Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Ειμαι ο μονος που δεν θελει να παρει παικτες με προσφυγη απο τον βαζελο?
Είμαστε πολλοί.
(δυο - τρεις...)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ποδοσφαιρικά και ο Μολεδο και ο Χουλτ είναι καλοί παίκτες. Ο Σουηδός μπορεί να μην έδειξε τόσα πολλά πράγματα στον ΠΑΟ, αλλά το στυλ του Ουζουνίδη δεν τον βόλευε. Να μην ξεχνάμε ότι είναι διεθνής (Μουντιαλικός) παίκτης.
Εγώ δεν τον θέλω, αλλά οι επιχειρήσεις, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, δεν έχουν συναισθηματισμούς.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
joshua έγραψε:Ειμαι ο μονος που δεν θελει να παρει παικτες με προσφυγη απο τον βαζελο?
Είμαστε πολλοί.
(δυο - τρεις...)
Η εκδικηση ειναι ενα ποτηρι που πινεται παντα κρυο....:roll:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ηθικο πλεονεκτημα εχεις απεναντι σε αντρες οχι σε στηπουδες.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Είμαστε πολλοί.
(δυο - τρεις...)
Αν και φανατικός αντίβαζελος ούτε εγώ θέλω :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Και ο Ολυμπιακός θέλει Χουλτ (ευτυχώς).
Μετά τον Κυβρακίδη ο Θρήνος ενδιαφέρεται και για άλλον που τον θέλουμε κι εμείς. Στο τέλος είμαι σίγουρος ότι θα κάνει προσφορά και για Μολέδο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εγώ πάλι εξακολουθώ να ελπίζω (όπως ήλπιζα ότι θα φύγει ο Zambrano) ότι δεν θα πάρουμε Hult, αλλά μάλλον Alin Tosca (μ' έναν σμπάρο δυο τριγώνια), αν και θα προτιμούσα τον Cristian Ganea της Βιτορούλ.
Άβαταρ μέλους
SplashBro22

Δημοσίευση από SplashBro22 »

giapas έγραψε:Ηθικο πλεονεκτημα εχεις απεναντι σε αντρες οχι σε στηπουδες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μ' αυτήν όμως τη λογική κανείς δεν θα φερόταν αντρίκια γιατί θα θεωρούσε όλους τους υπόλοιπους ως πούστηδες.
Από την άλλη είναι μεγάλος πειρασμός να πάρεις έναν παίκτη χωρίς κόστος κτήσης.
Εγώ προτιμώ την αντρίκια λύση, οι επιχειρήσεις όμως την δεύτερη.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Χάνεις λέει το ηθικό πλεονέκτημα απέναντι στους μπ@στ@ρδους.
Τι άλλο θα διαβάσω εδώ μεσα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

:roll: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ανήθικο είναι να πάω να "κλέψω" κάτι που δεν μου ανήκει, όπως έκαναν οι γ@μιόλες με τον προδότη το '85... :twisted:
Το να στηριχτώ στους νόμους που, κατά συντριπτική πλειοψηφία, ψήφισαν δικές τους διοικήσεις των ιθυνόντων του χαβουζοβοθρολιμανίσιου προτεκτοράτου τους και του ποδοσφαίρου του, αποκτώντας κάτι νόμιμα, όχι μόνο δεν μου αφαιρεί το ηθικό πλεονέκτημα αλλά μου δίνει και την ευχαρίστηση-κ@ύλα ότι τους γ@μ@ω πια στα ίσια!!!

:pano:
gamt

Δημοσίευση από gamt »

goran 64 έγραψε:Ανήθικο είναι να πάω να "κλέψω" κάτι που δεν μου ανήκει, όπως έκαναν οι γ@μιόλες με τον προδότη το '85... :twisted:
Το να στηριχτώ στους νόμους που, κατά συντριπτική πλειοψηφία, ψήφισαν δικές τους διοικήσεις των ιθυνόντων του χαβουζοβοθρολιμανίσιου προτεκτοράτου τους και του ποδοσφαίρου του, αποκτώντας κάτι νόμιμα, όχι μόνο δεν μου αφαιρεί το ηθικό πλεονέκτημα αλλά μου δίνει και την ευχαρίστηση-κ@ύλα ότι τους γ@μ@ω πια στα ίσια!!!

Συμφωνώ απόλυτα!!!!!

Στο κάτω-κάτω ο βάζελος ας γκρινιάξει για το χάλι του και την απόφαση του ΤΔ (Λυμπερόπουλος) και του επικεφαλής του ιατρικού team αποκατάστασης (δεν θυμάμαι το όνομά του) που τους έφτυσαν, παραιτήθηκαν και πήγαν πακέτο στην Κούλα του ..κιμπάρη του Τίγρη, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα χτυπήσει παίκτες του παο.

Άντε πια με τους κακομαθημένους του ΠΟΚ.
Άβαταρ μέλους
SplashBro22

Δημοσίευση από SplashBro22 »

goran 64 έγραψε:Ανήθικο είναι να πάω να "κλέψω" κάτι που δεν μου ανήκει, όπως έκαναν οι γ@μιόλες με τον προδότη το '85... :twisted:

+ √196
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν ξέρω γιατί συγκρίνετε τα παλιά με το σήμερα, περί ηθικής.

Σήμερα, άν ο παίκτης θέλει να φύγει, ακόμα και αν είναι πληρωμένος μπορεί αναγκάσει την ομάδα να τον δώσει. Αυτό θα το ονομάζαμε και "ανήθικη συμπεριφορά" (περίπτωση Λούκας και πόσες άλλες) αν ο παίκτης αρνηθεί να αγωνιστεί... Αλλά με τους βάζελους μιλάμε για ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ παίκτες που τους δίνεται βάσει νόμου το δικαίωμα να κανουν προσφυγή και να μείνουν ελεύθεροι. Η ομάδα τους το ΞΕΡΕΙ ότι ρισκάρει με τον αν τους πληρώνει όποτε γουστάρει αυτή. Δεν υπάρχει τίποτα ανηθικο στο να παίρνεις τέτοιο παίκτη από οποιαδήποτε ομάδα, στο κάτω κάτω ο παίκτης προτείνεται και σε 10 άλλους ενδιαφερόμενους. Ασε που αυτοί οι παίκτες μπορούν να μη δούν τα λεφτά που τους χρωστάει ο βάζελος και ο κάθε βάζελος ποτέ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”