Η οργάνωση της θύρας 4
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Συνδεσμοι και ΠΑΕ πρεπει να ξαναδουν το θεμα. Ποιον τιμωρουμε με κλειστη 4; Το μυμημα περασε , η διαμαρτυρια εγινε αλλα τωρα μονο τον ΠΑΟΚ τιμωρουμε..
Εξαλου, να ειμαστε ειλικρινεις. Ποια μετρα; Ειδατε τα αλλα πεταλα; Ελεγχος μαλλον της πλακας. Χωρια που σε μερικα ειναι γνωστο οτι στο ημιχρονο εμπαινε κουτρα κοσμος με μηδενικο ελεγχο..
Η γνωμη μου ειναι οτι δεν πρεπει να συνεχιστει αλλα αυτη η αυτοτιμωρια...
Ανοιξτε την 4. Την καρδια της Τουμπας.
Εξαλου, να ειμαστε ειλικρινεις. Ποια μετρα; Ειδατε τα αλλα πεταλα; Ελεγχος μαλλον της πλακας. Χωρια που σε μερικα ειναι γνωστο οτι στο ημιχρονο εμπαινε κουτρα κοσμος με μηδενικο ελεγχο..
- Psuxo_logos
++++nunies4 έγραψε:Συνδεσμοι και ΠΑΕ πρεπει να ξαναδουν το θεμα. Ποιον τιμωρουμε με κλειστη 4; Το μυμημα περασε , η διαμαρτυρια εγινε αλλα τωρα μονο τον ΠΑΟΚ τιμωρουμε..
Ανοίξτε επιτέλους την 4!
ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ!
- sourmenetes
- Moderator
Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα!
Χάνουμε μόνοι μας τη δύναμή μας!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χάνουμε μόνοι μας τη δύναμή μας!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Metal-Nikos
Λογικά επειδή δεν μπορούν να ελενχουν την κατάσταση για αυτο και δεν την ανοίγουν ....nunies4 έγραψε:Συνδεσμοι και ΠΑΕ πρεπει να ξαναδουν το θεμα. Ποιον τιμωρουμε με κλειστη 4; Το μυμημα περασε , η διαμαρτυρια εγινε αλλα τωρα μονο τον ΠΑΟΚ τιμωρουμε..
Ασε που δεν πήραν και διαρκείας, ο κόσμος κουραστήκαμε με τους τσαμπατζήδες φίλτατε
Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή!
Κλειστή μέχρι να πάρουν πίσω τα μέτρα όσο και αν μας ποναει
-
+ 1926.-
Αν ανοιξει η Θ4 πριν αλλαξει αυτη η διαφοροποιηση μεσω της οποιας η κυβερνηση στερει ανθρωπινα δικαιωματα απ τους ανεμβολιαστους τοτε η ολη κινητοποιηση τουλαχιστον της πλειoψηφιας των συνδεσμων κι η αποφαση τους να παραμεινει κλειστη δεν θα ειναι πλεον παρα μοναχα καραμουζες με μπολικο κομφετι σε ενα παρτι μασκαραδων.
Απο την στιγμη δε που αυτη η αποφαση στηριχθηκε απ την διοικηση εξυπηρετωντας οσους ηθελαν να αγορασουν φθηνο διαρκειας λογω οικονομικων η αλλων λογων με την τοποθετηση τους στην Θ8 πρεπει να παει μεχρι τελους.-
Υπογραφη: Ενας απ αυτους που εχουν εμβολιασθει πληρως εδω και 4μισι μηνες αλλα συμπασχει με τους "αλλους".
ΥΓ. Το να αναρωτιομαστε απ τη μια "τι ψηφισατε ρε μαλακες;" κι απ την αλλη το να ζηταμε να σταματησει αυτη η κινηση αντιδρασης κατα ενος εντελως χουντικου μετρου της νεας χουντομπατσοκρατιας δεν βλεπω πως κολλανε.-
Αν ανοιξει η Θ4 πριν αλλαξει αυτη η διαφοροποιηση μεσω της οποιας η κυβερνηση στερει ανθρωπινα δικαιωματα απ τους ανεμβολιαστους τοτε η ολη κινητοποιηση τουλαχιστον της πλειoψηφιας των συνδεσμων κι η αποφαση τους να παραμεινει κλειστη δεν θα ειναι πλεον παρα μοναχα καραμουζες με μπολικο κομφετι σε ενα παρτι μασκαραδων.
Απο την στιγμη δε που αυτη η αποφαση στηριχθηκε απ την διοικηση εξυπηρετωντας οσους ηθελαν να αγορασουν φθηνο διαρκειας λογω οικονομικων η αλλων λογων με την τοποθετηση τους στην Θ8 πρεπει να παει μεχρι τελους.-
Υπογραφη: Ενας απ αυτους που εχουν εμβολιασθει πληρως εδω και 4μισι μηνες αλλα συμπασχει με τους "αλλους".
ΥΓ. Το να αναρωτιομαστε απ τη μια "τι ψηφισατε ρε μαλακες;" κι απ την αλλη το να ζηταμε να σταματησει αυτη η κινηση αντιδρασης κατα ενος εντελως χουντικου μετρου της νεας χουντομπατσοκρατιας δεν βλεπω πως κολλανε.-
- bersekeros
Μόνο που δεν πρόκειται να πάρουν πίσω τα μέτρα. (τουλάχιστον φέτος)
Οπότε το μεχρι τέλους που γράφετε, τι χρονικό ορίζοντα θα έχει;
Θα μείνει ένα χρόνο κλειστή η 4;
Μάλλον ναι, αν καταλαβαίνω σωστά.
Οπότε το μεχρι τέλους που γράφετε, τι χρονικό ορίζοντα θα έχει;
Θα μείνει ένα χρόνο κλειστή η 4;
Μάλλον ναι, αν καταλαβαίνω σωστά.
Πρώτον: Τα μέτρα θα ισχύουν όσο ισχύουν και δεν υπάρχει περίπτωση να παρθούν πίσω. Να ανασταλούν ίσως κι αυτό εφόσον το κρίνουν αυτοί που τα επέβαλλαν σε σχέση με την εξέλιξη της υγειονομικής πανδημίας. Και σωστά έθεσε το ερώτημα μόλις πριν ο bersekerosDamoN έγραψε:Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή!
Δεύτερον: Ποιος αποφασίζει τελικά γαι το άνοιγμα ή το κλείσιμο της Θ4? Ο ΠΑΟΚ ή ο Σύνδεσμος?
Τρίτον: Ενδέχεται το κενό των θέσεων από το κλείσιμο της Θ4 να συνυπολογίζεται στην συνολική κενό των θέσεων που πρέπει να έχει η Τούμπα λόγω των μέτρων της πανδημίας. Οπότε και κλείνει η Θύρα χωρίς να υπάρχει ουσιαστική απώλεια θέσεων από το γήπεδο και ο Σύνδεσμος εμφανίζεται να κάνει το "κομμάτι" του. Ισχύει? Κι αν ισχύει ταιριάζει στη Θ4 μια τέτοια αλχημεία?
ΥΓ
Σέβομαι απόλυτα την ιστορία και τον συμβολισμό της Θ4 κι έχω ζήσει πολλάκις τον παλμό της, μάλιστα και σε εποχές οπαδικά εύπορες. Τώρα νομίζω ότι ο Σύνδεσμος αρχίζει και χάνει το δίκαιο του αγώνα του (με την ουσία του οποίου διαφωνώ αλλά σέβομαι απόλυτα το πλειοψηφικό δικαίωμά του να την εκφράζει)
-
- PAOK_Antarctica
Προφανώς από τη στιγμή που ξεκίνησε το κλείσιμο της Θ4 δεν μπορεί να ξανανοιξει. Θα είναι σαν παραδοχή ήττας.
Το θέμα είναι, γιατί έκλεισε εξ'αρχης. Ποια ιδιοφυία σκέφτηκε "θα κλείσουμε την 4 και δεν θα ξέρουν από που τους ήρθε". Σαν σκεπτικό είναι εξαιρετικά ανόητο.
Είναι σαν τους μοναχούς που αυτοαναφλεγονται αλλά χωρίς τη διεθνή κοινή γνώμη να ενδιαφέρεται.
Το θέμα είναι, γιατί έκλεισε εξ'αρχης. Ποια ιδιοφυία σκέφτηκε "θα κλείσουμε την 4 και δεν θα ξέρουν από που τους ήρθε". Σαν σκεπτικό είναι εξαιρετικά ανόητο.
Είναι σαν τους μοναχούς που αυτοαναφλεγονται αλλά χωρίς τη διεθνή κοινή γνώμη να ενδιαφέρεται.
Το ξαναλέω η μπάλα είναι η αφορμή.
Αδερφός για αδερφό. Εγώ εμβολιάστηκα . Δεν πάω και δεν πρόκειται να πάω (το προσπαθώ παρά πολύ μέσα μου δλδ) όταν ξέρω ότι τα φιλαράκια μου , που απλά έχουν τις φοβίες τους δεν είναι μέσα ενώ πεθαίνουν να δουν την ομάδα από κοντά.
Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας ακούγεται γελοία όπως και η συγκεκριμένη απόφαση των συνδέσμων και της ομάδας δεν μπορώ να κάνω κάτι για να σας αλλάξω γνώμη.
Αδερφός για αδερφό. Εγώ εμβολιάστηκα . Δεν πάω και δεν πρόκειται να πάω (το προσπαθώ παρά πολύ μέσα μου δλδ) όταν ξέρω ότι τα φιλαράκια μου , που απλά έχουν τις φοβίες τους δεν είναι μέσα ενώ πεθαίνουν να δουν την ομάδα από κοντά.
Αυτή είναι η άποψη μου και αν σας ακούγεται γελοία όπως και η συγκεκριμένη απόφαση των συνδέσμων και της ομάδας δεν μπορώ να κάνω κάτι για να σας αλλάξω γνώμη.
- bersekeros
Με κλειστή στη Θ4 είναι άδειο το μισό σχεδόν γήπεδο και "κρύο".
Ποιον εξυπηρετεί η εμμονή και ποιον ωφελεί; Αυτό να δούμε.
Ωφελεί την ομάδα; Δεν νομίζω, οι παίκτες, πλην βέβαια των καινούργιων έχουν μάθει να παίζουν στην Τούμπα έχοντας τη συμπαράσταση από το μεγάλο πέταλο της Ελλάδας.
Θα ιδρώσει το αυτί το coo-lee, του αυνανάκη, της επιτροπής και των τηλε-μαϊντανών; Δεν νομίζω, η απόφαση για φέτος είναι όπως φαίνεται οριστική και δεν θα αλλάξει εκτός και αν μηδενιστούν οι μολύνσεις (και όχι κρούσματα), οπότε μέχρι τον Μάιο '22 ξεχάστε το.
Με κλειστή τη Θ4 θα χαρούν όταν έλθουν αεχ (σε 10 μέρες κιόλας), σκουλήκι, βάζελος και γαύρος.
Καλό νομίζω πως ήταν και εστάλη ένα μήνυμα με το κλείσιμο για 2-3 αγώνες. Αλλά με το δεδομένο πως η απόφαση της κουλο-παρέας για μη είσοδο των μη εμβολιασθέντων στα γήπεδα δεν θα αλλάξει, πιστεύω πως γινόμαστε επαναστάτες χωρίς αιτία και ίσως και σε βάρος της ομάδας μας. Και σας το λέει ένας μεγάλος σε ηλικία που ζω τον παλμό της Τούμπας από τη δεκαετία του 1970 και θυμάμαι διαχρονικά δηλώσεις των αντιπάλων μας για το θέμα αυτό. Αναφέρω μόνο δηλώσεις ελληνοποιημένων νοτιο-αμερικανών του γαύρου 1972-1980 συν Κελεσίδη "εκεί χάνουμε τον αγώνα από τις φωνές των οπαδών του ΠΑΟΚ και μόνο". Όσο και αν αλλάξανε κάπως οι καιροί.
Ποιον εξυπηρετεί η εμμονή και ποιον ωφελεί; Αυτό να δούμε.
Ωφελεί την ομάδα; Δεν νομίζω, οι παίκτες, πλην βέβαια των καινούργιων έχουν μάθει να παίζουν στην Τούμπα έχοντας τη συμπαράσταση από το μεγάλο πέταλο της Ελλάδας.
Θα ιδρώσει το αυτί το coo-lee, του αυνανάκη, της επιτροπής και των τηλε-μαϊντανών; Δεν νομίζω, η απόφαση για φέτος είναι όπως φαίνεται οριστική και δεν θα αλλάξει εκτός και αν μηδενιστούν οι μολύνσεις (και όχι κρούσματα), οπότε μέχρι τον Μάιο '22 ξεχάστε το.
Με κλειστή τη Θ4 θα χαρούν όταν έλθουν αεχ (σε 10 μέρες κιόλας), σκουλήκι, βάζελος και γαύρος.
Καλό νομίζω πως ήταν και εστάλη ένα μήνυμα με το κλείσιμο για 2-3 αγώνες. Αλλά με το δεδομένο πως η απόφαση της κουλο-παρέας για μη είσοδο των μη εμβολιασθέντων στα γήπεδα δεν θα αλλάξει, πιστεύω πως γινόμαστε επαναστάτες χωρίς αιτία και ίσως και σε βάρος της ομάδας μας. Και σας το λέει ένας μεγάλος σε ηλικία που ζω τον παλμό της Τούμπας από τη δεκαετία του 1970 και θυμάμαι διαχρονικά δηλώσεις των αντιπάλων μας για το θέμα αυτό. Αναφέρω μόνο δηλώσεις ελληνοποιημένων νοτιο-αμερικανών του γαύρου 1972-1980 συν Κελεσίδη "εκεί χάνουμε τον αγώνα από τις φωνές των οπαδών του ΠΑΟΚ και μόνο". Όσο και αν αλλάξανε κάπως οι καιροί.
- Aigle_Noir
-
Για γελια ειναι η αποφαση για κλεισιμο, ισα ισα που βολευει κατι κουληδες. Αν μπορουσαν να την εχουν κλειστη και για παντα η καλυτερη τους...