Απλες ερωτησεις βρε αδερφε.

Τον κατηγορούμε γιατί ξέραμε με ποιους παίζαμε. Χρόνια το κάνουν αυτό, η πουστια έχει ποτίσει τις υπάρξεις τους. Εμείς από την πλευρά μας έπρεπε να είμαστε πιο έξυπνοι. Εμείς να προστατευσουμε την ομάδα. Και άσε μετά τον κωλογερο να κλαψουριζει στα κανάλια αντί να του δίνεις πάτημα.goran 64 έγραψε:1...Με το έτσι θέλω, δίχως εντολή του διαιτητή, έφυγαν απ τον αγωνιστικό χώρο...
2...Με το έτσι θέλω δεν άφηναν τον γιατρό του αγώνα για 20 λεπτά να εξετάσει τον "τραυματία" προπονητή τους...
3...Με το έτσι θέλω άλλαξαν τρεις φορές το σημείο που "τραυματίστηκε"
4...Με το έτσι θέλω τον έστειλαν με βαν και όχι με ασθενοφόρο, δίχως ενημέρωση-έγκριση του διαιτητή...
5...Με το έτσι θέλω τον πήγαν, όχι σε δημόσιο νοσοκομείο, όπως ορίζει ο νόμος αλλά σε ιδιωτικό και μάλιστα ιδιοκτησίας μεγαλοχορηγού τους, όπου μάλιστα ειδοποιήθηκε γιατρός να πάει να τον εξετάσει, γιατί δεν υπήρχε παρών τέτοιος λόγω Σαββατοκύριακου...
Κι εμείς μένουμε να αυτομαστιγωνόμαστε, κατηγορώντας έναν (απ τους 1.000) που πέταξε μια χάρτινη κορδέλα...
Μπράβο μας ρε μάγκες...Τόσο χαϊβάνια παίζει να μαστε...
Δλδ ρε μεγαλε αν αυτος ο καποιος ηταν παιδακι απο τα 100αδες μεσα στην τουμπα που πεταξαν ρολα και χαρτακια παλι ζωντανο θα τον εθαβες..Τοσο μαγκας..?ariskatiforos έγραψε:Αυτόν τον στηπου που παίζουμε τον αγώνα της τριανταετιας είμαστε πρώτοι παίζουμε τη καλύτερη μπάλα και ακουμπάμε αγγίζουμε τον τίτλο και αυτός σηκώνει το χέρι του και σημαδεύει τον προπονητή του γκει θα ήθελα να τον θάψω ζωντανό ..πόση ηλιθιότητα να χωράει σ ένα μαμημενο ανθρώπινο κρανίο ..γαμησες ρε γελοίε τη ψυχή εκατομμύρια κόσμου που στήθηκε σ όλη τη γη ρε πανιβλακα να δει τη ΠΑΟΚΑΡΑ να αλλάζει σελίδα με σφραγίδα και αντ αυτού πάλι βρέθηκε τρόπος να αυτοκαταστραφούμε δεν υπάρχει σωτηρία είναι να απορεί κανεις ..τι άλλο θα ζήσουμε ..ποιος άλλος τρόπος και αρρωστημένο σενάριο θα ζήσουμε ..τι αρρωστημένο σενάριο ..εφιάλτης
Αυτούς τους ξέρουμε αφορμή περίμεναν
Το θεμα ειναι πως οι αφαιρεσεις βαθμων τα τελευταια χρονια,ελαχιστα επιρρεασαν στην πραξη τις ομαδες,οποτε περασαν και στο ντουκου.johnys999 έγραψε: Αυτά που έγιναν σήμερα φτάνουν για να συντηρήσουν το φανατισμό και το μίσος μεταξύ των 4 ομάδων σε επίπεδα που δεν μπορεί να αντέξει το πρωτάθλημά μας, που σύντομα θα ναι χειρότερο κι από της Βοσνίας. Οι πρακτικές που επιτρέπονται να γίνονται, όπως το θέατρο του Γκαρσία, πώς τον λένε, το διέλυσαν.
Όλοι ξέραμε ότι θα ερχόντουσαν να διακόψουν το ματς. Εμείς δηλαδή που πετάξαμε μόνο τα χαρτάκια τι είμαστε; βλακες; ή δεν γνωρίζουμε όλοι ότι από ρόλο μπορεί να γίνει το κακό;navigator11 έγραψε:Ακριβώς. Ήταν καραστημένοι. Εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα έληγε; Με όσα προηγήθηκαν της απερισκεψίας (;) με το χαρτί;xrisitsapa έγραψε:Δεν είναι δολος, αλλά είναι εγκληματική βλακεια.Dimitris_L4 έγραψε:Τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε??εαν ηθελε να τον πετυχει δν θα ανοιγε η κορδελα..θα την πετουσε κλειστη...ποσο μυαλο θελει να καταλαβουμε οτι δεν υπηρχε δολος..ελεος πια..
Πόσο μυαλό θέλει να καταλάβει κανείς ότι σήμερα ήταν στημένοι για να μην λήξει το ματς;
xrisitsapa έγραψε:Όλοι ξέραμε ότι θα ερχόντουσαν να διακόψουν το ματς. Εμείς δηλαδή που πετάξαμε μόνο τα χαρτάκια τι είμαστε; βλακες; ή δεν γνωρίζουμε όλοι ότι από ρόλο μπορεί να γίνει το κακό;navigator11 έγραψε:Ακριβώς. Ήταν καραστημένοι. Εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα έληγε; Με όσα προηγήθηκαν της απερισκεψίας (;) με το χαρτί;xrisitsapa έγραψε:
Δεν είναι δολος, αλλά είναι εγκληματική βλακεια.
Πόσο μυαλό θέλει να καταλάβει κανείς ότι σήμερα ήταν στημένοι για να μην λήξει το ματς;
Έχουμε εντελώς διαφορετική προσέγγιση του θέματος αδερφέ, το δέχομαι, αλλά συμπληρώνω τα παρακάτω...tolis14 έγραψε:Τον κατηγορούμε γιατί ξέραμε με ποιους παίζαμε. Χρόνια το κάνουν αυτό, η πουστια έχει ποτίσει τις υπάρξεις τους. Εμείς από την πλευρά μας έπρεπε να είμαστε πιο έξυπνοι. Εμείς να προστατευσουμε την ομάδα. Και άσε μετά τον κωλογερο να κλαψουριζει στα κανάλια αντί να του δίνεις πάτημα.goran 64 έγραψε:1...Με το έτσι θέλω, δίχως εντολή του διαιτητή, έφυγαν απ τον αγωνιστικό χώρο...
2...Με το έτσι θέλω δεν άφηναν τον γιατρό του αγώνα για 20 λεπτά να εξετάσει τον "τραυματία" προπονητή τους...
3...Με το έτσι θέλω άλλαξαν τρεις φορές το σημείο που "τραυματίστηκε"
4...Με το έτσι θέλω τον έστειλαν με βαν και όχι με ασθενοφόρο, δίχως ενημέρωση-έγκριση του διαιτητή...
5...Με το έτσι θέλω τον πήγαν, όχι σε δημόσιο νοσοκομείο, όπως ορίζει ο νόμος αλλά σε ιδιωτικό και μάλιστα ιδιοκτησίας μεγαλοχορηγού τους, όπου μάλιστα ειδοποιήθηκε γιατρός να πάει να τον εξετάσει, γιατί δεν υπήρχε παρών τέτοιος λόγω Σαββατοκύριακου...
Κι εμείς μένουμε να αυτομαστιγωνόμαστε, κατηγορώντας έναν (απ τους 1.000) που πέταξε μια χάρτινη κορδέλα...
Μπράβο μας ρε μάγκες...Τόσο χαϊβάνια παίζει να μαστε...
Η βλακεια φιλε ομως αποφερει ευθυνες. Απο βλακεια του καποιος χωρις δολο μπορει να κανει καποιο τροχαιο,δεν σημαινει πως θα την βγαλει καθαρη. Υπαρχουν σοβαρες ευθυνες που πρεπει να αναλαβει και ο συγκεκριμενος(πρεπει να τον βρει η ΠΑΕ) αλλα και η ΠΑΕ που δεν προνοησε για να αποφευχθει το σημερινο συμβανapple64 έγραψε:Αρνούμαι να κατηγορήσω αυτόν που πέταξε το ρολό. Δεν βλέπω δόλο. Εάν ήθελε να τον πετύχει δεν θα το άφηνε να ξεδιπλωθεί