22. Stefan Schwab

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Daskalos_4

Re: 22. Stefan Schwab

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

STRAFNIK έγραψε:εγώ τον πάω με 1000
απ τους πιο τίμιους , έχει προσφέρει παραπάνω από πολλούς
που πληρώθηκαν διπλά και τριπλά
μακάρι να είχαμε αλλους 5 σαν κι αυτόν στο ροτέισον
θα τον ήθελα και μετά το τέλος της καριέρας του σε πόστο, λέω τώρα εγώ με το μυαλό μου
+
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

STRAFNIK έγραψε:εγώ τον πάω με 1000
απ τους πιο τίμιους , έχει προσφέρει παραπάνω από πολλούς
που πληρώθηκαν διπλά και τριπλά
μακάρι να είχαμε αλλους 5 σαν κι αυτόν στο ροτέισον
θα τον ήθελα και μετά το τέλος της καριέρας του σε πόστο, λέω τώρα εγώ με το μυαλό μου
Συμφωνω απολυτως. Το παλικαρι εχει τρια χρονια εδω ειναι αρχηγικος και εγω τουλαχιστον θυμαμαι πολλες πολυ ομορφες στιγμες. Τα εβγαλε τα λεφτα του μεχρι δεκαρας. Μακαρι να ειχαμε αλλους 4-5 τετοιους. Η τουλαχιστον τα μικρα μας που δεν αποτελουν τα κορυφαια μας, να ερχονται στην ομαδα με τετοιες δυνατοτητες.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Παίκτης οικονομία, μπαλομένος σε υψηλό βαθμό, με προσωπικότητα, νοημοσύνη και κοχόνες. Αυτός που δεν κάνει λάθη, είναι αυτός που κρύβεται. Δεν είναι τέτοιος. Αθλητικά το σκαρί του δεν τον βοηθάει, αλλά το παιδί είναι σοβαρό μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Για μένα, να κρεμάσει τη φανέλα του στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Δεν τον βλεπω να μενει φετος αν παρθουν 2 χαφ ( :lol: :lol: :lol: :lol: ),προσωπικα θα τον γουσταρα να παραμεινει κ μετα το τελος της καριερας του,ειναι σοβαρος,μετρημενος,εξυπνος.Χρειαζομαστε τετοιους ποδοσφαιρανθρωπους.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

O Στέφανος θα ήταν υπερπολύτιμος για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα εκτός big4 και θα είχε 2 χρόνια πολύ καλής μπαλίτσας. Μόνο και μόνο λόγω επαγγελματισμού , παραστάσεων και ποιότητας.

Σε εμάς , θέλω να πιστεύω , ο κύκλος του έχει κλείσει. Ναι μεν γράφει νούμερα, αλλά τα λάθη που κάνει στο κέντρο και η έλλειψη ταχύτητας με κάνουν να τρέμω. Θα πιάσει και 2-3 καλά ματς, αλλά θα σε κρεμάσει άλλες τόσες φορές.
Έχουμε παιδιά από πίσω που θα προσφέρουν αν πάρουν ευκαιρίες , σε βάθος χρόνου δε νομίζω να είμαστε χαμένοι. Νομίζω Τσιγγάρας και Φελίπε συνδυαστικά , καλύπτουν αυτά που δίνει ο Σβαμπ μέσα στη χρονιά.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

renegade έγραψε:Όταν λες πολύ συγκεκριμένα... εννοείς να βγάζει κάνα δυο ασίστ το παιχνίδι? :lol:
Ο Σβαμπ νομίζω ότι έχει πιο πολλές ασίστ από Μαουρίσιο και Αουγκούστο, μάλλον και γκολ. Ποιος είναι καλύτερος;
Είναι αλήθεια ότι ο μέσος οπαδός όταν η ομάδα πηγαίνει καλά και τον Μουργκ θα τον δει χρήσιμο και τον Σβαμπ παιχταρά και τον Τέηλορ γιατί όχι, αν έπαιζε και ο Ζ. Ζίφκοβιτς χθες και αυτός θα άκουγε τον καλό λόγο. Το θέμα είναι τι γίνεται όταν η ομάδα δεν νικάει, εκεί βέβαια η μπάλα παίρνει και τους καλούς.
Άβαταρ μέλους
Mailman_4

Δημοσίευση από Mailman_4 »

Για να είμαστε δίκαιοι, φέτος δείχνει σε πολύ καλύτερα επίπεδα φυσικής κατάστασης, σε σχέση με πέρυσι.
Ειδικά στα πλέυ οφ ήταν για λύπηση. Καμία σχέση η ταχύτητα και το πνευμόνι που έχει τώρα.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

giapas έγραψε:O Στέφανος θα ήταν υπερπολύτιμος για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα εκτός big4 και θα είχε 2 χρόνια πολύ καλής μπαλίτσας. Μόνο και μόνο λόγω επαγγελματισμού , παραστάσεων και ποιότητας.

Σε εμάς , θέλω να πιστεύω , ο κύκλος του έχει κλείσει. Ναι μεν γράφει νούμερα, αλλά τα λάθη που κάνει στο κέντρο και η έλλειψη ταχύτητας με κάνουν να τρέμω. Θα πιάσει και 2-3 καλά ματς, αλλά θα σε κρεμάσει άλλες τόσες φορές.
Έχουμε παιδιά από πίσω που θα προσφέρουν αν πάρουν ευκαιρίες , σε βάθος χρόνου δε νομίζω να είμαστε χαμένοι. Νομίζω Τσιγγάρας και Φελίπε συνδυαστικά , καλύπτουν αυτά που δίνει ο Σβαμπ μέσα στη χρονιά.
Λογικα,με αυτα που ακουγονται,θα αποχωρησει.Αν και τετοιους παικτες ,τουλαχιστον για παγκο,πρεπει να τους εχουμε,εστω σαν 4-5 ους.

ΥΓ.Σ'εχω παρεξηγησει,ζητω συγγνωμη.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

giapas έγραψε:O Στέφανος θα ήταν υπερπολύτιμος για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα εκτός big4 και θα είχε 2 χρόνια πολύ καλής μπαλίτσας. Μόνο και μόνο λόγω επαγγελματισμού , παραστάσεων και ποιότητας.

Ρε συ Γιάπας, ενώ όταν παίρνει μπάλα στο κέντρο ο Φελίπε ανακουφίζεσαι? Το παιδί είναι πιο λαθέρ και από εμένα και μάλιστα χωρίς να πάει για το παραπάνω, απλά στα αγγίγματα του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εφόσον μπούμε σε ομίλους, οπότε η ομάδα θα παίζει Πέμπτη - Κυριακή, θα χρειαστούμε 6 χαφ, ώστε να μην έχουμε προβλήματα λόγω rotation, τραυματισμών, τιμωριών κλπ.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Αν ερθουν δυο χαφ τελικα, ο Στεφανος θα ειναι 4η ή 5η επιλογη του Λουτσε, ο ορισμος του «εχω βαθος» δηλαδη (για τα ελληνικα πάντα δεδομενα)
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Κράτα ρε φίλε γεραα
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Τετάρτη Πέμπτη επιλογή αυτός που μας ξελασπώνει εδώ και χρόνια πάντα; Μάλιστα...
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Από τους πιο τιμιους παίκτες που έχουν έρθει σύμφωνα με το συμβόλαιο του..ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα,και πιστεύω ότι έχει να δώσει ακόμα..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τράβα κουπί ρε Σβαμπόσαυρε παιχταρά, λίγο έμεινε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”