω εγω που ανεβαινω καθε καλοκαιρι και μου την εχουν πεσει γιατι ειχα... Αθηναικο αερα :lol: Μην κοιταμε μονο τα στραβα των αλλων, σημαντικο...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σωστος ρε getsos τα ειπες ολα,και μεσα απο αυτα θυμηθηκα μια ψυχη απο εκει πανω που μου εγραψε το γκεγκε βλαχακι και μας χαιρετησε. :mrgreen:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αν είχα ένα αντίστοιχο γαυρομανια , θα το έκανα copy - paste μόνιμα στη κεντρική μου για να δείχνω τι έχω απέναντί μου και να γελάω.

Εμένα με ντροπιάζει τέτοιο κείμενο και είμαι υποχρεωμένος να το δηλώσω .
Παρακαλώ να περάσουν οι μέρες γρήγορα και να φύγει από τις πρώτες θέσεις της κεντρικής
berry

Δημοσίευση από berry »

Καλησπερα. Ο Αρκαδοποντιος και μερικοι ακομα συνοπαδοι ηταν η αφορμη να εγγραφω στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ. Στα περισοτερα αρθρα συμφωνω οχι μονο για τις αποψεις αλλα για τον τροπο γραφης, για τη γλωσσα τους, βεβαια καποιες τοποθετησεις ειδικα αυτες που αφηνουν πολιτικες και κοινωνικες χροιες δεν τις λαμβανω υποψη για να τις σχολιασω και οχι ως θεσεις. Πιστευω οτι εχει δυνατοτητες για πολυ καλυτερα αρθρα και γι αυτο ειμαι φανατικος υποστηρικτης του εδω και ας μου γινει κριτικη γι αυτο που γραφω. ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ καθε μερα, καθε λεπτο, καθε σκεψη στο μυαλο!!!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ακόμα να κλείσει ο Μουρίνιο στον Π.Α.Ο.Κ.;
Ακόμα να παραδεχτεί ο Μαρινάκης τα λάθη του και να παραδοθεί από μόνος του;;
Ακόμα να γίνει πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. η μΠάολα;;

Άντε, εγώ θα σας δίνω ιδέες;
Περιμένουμε το πρωταπριλιάτικο...

Edit: Έγραψα αυτά και με ήρθαν απανωτά άλλες τόσες ιδέες, γράφω άνετα τα πρωταπριλιάτικα του PAOKmania ως το 2020.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

RoMaN έγραψε: Περιμένουμε το πρωταπριλιάτικο...
Ακόμα περιμένεις? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Την πήρα...την απάντηση :mrgreen:

Soft πάντως. Και θα μπορούσε να είναι αλήθεια!
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Με το συμπάθειο προς τις κεφαλές του site αλλά το εμετικό πρωτοσέλιδο της Sportday θα περάσει έτσι ?

Δηλαδή αυτοί οι υποτίθεται αντικειμενικοι πρέπει να σκύψουν μπροστά στον χοντρό και εμείς απο την αλλά μουγκα ???

Αν είμαστε μουγκα καλά μας κάνουν ... Και δεν μιλάω για την ΠΑΕ αλλά για τον κόσμο ...

Πόσο καιρό έχουμε να μιλήσουμε για μποϋκοτάζ αυτών που ειναι εχθροί ... ???

Προτείνω λοιπόν το πρωτοσέλιδο τους επικεφαλιδα και κείμενο στην κεντρική με υπογραφές απο κάτω να μην ξαναγοραστει η εφημερίδα τους και να μην ξαναγίνει κλικ στο sportfm Kai Sportday

Αν δεν αρχίσουμε να κινούμαστε έτσι είμαστε χαμένοι απο τωρα ...

Πόλεμος χωρις μάχες δεν υπάρχει

Εσείς οφείλεται να είστε πρωτοπόροι και οποίος ακολουθήσει ... Όλοι έχουμε ευθυνες
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σωστο ειναι...
Θα το δουμε tad...
Απλα οι περισσοτεροι ειναι πιεσμενοι χρονικα..Αλλα δε θα περασει ετσι..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

"ΥΓ. Έχει το θράσος αυτός ο λιγδιασμένος γέρος
να απαιτεί και να φωνάζει. Και γιατί να μη το
κάνει; Μήπως θα λογοδοτήσει αυτός; Δεν
χρειάζεται να σε καταραστώ, γέρο. Ο χρόνος
είναι αμείλικτος και οι μόνοι που θα
στεναχωρηθούν, ίσως να είναι οι νταβατζήδες
σου όταν χάσουν ένα πιόνι.
"

Εντάξει (που θα έλεγε ο Γιακουμής), νομίζω είναι λίγο foul...
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

tad έγραψε:Με το συμπάθειο προς τις κεφαλές του site αλλά το εμετικό πρωτοσέλιδο της Sportday θα περάσει έτσι ?

Δηλαδή αυτοί οι υποτίθεται αντικειμενικοι πρέπει να σκύψουν μπροστά στον χοντρό και εμείς απο την αλλά μουγκα ???

Αν είμαστε μουγκα καλά μας κάνουν ... Και δεν μιλάω για την ΠΑΕ αλλά για τον κόσμο ...

Πόσο καιρό έχουμε να μιλήσουμε για μποϋκοτάζ αυτών που ειναι εχθροί ... ???

Προτείνω λοιπόν το πρωτοσέλιδο τους επικεφαλιδα και κείμενο στην κεντρική με υπογραφές απο κάτω να μην ξαναγοραστει η εφημερίδα τους και να μην ξαναγίνει κλικ στο sportfm Kai Sportday

Αν δεν αρχίσουμε να κινούμαστε έτσι είμαστε χαμένοι απο τωρα ...

Πόλεμος χωρις μάχες δεν υπάρχει

Εσείς οφείλεται να είστε πρωτοπόροι και οποίος ακολουθήσει ... Όλοι έχουμε ευθυνες

κανενας δεν αγοραζει την φυλλαδα
αν καποιος αγιραζει για τον α η β λογο να κοψει
ουτε αρθρα να βαζουμε απο καρπετοπουλους
ουκε κλικ να δινουμε
τιποτα
ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ να μην επηρεαζομαστε απο τις αποψεις τους
εκει ειναι το παιχνιδι

αν θελετε να κανετε κατι μαζικα μαιλ σε ηπιο τονο
για την συμπεριφορα τους στον ΠΑΟΚ
πχ αγοραζα την εφημεριδα αλλα μεχρι εδω
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

RoMaN έγραψε:"ΥΓ. Έχει το θράσος αυτός ο λιγδιασμένος γέρος
να απαιτεί και να φωνάζει. Και γιατί να μη το
κάνει; Μήπως θα λογοδοτήσει αυτός; Δεν
χρειάζεται να σε καταραστώ, γέρο. Ο χρόνος
είναι αμείλικτος και οι μόνοι που θα
στεναχωρηθούν, ίσως να είναι οι νταβατζήδες
σου όταν χάσουν ένα πιόνι.
"

Εντάξει (που θα έλεγε ο Γιακουμής), νομίζω είναι λίγο foul...
Στα βαθεα γηρατα αναφερομαι ρομαν. Οχι σε κατι αλλο. Φανταζομαι ΚΑΠΟΙΑ στιγμη θα παψει να ασχολειται! Εκτος αμα βρυκολακιασει.θα το αλλαξω παντως γτ καταλαβαινω το στιγμα σου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”