renegade έγραψε:Χρόνια περίμενα να δω ένα εξτρέμ τύπου Λέτο και θα μου τον βάλουν στην κορυφή...δεν δέχονται να το πιστέψω
Rene για ποιον λες;
renegade έγραψε:Χρόνια περίμενα να δω ένα εξτρέμ τύπου Λέτο και θα μου τον βάλουν στην κορυφή...δεν δέχονται να το πιστέψω
marsantos έγραψε:renegade έγραψε:Χρόνια περίμενα να δω ένα εξτρέμ τύπου Λέτο και θα μου τον βάλουν στην κορυφή...δεν δέχομαι να το πιστέψω
Rene για ποιον λες;
renegade έγραψε:marsantos έγραψε:renegade έγραψε:Χρόνια περίμενα να δω ένα εξτρέμ τύπου Λέτο και θα μου τον βάλουν στην κορυφή...δεν δέχομαι να το πιστέψω
Rene για ποιον λες;
Χατσιδη
marsantos έγραψε:renegade"[quote="marsantos έγραψε:renegade έγραψε:Χρόνια περίμενα να δω ένα εξτρέμ τύπου Λέτο και θα μου τον βάλουν στην κορυφή...δεν δέχομαι να το πιστέψω
Rene για ποιον λες;
Χατσιδη
embuji έγραψε:μαγκες ο μπαμπα εχει δειξει οτι μπορει να δωσει καπου στα 30-32 ποιοτικα ματσ. μετα πεφτει. Και αμα τον παρει η κατηφορα αστο. Δε ψαχνουμε ρεπατζη. Παικτη να παιξει βασικος τα υπολοιπα 30 που θα εχουμε τωρα που αλλαξε και το κυπελλο ψαχνουμε. Αρα θελουμε παικτη κοντα στα στανταρ του. Τα καλα του στανταρ.