Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
- Akis o skoulikofagos
Φίλε τυχαίνει να πηγαίνα με τον Παπαζογλου στο ίδιο φροντηστήριο(ΚΥΤΤΑΡΟ) στη βασ. Όλγας και ήμασταν και στο ίδιο τμήμα και όλας. Απλά θυμάμαι που είχε έρθει με έναν κύριο που ήταν ο πατέρας του και έλεγε πως θα γίνει να αλλάξει τμήμα για να ανταπεξέλθει στις προπονήσεις που θα είχε με τη Εθνική νέων. Κοίταξε ο πατέρας του μου ήρθε σαν φυσιογνωμία όταν τον είδα μπροστά μου.Φίλε αν είναι παπάς θα το δούμε. Αλλά αμέσως έχεις απαντήσεις
-
blackterror4
Τι θα γίνει άραγε με Denilson. Εγώ τουλάχιστον δε ξέρω είμαι λίγο δύσπιστος να γίνει μια τέτοια μεταγραφή. Στην Αμερική μπάλα δεν έπαιζε μπάσκετ έπαιζε(ουτε οφσαιτ) δεν έχουν αυτοί οι αμερικάνοι. Στη Βραζιλία έβαλε 2 γκολ που θυμάμε στη Ναυτίκο και στην Ιντερνασιονάλ. Δε ξέρω αλλά πρέπει να ξέρει που έρχεται, γιατί ούτε στην αμερική θα είναι να τρώει Μακντονελτς ούτε στη Βραζιλία για αποθεραπία. Εδώ πρέπει να παίξει μπάλα. Αλλά 31 χρόνια δεν έπαιξε την αναμενόμενη τώρα θα παίξει. Θα δούμε. Κάτσε να έρθει πρώτα. ΠΑΟΚ είσαι.
Θα πάρουμε και τον Ιασωνίδη που είναι αμυντικός στη Καστοριά. Άλλωστε η άμυνα της Καστοριάς είναι η καλύτερη από τη Β εθνική.
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης προπονητής του Φωκικού είπε για το Καραγκούνη που μας ενδιαφέρει ο 17χρονος. Είπε μόνο πρώτης εθνικής δεν είπε ΠΑΟΚ.Μουφατζή χαραλαμπίδη γρια
Θα πάρουμε και τον Ιασωνίδη που είναι αμυντικός στη Καστοριά. Άλλωστε η άμυνα της Καστοριάς είναι η καλύτερη από τη Β εθνική.
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης προπονητής του Φωκικού είπε για το Καραγκούνη που μας ενδιαφέρει ο 17χρονος. Είπε μόνο πρώτης εθνικής δεν είπε ΠΑΟΚ.Μουφατζή χαραλαμπίδη γρια
-
blackterror4
-
arrwstos
Θυμάμαι που πέρσυ βγαίναν στα ερτζιανά της πόλης όλοι οι παράξενοι και λέγαν για τον Ντενίλσον. Ακόμα και εκείνην την τύπισα από μια εταιρία τηλεποικινωνιών που συμφώνησε χορηγία με τον ΠΑΟΚ. Και έλεγε ναι τη μεγάλος παίκτης είναι ο Ντενίλσον και πόσο σίγουροι είναι μέσα στα διοίκηση ότι θα έρθει.Έιχαν ξετρελαθεί όλοι. Πετρουλάκη ευτυχώς που δεν σου είπαν ακόμα όνομα γιατί παίζει να τον είχε στήλει ήδη στο αεροδρόμιο Μακεδονία.
-
blackterror4
Φώτη, διαφωνώ σε ότι λές, εκτός κι αν από την αρχή υποστήριζες αυτ'ή την άποψη οπότε πάω πάσο..
Δεν μπορεί να βγαίνουμε με το άκουσμα του ονόματος του και να πανηγυρίζουμε για μεταγραφάρα και μόλις στραβώσει λίγο το θέμα να την κάνουμε γυριστή και να λέμε επί της ουσίας ότι όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια..
Για εμένα είναι καλός παίκτης, αλλά όχι το ίδιο σαν χαρακτήρας, οπότε μπλάνκο στο όνομα του.. (όχι Ισμαελ.. χαχα)
Δεν μπορεί να βγαίνουμε με το άκουσμα του ονόματος του και να πανηγυρίζουμε για μεταγραφάρα και μόλις στραβώσει λίγο το θέμα να την κάνουμε γυριστή και να λέμε επί της ουσίας ότι όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια..
Για εμένα είναι καλός παίκτης, αλλά όχι το ίδιο σαν χαρακτήρας, οπότε μπλάνκο στο όνομα του.. (όχι Ισμαελ.. χαχα)
- enaenaenamail.
- pagotatzis
τη να την κανω την 2 θεση βρεεεε
2 πρωκρηματικους γυρους πεζεις
που να περασεις
αντε με λιγο τυχει κληρωνεσε με καμια χαιφα λεω εγω τωρα
και παλη δεν ειναι σηγουρο οτι θα περασεις
γιαυτα ΠΑΟΚΑΡΑ πρωταθλημα
2 μπαμ οπως νιχατ και ντενιλσον και φηγαμε για κορηφη
και μετα ας αποκληστο απο την αρσεναλ η γιουβε
2 πρωκρηματικους γυρους πεζεις
που να περασεις