Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Jim_Chatz έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 14:56 Το ακόμα πιο αστείο είναι ότι μερικοι βρίσκετε πάτημα για να δικαιολογησετε πολλές από τις ανορθογραφειες που υπάρχουν στην διοίκηση του Ιβάν.

Τα του ποδοσφαίρου στα του ποδοσφαίρου, τα του μπάσκετ στα του μπάσκετ
αυτό ήθελα να πω.
Τι μας νοιάζουν εδώ οι κόντρες και οι τοποθετήσεις υπερ ή κατά Ιβάν στα μεταγραφικά του ποδοσφαίρου; λίγο να το συμμαζέψουμε παιδιά.
Έχουμε το νταλκά μας με το μπάσκετ, να μην έχουμε και τα ποδοσφαιρικά προβλήματα στο κεφάλι μας. Υπάρχουν τόπικ να τα πείτε για τα 2α σακάκια κτλ.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

leomatos88 έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 15:23 Συμβαίνουν κι αυτά. Οι τρεις κλεισμένοι να μην είναι και τόσο κλεισμένοι. Ενδεχομένως θα έρθουν τρεις άλλοι, ακόμα καλύτεροι. Όμως συμβαίνουν και τ' άλλα. Ένας εξωθεσμικός να δηλώνει ότι έκλεισε παίχτες που δεν έκλεισε, αλλά να μη μιλάει με τον καθ' ύλην αρμόδιο γιατί δεν είναι θεσμικός. Όπως επίσης οι τρεις κλεισμένοι, που τελικά δεν ήταν κλεισμένοι, να αποτελούν την αφορμή για να ξεσκίσουμε ένα Χατζόπουλο ή να του πούμε τέλος πάντων να βιαστεί, διότι μας καθυστερεί, προσβάλλοντας περισσότερο τους εαυτούς μας, συμπεριφερόμενοι έτσι. Σημεία των καιρών που ίσως ξεχάσουμε με τα χρόνια, ιδίως αν επικρατήσει η ενότητα.
το να ονομάζουμε τον Πρόεδρο των Προέδρων , και ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ "εξωθεσμικό", δε μου κάθεται καλά.
Αν γνωρίζετε, σε ΟΛΕΣ μα όλες τις δουλειές του κόσμου, ο επερχόμενος αρχίζει το ράβε-ξήλωνε ΠΡΙΝ αναλάβει επίσημα, με το που κλείσει η συμφωνία και είναι αδιαμφισβήτητα ο επόμενος, που έρχεται πολύ σύντομα, με τη μπακέτα στο χέρι. Κανείς δεν τολμά να πει "μα δεν ανέλαβες ακόμα επίσημα"/ θέλετε να σας πω παράδειγμα τεράστιας πολυεθνικής που πουλήθηκε πέρσι, ο νέος ιδιοκτήτης ΠΡΙΝ να γινει επίσημη μεταβίβαση ή να πληρώσει κάτι, άρχισε να ξηλώνει κατά χιλιάδες τους υπαλλήλους και να κλείνει τμήματα ολόκληρα, και μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις , η μεταβίβαση έγινε πρόσφατα; δεν τον εμπόδισε να μαμει και να δέρνει επί 1 χρόνο χωρίς κανένα επίσημο τίτλο...ποιος να του μιλήσει;
ΥΓ είμαι σίγουροςτο ότι δε μίλησε με τον αρμόδιο δεν είναι και τόσο κοντά στην πραγματικότητα. Σηκώνει συζήτηση.
1. ο Γιουρι προφανώς και δε μπορεί να δηλώσει ότι έχει κάνει συζητήσεις για παίκτες πριν αναλάβουν οι άλλοι.
2. Από τη στιγμή που υπάρχει GM, o Mπουντούρης, ΑΥΤΟΣ είναι ο επικεφαλής του αγωνιστικού, για όλα τα θέματα. Διαλέγει προπονητή και παίκτες και σταφ. Έτσι είναι η ιεραρχία, μη βλέπεται που εμείς είχαμε ενα Σταυρόπουλο που δεν ήξερε τα οικονομικά θέματα της ομάδας...
3. πολύ θα θελα να σκεφτώ ακόμα ένα επιχείρημα, αλλά προς το παρόν δε μου ρχεται. Βοηθήστε ρε... :opaokara:

ΥΓ αγαπάμε Χατζόπουλο, αγαπάμε Ιβάν. Κανένα δε βρίζουμε. Ούτε τον κ.Αρίστο. Όποιος το κάνει ας είναι ΠΑΟΚ στο μυαλό του, στο δικό μου δεν είναι. ΠΑΟΚ σημαίνει αγάπη για την ομάδα, και όλους όσους την υπηρετούν.
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
leomatos88, elvetos giatros
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Στην ανακοίνωση της άλφα σπορτς δεν αναφερόταν και σε κλεισμένους παίκτες;
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

KalamarGiannis έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 15:43
leomatos88 έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 15:23 Συμβαίνουν κι αυτά. Οι τρεις κλεισμένοι να μην είναι και τόσο κλεισμένοι. Ενδεχομένως θα έρθουν τρεις άλλοι, ακόμα καλύτεροι. Όμως συμβαίνουν και τ' άλλα. Ένας εξωθεσμικός να δηλώνει ότι έκλεισε παίχτες που δεν έκλεισε, αλλά να μη μιλάει με τον καθ' ύλην αρμόδιο γιατί δεν είναι θεσμικός. Όπως επίσης οι τρεις κλεισμένοι, που τελικά δεν ήταν κλεισμένοι, να αποτελούν την αφορμή για να ξεσκίσουμε ένα Χατζόπουλο ή να του πούμε τέλος πάντων να βιαστεί, διότι μας καθυστερεί, προσβάλλοντας περισσότερο τους εαυτούς μας, συμπεριφερόμενοι έτσι. Σημεία των καιρών που ίσως ξεχάσουμε με τα χρόνια, ιδίως αν επικρατήσει η ενότητα.
το να ονομάζουμε τον Πρόεδρο των Προέδρων , και ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ "εξωθεσμικό", δε μου κάθεται καλά.
Αν γνωρίζετε, σε ΟΛΕΣ μα όλες τις δουλειές του κόσμου, ο επερχόμενος αρχίζει το ράβε-ξήλωνε ΠΡΙΝ αναλάβει επίσημα, με το που κλείσει η συμφωνία και είναι αδιαμφισβήτητα ο επόμενος, που έρχεται πολύ σύντομα, με τη μπακέτα στο χέρι. Κανείς δεν τολμά να πει "μα δεν ανέλαβες ακόμα επίσημα"/ θέλετε να σας πω παράδειγμα τεράστιας πολυεθνικής που πουλήθηκε πέρσι, ο νέος ιδιοκτήτης ΠΡΙΝ να γινει επίσημη μεταβίβαση ή να πληρώσει κάτι, άρχισε να ξηλώνει κατά χιλιάδες τους υπαλλήλους και να κλείνει τμήματα ολόκληρα, και μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις , η μεταβίβαση έγινε πρόσφατα; δεν τον εμπόδισε να μαμει και να δέρνει επί 1 χρόνο χωρίς κανένα επίσημο τίτλο...ποιος να του μιλήσει;
ΥΓ είμαι σίγουροςτο ότι δε μίλησε με τον αρμόδιο δεν είναι και τόσο κοντά στην πραγματικότητα. Σηκώνει συζήτηση.
1. ο Γιουρι προφανώς και δε μπορεί να δηλώσει ότι έχει κάνει συζητήσεις για παίκτες πριν αναλάβουν οι άλλοι.
2. Από τη στιγμή που υπάρχει GM, o Mπουντούρης, ΑΥΤΟΣ είναι ο επικεφαλής του αγωνιστικού, για όλα τα θέματα. Διαλέγει προπονητή και παίκτες και σταφ. Έτσι είναι η ιεραρχία, μη βλέπεται που εμείς είχαμε ενα Σταυρόπουλο που δεν ήξερε τα οικονομικά θέματα της ομάδας...
3. πολύ θα θελα να σκεφτώ ακόμα ένα επιχείρημα, αλλά προς το παρόν δε μου ρχεται. Βοηθήστε ρε... :opaokara:

ΥΓ αγαπάμε Χατζόπουλο, αγαπάμε Ιβάν. Κανένα δε βρίζουμε. Ούτε τον κ.Αρίστο. Όποιος το κάνει ας είναι ΠΑΟΚ στο μυαλό του, στο δικό μου δεν είναι. ΠΑΟΚ σημαίνει αγάπη για την ομάδα, και όλους όσους την υπηρετούν.
Την στιγμη εκεινη ηταν εξωθεσμικος,οπως εξωθεσμικος ηταν και ο νεος ιδιοκτητης του παραδειγματος.
Ουτε υποτιμηση ,ουτε ασεβεια ειναι να το λεμε η πραγματικοτητα ηταν.
Το προβλημα απο κει και περα δεν ειναι οτι ο κλεισμενος δεν ηρθε αλλα το οτι εξαρχης δεν χρειαζοταν να γινουν αυτες οι δηλωσεις σαν μετρο πιεσης(γιατι μην κοροιδευομαστε αυτο ηταν).
Το οτι ο Μυστακιδης εχει και λεφτα και δυναμη να ανεβασει την ομαδα το γνωριζαμε και το γνωριζουμε αλλα πρεπει να μην βαζει (η αυτος η οι του κυκλου του)επικοινωνιακα αυτογκολ(η αυτοκαλαθια εν προκειμενω :mrgreen: ).
Παιρνουμε το μαθημα και παμε παρακατω.
Εγω προσωπικα θα τους κρινω απο του χρονου που θα φτιαξουν αυτοι ομαδα και θα τρεξουν την ΚΑΕ.
Υ.Γ. Πιστευω πως και τωρα θα γινουν καλες μεταγραφες.
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
leomatos88
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

KalamarGiannis έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 15:43

Έτσι όπως τα γράφεις δε διαφωνώ πουθενά.
Εξωθεσμικό αποκάλεσε ο ίδιος τον εαυτό του στη συνέντευξη στο αθλέτικο. Ούτε και εμένα μου κάθεται καλά. Θα ήμουνα ανόητος και εννοείται ασεβής εάν δεν εκτιμούσα έναν από τους ελάχιστους ανθρώπους που κατέστρεψαν την προσωπική τους περιουσία για να τη βάλουν στον ΠΑΟΚ.
Αρμόδιο εννοούσα το Χατζόπουλο, έπρεπε να το γράψω ξεκάθαρα. Μικρή σημασία έχει.
Στο υστερόγραφο τα είπες όλα φίλε. Ας μείνουμε όλοι σε αυτό, με πρώτους πρώτους που θα το τηρήσουν όχι εμάς τους δύο, αλλά τους τρεις που αναφέρεις.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Montrealiotis έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 15:47 Στην ανακοίνωση της άλφα σπορτς δεν αναφερόταν και σε κλεισμένους παίκτες;

"Το όνειρό μας είναι να δούμε τον ΠΑΟΚ να μεγαλουργεί ξανά, και ήδη έχουμε προϋπολογίσει κι έχουμε έτοιμες τις επενδύσεις για την ενίσχυση της ομάδας με νέους παίκτες και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του PAOK Sports Arena (Παλατάκι).

M’ εκτίμηση,
ALPHA SPORTS GROUP"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”