Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ant

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από ant »

Ο Ιβιτς εφευγε με κολαρο και οι σημοσιογραφοι ειχανε πεσει σαν τα κορακια πανω του. Εδω ενας πουστης δεν βρεθηκε να τον ρωτησει αν ειναι καλα, αν μπορει να συνεχισει? Νιωθει καλα, Τι σκατα επαθε και φευγει με το ζεβασοφτ στη μαπα?
Απλες ερωτησεις βρε αδερφε.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

goran 64 έγραψε:1...Με το έτσι θέλω, δίχως εντολή του διαιτητή, έφυγαν απ τον αγωνιστικό χώρο...
2...Με το έτσι θέλω δεν άφηναν τον γιατρό του αγώνα για 20 λεπτά να εξετάσει τον "τραυματία" προπονητή τους...
3...Με το έτσι θέλω άλλαξαν τρεις φορές το σημείο που "τραυματίστηκε"
4...Με το έτσι θέλω τον έστειλαν με βαν και όχι με ασθενοφόρο, δίχως ενημέρωση-έγκριση του διαιτητή...
5...Με το έτσι θέλω τον πήγαν, όχι σε δημόσιο νοσοκομείο, όπως ορίζει ο νόμος αλλά σε ιδιωτικό και μάλιστα ιδιοκτησίας μεγαλοχορηγού τους, όπου μάλιστα ειδοποιήθηκε γιατρός να πάει να τον εξετάσει, γιατί δεν υπήρχε παρών τέτοιος λόγω Σαββατοκύριακου...

Κι εμείς μένουμε να αυτομαστιγωνόμαστε, κατηγορώντας έναν (απ τους 1.000) που πέταξε μια χάρτινη κορδέλα...
Μπράβο μας ρε μάγκες...Τόσο χαϊβάνια παίζει να μαστε... :evil:
Τον κατηγορούμε γιατί ξέραμε με ποιους παίζαμε. Χρόνια το κάνουν αυτό, η πουστια έχει ποτίσει τις υπάρξεις τους. Εμείς από την πλευρά μας έπρεπε να είμαστε πιο έξυπνοι. Εμείς να προστατευσουμε την ομάδα. Και άσε μετά τον κωλογερο να κλαψουριζει στα κανάλια αντί να του δίνεις πάτημα.
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

ariskatiforos έγραψε:Αυτόν τον στηπου που παίζουμε τον αγώνα της τριανταετιας είμαστε πρώτοι παίζουμε τη καλύτερη μπάλα και ακουμπάμε αγγίζουμε τον τίτλο και αυτός σηκώνει το χέρι του και σημαδεύει τον προπονητή του γκει θα ήθελα να τον θάψω ζωντανό ..πόση ηλιθιότητα να χωράει σ ένα μαμημενο ανθρώπινο κρανίο ..γαμησες ρε γελοίε τη ψυχή εκατομμύρια κόσμου που στήθηκε σ όλη τη γη ρε πανιβλακα να δει τη ΠΑΟΚΑΡΑ να αλλάζει σελίδα με σφραγίδα και αντ αυτού πάλι βρέθηκε τρόπος να αυτοκαταστραφούμε δεν υπάρχει σωτηρία είναι να απορεί κανεις ..τι άλλο θα ζήσουμε ..ποιος άλλος τρόπος και αρρωστημένο σενάριο θα ζήσουμε ..τι αρρωστημένο σενάριο ..εφιάλτης
Αυτούς τους ξέρουμε αφορμή περίμεναν
Δλδ ρε μεγαλε αν αυτος ο καποιος ηταν παιδακι απο τα 100αδες μεσα στην τουμπα που πεταξαν ρολα και χαρτακια παλι ζωντανο θα τον εθαβες..Τοσο μαγκας..?

Τοσα χρονια στον ναο , σε εκδρομες ,εκτος ευρωπες κτλ τον ΠΑΟΚτση ρε αλανια δεν τον εμαθα εγω ετσι..!Ο ΠΑΟΚτσης ειναι παντελωνατος ,μαγκας και ωραιος..Θα κανει την μαλακια του και θα το παραδεχτει..
Το κεφαλι ομως για να φαει την καρπαζια απο τρυπιους και στημενους που ηρθαν με μοναδικο σκοπο να παιξουν θεατρο και οχι ποδοσφαιρικο αγωνα δεν το σκυβει..Γεμισε η Ελλαδιτσα με ραγιαδες και υποτακτικους..Ο ΠΑΟΚτσης τπτ απο τα 2 δεν ειναι γι αυτο και ειναι περιφανος..Σας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου και τρωτε την προπαγανδα..
Ας μην το παρω ποτε το πρωκταθλημα τους και να το βαλουν στον πατο τους..

ΠΑΟΚ ρε δεν γινατε για τους τιτλους και τους τελικους..ΠΑΟΚ γινετε γιατι ειστε περιφανοι και αντρες που τα παντελονια τα φορατε οχι γτ κρυωνεται αλλα γιατι τα τιματε..

ΞΥΠΝΗΣΤΕ
SpyrosR

Δημοσίευση από SpyrosR »

Aδέρφια καλησπέρα και από εμένα...
Θα έλεγα σε όσους θεωρούν δεδομένη την τιμωρία μας, με αφαίρεση βαθμών, κεκλεισμένων κλπ να μην προτρέχουν... Όσον αφορά το δεδικασμένο που εμείς δημιουργήσαμε πέρυσι, υπάρχουν μεγάλες διαφορές...
Πρώτον ο Ίβιτς ήταν σχεδόν στατικός στον πάγκο, οπότε υπήρχε προφανής δόλος από την πλευρά εκείνου που εκτοξεύει αντικείμενο εναντίον του... Σήμερα απλά πετάχτηκε μια κορδέλα με χαρτί μεταξύ πολλών άλλων που βρήκε τον καραγκιόζη την ώρα που κινούνταν... 100 φορές να το ξανακάνει ο χαζός που το κάνε, δε θα πετύχει το σενάριο...
Επίσης στο δικό μας περύσι, αυτά που διακυβεύονταν ήταν σαφώς λιγότερα με σήμερα... Και πιστέψτε με θα λάβουν πολύ σοβαρά υπόψιν τους τι έχει να επακολουθήσει αν δώσουν τον τίτλο στο χανούμι, που πρακτικά κάτι τέτοιο θα συνεπάγεται αν ισχύσουν αυτά που λένε μερικοί...
Πάμε τώρα και στο λιμοτάγαρο που κάθεται στον πάγκο του θρήνου 2-3 μήνες και περισσότερο καιρό είναι στα νοσοκομεία, παρά στους πάγκους... Ότι και να γράφει το ΦΑ που δε γράφει και κάτι φοβερό, παρά εκδορά, ότι και να λέει ιδιωτικό νοσοκομείο, αν δεν έχουν ακολουθηθεί τα προβλεπόμενα, σαφώς μπορούμε και πρέπει να κυνηγήσουμε την υπόθεση... Τα ιδιωτικά νοσοκομεία μπορούν για πράγματα που δε μπορούν να αποδειχθούν (βλ. ζάλη) ότι γουστάρουν... Αν ληφθούν σοβαρά υπόψιν, είναι άλλο ζήτημα...
Εγώ προσωπικά και αισιόδοξα, βλέπω 2 πιθανά ενδεχόμενα... 1ον επανάληψη του αγώνα, κανονικά με θεατές καθώς η εικόνα του γηπέδου ήταν άψογη. 2ον τιμωρία του γαύρου γιατί δεν ακολούθησε τις διαδικασίες ως όφειλε και αυτό δεν είναι έτσι γιατί το λέω εγώ, αλλά γιατί έτσι έγινε...
Αν τολμήσουν να μας στερήσουν εκτός γηπέδου, έναν τόσο μεγάλο στόχο, για τον οποίο παλεύουμε τόσα χρόνια, αυτά που έχουν να γίνουν, δε μπορεί να τα προβλέψει ούτε η πιο νοσηρή φαντασία...
Είμαι Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΗΣ της Αθήνας και ειλικρινά κάτι τέτοιες βραδιές όπως σήμερα, μου λείπει πολύ που δεν έχω έναν κολλητό Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΗ εδώ να τα πούμε και να χαλαρώσουμε... Το ΠΟΚ είναι ενωμένο και για διαφορετικούς λόγους ο καθένας χάρηκαν με το σημερινό και ελπίζουν σε τιμωρία μας... Ελπίζω να διαψευστούν και στο τέλος του δρόμου να πανηγυρίσουμε το ντάμπλ... Ιβάν ελπίζω και εσύ αυτή τη στιγμή να αντιληφθείς ότι πρέπει με κάθε τρόπο να μη ζημιωθεί η ομάδα...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

johnys999 έγραψε: Αυτά που έγιναν σήμερα φτάνουν για να συντηρήσουν το φανατισμό και το μίσος μεταξύ των 4 ομάδων σε επίπεδα που δεν μπορεί να αντέξει το πρωτάθλημά μας, που σύντομα θα ναι χειρότερο κι από της Βοσνίας. Οι πρακτικές που επιτρέπονται να γίνονται, όπως το θέατρο του Γκαρσία, πώς τον λένε, το διέλυσαν.
Το θεμα ειναι πως οι αφαιρεσεις βαθμων τα τελευταια χρονια,ελαχιστα επιρρεασαν στην πραξη τις ομαδες,οποτε περασαν και στο ντουκου.

Αυτο που θα στειλει τα επιπεδα φανατισμου σε αλλο επιπεδο,ειναι πως το σημερινο ματς πολυ πιθανον να κρινει ενα πρωταθλημα και μαλιστα εις βαρος μιας ομαδας που αδικηθηκε οσο καμια αλλη και εχει να το σηκωσει εδω και 33 χρονια.Πολυ φοβαμαι πως θα αποτελεσει σημειο χωρις επιστροφη και πως την επομενη φορα που θα ανεβει ο γαυρος στην Τουμπα,θα ειναι επιτυχια αν το πουλμαν του θα φτασει με ασφαλεια στο γηπεδο
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

navigator11 έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:
Dimitris_L4 έγραψε:Τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε??εαν ηθελε να τον πετυχει δν θα ανοιγε η κορδελα..θα την πετουσε κλειστη...ποσο μυαλο θελει να καταλαβουμε οτι δεν υπηρχε δολος..ελεος πια..
Δεν είναι δολος, αλλά είναι εγκληματική βλακεια.
Πόσο μυαλό θέλει να καταλάβει κανείς ότι σήμερα ήταν στημένοι για να μην λήξει το ματς;
Ακριβώς. Ήταν καραστημένοι. Εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα έληγε; Με όσα προηγήθηκαν της απερισκεψίας (;) με το χαρτί;
Όλοι ξέραμε ότι θα ερχόντουσαν να διακόψουν το ματς. Εμείς δηλαδή που πετάξαμε μόνο τα χαρτάκια τι είμαστε; βλακες; ή δεν γνωρίζουμε όλοι ότι από ρόλο μπορεί να γίνει το κακό;
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

εγω ενα ξερω...αλλους καιρους ακομα θα μασταν εξω απο την τουμπα..τωρα ολοι νανι και φρου φρου και αρωματα..και γω ο ιδιος..

απολογουμαι ...

ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τους τιτλους ρε ...ΠΑΟΚ δεν γιναμε για να μιλαμε στα ραδιοφωνα και στα σαιτ..

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΓΩ... :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

Αρετόπουλος..
για να μην ξεχνάμε ..
Οταν έπρεπε να διακόψει τον αγώνα και τσαμπουκά τον συνέχισε /
Αυτα που έγραψε στι φύλλο αγώνα θα μας φέρει το -3
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ !!
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 34086.html
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ο άλλος βγήκε κ λέει αεκτζηδες αδερφια μαζί θα το σηκώσουμε στη νέα Φιλαδέλφεια με κασκόλ Ολυμπιακου

KILL ME RIGHT NOW
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

xrisitsapa έγραψε:
navigator11 έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:
Δεν είναι δολος, αλλά είναι εγκληματική βλακεια.
Πόσο μυαλό θέλει να καταλάβει κανείς ότι σήμερα ήταν στημένοι για να μην λήξει το ματς;
Ακριβώς. Ήταν καραστημένοι. Εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα έληγε; Με όσα προηγήθηκαν της απερισκεψίας (;) με το χαρτί;
Όλοι ξέραμε ότι θα ερχόντουσαν να διακόψουν το ματς. Εμείς δηλαδή που πετάξαμε μόνο τα χαρτάκια τι είμαστε; βλακες; ή δεν γνωρίζουμε όλοι ότι από ρόλο μπορεί να γίνει το κακό;

Τέλος πάντων, άλλοι έχετε την άποψη ότι φταίει ο ένας για χτες, εγώ διαφωνώ οριζοντιοκαθετοδιαγώνια. Έχω κράξει πολλές φορές και για πολλά συμπεριφορές κόσμου εντός και εκτός Τούμπας. Δε βρίσκω λόγο να ψάχνω να διυλίσω το κουνούπι για το χτεσινό τραγέλαφο. Είναι πλήρως ξεκάθαρο για εμένα το τι συνέβη χθες.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Αρνούμαι να κατηγορήσω αυτόν που πέταξε το ρολό. Δεν βλέπω δόλο. Εάν ήθελε να τον πετύχει δεν θα το άφηνε να ξεδιπλωθεί. Θα κατηγορήσω όμως τον επόμενο.

Το Διαβαλκανικό είναι δημόσιο νοσοκομείο. Δεν είναι κρατικό. Δημόσια είναι όλα όσα απευθύνονται στον δήμο (ιδιωτικά και κρατικά). Κρατικά όσα ανήκουν στο κράτος. Δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα πως πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Δεν γνωρίζω νόμο που να το απαγορεύει. Το πρόβλημα είναι πως πήγε (ο απατεώνας δήλωνε αυχεναλγία και ζάλη και τον μετέφεραν με αυτοκίνητο χωρίς να φορά κολάρο), εάν είχε άδεια να το κάνει και εάν τον συνόδευε ο γιατρός του γηπέδου ο οποίος είναι ο βασικός υπεύθυνος.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Από νοσοκομείο σε νοσοκομείο ο Γκαρθία - Πάει σε δημόσιο για να πάρει επίσημη γνωμάτευση - Media

EMAIL
Εκτύπωση

Θα χρειαστεί να μεταβεί και σε δεύτερο νοσοκομείο ο Όσκαρ Γκαρθία για να εξεταστεί και να βγει η επίσημη γνωμάτευση σχετικά με την κατάστασή του, μετά το ρολό που δέχθηκε στο πρόσωπο.

Αρχικά, ο κόουτς του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, ωστόσο βάσει κανονισμών, η γνωμάτευση θα πρέπει να προκύψει από γιατρό δημόσιου νοσοκομείου.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ο Ισπανός προπονητής πηγαίνει αυτή την ώρα στο «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονικής, όπου θα εξεταστεί εκ νέου και οι άνθρωποι των Πειραιωτών θα πάρουν στα χέρια τους τα απαραίτητα έγγραφα για το τι ακριβώς έχει πάθει.

Βάσει αυτών, στη συνέχεια, ο διαιτητής Αρετόπουλος θα κλείσει και το φύλλο αγώνα του ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

tolis14 έγραψε:
goran 64 έγραψε:1...Με το έτσι θέλω, δίχως εντολή του διαιτητή, έφυγαν απ τον αγωνιστικό χώρο...
2...Με το έτσι θέλω δεν άφηναν τον γιατρό του αγώνα για 20 λεπτά να εξετάσει τον "τραυματία" προπονητή τους...
3...Με το έτσι θέλω άλλαξαν τρεις φορές το σημείο που "τραυματίστηκε"
4...Με το έτσι θέλω τον έστειλαν με βαν και όχι με ασθενοφόρο, δίχως ενημέρωση-έγκριση του διαιτητή...
5...Με το έτσι θέλω τον πήγαν, όχι σε δημόσιο νοσοκομείο, όπως ορίζει ο νόμος αλλά σε ιδιωτικό και μάλιστα ιδιοκτησίας μεγαλοχορηγού τους, όπου μάλιστα ειδοποιήθηκε γιατρός να πάει να τον εξετάσει, γιατί δεν υπήρχε παρών τέτοιος λόγω Σαββατοκύριακου...

Κι εμείς μένουμε να αυτομαστιγωνόμαστε, κατηγορώντας έναν (απ τους 1.000) που πέταξε μια χάρτινη κορδέλα...
Μπράβο μας ρε μάγκες...Τόσο χαϊβάνια παίζει να μαστε... :evil:
Τον κατηγορούμε γιατί ξέραμε με ποιους παίζαμε. Χρόνια το κάνουν αυτό, η πουστια έχει ποτίσει τις υπάρξεις τους. Εμείς από την πλευρά μας έπρεπε να είμαστε πιο έξυπνοι. Εμείς να προστατευσουμε την ομάδα. Και άσε μετά τον κωλογερο να κλαψουριζει στα κανάλια αντί να του δίνεις πάτημα.
Έχουμε εντελώς διαφορετική προσέγγιση του θέματος αδερφέ, το δέχομαι, αλλά συμπληρώνω τα παρακάτω...

Προσωπικά έχω δει ζωντανά σίγουρα καμιά 50αριά αγώνες Π.Α.Ο.Κ. - πουστόγαυρος και σήμερα νόμιζα ότι ήμουν στο κατηχητικό κι όχι στο γήπεδο...Δεν γίνεται να μην αναπνέουμε κιόλας...Θα σκάσουμε, μέχρι θανάτου πλέον...

Υ.Γ. Μην μου γράφεις για τον κερατά που πούλησε την γυναίκα του στον κρόκο και έδωσε το επώνυμο του στον νόθο γιο του, σε παρακαλώ πάρα πολύ...Αυτό είναι πέραν πάσης λογικής...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 26 Φεβ 2018, 01:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

είδα την αρχική πηγή τώρα, είναι σπορ εφ εμ. αλλα βλέπω την ώρα και είναι στις εννιάμιση... οπότε μαλλον άκυρο. Μας δείχνει όμως οτι δεν είναι όλα όπως τα παρουσιαζουν
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

apple64 έγραψε:Αρνούμαι να κατηγορήσω αυτόν που πέταξε το ρολό. Δεν βλέπω δόλο. Εάν ήθελε να τον πετύχει δεν θα το άφηνε να ξεδιπλωθεί
Η βλακεια φιλε ομως αποφερει ευθυνες. Απο βλακεια του καποιος χωρις δολο μπορει να κανει καποιο τροχαιο,δεν σημαινει πως θα την βγαλει καθαρη. Υπαρχουν σοβαρες ευθυνες που πρεπει να αναλαβει και ο συγκεκριμενος(πρεπει να τον βρει η ΠΑΕ) αλλα και η ΠΑΕ που δεν προνοησε για να αποφευχθει το σημερινο συμβαν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”