Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Δε φταίνε αυτοί εμείς φταίμε που κλικάρουμε.....και το ακόμα χειρότερο που κάποιοι από εμάς αγοράζουν τις φυλλάδες τους.
:nairepaok: :pano: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
No4h

Δημοσίευση από No4h »

Χωρις μετοχες γιατι?
Δεν πηρε μετοχες αυτος στις προηγουμενες ΑΜΚ?
Οτι να ναι πραγματικα.Αν δεν μπουν τα λεφτα,θα ακουμε ολο τα ιδια και τα ιδια.Θα σκεφτεται ο ενας μια εκδοχη,θα την πεταει σαν ειδηση για να φαινεται σαν αληθινη.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ θα σκάσω... :oops:
Πολύ αργά περνάνε οι μέρες... Θα κατέβω να σπρώξω..
kos

Δημοσίευση από kos »

moican4 έγραψε:
Business Plan 2011-2013”
2 ετών..?
Ολα αυτα θα συμβουν σε 2 έτη...?

Εγω λεω οτι ειναι 5 έτη..π.χ ...

ΥΓ. Εκπονηθηκε business Plan χωρις να υπαρχει κεφαλαιο για την αποπληρωμη των χρεων .?
Ειναι δυνατον .?

Α,ρε ασχετοσυνη που υπαρχει...
υπαρχει ομως αναφορα στο φλεγον θεμα του χαβου. νομιζω οτι η σαφεστατη δεσμευση οτι θα παραμεινει στο τημ ισορροπει λιγο την απουσια αναφορας για τα χρεη της ομαδας.

καποιος μας δουλευει αλλα δεν ξερουμε ποιος. ο συντακτης του μνημονιου ή αυτος που μεταφερει το περιεχομενο.

το γεγονος οτι λενε πως ειναι γραμμενο στα αγγλικα με κανει να πιστευω οτι αυτος που μεταφερει το περιεχομενο του μνημονιου γραφει μαλακιες. εχω ενα προαισθημα ρε παιδι μου. ισως επειδη εχω ακουσει το επιπεδο των αγγλικων στα ραδιοφωνα της θεσσαλονικης. γιου φαουλ?
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Παιδια το πραγμα βρωμαει, ειχα αισιοδοξια αρχικα γιατι πραγματικα θελω να δω τον ΠΑΟΚ με οικονομικη ανεση ,αλλα πλεον ειμαι καχυποτος...12σελιδο μπισνες πλαν?
και εκανε τοσο καιρο να ρθει?
επρεπε να πεταξει τη λακαμια ο δικηγορος για να ρθει στη ΠΑΕ?
μηπως το εγραψε μετα στη τουαλετα ?
θα μας τρελανουνε
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Μαλιστα...το ακουσαμε κι αυτο. Συμφωνα με τους αρδ, το πενταετες business plan των αραβων κανει αναφορα στο... Μακη Χαβο. Πολυ δουλεμα πεφτει. Ευτυχως οι περισσοτεροι εδω δε μασανε, φανταζομαι ομως το τι γινεται στα κωλοραδια της πολης. Η χαρα του καθε πικραμενου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Τετ 12 Ιαν 2011, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Tο πιο αστείο κατ' εμέ είναι η αναφορά στην ίδρυση μουσείου...κάτι σαν καφενείο των βετεράνων μου ακούγεται.

Τέλος πάντων...θα δείξει. Κυριακή κοντή γιορτή.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

ariskatiforos έγραψε:Παιδια το πραγμα βρωμαει, ειχα αισιοδοξια αρχικα γιατι πραγματικα θελω να δω τον ΠΑΟΚ με οικονομικη ανεση ,αλλα πλεον ειμαι καχυποτος...12σελιδο μπισνες πλαν?
και εκανε τοσο καιρο να ρθει?
επρεπε να πεταξει τη λακαμια ο δικηγορος για να ρθει στη ΠΑΕ?
μηπως το εγραψε μετα στη τουαλετα ?
θα μας τρελανουνε
Καχύποπτε πονηρεύεσαι με το 12σέλιδο αλλά δεν πονηρεύεσαι με το σύμφωνα με πληροφορίες?
Και έτσι να είναι 12σέλιδο συνήθως πάντα στέλνουν ένα περιληπτικό BP για να έχει γνώση ο ένας εκ των δύο συμβαλλομένων (Ζαγόρ) το ποιες είναι οι σκέψεις της μιας πλευράς και πάνω στο τι θα υπογράψει.
Εκεί που θα υπογράψει θα είναι αναλυτικά όλα και θα υπάρχουν και τα ψιλά γράμματα.
Το θέμα δεν είναι πόσο καιρό έκανε να έρθει αλλά πόσο καιρό έκανε να συνταχθεί.
Ένα 5ετές πλάνο δεν συντάσσεται σε 1 μέρα ή 1 7μάδα και ειδικά για την οργάνωση μιας ομάδας με μερικές εκατοντάδες εργαζόμενους.
Συνεπώς το 5ετές πλάνο εκτιμώ ότι ήταν έτοιμο εδώ και καιρό σε πράγματα που έχουν συζητηθεί εδώ και 1 χρόνο αν όχι 6 μήνες απο το καλοκαίρι.
Τώρα το ότι έγινε χαμός χθες με τον εκπρόσωπο να λέει το έστειλα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Την ΠΑΕ να διαψεύδει.
Τελικά κατά τις 3 να λέει ναι το έχουμε στα χέρια μας και ο εκπρόσωπος να λέει το έστειλα στον κ.Μαυρομάτη ο οποίος απουσιάζει κλπ είναι θέμα άκυρο και για μένα φταίει ο εκπρόσωπος που δεν ξεκαθάρισε απο την αρχή το που το έστειλε.
Εκτός αν ίσχυε ότι η γραμματέας τους Ζαγόρ έβαφε το νυχάκι της. :lol:

Ξανατονίζω.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ούτε για BP ούτε για το πότε θα έρθει ο Σαμαρί ούτε για το τι θα κάνει ο Σαμαρί.
Το αν θα μας πάρουν ή όχι οι Άραβες είναι κάτι που ούτε ο Ζαγοράκης δεν το ξέρει αυτή την στιγμή.

Το μπαλάκι πλεον πέφτει στους Άραβες που απομένει με την άφιξη του κοντοπούτανου να τελειώσει το θέμα είτε θετικά είτε αρνητικά.
Αν δεν έρθει εκτεθειμένος είναι ο Σαμαρί και θα αποδειχτεί λαμόγιο που μας εξαπάτησε.
Αν δεν συμφωνήσουν είναι δικαίωμα τους και εμείς συνεχίζουμε όπως και πριν.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

gash04 έγραψε: Ξανατονίζω.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ούτε για BP ούτε για το πότε θα έρθει ο Σαμαρί ούτε για το τι θα κάνει ο Σαμαρί.
Το αν θα μας πάρουν ή όχι οι Άραβες είναι κάτι που ούτε ο Ζαγοράκης δεν το ξέρει αυτή την στιγμή.

Το μπαλάκι πλεον πέφτει στους Άραβες που απομένει με την άφιξη του κοντοπούτανου να τελειώσει το θέμα είτε θετικά είτε αρνητικά.
Αν δεν έρθει εκτεθειμένος είναι ο Σαμαρί και θα αποδειχτεί λαμόγιο που μας εξαπάτησε.
Αν δεν συμφωνήσουν είναι δικαίωμα τους και εμείς συνεχίζουμε όπως και πριν.

Αυτή είναι όλη η ουσία του θέματος και όλα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα μας!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως επειδη υπαρχει ηδη διοικηση στον ΠΑΟΚ και θα πρεπει πρωτα απολα να μας απασχολει τι κανει αυτη,τα μισα απο οσα ειπε ο Ζουελα στην εξεδρα να ειναι σωστα τοτε υπαρχει μεγαλο προβλημα στην ομαδα και θα πρεπει να εχουμε διοικητικες εξελιξεις (δεν μιλαω για φυγη ζαγορακη, επειδη καποιοι θα βιαστουν να πουν αυτο) και αλλαγες σε καθε επιπεδο ανεξαρτητα της καταληξης με τους αραβες.Κατα τα λοιπα εχει στηθει τρελλο πανηγηρι με κυριους υπευθηνους τα μεσα και μαλιστα απο αυτα που θεωρητικα βρισκονται κοντα στην ομαδα και το τι εχει γραφτει αυτες τις μερες, μετα απο μια πολη καλη για να ειναι αληθινη περιοδο σιωπης, ειναι απιστευτο.Ο Ζαγορ οφειλει να τραβηξει καποια αυτακια τουλαχιστον αυτων που βρισκονται κοντα του και εχουν αρκετη δυναμη στα δημοσιογραφικα δρωμενα της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε gash χωρις να εχω τιποτα προσωπηκο μαζι σου οφειλω να σου πω οτι πεφτεις στην ιδια παγιδα με αυτους που κατηγορεις.Απο την μια σωστα κατακεραυνωνεις τους δημοσιογραφισκους για τα σεναρι επιστημονικης φαντασιας που γραφουν αλλα απο την αλλη παρομοια σεναρια παραδιδεις εστω και αθελα σου και εσυ.Ξερεις εσυ οτι ο ζαγορακης δεν εχει ιδεα για την καταληξη η για το ποτε θα ερθει αν ερθει ο σαμαρι η αν ακομα δεν εχει αποφασιστει η επενδυση και και και ????
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Τελικά οποίος είχε κάνει την ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν μέγας προφήτης!
Για όσους την ξέχασαν.

Οποιαδήποτε άλλη φημολογία η οποία έχει να κάνει με την αναφορά συγκεκριμένων ονομάτων δήθεν Επενδυτών, διαμεσολαβητών κλπ, είναι αστεία, λανθασμένη, ψευδής και επικίνδυνη.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης, χειρίζεται προσωπικά το όλο θέμα, και θα ενημερώσει ο ίδιος τον κόσμο του ΠΑΟΚ κατά τις προσεχείς εβδομάδες, εφόσον θα υπάρξει στο ζήτημα η ανάλογη εξέλιξη.
Οτιδήποτε άλλο πέραν της παρούσης ανακοίνωσης, ή τυχόν νεότερων επισήμων ανακοινώσεων από την ίδια την ΠΑΕ, αποτελεί παραφιλολογία, την οποία ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αντιμετωπίζει με επιφύλαξη και να μην παρασύρεται.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν έχω δώσει πουθενά κάτι τέτοιο σαν στοιχείο joshua ότι γνωρίζω κάτι τέτοιο απο αυτά που ρωτάς.
Απλά όπως έχω γράψει και παλιότερα είμαι αρκετά αισιόδοξος σε βαθμό να θεωρώ την φάση κλεισμένη.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

εξακολουθω να μη δινω την παραμικρη σημασια στο τι μεταφερεται ως περιεχομενο του εκπονηθεντος πλανου.ποιός ο λογος να δωσω βαση στο τι γραφει ο καθενας.εκτος αν το ελαβε καποιος ρεπορτερ,δημοσιογραφος ανα χειρας και το μελετησε.αν ναι,τοτε παω πασο.αλλά θελω να βγει αυτος ο όποιος και να το επικαλεστει κι οχι να κρυβεται πισω απο τις ... εγκυρες πηγες του,που του δινουν (αν)ασφαλεις πληροφοριες!επειδη δεν παιζει ομως κατι τετοιο,αδιαφορω για τις ... διαρροες.κατανοω οτι καθενας μας επηρρεαζεται στο βαθμο που γουσταρει ο ιδιος να παραμυθιαστει.οι ευθυς εξαρχης αρνητικα διακειμενοι εχουν αποφασισει να δινουν βαση και στην παραμικρη μεταφερομενη λεπτομερεια απο τους δημοσιογραφους της ομαδας και να την ξεχειλωνουν,κανοντας εικασιες και εξυφαινοντας σεναρια.δεν ξερω ποσο θετικα επιδρα τουτο στην ψυχολογια τους.σεβαστες οι εκτιμησεις του καθενος,αλλά τα ερεισματα τους ειναι καπως σαθρα!υπαρχουν δεδομενα στην υποθεση.ενα βηματακι ακομα,μετα την ανακοινωση της υπαρξης ενδιαφεροντος επενδυτικου για την παε και απο τις 2 πλευρες,εγινε χθες με την αποστολη του πλανου.τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο.το τι γραφεται στις 12 σελιδες του,ας το αφησουμε να το αξιολογησει αυτος που το εχει στα χερια του και σιγουρα το εχει μελετησει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν θελω να μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου gash αλλα μολις λιγο πιο πανω εγραψες οτι ουτε ο Ζαγορακης ξερει αν θα γινει η επενδυση.Εγω εκτος απο τα οποια σεναρια μπορω να κανω στο μυαλο μου οπως και εσυ ως μονα αξιοπιστα μπορω να θεωρησω οσα ειπε η παε.Εχουμε την πρωτη ανακοινωση περι προχωρημενων συζητησεων, την ανακοινωση του ονται,καποια λογια των δικηγορων,τις δηλωσεις κυριακου που ξαναδηλωσε τα περι σοβαρης προτασης και σοβαρων επενδυτων και τελος την επιβεβαιωση για την αποστολη του business plan.Αν πρεπει να κρινω μονο αυτα και εγω αισιοδοξος ειμαι καθως θεωρω αδιανοητο καποιος ενδιαφερομενος να μελεταει μια προταση καποιους μηνες και να καταληγει σε ενα πλανο για να ερθει μετα απο 4-5 μερες και να πει μμμμ συγνωμη λαθος,ακηρο το σχεδιο που εστειλα πριν 4 μερες ειδα στον υπνο μου οτι τα αστρα δεν ευνοουν την επενδυση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”