χαρα ο κολκας και ο τσαρλυAthens έγραψε:ολες οι πληροφοριες δινουν Γλυκο για το επομενο παιχνιδι....
25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
και γω θα χαρώ Πτολ. χωρίς ποτέ να έχω ακούσει ραδιόφωνα. Αν μη τι αλλο για να αλλάξει η ψυχολογία όλων. Και του Όλσεν ακόμα. Όπως έπρεπε να βγει ο Σάμπο χθες στο δεύτερο ημίχρονο γιατί φαινόταν οτι δεν έχει ψυχολογία, χωρίς να σημαίνει οτι είναι κακός παίχτης
το δεξι χερι του περονε ιδιως δεν αφησε στιγμη τη μπαλα απο τα ματια του...spyretto έγραψε: Πολύ δύσκολα να δωθεί φάουλ όταν
1) Οι επιθετικοί του Ηρακλή παίρνουν θέση μπροστά στην εστία και το μόνο που κάνουν είναι να παρακολουθούν την μπάλα.
Αν ήταν κάνας γαύρος με το που έπαιρνε η μπάλα ύψος θα είχε σφυρίξει τρεις φορές την λήξη του αγώνα.
Άντε που μου γίνατε όλοι βαρουχες - κριτές μιας ξεκάθαρης φάσης . Είναι φάουλ, δεν το σφύριξε ο εμετικός κουκουλακης, που δεν σε έδωσε πέναλτι και χτες στην απόκρουση με χέρι εντός περιοχής και με την Ξάνθη.
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άντε που μου γίνατε όλοι βαρουχες - κριτές μιας ξεκάθαρης φάσης . Είναι φάουλ, δεν το σφύριξε ο εμετικός κουκουλακης, που δεν σε έδωσε πέναλτι και χτες στην απόκρουση με χέρι εντός περιοχής και με την Ξάνθη.
Αυτα.Sera4 έγραψε:το να φαγωθει ο ολσεν και ο καθε ολσεν ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο καρφακι δε με καιγεται ο ΠΑΟΚ θα χασει στην τελικη εναν πολυ καλο τερματα και τπτ παραπανω η ζωη συνεχιζεται...
τα γκολ ομως που τρωμε μεχρι σημερα θα συνεχισουμε να τα τρωμε και μετα τον ολσεν...
δυστυχως ο ολσεν ειναι το μεχρι στιγμης χαλακι του φετινου ΠΑΟΚ...να δω μονο ποσα σκατα θα χωρεσουν απο κατω στον τελικο απολογισμο...
+1926.
-
Μπαρκαρούτσος
Όπως δε φταίει ένας παίκτης ετσι και κανένας μονος δε μπορει να μας ανεβάσει όπως ειμαστε τωρα
Γι αυτο τους εχουμε βγάλει όλους άχρηστους
Αρκεί να έχει μοχιτο στο παγούρι, στην εστίαRoMaN έγραψε:Να φέρουμε Essien για τέρμα.
Είναι καλός στις εξόδους αφού.
-
Μπαρκαρούτσος
Essien για πρώτος και Κουτσιανικούλης για 2ος.
Μπορεί να είναι κοντός, αλλά πηδάει...
Μπορεί να είναι κοντός, αλλά πηδάει...
Είναι λάθος το ότι οι επιθετικοί το μόνο που κάνουν είναι να παρακολουθούν την μπάλα. Ο Περόνε όταν όλοι κοιτάν την μπάλα τσεκάρει την θέση του ΟλσενSera4 έγραψε:το δεξι χερι του περονε ιδιως δεν αφησε στιγμη τη μπαλα απο τα ματια του...spyretto έγραψε: Πολύ δύσκολα να δωθεί φάουλ όταν
1) Οι επιθετικοί του Ηρακλή παίρνουν θέση μπροστά στην εστία και το μόνο που κάνουν είναι να παρακολουθούν την μπάλα.

και στην συνέχεια το μόνο που κάνει είναι να περικυκλώνει και να εμποδίζει με χέρια και σώμα τον Όλσεν μαζί με τον άλλο και ούτε προσπάθεια κάνουν να πηδήξουν ή να διεκδικήσουν παρά μόνο να κρατήσουν πίσω Ολσεν με σώμα και χέρια.

Καθαρό φάουλ
Βρείτε και δείτε ξανά το βίντεο της φάσης και θα καταλάβετε την σκοπιμότητα του απέναντι στον Ολσεν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Δευ 19 Οκτ 2015, 20:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ρε παιδιά.
θα το ξαναγράψω μια τελευταία φορά γιατί ξέρω έχω γίνει κουραστικός.
μιλάμε για ξεκάθαρο φαουλ και αλλοίωση αποτελέσματος που έντεχνα κρύφτηκε πίσω απο την περιρρέουσα ατμόσφαιρα των μμε για τον όλσεν.
αυτά απο εμένα και τέλος με αυτή την ιστορία.
μιλάμε για ξεκάθαρο φαουλ και αλλοίωση αποτελέσματος που έντεχνα κρύφτηκε πίσω απο την περιρρέουσα ατμόσφαιρα των μμε για τον όλσεν.
- Disharmonic
Συμφωνώ απόλυτα. Και μάλιστα θα προσθέσω ότι του έχουν φορτώσει αρκετά λάθη αμυντικών.K_geo έγραψε:ρε παιδιά.
Έγινε πρώτο θέμα ο φουκαράς ο Όλσεν από τα τοπικά και τα Αθηναϊκά παλιόσκυλα που τον ξεσκίζουν, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Οι μεν τοπικοί γιατί θέλουν να κάνουν - ακόμα και σήμερα κουμάντο στον ΠΑΟΚ - και οι Αθηναϊκοί γιατί ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ βλάπτει τον ΠΑΟΚ γίνεται μείζον θέμα. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ! Αυτό πρέπει να μας απασχολεί και όχι 10 σελίδες αν ήταν ή δεν ήταν φάουλ. Κλίμα φτιάχνουν σε βάρος μας ενόψει βαζέλας. Πάμε και στον Όλσεν: όπως είπε και ο SERA 4-5 σελίδες πιο μπροστά, αύριο να φύγει, τα γκολ σε βάρος μας θα μπαίνουν. Δεν υπάρχει συμπαγής άμυνα και αμυντική λειτουργία, τι ψάχνουμε τώρα. Εδώ φάγαμε 3 χρόνια στη μάπα τον Κωστάκη που κατ'εμέ ήταν πολύ χειρότερος του Όλσεν. Απλά με Κοντρέρας-Μαλεζά ή Τσιρίλο, Γκαρσία - Βιτόλο και Μούσλι στον άξονα, και με φιλοσοφία Σάντος, η μπάλα στην εστία μας δεν έφτανε ποτέ. Έτρωγε λοιπόν ο Κωστάκης 15 γκολ όλα κι'όλα τη σαιζόν, πήγε και σε 4 μεγάλες διοργανώσεις και όλα μέλι-γάλα, πρώτος μάγκας. Και τώρα ψάχνουμε φάουλ, και επαφή, και δεν έπεσε, κλπ!
Αφου ειμαστε μεγάλες μπαλασοφατσες αφου εδω τόλμησαν κποι να υποστηρίξουν τον Τσιρίλο που τον έκανε ταναπου ενα παικτακι με μεγαλα δόντια απο την Ουρουγουάη δε θυμάμαι που παιζει
Προσωπικά είμαι φαν του Γλυκου αλλά έλεος .... πιο φάουλ πεθαίνεις.
Όποιος λέει ότι δεν είναι, ή δεν ξέρει τους κανονισμούς ή δεν βλέπει καλά ή έχει συγκεκριμένους σκοπούς.
Οι δύο από τους τρεις παίκτες που κλείνουν τον Ολσεν, ΔΕΝ πάνε στην μπάλα αλλά πάνε στο σκριν. Δεν κοιτούν καν την μπάλα.
Έλεος δηλαδή.
Όποιος λέει ότι δεν είναι, ή δεν ξέρει τους κανονισμούς ή δεν βλέπει καλά ή έχει συγκεκριμένους σκοπούς.
Οι δύο από τους τρεις παίκτες που κλείνουν τον Ολσεν, ΔΕΝ πάνε στην μπάλα αλλά πάνε στο σκριν. Δεν κοιτούν καν την μπάλα.
Έλεος δηλαδή.