Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Από εκεί και πέρα, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ φέρονται να βρίσκονται στη τελική ευθεία των συζητήσεων με επιθετικό που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά.

Το όνομά του διαφυλάσσεται σαν κόρη οφθαλμού,
επισημαίνεται όμως ότι σε περίπτωση που επιτευχθεί
συμφωνία, θα προκαλέσει αίσθηση στο ευρύ κοινό.

Αντιθέτως, η υπόθεση του Σουμαϊλά Κουλαμπαλί έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα, ακόμη και στη περίπτωση που ο επιθετικός από το Μάλι
εξασφαλίσει την ελευθέρας του από τη Γκλάντμπαχ.

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=971142
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

τετοια ακουμε και τρελενομαστε οτι ειναι να συμβει θα γινει.αλλα καλο θα ναι κ οι δημοσιογραφοι να ναι συγκρατημενοι γτ με παταγους βομβες μεγατονων βομβες μολοτοφ μας λενε μας ξεσικωνουν και μετα ξανα μανα απ την αρχη.προσωπικα δε πα να φερουν οποιον θελουν εχω εμπιστοσυνη στον ζηση
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Παιδιά θα σας κάτι που συνέβει και έχει σχέση με τον Παπάζογλου. Μαζί με άλλους τρεις φίλους μου πήγαμε στην Μίκρα και παρακολουθήσαμε το παιχνίδι του χατμπολ μεταξύ της ΠΑΟΚάρας μας και του Ζαφειράκη Νάουσας. Γυρνόντας από τη μίκρα πήραμε το δρόμο από την Κρήνη με τις καφετέριες. Καθώς ήμασταν πολύ ευτυχισμένη από την νίκη φονάζαμε συνθήματα του ΠΑΟΚ στο δρόμο. Κοντά στο νοσοκομείο της Κρήνης- Παναγία υπάρχει ένα πρατήριο Ελλήν. Εκεί σταματήσαμε για να βάλουμε βενζίνη. Μας είδε ο κύριος που έβαζε βενζίνη και μας είπε.

Παιδιά πως σας φαίνεται ο Παπαζογλου για τον ΠΑΟΚ.
Τότε εγώ απάντησα: Ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης
Εκείνος τότε ε'ιπε: Θα το θέλατε πολύ τον Παπάζογλου αλλά είναι πολύ αριανός και δν πρόκειται να έρθει και σου το λέω εγώ ποθ είμαι ο πατέρας του Παπάζογλου.
Τότε του είπα: Αφού εσείς δεν το θέλετε και ο προπονητής σας δν το βάζει.Ας έρθει στη μεγάλη ομάδα να παίξει.
Τέλος απάντησε: Γελόντας: Εμείς αυτόν θέλουμε προπονητή( Χερνάβτζ) και ας μην παίζει ο Παπάζογλου

Ενωείτε πως δεν το σχολίασα γιατί πρόκειται για βλακεία.

Εκεί δουλεύει ο πατέρας του, αλλά είναι ένας εκνευριστικός αριανός, αλλά τον είδα πολύ σκετικό για το αν θέλει να έρθει ο Παπαζογλου στον ΠΑΟΚ. Αλλά και εγώ βλέπω ότι αν δν πάει στην ΑΕΚ θα έρθει σε μας.Άντε να δουμε.

Η οικογένεια του θα τον σπρώξει στην αεκ44 να το περιμένετε αυτό.Αφού ζουν για να μην παίξει στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Akis o skoulikofagos

Δημοσίευση από Akis o skoulikofagos »

ρεε παιδια τον παπαζογλου τον βγαλανε αρειανο τα μμε επειδη ειναι απο τα φυτωρια τους...ΠΑΟΚ ειναι το παιδι...φανταζεστε να βγαζανε τα μμε οτι ειναι ο,τι αλλο εκτος απο σκολιξ τι θα γινοταν???τον ξερω γι αυτο το λεω...
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Φίλε τυχαίνει να πηγαίνα με τον Παπαζογλου στο ίδιο φροντηστήριο(ΚΥΤΤΑΡΟ) στη βασ. Όλγας και ήμασταν και στο ίδιο τμήμα και όλας. Απλά θυμάμαι που είχε έρθει με έναν κύριο που ήταν ο πατέρας του και έλεγε πως θα γίνει να αλλάξει τμήμα για να ανταπεξέλθει στις προπονήσεις που θα είχε με τη Εθνική νέων. Κοίταξε ο πατέρας του μου ήρθε σαν φυσιογνωμία όταν τον είδα μπροστά μου.Φίλε αν είναι παπάς θα το δούμε. Αλλά αμέσως έχεις απαντήσεις
blackterror4

παπαρια ηταν ο πατερας του.μην τρωτε παπα απο καθε βρωμοσκουληκο.και καλα θα κανατε να φευγατε και απο το βενζιναδικο μην του δωσετε μια.αντε απο δω γαμω τον αρη μου πρωινιατικα
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

και γω μια φορα ειχε τυχει να κατουράμε με τον παπαζογλου δίπλα δίπλα σε κατι τουαλέτες δημόσιες..............γαυρος ειναι.

ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΑΤΕ. :lol:
ολοι τον ξερετε πια????

Ας παει οπου θελει στα @@@ μας.
Πιος παπαζογλου τωρα....μουσλι εχεις και κλαους.
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Καλά το τράβηξες πολύ.
Και που τον είδες που κατουρούσατε αφού στις γυναικίες δν πας.λολολολολολολολολ
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

γιατι αυτος που παει?
αιντε τελος.
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Τι θα γίνει άραγε με Denilson. Εγώ τουλάχιστον δε ξέρω είμαι λίγο δύσπιστος να γίνει μια τέτοια μεταγραφή. Στην Αμερική μπάλα δεν έπαιζε μπάσκετ έπαιζε(ουτε οφσαιτ) δεν έχουν αυτοί οι αμερικάνοι. Στη Βραζιλία έβαλε 2 γκολ που θυμάμε στη Ναυτίκο και στην Ιντερνασιονάλ. Δε ξέρω αλλά πρέπει να ξέρει που έρχεται, γιατί ούτε στην αμερική θα είναι να τρώει Μακντονελτς ούτε στη Βραζιλία για αποθεραπία. Εδώ πρέπει να παίξει μπάλα. Αλλά 31 χρόνια δεν έπαιξε την αναμενόμενη τώρα θα παίξει. Θα δούμε. Κάτσε να έρθει πρώτα. ΠΑΟΚ είσαι.

Θα πάρουμε και τον Ιασωνίδη που είναι αμυντικός στη Καστοριά. Άλλωστε η άμυνα της Καστοριάς είναι η καλύτερη από τη Β εθνική.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης προπονητής του Φωκικού είπε για το Καραγκούνη που μας ενδιαφέρει ο 17χρονος. Είπε μόνο πρώτης εθνικής δεν είπε ΠΑΟΚ.Μουφατζή χαραλαμπίδη γρια
blackterror4

στο μεγα ειπαν τωρα οτι ο κουλιμπαλι ριχνει γεφυρες επανασυνδεσης για να ρθει
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

καλα ρε φουστη μου, αυτη η γατα δεν παλευεται με τιποτα, λεει οτι ο ΠΑΟΚ χτυπαει το καλοκαιρι zevlakov αν φυγει απο τον ολυμπιακο......οτι να ναι.........
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Θυμάμαι που πέρσυ βγαίναν στα ερτζιανά της πόλης όλοι οι παράξενοι και λέγαν για τον Ντενίλσον. Ακόμα και εκείνην την τύπισα από μια εταιρία τηλεποικινωνιών που συμφώνησε χορηγία με τον ΠΑΟΚ. Και έλεγε ναι τη μεγάλος παίκτης είναι ο Ντενίλσον και πόσο σίγουροι είναι μέσα στα διοίκηση ότι θα έρθει.Έιχαν ξετρελαθεί όλοι. Πετρουλάκη ευτυχώς που δεν σου είπαν ακόμα όνομα γιατί παίζει να τον είχε στήλει ήδη στο αεροδρόμιο Μακεδονία.
blackterror4

novito έγραψε:
blackterror4 έγραψε:στο μεγα ειπαν τωρα οτι ο κουλιμπαλι ριχνει γεφυρες επανασυνδεσης για να ρθει
από οικοδόμους πήξαμε...να μην έρθει.... :lol: :lol:
:) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Φώτη, διαφωνώ σε ότι λές, εκτός κι αν από την αρχή υποστήριζες αυτ'ή την άποψη οπότε πάω πάσο..

Δεν μπορεί να βγαίνουμε με το άκουσμα του ονόματος του και να πανηγυρίζουμε για μεταγραφάρα και μόλις στραβώσει λίγο το θέμα να την κάνουμε γυριστή και να λέμε επί της ουσίας ότι όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια..

Για εμένα είναι καλός παίκτης, αλλά όχι το ίδιο σαν χαρακτήρας, οπότε μπλάνκο στο όνομα του.. (όχι Ισμαελ.. χαχα)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”