Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Προφανώς κανείς τους δεν θέλει συμπαίκτη στο γήπεδο.
Απλά μου ακούγεται κάπως να έκανε δήλωση Χ ο Ιβάν και μετά από 2 μέρες, σε off the record (??) Chat με οργανωμένους να αναίρεσε τόσο χύμα τον εαυτό του ή απλά να παραδέχτηκε ότι η δήλωση ήταν για το θεαθήναι.
Δεν λέγονται αυτά έτσι παιδιά, ακόμα και να ισχύουν.
Όσο για το Ντέλια, εγώ γράψει στο νήμα του.
Πρέπει να έρθει πρόταση για να ανανεώσεις με όσα αξίζει τον καλύτερο σου παίκτη και μηχανή παραγωγής ΠΑΟΚτσακιών? Ή θα διαβάσουμε κάνα "είχε δοθεί εντολή, αλλά η Μαρία είχε απορροφηθεί στις διαπραγματεύσεις με το Μειτε?"
Δεν ξέρω εάν βοηθάνε ή όχι να βγαίνουν τέτοια για τη συνομιλία Ιβάν και οργανωμένων...
Ή ατάκες του στυλ "θα κάνω ομαδαρα " κλπ
Είπαμε, πράξεις και από τους 2
Απλά μου ακούγεται κάπως να έκανε δήλωση Χ ο Ιβάν και μετά από 2 μέρες, σε off the record (??) Chat με οργανωμένους να αναίρεσε τόσο χύμα τον εαυτό του ή απλά να παραδέχτηκε ότι η δήλωση ήταν για το θεαθήναι.
Δεν λέγονται αυτά έτσι παιδιά, ακόμα και να ισχύουν.
Όσο για το Ντέλια, εγώ γράψει στο νήμα του.
Πρέπει να έρθει πρόταση για να ανανεώσεις με όσα αξίζει τον καλύτερο σου παίκτη και μηχανή παραγωγής ΠΑΟΚτσακιών? Ή θα διαβάσουμε κάνα "είχε δοθεί εντολή, αλλά η Μαρία είχε απορροφηθεί στις διαπραγματεύσεις με το Μειτε?"
Δεν ξέρω εάν βοηθάνε ή όχι να βγαίνουν τέτοια για τη συνομιλία Ιβάν και οργανωμένων...
Ή ατάκες του στυλ "θα κάνω ομαδαρα " κλπ
Είπαμε, πράξεις και από τους 2
Ο Τζορμπα λεει οτι την Παρασκευη συζητουσαν ΑΣ και ΠΑΕ για την καρτα φιλαθλου και δευτερα εβγαλε ανακοινωση ο ΑΣ…
-
Εφόσον δεν τον θέλουν, δεν θα ανανεωθεί τίποτα απολύτως και θα μπουν οποία εμπόδια μπορούν μα μπουν.
Με την εμφάνιση του Μυστακιδη αλλάζουν πολλά και στενεύει ο κλοιός για τον Ιβαν. Είτε μας αρέσει είτε όχι.
Με την εμφάνιση του Μυστακιδη αλλάζουν πολλά και στενεύει ο κλοιός για τον Ιβαν. Είτε μας αρέσει είτε όχι.
- navigator11
Πάντως, αν όντως έχει κρατημένα μηνύματα από κυρ Θανάση ο Σαββίδης που του ζητούσε έξτρα, πλην όσων δικαιούται, παραδάκι για τμήματα του ΑΣ, δεν το λες και ιδιαίτερα κολακευτικό ή ενισχυτικό της εικόνας για τον wannabe ... συνεκτοξευτή του συλλόγου. ΑΝ ισχύουν όσα ανέφερε ο φίλος.
bane1980 έγραψε:Δηλαδή επιβεβαίωσε ο Ιβάν ότι έχει τα κεφάλαια για το φηπεδο, αλλά δεν το έχει προχωρήσει επειδή του βάζει εμπόδια η κυβέρνηση, αλλά τώρα θα τι προχωρήσει επειδή άρθηκαν τα εμπόδια?
Γιατί τότε αφού ήταν έτοιμη η ανακοίνωση για την έναρξη των έργων, δεν το ανέφερε ο ΚΚ στην περιβόητη Συνέντευξη Τύπου?
Και αφού γήπεδο με το Μυστακιδη δεν κάνει, γιατί δήλωσε ότι όποιος θέλει να βοηθήσει είναι ευπρόσδεκτος?
Τον Ντελια τώρα τον θυμήθηκαν?
Μακάρι το αντίπαλο δέος που εμφανίστηκε να επαναδραστηριοποιήσει τον Ιβάν.
Αν και αυτό που θέλουμε να δούμε και από τους δύο είναι ΕΡΓΑ, όχι λόγια.
Αντε, έχουμε να σφαχτούμε και στο τόπικ των μεταγραφών!
Ειμαι ακριβως στο ιδιο σκηνικο. Κατι δε μου κολλαει σε ολο αυτο. Θα φανει, αλλα θα φανει απο πραξεις. Παντως το οτι ξαφνικα ακουμε τον Σαββιδη μετα απο 5 χρονια επειδη εμφανιστηκε ο Μυστακιδης εμενα με κανει πολυ πιο σκεπτικο προς τον Ιβαν. Παρ'ολα αυτα, ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ. Πλεον δεν υπαρχει επιστροφη ειδικα εαν ισχυουν αυτα που λεει ο ψαγμενος4 και ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Πραξεις.
keep_paokizein έγραψε:ΔΥΝΑΤΑΙ να αρθεί. δεν αίρεται αυτοδικαίως.
Επομένως ισχύει επ αόριστον εκτός αν βρεθεί κάποιος να το άρει.
Δεν υπάρχει ζήτημα ανανέωσης. Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια για να συνεχίσει να ισχύει.

Δεν κατανοώ την ανάγκη που έχετε ορισμένοι να διαλέξετε αμέσως πλευρά και να συμμετέχετε ενεργά στον διχασμό που έχει δημιουργηθεί.
Εγώ ΠΑΟΚ θυμάμαι να είμαι και δεν έχω σκοπό να αλλάξω με βάση το σε ποιον θα ανήκει η ομάδα.
Τα όσα έχει κάνει ο Ιβάν, δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Και τα καλά και τα στραβά.
Βάσει όσων έχει πετύχει μέχρι τώρα, πρέπει να χτιστεί ένα άγαλμα του μέσα στο γήπεδο της Τούμπας.
Είτε της παλιάς, είτε της νέας αν αποκτήσουμε ποτέ μας, ακόμα και αν την χτίσει άλλος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι και στα της ΠΑΕ, πριν καν εμφανισθεί ο οποιοσδήποτε Μυστακίδης, Παπ@ρίδης, Τρεχαγυρευόπουλος, εγώ προσωπικά έχω πολύ συγκεκριμένα παράπονα και άλλη εικόνα για τον Ιβάν πριν το 2020 και άλλη για τον Ιβάν μετά το 2020.
Είτε ονομάζεται πόλεμος, είτε FFP, είτε Covid, είτε ΝΔ, είτε βάλτε ότι σκ@τά θέλετε ως δικαιολογία, δεν θεωρώ (ΕΓΏ) πως μπορεί να ακολουθήσει το επίπεδο επενδύσεων του ΠΟΚ.
Αυτό έχω καταλάβει από τις ΠΡΆΞΕΙΣ του, από ένα σημείο και μετά.
Όπου βασικά το έχω γράψει κιόλας αρκετά πριν εμφανιστεί ο Μυστακίδης. Το ιδανικό για εμένα θα ήταν ο ΠΑΟΚ με Ιβάν όπως ήταν. Τελειώσαμε.
Με τον Ιβάν όπως είναι ή με τα παιδιά του ιδιοκτήτες, αμφιβάλω πάρα πολύ για το τι θα ακολουθήσει.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως επειδή εμφανίστηκε ξαφνικά κάποιος στη ζωή του ΠΑΟΚ, θα αρχίσω τα "Σαββίδη πούλα". Πρέπει να είσαι πολύ αφελής και αχάριστος για να το πεις αυτό.
Αν δεν μπορεί να ακολουθήσει ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΆ, αν δεν μπορεί να ακολουθήσει ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΆ, ναι τότε προφανώς και τίθεται (ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΠΆΝΤΑ) θέμα ιδιοκτησίας.
Προφανώς και θέλω το καλό του ΠΑΟΚ, άρα προφανώς θέλω αυτός που έχει τον ΠΑΟΚ να κοιτάζει επενδυτικά και αναπτυξιακά το ΠΟΚ στα μάτια ΚΆΘΕ ΧΡΌΝΟ, όχι μια φορά κάθε τόσο ή μόνο όταν ευνοούν οι συνθήκες ή μόνο όταν ξεσηκώνεται ο κόσμος (αυτό το τελευταίο με ερωτηματικό γιατί έχουμε πολλά χρόνια να ξεσηκωθούμε..).
Υ.Γ Επίσης μιας και έχει ανοίξει η συζήτηση σε πολιτικό επίπεδο, εγώ ακόμα περιμένω να μάθω πότε κατατέθηκαν οι αγωγές κατά του Αρκούδη και της Μαρούπα. Έτσι μας είχαν πει αν θυμάμαι καλά. Κάτι για μαύρο χιόνι θυμάμαι και μαύρο χιόνι δεν έχουμε δει 5 χρόνια μετά.
Εχθροί μας ήταν και θα είναι. Δεδομένο.
Δεν σημαίνει όμως πως δεν κάνουμε γήπεδο 100% επειδή φταίνε αυτοί, ούτε ο ΠΑΟΚ παρόλο που πουλάει κάθε χρόνο παίκτες μπαίνει μέσα εξαιτίας τους, ούτε το πρωτάθλημα το χάνουμε κάθε χρόνο εξαιτίας τους.
Στο τέλος θα φορτώσουμε στη ΝΔ και το γεγονός πως ο Ντέλιας έχει το 17ο συμβόλαιο της ομάδας. Ε δεν πάει έτσι.
Στο δια ταύτα. Όποιος έχει τον ΠΑΟΚ (ιδανικά ο Ιβάν) στα δικά μου μάτια οφείλει να φτιάξει - φτιάχνει ομάδα που θα κάνει κάθε χρόνο πρωταθλητισμό, οφείλει να χτίσει γήπεδο, οφείλει να ανεβάζει σταθερά κάθε χρόνο επίπεδο όλο τον σύλλογο.
Δεν θέλω να πάρει άλλος τον ΠΑΟΚ. Θέλω ο Ιβάν να κάνει ότι έκανε μέχρι το 2020, με καλύτερη στελέχωση, καλύτερη οργάνωση και πιο ποδοσφαιρικά ορθολογικές κινήσεις. Μπορεί; Ας τα κάνει. Αυτά.
Εγώ ΠΑΟΚ θυμάμαι να είμαι και δεν έχω σκοπό να αλλάξω με βάση το σε ποιον θα ανήκει η ομάδα.
Τα όσα έχει κάνει ο Ιβάν, δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Και τα καλά και τα στραβά.
Βάσει όσων έχει πετύχει μέχρι τώρα, πρέπει να χτιστεί ένα άγαλμα του μέσα στο γήπεδο της Τούμπας.
Είτε της παλιάς, είτε της νέας αν αποκτήσουμε ποτέ μας, ακόμα και αν την χτίσει άλλος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι και στα της ΠΑΕ, πριν καν εμφανισθεί ο οποιοσδήποτε Μυστακίδης, Παπ@ρίδης, Τρεχαγυρευόπουλος, εγώ προσωπικά έχω πολύ συγκεκριμένα παράπονα και άλλη εικόνα για τον Ιβάν πριν το 2020 και άλλη για τον Ιβάν μετά το 2020.
Είτε ονομάζεται πόλεμος, είτε FFP, είτε Covid, είτε ΝΔ, είτε βάλτε ότι σκ@τά θέλετε ως δικαιολογία, δεν θεωρώ (ΕΓΏ) πως μπορεί να ακολουθήσει το επίπεδο επενδύσεων του ΠΟΚ.
Αυτό έχω καταλάβει από τις ΠΡΆΞΕΙΣ του, από ένα σημείο και μετά.
Όπου βασικά το έχω γράψει κιόλας αρκετά πριν εμφανιστεί ο Μυστακίδης. Το ιδανικό για εμένα θα ήταν ο ΠΑΟΚ με Ιβάν όπως ήταν. Τελειώσαμε.
Με τον Ιβάν όπως είναι ή με τα παιδιά του ιδιοκτήτες, αμφιβάλω πάρα πολύ για το τι θα ακολουθήσει.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως επειδή εμφανίστηκε ξαφνικά κάποιος στη ζωή του ΠΑΟΚ, θα αρχίσω τα "Σαββίδη πούλα". Πρέπει να είσαι πολύ αφελής και αχάριστος για να το πεις αυτό.
Αν δεν μπορεί να ακολουθήσει ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΆ, αν δεν μπορεί να ακολουθήσει ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΆ, ναι τότε προφανώς και τίθεται (ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΠΆΝΤΑ) θέμα ιδιοκτησίας.
Προφανώς και θέλω το καλό του ΠΑΟΚ, άρα προφανώς θέλω αυτός που έχει τον ΠΑΟΚ να κοιτάζει επενδυτικά και αναπτυξιακά το ΠΟΚ στα μάτια ΚΆΘΕ ΧΡΌΝΟ, όχι μια φορά κάθε τόσο ή μόνο όταν ευνοούν οι συνθήκες ή μόνο όταν ξεσηκώνεται ο κόσμος (αυτό το τελευταίο με ερωτηματικό γιατί έχουμε πολλά χρόνια να ξεσηκωθούμε..).
Υ.Γ Επίσης μιας και έχει ανοίξει η συζήτηση σε πολιτικό επίπεδο, εγώ ακόμα περιμένω να μάθω πότε κατατέθηκαν οι αγωγές κατά του Αρκούδη και της Μαρούπα. Έτσι μας είχαν πει αν θυμάμαι καλά. Κάτι για μαύρο χιόνι θυμάμαι και μαύρο χιόνι δεν έχουμε δει 5 χρόνια μετά.
Εχθροί μας ήταν και θα είναι. Δεδομένο.
Δεν σημαίνει όμως πως δεν κάνουμε γήπεδο 100% επειδή φταίνε αυτοί, ούτε ο ΠΑΟΚ παρόλο που πουλάει κάθε χρόνο παίκτες μπαίνει μέσα εξαιτίας τους, ούτε το πρωτάθλημα το χάνουμε κάθε χρόνο εξαιτίας τους.
Στο τέλος θα φορτώσουμε στη ΝΔ και το γεγονός πως ο Ντέλιας έχει το 17ο συμβόλαιο της ομάδας. Ε δεν πάει έτσι.
Στο δια ταύτα. Όποιος έχει τον ΠΑΟΚ (ιδανικά ο Ιβάν) στα δικά μου μάτια οφείλει να φτιάξει - φτιάχνει ομάδα που θα κάνει κάθε χρόνο πρωταθλητισμό, οφείλει να χτίσει γήπεδο, οφείλει να ανεβάζει σταθερά κάθε χρόνο επίπεδο όλο τον σύλλογο.
Δεν θέλω να πάρει άλλος τον ΠΑΟΚ. Θέλω ο Ιβάν να κάνει ότι έκανε μέχρι το 2020, με καλύτερη στελέχωση, καλύτερη οργάνωση και πιο ποδοσφαιρικά ορθολογικές κινήσεις. Μπορεί; Ας τα κάνει. Αυτά.
Billpaok666 έγραψε:Εφόσον ο Ιβάν έχει τόσα προβλήματα με νουδου με Αμερικάνους, που δεν πρόκειται ποτέ να λυθούν. Ο ΠΑΟΚ γιατί να ειναι αλυσοδεμένος για πάντα ?
Εφόσον υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται να τον ακούσουμε πρώτα. Παρόλο που κάποιοι λέγανε μέχρι προχθές ότι ουρά κάνουν οι αγοραστές.....δεν είναι η ομάδα μαγαζί γωνία.....
Υπομονή θα δείξει όπως και να έχει
Συγγνώμη κι όλας αλλά ο ΠΑΟΚ που αγαπώ εγώ και θέλω να πιστεύω πως υπάρχει καλά κάνει κ έχει προβλήματα μ' αυτή τη ΝΔ.
Σιγά μην γλείψουμε τα ριαπαπά του Κούλη και του κάθε Κούλη για νέο γήπεδο, πρωταθλήματα κλπ. Ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα 100 ετών και συνεχίζει. Προσωρινοί είναι οι Κούληδες...
keep_paokizein έγραψε:nikos ioannidis έγραψε:Έχεις δίκιο, δική μου παρανόηση, αυτό που λήγει είναι η παραχώρηση των στρεμμάτων πέριξ της Τούμπας.
Ουτε η παραχώρηση λήγει. Σύμφωνα με το άρθρο 22 του Ν. 4572/2018 "Με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Οικονομικών, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και Ενέργειας η παραχώρηση ΔΥΝΑΤΑΙ να αρθεί σε περίπτωση που δεν εκπληρώνεται ο σκοπός της μετά την πάροδο τεσσάρων (4) ετών από την έκδοση του προεδρικού διατάγματος της παραγράφου 7."
ΔΥΝΑΤΑΙ να αρθεί. δεν αίρεται αυτοδικαίως.
Δεν υπάρχει ζήτημα ανανέωσης. Δεν χρειάζεται καμία ενέργεια για να συνεχίσει να ισχύει.
Το "δύναται" όμως δολίως παραλείπεται από αυτούς που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις, για να δημιουργούν θέματα εκεί που δεν υπάρχουν για τους δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς.
Τι Νόμος είναι αυτός? Εδώ έχουμε Π.Δ.
keep_paokizein έγραψε:nikos ioannidis έγραψε:Έχεις δίκιο, δική μου παρανόηση, αυτό που λήγει είναι η παραχώρηση των στρεμμάτων πέριξ της Τούμπας.
Ουτε η παραχώρηση λήγει. Σύμφωνα με το άρθρο 22 του Ν. 4572/2018 "Με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Οικονομικών, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και Ενέργειας η παραχώρηση ΔΥΝΑΤΑΙ να αρθεί σε περίπτωση που δεν εκπληρώνεται ο σκοπός της μετά την πάροδο τεσσάρων (4) ετών από την έκδοση του προεδρικού διατάγματος της παραγράφου 7."
Το "δύναται" όμως δολίως παραλείπεται από αυτούς που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις, για να δημιουργούν θέματα εκεί που δεν υπάρχουν για τους δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς.
Έχεις δίκιο για το δύναται. Οι αρδ του Με...ις το έχουν αφαιρέσει.
Αλλά αν θες τη γνώμη μου, αν τα όσα λένε για άγριο κυνηγητό στον Ιβάν από την ΝΔ ισχύουν, το δύναται μια χαρά θα ενεργοποιηθεί. Άρα τυπικά ναι, θέλει κάποιος να κινηθεί. Στην πράξη όταν λέμε ότι πολεμάνε τον Ιβάν και του βάζουν εμπόδια, είναι σαν να θεωρούμε ότι θα αποσύρουν τα στρέμματα.
- kataramenos5
Ας θυμηθουμε κατι απ το παρελθον μπας και καταλαβουμε κατι για το μελλον
https://www.powergame.gr/epichirisis/24 ... halkidiki/
και να σταματησουμε να ονειρευομαστε συμπορευση.Η ο ενας η ο αλλος .....Κραταει χρονια η κοντρα
https://www.powergame.gr/epichirisis/24 ... halkidiki/
και να σταματησουμε να ονειρευομαστε συμπορευση.Η ο ενας η ο αλλος .....Κραταει χρονια η κοντρα
Κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε ψαχτειτε...Συμφωνώ σχεδόν σε όλα με πόστ του black μετά από χρόνια...
navigator11 έγραψε:Πάντως, αν όντως έχει κρατημένα μηνύματα από κυρ Θανάση ο Σαββίδης που του ζητούσε έξτρα, πλην όσων δικαιούται, παραδάκι για τμήματα του ΑΣ, δεν το λες και ιδιαίτερα κολακευτικό ή ενισχυτικό της εικόνας για τον wannabe ... συνεκτοξευτή του συλλόγου. ΑΝ ισχύουν όσα ανέφερε ο φίλος.
Δεν σου κάνει εντύπωση οτι σε όλα τα ομαδικά τμήματα δεν πήρες κάποιο τίτλο την φετινή χρονιά
- keep_paokizein
Mīngus έγραψε:keep_paokizein έγραψε:nikos ioannidis έγραψε:Έχεις δίκιο, δική μου παρανόηση, αυτό που λήγει είναι η παραχώρηση των στρεμμάτων πέριξ της Τούμπας.
Έχεις δίκιο για το δύναται. Οι αρδ του Μετρόπολις το έχουν αφαιρέσει.
Αλλά αν θες τη γνώμη μου, αν τα όσα λένε για άγριο κυνηγητό στον Ιβάν από την ΝΔ ισχύουν, το δύναται μια χαρά θα ενεργοποιηθεί. Άρα τυπικά ναι, θέλει κάποιος να κινηθεί. Στην πράξη όταν λέμε ότι πολεμάνε τον Ιβάν και του βάζουν εμπόδια, είναι σαν να θεωρούμε ότι θα αποσύρουν τα στρέμματα.
Αλλο ειναι αυτό που λες κι άλλο τι προβλέπεται από το νόμο.
ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΔ ΛΗΓΕΙ ΟΥΤΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ.
Με τη λογική του κυνηγητού και το ΠΔ μπορεί να καταργηθεί και χωρίς να περιέχει δύναται, και ένας νόμος μπορεί να καταργηθεί με άλλο νόμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος keep_paokizein την Πέμ 19 Ιουν 2025, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.