leomatos88 έγραψε: Τετ 03 Δεκ 2025, 15:23
Συμβαίνουν κι αυτά. Οι τρεις κλεισμένοι να μην είναι και τόσο κλεισμένοι. Ενδεχομένως θα έρθουν τρεις άλλοι, ακόμα καλύτεροι. Όμως συμβαίνουν και τ' άλλα. Ένας εξωθεσμικός να δηλώνει ότι έκλεισε παίχτες που δεν έκλεισε, αλλά να μη μιλάει με τον καθ' ύλην αρμόδιο γιατί δεν είναι θεσμικός. Όπως επίσης οι τρεις κλεισμένοι, που τελικά δεν ήταν κλεισμένοι, να αποτελούν την αφορμή για να ξεσκίσουμε ένα Χατζόπουλο ή να του πούμε τέλος πάντων να βιαστεί, διότι μας καθυστερεί, προσβάλλοντας περισσότερο τους εαυτούς μας, συμπεριφερόμενοι έτσι. Σημεία των καιρών που ίσως ξεχάσουμε με τα χρόνια, ιδίως αν επικρατήσει η ενότητα.
το να ονομάζουμε τον Πρόεδρο των Προέδρων , και ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ "εξωθεσμικό", δε μου κάθεται καλά.
Αν γνωρίζετε, σε ΟΛΕΣ μα όλες τις δουλειές του κόσμου, ο επερχόμενος αρχίζει το ράβε-ξήλωνε ΠΡΙΝ αναλάβει επίσημα, με το που κλείσει η συμφωνία και είναι αδιαμφισβήτητα ο επόμενος, που έρχεται πολύ σύντομα, με τη μπακέτα στο χέρι. Κανείς δεν τολμά να πει "μα δεν ανέλαβες ακόμα επίσημα"/
θέλετε να σας πω παράδειγμα τεράστιας πολυεθνικής που πουλήθηκε πέρσι, ο νέος ιδιοκτήτης ΠΡΙΝ να γινει επίσημη μεταβίβαση ή να πληρώσει κάτι, άρχισε να ξηλώνει κατά χιλιάδες τους υπαλλήλους και να κλείνει τμήματα ολόκληρα, και μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις , η μεταβίβαση έγινε πρόσφατα; δεν τον εμπόδισε να μαμει και να δέρνει επί 1 χρόνο χωρίς κανένα επίσημο τίτλο...ποιος να του μιλήσει;
ΥΓ είμαι σίγουροςτο ότι δε μίλησε με τον αρμόδιο δεν είναι και τόσο κοντά στην πραγματικότητα. Σηκώνει συζήτηση.
1. ο Γιουρι προφανώς και δε μπορεί να δηλώσει ότι έχει κάνει συζητήσεις για παίκτες πριν αναλάβουν οι άλλοι.
2. Από τη στιγμή που υπάρχει GM, o Mπουντούρης, ΑΥΤΟΣ είναι ο επικεφαλής του αγωνιστικού, για όλα τα θέματα. Διαλέγει προπονητή και παίκτες και σταφ. Έτσι είναι η ιεραρχία, μη βλέπεται που εμείς είχαμε ενα Σταυρόπουλο που δεν ήξερε τα οικονομικά θέματα της ομάδας...
3. πολύ θα θελα να σκεφτώ ακόμα ένα επιχείρημα, αλλά προς το παρόν δε μου ρχεται. Βοηθήστε ρε...
ΥΓ αγαπάμε Χατζόπουλο, αγαπάμε Ιβάν. Κανένα δε βρίζουμε. Ούτε τον κ.Αρίστο. Όποιος το κάνει ας είναι ΠΑΟΚ στο μυαλό του, στο δικό μου δεν είναι. ΠΑΟΚ σημαίνει αγάπη για την ομάδα, και όλους όσους την υπηρετούν.