Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
marsantos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε:Χρόνια περίμενα να δω ένα εξτρέμ τύπου Λέτο και θα μου τον βάλουν στην κορυφή...δεν δέχονται να το πιστέψω

Rene για ποιον λες;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Για τον Χατσιδη νομίζω ότι μιλάει ο Rene.

Έχω μεγάλη περιέργεια να δω ποιο είναι το αριστερό μπακ με ένσημα σε μεγάλη ομάδα.

Θα ήταν όνειρο να είναι ο Junior Firpo. Ελπίζω όχι θερινής νυκτός
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

renegade έγραψε:Χρόνια περίμενα να δω ένα εξτρέμ τύπου Λέτο και θα μου τον βάλουν στην κορυφή...δεν δέχονται να το πιστέψω

????
renegade

Δημοσίευση από renegade »

marsantos έγραψε:
renegade έγραψε:Χρόνια περίμενα να δω ένα εξτρέμ τύπου Λέτο και θα μου τον βάλουν στην κορυφή...δεν δέχομαι να το πιστέψω

Rene για ποιον λες;

Χατσιδη
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Kατά εμέ ο φίλος που είπε παραπάνω για να δει ποιον θα είναι ο backup του Rahman Baba αριστερά με τον Lucesku έπρεπε να έπαιζε ο Τσαούσης 25 είναι για να μπαίνει να ξεκουράζει τον Baba είναι εμένα όταν έπαιζε προ ετών ήταν καλός γιατί να μη χρησιμοποιείται; ο κάθε Gomez είναι για εμένα για τον PAOK B', δλδ τι παραπάνω έχει ο Πήλιος της ΑΕΚ ή ο Aθανασίου αν και τελειώνει το συμβόλαιο του σε 1 μήνα από τον Ατρόμητο.Τέλος πάντων για εμένα πρέπει να χρησιμοποιείς και παίχτη από τα σπλάχνα και την ακαδημία για αυτό μεγάλες ομάδες έχουν under21 και Β'ομάδες τους βάζουν να παίξουν έτσι βγαίνει ο κάθε Kωνσταντέλιας και κάθε Τζολης και κάθε Κουλιεράκης και κάθε Γιανούλης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τρί 27 Μάιος 2025, 19:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Εγώ πάντως μόνο τον Μπαταουλα και τον χατσιδη έχω δει να είναι και αθλητικά έτοιμοι για την πρώτη ομάδα.
Υπάρχουν και παιδιά με άπληστο ταλέντο όπως ο τσιφούτης ο τσιτσωλης, ο μύθου, ο πολυκρατης και ο μπαλντε αλλά αθλητικά πρέπει να δουλέψουν πολύ
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

renegade έγραψε:
marsantos έγραψε:
renegade έγραψε:Χρόνια περίμενα να δω ένα εξτρέμ τύπου Λέτο και θα μου τον βάλουν στην κορυφή...δεν δέχομαι να το πιστέψω

Rene για ποιον λες;

Χατσιδη

Οκ, δέν έχω καμία εικόνα από το παιδί.
Μιας και ανέφερες τον Λετο και επειδή πάντα σε παίκτες ταιριάζουν τα γούστα μας, θα σου θυμίσω πως όταν στο βάζελο έβαλαν τον Λετο μπροστά σε ρόλο false9 πήγε να πάρει μόνος του το πρωτάθλημα μέχρι που έπαθε το πρόβλημα στον χονδρο και φυσικά μέχρι να γίνουν όργια για χάρη του οσφπ. στην κολλητη τριάδα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, αεκ , οσφπ ενώ ήταν στο +5 λίγο πριν αυτην την τριάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Τρί 27 Μάιος 2025, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

μαγκες ο μπαμπα εχει δειξει οτι μπορει να δωσει καπου στα 30-32 ποιοτικα ματσ. μετα πεφτει. Και αμα τον παρει η κατηφορα αστο. Δε ψαχνουμε ρεπατζη. Παικτη να παιξει βασικος τα υπολοιπα 30 που θα εχουμε τωρα που αλλαξε και το κυπελλο ψαχνουμε. Αρα θελουμε παικτη κοντα στα στανταρ του. Τα καλα του στανταρ.
miketoumba88

Δημοσίευση από miketoumba88 »

Για την ομαδα των 100 χρόνων, η προσθήκη εγνωσμενης αξίας φορ απο το εξωτερικό, με μπακ απ τον Εύθυμη Κουλούρη και τρίτο έναν εκ των Σαματα , Τσαλοφ είναι εκ των ουκ άνευ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

marsantos έγραψε:
renegade"[quote="marsantos έγραψε:

Rene για ποιον λες;

Χατσιδη

Οκ, δέν έχω καμία εικόνα από το παιδί.
Μιας και ανέφερες τον Λετο και επειδή πάντα σε παίκτες ταιριάζουν τα γούστα μας, θα σου θυμίσω πως όταν στο βάζελο έβαλαν τον Λετο μπροστά σε ρόλο false9 πήγε να πάρει μόνος του το πρωτάθλημα μέχρι που έπαθε το πρόβλημα στον χονδρο και φυσικά μέχρι να γίνουν όργια για χάρη του οσφπ. στην κολλητη τριάδα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, αεκ , οσφπ ενώ ήταν στο +5 λίγο πριν αυτην την τριάδα.[/quote]
Ήμουν σίγουρος ότι θα αναφέρεις τη χρονιά του που ο ζεσουάλδο φερειέρα τον έβαλε ύτερο προς τα και έκανε παπάδες.
Για μένα ήταν ο πιο ολοκληρωμένος ακραίος τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια...και πέρασαν πολλά και σπουδαία εξτρέμ την τελευταία 15ετια
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Σε σύστημα με 1 φορ δεν γίνεται να έχεις 3 με μεγάλα συμβόλαια..
θέλει έναν τοπ , έναν δεύτερο ικανό παίκτη και έναν από ακαδημία … !!
Ούτε 3-4 μέτριους , ούτε 2 τοπ και ένα 30 αρι μέτριο ..
1 +1 + 1
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

embuji έγραψε:μαγκες ο μπαμπα εχει δειξει οτι μπορει να δωσει καπου στα 30-32 ποιοτικα ματσ. μετα πεφτει. Και αμα τον παρει η κατηφορα αστο. Δε ψαχνουμε ρεπατζη. Παικτη να παιξει βασικος τα υπολοιπα 30 που θα εχουμε τωρα που αλλαξε και το κυπελλο ψαχνουμε. Αρα θελουμε παικτη κοντα στα στανταρ του. Τα καλα του στανταρ.

Και του χρόνου θα είναι λίγο μεγαλύτερος. Ρεαλιστικα πρεπει να τον υπολογίζουμε για 25 ματς μαξιμουμ και οχι δυο την εβδομαδα.
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Γνώμη για τον Σκωτσέζο κανείς ;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Για επιστολή της μαουεφίας στην επο διαβάζω, με περιεχόμενο άκρως ανησυχητικό. Μας προτρέπουν να ... αξιοποιήσουμε τα εγχώρια διαιτητοπουτανάκια και να περιοριστεί η παρουσία ξένων στα ποδοσφαιρικά στολίδια της ανθυποχώρας! Αν έχουμε τέτοιες ομορφιές από την ερχόμενη κιόλας σεζόν, βάλτε ζώνη, όπως ελεγε πριν κοντά 1 χρόνο ο τεράστιος Βένγκας. :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τρί 27 Μάιος 2025, 21:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

https://www.transfermarkt.com/greg-tayl ... ler/362562

αυτος λενε οτι ειναι το αριστερο μπακ που κλεινουμε.

Για οσους δε μπορουν/θελουν να ανοιξουν το link ειναι ο greg taylor της Celtic.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος embuji την Τρί 27 Μάιος 2025, 21:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”