Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Οι δαίμονες του αγνού και άδολου ρεπορταζ θα μάθουν!!!
Γιατί έχουν χακάρει και όλους τους λογιαριασμούς του Άραβα συν οτι "συμφωνα με πληροφορίες" που θα έχουν από μέσα από την τράπεζα (ένας σεκιουριτάς που παραγγέλνει γύρους από το ίδιο γυράδικο με τον δημοσιογράφο του ΠΑΟΚ που μας έφερε τη 2η θέση πέρσυ) θα το μάθουν για τη μεταφορά πριν καν το μάθει ο ίδιος ο Άραβας!!

Γιατί έχουν χακάρει και όλους τους λογιαριασμούς του Άραβα συν οτι "συμφωνα με πληροφορίες" που θα έχουν από μέσα από την τράπεζα (ένας σεκιουριτάς που παραγγέλνει γύρους από το ίδιο γυράδικο με τον δημοσιογράφο του ΠΑΟΚ που μας έφερε τη 2η θέση πέρσυ) θα το μάθουν για τη μεταφορά πριν καν το μάθει ο ίδιος ο Άραβας!!
Παρολε, δεν καταλαβες μαλλον τι ειπα..Parolos έγραψε:Οπότε μάλλον τα λεφτά θα μπουν στις 20 Ιανουαρίου στις 2:00 το μεσημέρι, με κλειδωμένη την πόρτα της τράπεζας κι όλας... Αυτό λέει η λογική τουλάχιστον..
Kos μπορεί να φαίνεται αστείο.. αλλά οι σοβαροί επενδυτές-επαγγελματίες δε ρισκάρουν ούτε για 0,001%...
Το αντιθετο ειπα ,..
Πριν χρόνια κάποιος είπε να πάρουμε την ομάδα να πάμε αλλού, προς Βουλγαρία μεριά, νομίζω...  

Μπορεί να ήταν υπερβολικός αλλά τελικά είχε δίκιο...Καλύτερα είναι η ομάδα να είναι μακριά από αυτούς τους μπούφους που με τα ράδια και τις εφημερίδες μας κατήντησαν ένα μάτσο χάλια, από άποψη νοοτραπίας και χαρακτήρα... 

Τελικά το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και θα πάμε την ομάδα ακόμα πιο μακριά...στο Κατάρ... 

Ο μεγάλος προφήτης τα είχε πει....Ένα βραβείο ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑ στον κύριο... 

υγ.πέρα από την πλάκα είχε νόημα ό,τι είχε πει άσχετα και με τα δικά του λάθη...

Μπορεί να ήταν υπερβολικός αλλά τελικά είχε δίκιο...Καλύτερα είναι η ομάδα να είναι μακριά από αυτούς τους μπούφους που με τα ράδια και τις εφημερίδες μας κατήντησαν ένα μάτσο χάλια, από άποψη νοοτραπίας και χαρακτήρα...

Τελικά το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και θα πάμε την ομάδα ακόμα πιο μακριά...στο Κατάρ...

Ο μεγάλος προφήτης τα είχε πει....Ένα βραβείο ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑ στον κύριο...

υγ.πέρα από την πλάκα είχε νόημα ό,τι είχε πει άσχετα και με τα δικά του λάθη...
το φυσικο μου δηλαδηrainmaker έγραψε:Kos ψήσου να πάμε απο πίσω του και μόλις τα καταθέσει, να πάμε να ρίξουμε 1 (ένα) ευρώ για να του ρίξουμε το ποσοστό ! Έτσι για να του πουλήσουμε τρέλα...
Και να πάμε με στραβό στόμα, και να τον πούμε, πουσαι ψηλαι σουλουπώσου να ουμε γιατί χωρίς μεταγραφές δε σε βλαίπω καλά...

Το κατάλαβα αυτό που είπες, απλά τη σκέψη μου έγραψα..moican4 έγραψε:Παρολε, δεν καταλαβες μαλλον τι ειπα..Parolos έγραψε:Οπότε μάλλον τα λεφτά θα μπουν στις 20 Ιανουαρίου στις 2:00 το μεσημέρι, με κλειδωμένη την πόρτα της τράπεζας κι όλας... Αυτό λέει η λογική τουλάχιστον..
Kos μπορεί να φαίνεται αστείο.. αλλά οι σοβαροί επενδυτές-επαγγελματίες δε ρισκάρουν ούτε για 0,001%...
Το αντιθετο ειπα ,..
Δε ξέρω αν θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα από τώρα... η λογική λέει οτι δε θα ρίξουν ούτε €, πριν αποκτήσουν την ομάδα... Αλλά κανείς δεν ξέρει όπως είπες...
συμφωνα με εγκυρες πηγες (προφητεια νοστραδαμου κεφ.IV εδ.XVII και το εβδομο πρωτοκολλο των σοφων της σιων) καταχθονιοι επενδυτες υποκινουμενοι απο τα σατανικα νεφελιμ καραδοκουν να χαλασουν το ντηλ που θα ανατρεψει το ρου της παγκοσμιας ιστοριας.gika έγραψε:Ισχύει πάρολε. Δηλαδή να φανταστείς βάζουν αυτοί 6 εκατομμύρια και ενώ νομίζουν ότι έχουν το 51%, παει ο χ-ψ τελευταία μέρα βάζει 300.000 και οι άραβες παίρνουν τα @@ μας. Θα έχουν το 49% και θα περιμένουν την επόμενη ΑΜΚ...
Ίσως και για αυτό να περιμένουν!
υ.γ.η αυξηση ειναι ελεγχομενη.δεν βαζει οποιος θελει οτι θελει.πρεπει να εγκριθει πρωτα η προελευση των κεφαλαιων.αλλιως ερχομαι και εγω ο πρεζεμπορας και ξεπλενω τη μπουγαδα μου.
Τίποτε δεν κάνουν για το καλό του ΠΑΟΚ, αλλιώς δεν θα πήγαιναν να βγάλουν λεφτά στην πλάτη του!!moican4 έγραψε:...
Ως σκεπτικο σωστο αλλα δεν το εκαναν για το καλο του ΠΑΟΚ, αλλα για να καλυψουν την δικη τους ανυπαρξια και την δικη τους παρτη..
Ας τελειωσει πρωτα με το καλο η υποθεση και εχω πολλα κρατημενα για πολλους εδω και καιρο που τα καταπινω..
Το παραμυθακι με ορισμενους θα τελειωσει..
τυράκια μόνο θέλουν και μην τυχόν δεν τους δώσεις αποκλειστικότητα ή νιώσουν οτι μένουν στην απέξω, θα σε πολεμήσουν και θα γράψουν ό,τι τους βολεύει (για το καλό του ΠΑΟΚ βέβαια, το οποίο μόνο και πάντα αυτοί ξέρουν!).
Ουστ! Βδέλλες που νομίζουν οτι είναι και κομμάτι της ομάδας και οτι έχουν και σημασία!
Πολύ θα χαρώ να έρθει αυτή η στιγμή που λες μοϊκανέ για τα ράμματα στη γούνα τους
Αυτο λεω..Parolos έγραψε:Το κατάλαβα αυτό που είπες, απλά τη σκέψη μου έγραψα..moican4 έγραψε:Παρολε, δεν καταλαβες μαλλον τι ειπα..Parolos έγραψε:Οπότε μάλλον τα λεφτά θα μπουν στις 20 Ιανουαρίου στις 2:00 το μεσημέρι, με κλειδωμένη την πόρτα της τράπεζας κι όλας... Αυτό λέει η λογική τουλάχιστον..
Το αντιθετο ειπα ,..
Δε ξέρω αν θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα από τώρα... η λογική λέει οτι δε θα ρίξουν ούτε €, πριν αποκτήσουν την ομάδα... Αλλά κανείς δεν ξέρει όπως είπες...
Οταν λεμε βαλε το χρημα, κανενας δεν ξερει και ουτε προκειται να μαθει αν αυτοι την Παρασκευη βαλουν το ποσο..
Την Δευτερα η ΠΑΕ προχωρα σε πληρωμες, καποιες αποδεσμευσεις ,μεταγραφες ενω την ιδια στιγμη αρνειται οποιαδηποτε εξελιξη προς ολους..
Γινεται η συνενευξη Τυπου στις 20 ,ανακοινωνουν πως αποκτουν το πλειοψηφικο πακετο βαζοντας τα χρηματα ,ενω μερες πριν το εχουν κανει χωρις να το ξερει κανεις πλην Ζαγορακη κα ιτων Ιδιων..
Παραδειγμα ειναι, μην τρελαθει κανεις..!!

Τελος παντων μην λεω και πολλα γιατι εχει πολλους "κατασκοπους" το φορουμ, που τα βλεπουν και τα γραοφυν αργοτερα στα ...σαιτ τους ,η στα μπλογκ τους..
Εχω καταπιει πολλα ,εγω και πολλοι ακομα αλλα εγω το στομα μου θα το ανοιξω οτνα θα ερθει η ωρα...Πολύ θα χαρώ να έρθει αυτή η στιγμή που λες μοϊκανέ για τα ράμματα στη γούνα τους
Απλα κανω υπομονη..
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τετ 12 Ιαν 2011, 18:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

- georgedoulk
Το κακό με όσους ασχολούνται με τον Π.Α.Ο.Κ. (ξεκινώντας απο δημοσιογράφους, πρωην παραγοντες, βετεράνους ποδοσφαιριστές εως και τον τελευταίο και πικραμένο φίλαθλο) είναι οτι δεν έχουν ουτε στοιχειώδεις γνώσεις οργανωσης και λειτουργείας μιας επιχείρησης.
Ερωτηση προς όλους:
Εχει πάει ποτέ κανείς σε συμβολαιογράφο για να παραστεί σε αγοραπωλησία ακινήτου; Οποιος εχει τέτοια εμπειρεία θα γνωρίζει οτι ένα συμβολαιο μεταβίβασης αποτελείται κατα μέσο όρο απο δέκα-δώδεκα σελίδες.
Ερωτηση Νο2:
Τί είναι το μνημόνιο συνεργασίας (ή αλλιώς bussines plan);
Στην ελληνική πρακτική όταν ο ενδιαφερόμενος επενδυτής θέλει να εξασφαλίσει την ενδεχόμενη επενδυσή του και να θέσει τους όρους του (ειδικά όταν πρόκειται για μια τόσο μεγάλη επενδυση ύψους >6εκ.€) συντάσει εκ των προτέρων ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ με το οποίο δεσμεύει την αλλη πλευρά για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει είτε κατά την διαρκεια ε'ιτε μετά την μεταβίβαση της εταιρίας.
ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ 12 ΣΕΛΙΔΩΝ (που αποτελεί προσχέδιο του τελικού συμβολαίου συνεργασίας) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ;;;
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

Ερωτηση προς όλους:
Εχει πάει ποτέ κανείς σε συμβολαιογράφο για να παραστεί σε αγοραπωλησία ακινήτου; Οποιος εχει τέτοια εμπειρεία θα γνωρίζει οτι ένα συμβολαιο μεταβίβασης αποτελείται κατα μέσο όρο απο δέκα-δώδεκα σελίδες.
Ερωτηση Νο2:
Τί είναι το μνημόνιο συνεργασίας (ή αλλιώς bussines plan);
Στην ελληνική πρακτική όταν ο ενδιαφερόμενος επενδυτής θέλει να εξασφαλίσει την ενδεχόμενη επενδυσή του και να θέσει τους όρους του (ειδικά όταν πρόκειται για μια τόσο μεγάλη επενδυση ύψους >6εκ.€) συντάσει εκ των προτέρων ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ με το οποίο δεσμεύει την αλλη πλευρά για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει είτε κατά την διαρκεια ε'ιτε μετά την μεταβίβαση της εταιρίας.
ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ 12 ΣΕΛΙΔΩΝ (που αποτελεί προσχέδιο του τελικού συμβολαίου συνεργασίας) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ;;;
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
Η ουσία είναι όπως την περιγράφεις φιλε μου, με ή χωρίς πετροδόλαρα πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε.DimisK έγραψε:Εδώ παπάς, εκεί παπάς...
8 μέρες έμειναν....
Και την 9η μέρα, πάλι ΠΑΟΚ θα είμαι...
Με ειδοποιό διαφορα ωστόσο, ότι το εγχείρημα, έστω το (απατηλό) όνειρο, να έρθει ο ΠΑΟΚ μια μέρα στα χερια του κόσμου του (που είχε κάνει κάποια πρώτα δειλά βήματα με τις αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου), θα έχει θαφτεί οριστικά, τουλάχιστον με την παρούσα διοικητική κατάσταση. Διότι αν δεν έρθουν οι Kαταριανοι, η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν πρόκειται να πιστέψει σε αυτό το όραμα για άλλη μια φορα.
Όπως μπορώ να κρίνω εγώ την κατάσταση, οι άραβες μας προέκυψαν, μας "επιβλήθηκαν" άνωθεν ως μονόδρομος, ένας μονόδρομος που αν δεν προχωρήσει, θα μας οδηγήσει σε αδιέξοδο...
Παντως απ οτι καταλαβα,μην περιμενετε με το που μπουν τα λεφτα να κανουμε μεταγραφαρες.Οι αραβες προφανως θελουν να διασφαλισουν τα λεφτα τους και να τα διαχειριστουν οι ιδιοι.Για να γινει αυτο πρεπει να περασει αρκετος καιρος μεχρι να δημιουργησουν δικο τους ΔΣ κ επομενως μεταγραφες για Γεναρη μην περιμενετε πολλα.
Εφοσον τελικα μπουν φυσικα.

Εφοσον τελικα μπουν φυσικα.
- 
				professor v
Ενα παραραδειγμα του τι περιλαμβανει ενα επενδυτικο business plan σε ποδοσφαιρικο σωματειο εξ'Αγγλιας ορμωμενο 
http://www.wtidgroup.co.uk/wp-content/u ... ummary.pdf περισσοτερο για πληροφοριακους λογους.

http://www.wtidgroup.co.uk/wp-content/u ... ummary.pdf περισσοτερο για πληροφοριακους λογους.
- georgedoulk
Να 'σαι καλά αδερφέ.
Σκέψου οτι στην Ελλάδα εκτός απο αυτό θα χρειαστεί και Συμβολαιογραφικό εγγραφο με το οποίο θα γίνει η μεταβιβαση των μετοχών.
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Σκέψου οτι στην Ελλάδα εκτός απο αυτό θα χρειαστεί και Συμβολαιογραφικό εγγραφο με το οποίο θα γίνει η μεταβιβαση των μετοχών.
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
αδερφέ κάνεις ένα λάθος.ΔΕΝ υπάρχει μεταβίβαση μετοχών.δεν πουλάει κανένας μετοχές για να αγοράσει κάποιος άλλος και να έχουμε μεταβίβαση.υπάρχει ΑΜΚ και όποιος βάλει λεφτά "δημιουργούνται" νέες μετοχές.όπως έγινε και με τους μικρομετόχους στις προηγούμενες ΑΜΚ.

κρατησε το για την μεταοντει εποχη. θα μας χρειαστει.professor v έγραψε:Ενα παραραδειγμα του τι περιλαμβανει ενα επενδυτικο business plan σε ποδοσφαιρικο σωματειο εξ'Αγγλιας ορμωμενο