PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
tzelas

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από tzelas »

Όσο πιο πολλοί μαζευτούν τόσο πιο επιθετικό ή απειλητικό μπορεί να γίνει ώστε η ατελής διακοπή συνδρομής να είναι αυτό που θα παρακαλάει στο τέλος η νόβα. Πέρα από την μειονεκτική θέση που θα βρεθεί το κανάλι με την έκταση που θα πάρει το θέμα, φανταστείτε και την πίεση που θα πλανάται στο κανάλι αν π.χ. 10χιλ συνδρομητές από κει που τους ζητούσαν 250 ευρώ να διακόψουν, να ζητήσουν ομαδικά από 1000 Ευρώ ο καθένας για παραπλάνηση και απιστία. Μας κάνει 10 εκ. ζημιά για το κανάλι που θα πονέσει τόσο αφού τα τηλεοπτικά δικαιώματα που έδινε ήταν πολύ λιγότερα. Αν μαζευτούν λιγότεροι ας πάει η αποζημίωση ψηλότερα ώστε η διεκδίκηση να κυμαίνεται σε ψηλά ποσά αν μαζευτούν περισσότεροι ακόμη καλύτερα παίζεις πανίσχυρος ούτως ή άλλως.

Πρέπει να νιώσουν απειλή για να μην το παίζουν εξουσία στα αυτονόητα :evil: .

Δεν έχουν καταλάβει ακόμη πόσο χαμένοι μπορούν να βγούν αν το παίξουν εξουσία είτε στον ΠΑΟΚ είτε στους οπαδούς του.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ακούω για μετάβαση από ΝΟΒΑ σε ΟΤΕ και δεν έχω πραγματικά καταλάβει γιατί αυτό το δίπολο. Εγώ τους ξέχεσα και έφυγα περσι, κάνοντας ένα ωραιότατο Wind ONE το οποίο με κάλυπτε πέρσι για τους αγώνες του ΠΑΟΚ στη NOVA αλλά και φέτος είναι η καλύτερη λύση για τα εκτός έδρας μας. Από 100+ που έδινα για σταθερό, ιντερνετ 24ρι και κινητό κλάιν πρόγραμμα, έχω πιά τα πάντα όλα, με 2GB δεδομένα στο κινητό, 50ari Ιντερνετ, ΝΟVA sports και ένα χρόνο δωρεάν Netflix με 73 το μήνα κομπλέ. Επειδή μάλιστα βγάλαν καινούριο Windone τώρα, σκέφτομαι να το αναβαθμίσω σε κατοστάρι στα 80€ τελική.

Τώρα σε σχέση με τη NOVA και σε εμένα όταν αποχώρησα, με πήραν από τα κεντρικά και ήταν ιδιαιτέρως αγενείς παρόλο που έφυγα χωρίς συμβόλαιο (είχε λήξει προ διετίας). Η ιδέα για ένα class action δεν είναι καθόλου κακή και νομίζω πως οποιοδήποτε δικηγορικό γραφείο αν η υπόθεση μαζέψει 1000+ αιτούντες θα την αναλάβει 10 € το κεφαάλι και ίσως κανά 20ρικο αν ευοδώσει.

Τέλος, θα συνιστούσα σε όλους ψυχραιμία στις επαφές τους με τέτοιου είδους εταιρίες, λίγα λόγια, σκληρή ευγένεια, συμβουλές από οργανισμούς και αρχές πριν την κάθε επίσημη κίνηση και γενικά όπως έλεγε και ο κυρ Ηλίας, ταράξτε τους στη νομιμότητα.

Τέλος, κάπου διάβασα για 'καλό ΟΑΕΔ' στα τηλέφωνα, το οποίο καλό είναι να μην λέγεται σε εργαζόμενους των 800€ μιας υπό χρεωκοπία εταιρίας, ούτε για αστείο. Πέρα από αυτά είναι και προσβολή προσωπικότητας κατά νόμο θαρρώ (δεν είμαι δικηγόρος).
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Πατρόν δεν μπορεί να προτείνουμε παράνομες ενέργειες εδώ μέσα.

Γι αυτό και διεγράφη το σχόλιο σου
TwoDoubles

Δημοσίευση από TwoDoubles »

cellophan έγραψε:Ακούω για μετάβαση από ΝΟΒΑ σε ΟΤΕ και δεν έχω πραγματικά καταλάβει γιατί αυτό το δίπολο. Εγώ τους ξέχεσα και έφυγα περσι, κάνοντας ένα ωραιότατο Wind ONE το οποίο με κάλυπτε πέρσι για τους αγώνες του ΠΑΟΚ στη NOVA αλλά και φέτος είναι η καλύτερη λύση για τα εκτός έδρας μας. Από 100+ που έδινα για σταθερό, ιντερνετ 24ρι και κινητό κλάιν πρόγραμμα, έχω πιά τα πάντα όλα, με 2GB δεδομένα στο κινητό, 50ari Ι.
Προφανώς οταν μεσω WIND έχεις και Νοβα,τα λεφτα πάνε πάλι στη Νοβα.
Αφου πληρωνεις εξτρα.Το απλό πακέτο της WINDTV δεν περιλαμβάνει Νόβα.
Άβαταρ μέλους
cellophan

TwoDoubles έγραψε:
cellophan έγραψε:Ακούω για μετάβαση από ΝΟΒΑ σε ΟΤΕ και δεν έχω πραγματικά καταλάβει γιατί αυτό το δίπολο. Εγώ τους ξέχεσα και έφυγα περσι, κάνοντας ένα ωραιότατο Wind ONE το οποίο με κάλυπτε πέρσι για τους αγώνες του ΠΑΟΚ στη NOVA αλλά και φέτος είναι η καλύτερη λύση για τα εκτός έδρας μας. Από 100+ που έδινα για σταθερό, ιντερνετ 24ρι και κινητό κλάιν πρόγραμμα, έχω πιά τα πάντα όλα, με 2GB δεδομένα στο κινητό, 50ari Ι.
Προφανώς οταν μεσω WIND έχεις και Νοβα,τα λεφτα πάνε πάλι στη Νοβα.
Αφου πληρωνεις εξτρα.Το απλό πακέτο της WINDTV δεν περιλαμβάνει Νόβα.
Δεν νομίζω πως έχεις δίκιο φίλε μου. Ένα standing agreement έχουν και τα λεφτά της η NOVA θα τα πάρει από αυτό είτε εσύ πας στη Wind είτε όχι. Δεν είναι extra πακέτο το NOVA sports, ένα κανάλι στα μπουκέτα καναλιών του full πακέτου είναι, όπως το History Channel για παράδεειγμα. Δεν υπάρχει τρόπος να ξεχωρίσει κανένας και δεν πάει με το κεφάλι αυτό.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Edit: Μου κίνησες την περιέργεια και το κοίταξα. Κάτι έχουν αλλάξει τελικά και μάλλον έχεις δίκιο. Βλέπω μόνη διαφορά family & full τη Νόβα. Οπότε ίσως να παίζει και αμοιβή με το κεφάλι. Εγώ πάντως με 8,9 € έχω το full οπότε δε ξέρω τι παίζει
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Όχι Γιάννης, Γιαννάκης...

Δεν χρειάζεται να δίνουμε πάτημα στην Wind να αγοράζει κάθε χρόνο το πακέτο της Νόβα. Εμμέσως πάλι λεφτά δίνουμε...

Οξω ρε... Ούτε ζωγραφιστη η Νόβα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

1. διαβαζω οτι ο εσκομπαρ εκανε προταση να αγορασει την nova για 45εκ και να του διαγραψουν τα χρεη 300εκ...
Δεν μπορει να μπει ο Ιβαν στη μεση και να δωσει ας πουμε 50εκ; οχι οτι θα του τη δωσουν, αλλα θα τους κανει ρομπα ακομα μια φορα.
prax

Δημοσίευση από prax »

Στήριξη μέχρι τελικής πτώσης οποίος μπορεί

Οποίος μπορεί επίσης να στηρίξει με διαρκείας κ αλλά τμήματα του συλλόγου

ΠΑΟΚ είναι ο λαός του

Με σεβασμό στην τσέπη του καθενός
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Αν μπει ο Ιβάν θα του ζητήσουν και τα 300.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

cellophan το δίπολο ΟΤΕ-Φορθνετ είναι επειδή δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο πέραν των 2 και φυσικά ξαναγράφω ότι και οι του ΟΤΕ είναι το ίδιο αχρείοι και καμιά διαφορά δεν έχουν με Φόρθνετ απλά μας έκατσε η διαμάχη με δαύτους. Στο παράδειγμα της Wind σου απάντησε ο Twodoubles.

tzelas οι απαντήσεις που δίνεις έχουν μεγάλη βάση και ηθικά στέκουν απλά δε νομίζω να μπορείς να καλυφθείς νομικά σε πιθανή δικαστική διαμάχη. Και το παράδειγμα του "όλα για την ομάδα σου" είναι πολύ εύστοχο.

Ίσως είναι αργά για αντιδράσεις μαζικές αφού πιθανολογώ πως ήδη κάποιοι ΠΑΟΚτσήδες έχουν ακυρώσει τη συνδρομή τους μεμονωμένα αν και πιστεύω πως δεν είναι τόσοι πολλοί δυστυχώς. Έχω μια εντύπωση ότι οι περισσότεροι μόνο γαβγίζουν και τους ξεβολεύει πολύ να βγάλουν την ΝΟΒΑ από το σπίτι τους και γιατί μπορεί να πέφτει καμιά παντόφλα από την κυρά και γιατί θα δουν τουλάχιστον περίπου 15 φορές τον ΠΑΟΚ να παίζει εκτός έδρας και ίσως άλλες 5 αν πάρει και το κύπελλο αλλά ΚΥΡΙΩΣ επειδή δε γουστάρουν να μπλέκουν με δικαστικές διαμάχες.

ΤΗΝ ΝΟΒΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_NORTH_ARMY την Παρ 06 Σεπ 2019, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

cellophan έγραψε:Ακούω για μετάβαση από ΝΟΒΑ σε ΟΤΕ και δεν έχω πραγματικά καταλάβει γιατί αυτό το δίπολο. Εγώ τους ξέχεσα και έφυγα περσι, κάνοντας ένα ωραιότατο Wind ONE το οποίο με κάλυπτε πέρσι για τους αγώνες του ΠΑΟΚ στη NOVA αλλά και φέτος είναι η καλύτερη λύση για τα εκτός έδρας μας. Από 100+ που έδινα για σταθερό, ιντερνετ 24ρι και κινητό κλάιν πρόγραμμα, έχω πιά τα πάντα όλα, με 2GB δεδομένα στο κινητό, 50ari Ιντερνετ, ΝΟVA sports και ένα χρόνο δωρεάν Netflix με 73 το μήνα κομπλέ. Επειδή μάλιστα βγάλαν καινούριο Windone τώρα, σκέφτομαι να το αναβαθμίσω σε κατοστάρι στα 80€ τελική.

Τώρα σε σχέση με τη NOVA και σε εμένα όταν αποχώρησα, με πήραν από τα κεντρικά και ήταν ιδιαιτέρως αγενείς παρόλο που έφυγα χωρίς συμβόλαιο (είχε λήξει προ διετίας). Η ιδέα για ένα class action δεν είναι καθόλου κακή και νομίζω πως οποιοδήποτε δικηγορικό γραφείο αν η υπόθεση μαζέψει 1000+ αιτούντες θα την αναλάβει 10 € το κεφαάλι και ίσως κανά 20ρικο αν ευοδώσει.

Τέλος, θα συνιστούσα σε όλους ψυχραιμία στις επαφές τους με τέτοιου είδους εταιρίες, λίγα λόγια, σκληρή ευγένεια, συμβουλές από οργανισμούς και αρχές πριν την κάθε επίσημη κίνηση και γενικά όπως έλεγε και ο κυρ Ηλίας, ταράξτε τους στη νομιμότητα.

Τέλος, κάπου διάβασα για 'καλό ΟΑΕΔ' στα τηλέφωνα, το οποίο καλό είναι να μην λέγεται σε εργαζόμενους των 800€ μιας υπό χρεωκοπία εταιρίας, ούτε για αστείο. Πέρα από αυτά είναι και προσβολή προσωπικότητας κατά νόμο θαρρώ (δεν είμαι δικηγόρος).
Η wind εχει και νοβα;;;

Για πες λιγο τι ακριβως παροχες εχεις στο πακετο;;
Άβαταρ μέλους
kostasAthens

Δημοσίευση από kostasAthens »

sourmenetes έγραψε:
cellophan έγραψε:Ακούω για μετάβαση από ΝΟΒΑ σε ΟΤΕ και δεν έχω πραγματικά καταλάβει γιατί αυτό το δίπολο. Εγώ τους ξέχεσα και έφυγα περσι, κάνοντας ένα ωραιότατο Wind ONE το οποίο με κάλυπτε πέρσι για τους αγώνες του ΠΑΟΚ στη NOVA αλλά και φέτος είναι η καλύτερη λύση για τα εκτός έδρας μας. Από 100+ που έδινα για σταθερό, ιντερνετ 24ρι και κινητό κλάιν πρόγραμμα, έχω πιά τα πάντα όλα, με 2GB δεδομένα στο κινητό, 50ari Ιντερνετ, ΝΟVA sports και ένα χρόνο δωρεάν Netflix με 73 το μήνα κομπλέ. Επειδή μάλιστα βγάλαν καινούριο Windone τώρα, σκέφτομαι να το αναβαθμίσω σε κατοστάρι στα 80€ τελική.

Η wind εχει και νοβα;;;

Για πες λιγο τι ακριβως παροχες εχεις στο πακετο;;
Νομίζω απλός πληρώνεις νοβα μέσω wind και το βλέπεις μέσω ίντερνετ

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK LARISSA την Παρ 06 Σεπ 2019, 15:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”