Είμαστε πολλοί.joshua έγραψε:Ειμαι ο μονος που δεν θελει να παρει παικτες με προσφυγη απο τον βαζελο?
(δυο - τρεις...)
Είμαστε πολλοί.joshua έγραψε:Ειμαι ο μονος που δεν θελει να παρει παικτες με προσφυγη απο τον βαζελο?
Η εκδικηση ειναι ενα ποτηρι που πινεται παντα κρυο....ΑποστόληςΑ έγραψε:Είμαστε πολλοί.joshua έγραψε:Ειμαι ο μονος που δεν θελει να παρει παικτες με προσφυγη απο τον βαζελο?
(δυο - τρεις...)
Αν και φανατικός αντίβαζελος ούτε εγώ θέλωΑποστόληςΑ έγραψε:Είμαστε πολλοί.joshua έγραψε:Ειμαι ο μονος που δεν θελει να παρει παικτες με προσφυγη απο τον βαζελο?
(δυο - τρεις...)
giapas έγραψε:Ηθικο πλεονεκτημα εχεις απεναντι σε αντρες οχι σε στηπουδες.
Συμφωνώ απόλυτα!!!!!goran 64 έγραψε:Ανήθικο είναι να πάω να "κλέψω" κάτι που δεν μου ανήκει, όπως έκαναν οι γ@μιόλες με τον προδότη το '85...![]()
Το να στηριχτώ στους νόμους που, κατά συντριπτική πλειοψηφία, ψήφισαν δικές τους διοικήσεις των ιθυνόντων του χαβουζοβοθρολιμανίσιου προτεκτοράτου τους και του ποδοσφαίρου του, αποκτώντας κάτι νόμιμα, όχι μόνο δεν μου αφαιρεί το ηθικό πλεονέκτημα αλλά μου δίνει και την ευχαρίστηση-κ@ύλα ότι τους γ@μ@ω πια στα ίσια!!!
+ √196goran 64 έγραψε:Ανήθικο είναι να πάω να "κλέψω" κάτι που δεν μου ανήκει, όπως έκαναν οι γ@μιόλες με τον προδότη το '85...![]()
Το να στηριχτώ στους νόμους που, κατά συντριπτική πλειοψηφία, ψήφισαν δικές τους διοικήσεις των ιθυνόντων του χαβουζοβοθρολιμανίσιου προτεκτοράτου τους και του ποδοσφαίρου του, αποκτώντας κάτι νόμιμα, όχι μόνο δεν μου αφαιρεί το ηθικό πλεονέκτημα αλλά μου δίνει και την ευχαρίστηση-κ@ύλα ότι τους γ@μ@ω πια στα ίσια!!!