+STRAFNIK έγραψε:εγώ τον πάω με 1000
απ τους πιο τίμιους , έχει προσφέρει παραπάνω από πολλούς
που πληρώθηκαν διπλά και τριπλά
μακάρι να είχαμε αλλους 5 σαν κι αυτόν στο ροτέισον
θα τον ήθελα και μετά το τέλος της καριέρας του σε πόστο, λέω τώρα εγώ με το μυαλό μου
22. Stefan Schwab
-
Daskalos_4
Re: 22. Stefan Schwab
Συμφωνω απολυτως. Το παλικαρι εχει τρια χρονια εδω ειναι αρχηγικος και εγω τουλαχιστον θυμαμαι πολλες πολυ ομορφες στιγμες. Τα εβγαλε τα λεφτα του μεχρι δεκαρας. Μακαρι να ειχαμε αλλους 4-5 τετοιους. Η τουλαχιστον τα μικρα μας που δεν αποτελουν τα κορυφαια μας, να ερχονται στην ομαδα με τετοιες δυνατοτητες.STRAFNIK έγραψε:εγώ τον πάω με 1000
απ τους πιο τίμιους , έχει προσφέρει παραπάνω από πολλούς
που πληρώθηκαν διπλά και τριπλά
μακάρι να είχαμε αλλους 5 σαν κι αυτόν στο ροτέισον
θα τον ήθελα και μετά το τέλος της καριέρας του σε πόστο, λέω τώρα εγώ με το μυαλό μου
Παίκτης οικονομία, μπαλομένος σε υψηλό βαθμό, με προσωπικότητα, νοημοσύνη και κοχόνες. Αυτός που δεν κάνει λάθη, είναι αυτός που κρύβεται. Δεν είναι τέτοιος. Αθλητικά το σκαρί του δεν τον βοηθάει, αλλά το παιδί είναι σοβαρό μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Για μένα, να κρεμάσει τη φανέλα του στην ομάδα.
- Kabamaru11
Δεν τον βλεπω να μενει φετος αν παρθουν 2 χαφ (
),προσωπικα θα τον γουσταρα να παραμεινει κ μετα το τελος της καριερας του,ειναι σοβαρος,μετρημενος,εξυπνος.Χρειαζομαστε τετοιους ποδοσφαιρανθρωπους.
O Στέφανος θα ήταν υπερπολύτιμος για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα εκτός big4 και θα είχε 2 χρόνια πολύ καλής μπαλίτσας. Μόνο και μόνο λόγω επαγγελματισμού , παραστάσεων και ποιότητας.
Σε εμάς , θέλω να πιστεύω , ο κύκλος του έχει κλείσει. Ναι μεν γράφει νούμερα, αλλά τα λάθη που κάνει στο κέντρο και η έλλειψη ταχύτητας με κάνουν να τρέμω. Θα πιάσει και 2-3 καλά ματς, αλλά θα σε κρεμάσει άλλες τόσες φορές.
Έχουμε παιδιά από πίσω που θα προσφέρουν αν πάρουν ευκαιρίες , σε βάθος χρόνου δε νομίζω να είμαστε χαμένοι. Νομίζω Τσιγγάρας και Φελίπε συνδυαστικά , καλύπτουν αυτά που δίνει ο Σβαμπ μέσα στη χρονιά.
Σε εμάς , θέλω να πιστεύω , ο κύκλος του έχει κλείσει. Ναι μεν γράφει νούμερα, αλλά τα λάθη που κάνει στο κέντρο και η έλλειψη ταχύτητας με κάνουν να τρέμω. Θα πιάσει και 2-3 καλά ματς, αλλά θα σε κρεμάσει άλλες τόσες φορές.
Έχουμε παιδιά από πίσω που θα προσφέρουν αν πάρουν ευκαιρίες , σε βάθος χρόνου δε νομίζω να είμαστε χαμένοι. Νομίζω Τσιγγάρας και Φελίπε συνδυαστικά , καλύπτουν αυτά που δίνει ο Σβαμπ μέσα στη χρονιά.
Ο Σβαμπ νομίζω ότι έχει πιο πολλές ασίστ από Μαουρίσιο και Αουγκούστο, μάλλον και γκολ. Ποιος είναι καλύτερος;renegade έγραψε:Όταν λες πολύ συγκεκριμένα... εννοείς να βγάζει κάνα δυο ασίστ το παιχνίδι?
Είναι αλήθεια ότι ο μέσος οπαδός όταν η ομάδα πηγαίνει καλά και τον Μουργκ θα τον δει χρήσιμο και τον Σβαμπ παιχταρά και τον Τέηλορ γιατί όχι, αν έπαιζε και ο Ζ. Ζίφκοβιτς χθες και αυτός θα άκουγε τον καλό λόγο. Το θέμα είναι τι γίνεται όταν η ομάδα δεν νικάει, εκεί βέβαια η μπάλα παίρνει και τους καλούς.
Για να είμαστε δίκαιοι, φέτος δείχνει σε πολύ καλύτερα επίπεδα φυσικής κατάστασης, σε σχέση με πέρυσι.
Ειδικά στα πλέυ οφ ήταν για λύπηση. Καμία σχέση η ταχύτητα και το πνευμόνι που έχει τώρα.
Ειδικά στα πλέυ οφ ήταν για λύπηση. Καμία σχέση η ταχύτητα και το πνευμόνι που έχει τώρα.
Λογικα,με αυτα που ακουγονται,θα αποχωρησει.Αν και τετοιους παικτες ,τουλαχιστον για παγκο,πρεπει να τους εχουμε,εστω σαν 4-5 ους.giapas έγραψε:O Στέφανος θα ήταν υπερπολύτιμος για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα εκτός big4 και θα είχε 2 χρόνια πολύ καλής μπαλίτσας. Μόνο και μόνο λόγω επαγγελματισμού , παραστάσεων και ποιότητας.
ΥΓ.Σ'εχω παρεξηγησει,ζητω συγγνωμη.
Ρε συ Γιάπας, ενώ όταν παίρνει μπάλα στο κέντρο ο Φελίπε ανακουφίζεσαι? Το παιδί είναι πιο λαθέρ και από εμένα και μάλιστα χωρίς να πάει για το παραπάνω, απλά στα αγγίγματα του.giapas έγραψε:O Στέφανος θα ήταν υπερπολύτιμος για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα εκτός big4 και θα είχε 2 χρόνια πολύ καλής μπαλίτσας. Μόνο και μόνο λόγω επαγγελματισμού , παραστάσεων και ποιότητας.
- ΑποστόληςΑ
Εφόσον μπούμε σε ομίλους, οπότε η ομάδα θα παίζει Πέμπτη - Κυριακή, θα χρειαστούμε 6 χαφ, ώστε να μην έχουμε προβλήματα λόγω rotation, τραυματισμών, τιμωριών κλπ.
-
Daskalos_4
Αν ερθουν δυο χαφ τελικα, ο Στεφανος θα ειναι 4η ή 5η επιλογη του Λουτσε, ο ορισμος του «εχω βαθος» δηλαδη (για τα ελληνικα πάντα δεδομενα)
-
τσιριγωτης
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Τετάρτη Πέμπτη επιλογή αυτός που μας ξελασπώνει εδώ και χρόνια πάντα; Μάλιστα...
- theodorsalonika
Από τους πιο τιμιους παίκτες που έχουν έρθει σύμφωνα με το συμβόλαιο του..ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα,και πιστεύω ότι έχει να δώσει ακόμα..