25.Robin Olsen

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από eorptol »

Athens έγραψε:ολες οι πληροφοριες δινουν Γλυκο για το επομενο παιχνιδι....
χαρα ο κολκας και ο τσαρλυ
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

και γω θα χαρώ Πτολ. χωρίς ποτέ να έχω ακούσει ραδιόφωνα. Αν μη τι αλλο για να αλλάξει η ψυχολογία όλων. Και του Όλσεν ακόμα. Όπως έπρεπε να βγει ο Σάμπο χθες στο δεύτερο ημίχρονο γιατί φαινόταν οτι δεν έχει ψυχολογία, χωρίς να σημαίνει οτι είναι κακός παίχτης
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

spyretto έγραψε: Πολύ δύσκολα να δωθεί φάουλ όταν
1) Οι επιθετικοί του Ηρακλή παίρνουν θέση μπροστά στην εστία και το μόνο που κάνουν είναι να παρακολουθούν την μπάλα.
το δεξι χερι του περονε ιδιως δεν αφησε στιγμη τη μπαλα απο τα ματια του...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αν ήταν κάνας γαύρος με το που έπαιρνε η μπάλα ύψος θα είχε σφυρίξει τρεις φορές την λήξη του αγώνα.

Άντε που μου γίνατε όλοι βαρουχες - κριτές μιας ξεκάθαρης φάσης . Είναι φάουλ, δεν το σφύριξε ο εμετικός κουκουλακης, που δεν σε έδωσε πέναλτι και χτες στην απόκρουση με χέρι εντός περιοχής και με την Ξάνθη.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Sera4 έγραψε:το να φαγωθει ο ολσεν και ο καθε ολσεν ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο καρφακι δε με καιγεται ο ΠΑΟΚ θα χασει στην τελικη εναν πολυ καλο τερματα και τπτ παραπανω η ζωη συνεχιζεται...

τα γκολ ομως που τρωμε μεχρι σημερα θα συνεχισουμε να τα τρωμε και μετα τον ολσεν...

δυστυχως ο ολσεν ειναι το μεχρι στιγμης χαλακι του φετινου ΠΑΟΚ...να δω μονο ποσα σκατα θα χωρεσουν απο κατω στον τελικο απολογισμο...
Αυτα.

+1926.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Να φέρουμε Essien για τέρμα.
Είναι καλός στις εξόδους αφού.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:D

Όπως δε φταίει ένας παίκτης ετσι και κανένας μονος δε μπορει να μας ανεβάσει όπως ειμαστε τωρα

Γι αυτο τους εχουμε βγάλει όλους άχρηστους
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

RoMaN έγραψε:Να φέρουμε Essien για τέρμα.
Είναι καλός στις εξόδους αφού.
Αρκεί να έχει μοχιτο στο παγούρι, στην εστία

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Essien για πρώτος και Κουτσιανικούλης για 2ος.
Μπορεί να είναι κοντός, αλλά πηδάει...
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Sera4 έγραψε:
spyretto έγραψε: Πολύ δύσκολα να δωθεί φάουλ όταν
1) Οι επιθετικοί του Ηρακλή παίρνουν θέση μπροστά στην εστία και το μόνο που κάνουν είναι να παρακολουθούν την μπάλα.
το δεξι χερι του περονε ιδιως δεν αφησε στιγμη τη μπαλα απο τα ματια του...
Είναι λάθος το ότι οι επιθετικοί το μόνο που κάνουν είναι να παρακολουθούν την μπάλα. Ο Περόνε όταν όλοι κοιτάν την μπάλα τσεκάρει την θέση του Ολσεν

Εικόνα

και στην συνέχεια το μόνο που κάνει είναι να περικυκλώνει και να εμποδίζει με χέρια και σώμα τον Όλσεν μαζί με τον άλλο και ούτε προσπάθεια κάνουν να πηδήξουν ή να διεκδικήσουν παρά μόνο να κρατήσουν πίσω Ολσεν με σώμα και χέρια.

Εικόνα

Καθαρό φάουλ :twisted: :twisted:

Βρείτε και δείτε ξανά το βίντεο της φάσης και θα καταλάβετε την σκοπιμότητα του απέναντι στον Ολσεν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Δευ 19 Οκτ 2015, 20:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ρε παιδιά.

θα το ξαναγράψω μια τελευταία φορά γιατί ξέρω έχω γίνει κουραστικός.

μιλάμε για ξεκάθαρο φαουλ και αλλοίωση αποτελέσματος που έντεχνα κρύφτηκε πίσω απο την περιρρέουσα ατμόσφαιρα των μμε για τον όλσεν.

αυτά απο εμένα και τέλος με αυτή την ιστορία.
Άβαταρ μέλους
Disharmonic

Δημοσίευση από Disharmonic »

K_geo έγραψε:ρε παιδιά.

θα το ξαναγράψω μια τελευταία φορά γιατί ξέρω έχω γίνει κουραστικός.

μιλάμε για ξεκάθαρο φαουλ και αλλοίωση αποτελέσματος που έντεχνα κρύφτηκε πίσω απο την περιρρέουσα ατμόσφαιρα των μμε για τον όλσεν.

αυτά απο εμένα και τέλος με αυτή την ιστορία.
Συμφωνώ απόλυτα. Και μάλιστα θα προσθέσω ότι του έχουν φορτώσει αρκετά λάθη αμυντικών.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Έγινε πρώτο θέμα ο φουκαράς ο Όλσεν από τα τοπικά και τα Αθηναϊκά παλιόσκυλα που τον ξεσκίζουν, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Οι μεν τοπικοί γιατί θέλουν να κάνουν - ακόμα και σήμερα κουμάντο στον ΠΑΟΚ - και οι Αθηναϊκοί γιατί ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ βλάπτει τον ΠΑΟΚ γίνεται μείζον θέμα. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ! Αυτό πρέπει να μας απασχολεί και όχι 10 σελίδες αν ήταν ή δεν ήταν φάουλ. Κλίμα φτιάχνουν σε βάρος μας ενόψει βαζέλας. Πάμε και στον Όλσεν: όπως είπε και ο SERA 4-5 σελίδες πιο μπροστά, αύριο να φύγει, τα γκολ σε βάρος μας θα μπαίνουν. Δεν υπάρχει συμπαγής άμυνα και αμυντική λειτουργία, τι ψάχνουμε τώρα. Εδώ φάγαμε 3 χρόνια στη μάπα τον Κωστάκη που κατ'εμέ ήταν πολύ χειρότερος του Όλσεν. Απλά με Κοντρέρας-Μαλεζά ή Τσιρίλο, Γκαρσία - Βιτόλο και Μούσλι στον άξονα, και με φιλοσοφία Σάντος, η μπάλα στην εστία μας δεν έφτανε ποτέ. Έτρωγε λοιπόν ο Κωστάκης 15 γκολ όλα κι'όλα τη σαιζόν, πήγε και σε 4 μεγάλες διοργανώσεις και όλα μέλι-γάλα, πρώτος μάγκας. Και τώρα ψάχνουμε φάουλ, και επαφή, και δεν έπεσε, κλπ!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αφου ειμαστε μεγάλες μπαλασοφατσες αφου εδω τόλμησαν κποι να υποστηρίξουν τον Τσιρίλο που τον έκανε ταναπου ενα παικτακι με μεγαλα δόντια απο την Ουρουγουάη δε θυμάμαι που παιζει
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Προσωπικά είμαι φαν του Γλυκου αλλά έλεος .... πιο φάουλ πεθαίνεις.
Όποιος λέει ότι δεν είναι, ή δεν ξέρει τους κανονισμούς ή δεν βλέπει καλά ή έχει συγκεκριμένους σκοπούς.
Οι δύο από τους τρεις παίκτες που κλείνουν τον Ολσεν, ΔΕΝ πάνε στην μπάλα αλλά πάνε στο σκριν. Δεν κοιτούν καν την μπάλα.
Έλεος δηλαδή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”