Pc support
Re: Pc support
Μάλλον έχει να κάνει με όσους κάνουν την αναβάθμιση από 8.1 σε 10 αλλά και πάλι δεν παρουσιάζεται σε όλους αλλά σε πολύ κόσμο με τα ίδια ακριβώς συμπτώματα και το γαμώτο είναι ότι δεν σου δίνει λύση αφού μοιάζει να σου μπλοκάρει όλες τις πιθανές επιλογές για επιδιόρθωση.pgetsos έγραψε:Σε όσους υπολογιστές τα έχω βάλει έτσι πάντως δεν είχα ποτέ θέμα
Στάλθηκε από το Blade S6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ επιμένω.... έχω original 7άρια, και από επαγγελματίες έχω ακούσει να μην κάνω την προτρεπόμενη δωρεάν αναβάθμιση σε 10.
Αν μην τί άλλο, αν το κάνω, κάποια στιγμή παρουσιάζεται πρόβλημα και υπάρχει χρέωση για την επιδιόρθωση... update... από όσο μου είπαν...

Αν μην τί άλλο, αν το κάνω, κάποια στιγμή παρουσιάζεται πρόβλημα και υπάρχει χρέωση για την επιδιόρθωση... update... από όσο μου είπαν...

Σου στέλνει cd key από όσο θυμάμαι και με αυτό κάνεις κανονικά format/επιδιόρθωση. Η χρησιμοποιείς των 7, δε θυμάμαι τώρα αν μου έστειλαν η όχι
Έτσι μπορείς δηλαδή να κάνεις clean install από την αρχή, τα 10, δωρεάν
Έτσι μπορείς δηλαδή να κάνεις clean install από την αρχή, τα 10, δωρεάν
γνωριζει καποιος πως μπορω να ανοιξω ενα αρχειο alv?????ειχα σωσει το 2011 τις επαφες μου απο ενα κινητο που μου ειχε χαλασει...πριν μερικες μερες πηρα αλλο κινητο και ηθελα να τις περασω...ηταν νοκια,τωρα πηρα σαμσουνγκ...
γκουγκλαρα και κατεβασα ενα προγραμμα "fileviewpro" το οποιο ενω λεει πως ανοιγει τετοια αρχεια δεν το ανοιγει...

γκουγκλαρα και κατεβασα ενα προγραμμα "fileviewpro" το οποιο ενω λεει πως ανοιγει τετοια αρχεια δεν το ανοιγει...

Αν μπεις στον πειρατικό κόλπο και γράψεις Photoshop και πατήσεις δεξιά που λέει seeders για να τα στοιχίσει με τους πιο πολλούς, κατέβασε κάποιο από τα πρώτα, οποίο θες Και ειδικά αν εκεί που έχει uploader έχει κάποια νεκροκεφαλη
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δοκίμασε το smart switch mobile από το app store ή το zapya. Πάντα μιλάμε για μεταφορά αρχείων από τηλέφωνο σε τηλέφωνο
- Kostomanolis
Πετρο τελικα το προβλημα ηταν οτι κρασαρε ο σκληρος...
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία :/ Όλα στραβά σου πήγαιναν...
Το λάπτοπ της κοπέλας μου έκαψε δίσκο, πήρα από φίλο μεταχειρισμένο ελεγμένο ότι δουλεύει τέλεια... 3 boot up μετά πάει και αυτός... Απίστευτη γκαντεμιά
Το λάπτοπ της κοπέλας μου έκαψε δίσκο, πήρα από φίλο μεταχειρισμένο ελεγμένο ότι δουλεύει τέλεια... 3 boot up μετά πάει και αυτός... Απίστευτη γκαντεμιά
- Dinos_Liverpool
αδελφε το εδωσα σε μια φιλη που εχει το προγραμμα και το δουλευει και στην σχολη της...να δουμε τι θα δουμε....θα ενημερωσω!!ευχαριστω!!pgetsos έγραψε:Αν μπεις στον πειρατικό κόλπο και γράψεις Photoshop και πατήσεις δεξιά που λέει seeders για να τα στοιχίσει με τους πιο πολλούς, κατέβασε κάποιο από τα πρώτα, οποίο θες Και ειδικά αν εκεί που έχει uploader έχει κάποια νεκροκεφαλη
το κακο ειναι πως η παλια συσκευη τα επαιξε...οριακα προλαβα να τα σωσω σε εναν γερμανο γιατι ημουν στρατο και δεν μπορουσα να κανω και πολλα με το χωσε που τρωγαμε τοτε στο πολυκαστρο.....Μαυρο Χιονι έγραψε:Δοκίμασε το smart switch mobile από το app store ή το zapya. Πάντα μιλάμε για μεταφορά αρχείων από τηλέφωνο σε τηλέφωνο

και μιλαμε η παλια συσκευη ηταν νοκια του 2008-9 μοντελο...