Πρέπει να νιώσουν απειλή για να μην το παίζουν εξουσία στα αυτονόητα

Δεν έχουν καταλάβει ακόμη πόσο χαμένοι μπορούν να βγούν αν το παίξουν εξουσία είτε στον ΠΑΟΚ είτε στους οπαδούς του.
Προφανώς οταν μεσω WIND έχεις και Νοβα,τα λεφτα πάνε πάλι στη Νοβα.cellophan έγραψε:Ακούω για μετάβαση από ΝΟΒΑ σε ΟΤΕ και δεν έχω πραγματικά καταλάβει γιατί αυτό το δίπολο. Εγώ τους ξέχεσα και έφυγα περσι, κάνοντας ένα ωραιότατο Wind ONE το οποίο με κάλυπτε πέρσι για τους αγώνες του ΠΑΟΚ στη NOVA αλλά και φέτος είναι η καλύτερη λύση για τα εκτός έδρας μας. Από 100+ που έδινα για σταθερό, ιντερνετ 24ρι και κινητό κλάιν πρόγραμμα, έχω πιά τα πάντα όλα, με 2GB δεδομένα στο κινητό, 50ari Ι.
Δεν νομίζω πως έχεις δίκιο φίλε μου. Ένα standing agreement έχουν και τα λεφτά της η NOVA θα τα πάρει από αυτό είτε εσύ πας στη Wind είτε όχι. Δεν είναι extra πακέτο το NOVA sports, ένα κανάλι στα μπουκέτα καναλιών του full πακέτου είναι, όπως το History Channel για παράδεειγμα. Δεν υπάρχει τρόπος να ξεχωρίσει κανένας και δεν πάει με το κεφάλι αυτό.TwoDoubles έγραψε:Προφανώς οταν μεσω WIND έχεις και Νοβα,τα λεφτα πάνε πάλι στη Νοβα.cellophan έγραψε:Ακούω για μετάβαση από ΝΟΒΑ σε ΟΤΕ και δεν έχω πραγματικά καταλάβει γιατί αυτό το δίπολο. Εγώ τους ξέχεσα και έφυγα περσι, κάνοντας ένα ωραιότατο Wind ONE το οποίο με κάλυπτε πέρσι για τους αγώνες του ΠΑΟΚ στη NOVA αλλά και φέτος είναι η καλύτερη λύση για τα εκτός έδρας μας. Από 100+ που έδινα για σταθερό, ιντερνετ 24ρι και κινητό κλάιν πρόγραμμα, έχω πιά τα πάντα όλα, με 2GB δεδομένα στο κινητό, 50ari Ι.
Αφου πληρωνεις εξτρα.Το απλό πακέτο της WINDTV δεν περιλαμβάνει Νόβα.
Η wind εχει και νοβα;;;cellophan έγραψε:Ακούω για μετάβαση από ΝΟΒΑ σε ΟΤΕ και δεν έχω πραγματικά καταλάβει γιατί αυτό το δίπολο. Εγώ τους ξέχεσα και έφυγα περσι, κάνοντας ένα ωραιότατο Wind ONE το οποίο με κάλυπτε πέρσι για τους αγώνες του ΠΑΟΚ στη NOVA αλλά και φέτος είναι η καλύτερη λύση για τα εκτός έδρας μας. Από 100+ που έδινα για σταθερό, ιντερνετ 24ρι και κινητό κλάιν πρόγραμμα, έχω πιά τα πάντα όλα, με 2GB δεδομένα στο κινητό, 50ari Ιντερνετ, ΝΟVA sports και ένα χρόνο δωρεάν Netflix με 73 το μήνα κομπλέ. Επειδή μάλιστα βγάλαν καινούριο Windone τώρα, σκέφτομαι να το αναβαθμίσω σε κατοστάρι στα 80€ τελική.
Τώρα σε σχέση με τη NOVA και σε εμένα όταν αποχώρησα, με πήραν από τα κεντρικά και ήταν ιδιαιτέρως αγενείς παρόλο που έφυγα χωρίς συμβόλαιο (είχε λήξει προ διετίας). Η ιδέα για ένα class action δεν είναι καθόλου κακή και νομίζω πως οποιοδήποτε δικηγορικό γραφείο αν η υπόθεση μαζέψει 1000+ αιτούντες θα την αναλάβει 10 € το κεφαάλι και ίσως κανά 20ρικο αν ευοδώσει.
Τέλος, θα συνιστούσα σε όλους ψυχραιμία στις επαφές τους με τέτοιου είδους εταιρίες, λίγα λόγια, σκληρή ευγένεια, συμβουλές από οργανισμούς και αρχές πριν την κάθε επίσημη κίνηση και γενικά όπως έλεγε και ο κυρ Ηλίας, ταράξτε τους στη νομιμότητα.
Τέλος, κάπου διάβασα για 'καλό ΟΑΕΔ' στα τηλέφωνα, το οποίο καλό είναι να μην λέγεται σε εργαζόμενους των 800€ μιας υπό χρεωκοπία εταιρίας, ούτε για αστείο. Πέρα από αυτά είναι και προσβολή προσωπικότητας κατά νόμο θαρρώ (δεν είμαι δικηγόρος).
Νομίζω απλός πληρώνεις νοβα μέσω wind και το βλέπεις μέσω ίντερνετsourmenetes έγραψε:Η wind εχει και νοβα;;;cellophan έγραψε:Ακούω για μετάβαση από ΝΟΒΑ σε ΟΤΕ και δεν έχω πραγματικά καταλάβει γιατί αυτό το δίπολο. Εγώ τους ξέχεσα και έφυγα περσι, κάνοντας ένα ωραιότατο Wind ONE το οποίο με κάλυπτε πέρσι για τους αγώνες του ΠΑΟΚ στη NOVA αλλά και φέτος είναι η καλύτερη λύση για τα εκτός έδρας μας. Από 100+ που έδινα για σταθερό, ιντερνετ 24ρι και κινητό κλάιν πρόγραμμα, έχω πιά τα πάντα όλα, με 2GB δεδομένα στο κινητό, 50ari Ιντερνετ, ΝΟVA sports και ένα χρόνο δωρεάν Netflix με 73 το μήνα κομπλέ. Επειδή μάλιστα βγάλαν καινούριο Windone τώρα, σκέφτομαι να το αναβαθμίσω σε κατοστάρι στα 80€ τελική.
Τώρα σε σχέση με τη NOVA και σε εμένα όταν αποχώρησα, με πήραν από τα κεντρικά και ήταν ιδιαιτέρως αγενείς παρόλο που έφυγα χωρίς συμβόλαιο (είχε λήξει προ διετίας). Η ιδέα για ένα class action δεν είναι καθόλου κακή και νομίζω πως οποιοδήποτε δικηγορικό γραφείο αν η υπόθεση μαζέψει 1000+ αιτούντες θα την αναλάβει 10 € το κεφαάλι και ίσως κανά 20ρικο αν ευοδώσει.
Τέλος, θα συνιστούσα σε όλους ψυχραιμία στις επαφές τους με τέτοιου είδους εταιρίες, λίγα λόγια, σκληρή ευγένεια, συμβουλές από οργανισμούς και αρχές πριν την κάθε επίσημη κίνηση και γενικά όπως έλεγε και ο κυρ Ηλίας, ταράξτε τους στη νομιμότητα.
Τέλος, κάπου διάβασα για 'καλό ΟΑΕΔ' στα τηλέφωνα, το οποίο καλό είναι να μην λέγεται σε εργαζόμενους των 800€ μιας υπό χρεωκοπία εταιρίας, ούτε για αστείο. Πέρα από αυτά είναι και προσβολή προσωπικότητας κατά νόμο θαρρώ (δεν είμαι δικηγόρος).
Για πες λιγο τι ακριβως παροχες εχεις στο πακετο;;