Πιθανός νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Πιθανός νέος Προπονητής

Δημοσίευση από sic-4 »

xpan έγραψε:Δηλαδή αν αυτόν τον Σέρβο τον έβαζες φέτος προπονητή στις γριές θα τα πήγαινε καλύτερα από τον Παντελίδη;Δύσκολα.
Δηλαδη αν εβαζες τον Μουρινιο στον Ολυμπο Δενδροποταμου θα τα πηγαινε καλυτερα; Δυσκολα..
Ποδοσφαιρικη λογικη...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

sourmenetes έγραψε: Αλλο σε ρωτησα...
Για τις αντιδρασεις μιλαω...
Ναι αδερφέ, συγνώμη .. απλά παρασύρθηκα από το γενικό κλίμα!
Οι αντιδράσεις πλέον αυτές (δυστυχώς) έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Και τον Μουρίνιο να φέρναμε, πάλι θα βρίσκαμε τρόπο να γκρινιάξουμε.
πχ του στυλ, ρε μ@λάκες αυτός ήρθε για να κάνει την πλάκα του και να βγαίνει στα Ελλ. μπαράκια.

Τέλος πάντως παιδιά.
ΌΠΩΣ και να έχει το θέμα, αν αυτός είναι ο εκλεκτός πάει να πει πως κάποιοι είδαν φως στο τούνελ.
Είδαν πως ο συγκεκριμένος έχει όραμα, έχε όρεξη, έχει κάυλ@, έχει δίψα για τίτλους!
Το βασικό είναι μάθει άμεσα την Ελληνική πραγματικότητα και να όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

ΠΑΜΕ παρακάτω. :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Παρ 16 Ιουν 2017, 09:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

tsou έγραψε:χαχαχαχα ρε τρελέ μιλάμε για Β' Εθνική κίνας, με τον καμπαμαρού και τον χαγιάτε και μου λες να είμαστε λίγο σχετικοί. δεν βλέπω το υπερθέαμα της Β' εθνική κίνας.

Γιαπωνεζοι ειναι ο καμπαμαρου και ο χαγιατε.. να ειμαστε λιγο σχετικοι..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
joshua έγραψε:Μπορει καποιος να μου εξηγησει το προτζεκτ που εχει στηθει απο περσι στην ομαδα και πρεπει να διατηρηθει?
Περα απο τον προπονητη,οποιος και να ειναι,εσυ δεν ειδες προτζεκτ;;
Δηλαδη θελουν ολα απο την αρχη χτισιμο;;
Ωραια εξηγησε μου το να το καταλαβω.Ποιες ειναι οι βασικες αρχες του προτζεκτ?
Καμια joshua.
Ειλικρινα, αφου δε βλεπεις τπτ,δεν εχω να σου πω κατι.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

hasio_john έγραψε:ΡΕ ΣΕΙΣ ... ΈΛΕΟΣ! Μην βγάζετε μερικοί τα ΠΑΟΚόμετρα πρωί πρωί και φυτιλιάζετε άδικα το κλίμα.
ΕΝΝΟΕΙΤΕ θα στηρίξουμε και θ' αγκαλιάσουμε με θέρμη τον νέο μας προπονητή, ΌΠΟΙΟΣ κι αν είναι αυτός.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Το ότι μερικοί στεναχωρήθηκαν μιας και περίμεναν κάποιον άλλον, ΔΕΝ είναι κακό να ειπωθεί. Αμάν μωρέ μερικοί να πούμε, μην αφήσετε κάτι να πέσει κάτω! Πείτε και σεις την γνώμη σας και αφήστε τον καθένα να νιώθει ΌΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.
(hashio, δεν το λεω για σενα, εσυ δεν ειρωνευεσαι, αλλα δεν λειτουργουν ολοι ετσι)

ΡΕ ΣΕΙΣ ... ΕΛΕΟΣ! Μην βγαζετε μερικοι τα φτυαρια πρωι πρωι και φυτιλιαζετε αδικα το κλιμα. Το οτι στενοχωρηθηκατε μια και περιμενατε καποιον αλλον, επειδη ετσι εταζαν οι ανικανοι αρδ, δεν σημαινει οτι πρεπει να αρχισετε τις ειρωνειες και τα αναθεματα. Κανενας δεν σας υποχρεωνει να σας αρεσει. Πειτε την γνωμη σας ομορφα κι ολα καλα.

joshua έγραψε:3η χρονια με ιδιο προφιλ προπονητη,3η χρονια με Βαλκανιο, αναθεμα την ωρα και την στιγμη που πηραμε το κυπελο.
αναθεμα στο κυπελο επειδη δεν συμφωνουμε με την επιλογη προπονητη... οκ... τα ΠΑΟΚομετρα φταινε μετα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

sourmenetes έγραψε:
joshua έγραψε:
sourmenetes έγραψε: Περα απο τον προπονητη,οποιος και να ειναι,εσυ δεν ειδες προτζεκτ;;
Καμια joshua.
Sourme , χωρίς ειρωνεία και εγώ δυσκολεύομαι να δω κάτι πέρα από σπαμωδικές κινήσεις.

Πραγματικά θα ήθελα 2-3 ποδοσφαιρικές κατευθύνσεις που έχει το τωρινό προτζεκτ του ΠΑΟΚ και που θεωρείς ότι πάμε να χτίσουμε εκεί πάνω.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

sourmenetes έγραψε:
joshua έγραψε:
sourmenetes έγραψε: Περα απο τον προπονητη,οποιος και να ειναι,εσυ δεν ειδες προτζεκτ;;
Καμια joshua.
Sourme ΑΝ κλείσει αυτός ο προπονητής (δε με απασχολεί σαν προσωπο αλλά η επιλογή)
τέινω να συμφωνήσω με τον τζοσουα
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Κ στην τελικη ειναι διαφορετικο να πει καποιος οτι οκ δε μαρεσει η επιλογη και περιμενα κατι διαφορετικο (που ισχυει και για μενα) και διαφορετικο να προσπαθουμε να τους βγαλουμε ολους αχρηστους (σαββιδη, michel, vukic, stanojevic) και οτι τα κανουν συνεχεια μανταρα και δεν ειναι σε θεση να αποφασιζουν για την ομαδαρα μας και να προδικαζουμε οτι θα αποτυχει και θα φυγει. Δε γινεται μονιμως να ειμαστε σε κοντρα με την ομαδα μας!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

joshua έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
joshua έγραψε:Μπορει καποιος να μου εξηγησει το προτζεκτ που εχει στηθει απο περσι στην ομαδα και πρεπει να διατηρηθει?
Περα απο τον προπονητη,οποιος και να ειναι,εσυ δεν ειδες προτζεκτ;;
Καμια joshua.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχεις να μου πεις κατι...Ωραια τα τσιτατα που ειπε και ο γκεο...Προτζεκτ λεει...Καλα καλα μεχρι και το αγαπημενο συστημα του ειναι διαφορετικο...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ανακοινωθηκε?
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

zarathustra79 έγραψε:Κ στην τελικη ειναι διαφορετικο να πει καποιος οτι οκ δε μαρεσει η επιλογη και περιμενα κατι διαφορετικο (που ισχυει και για μενα) και διαφορετικο να προσπαθουμε να τους βγαλουμε ολους αχρηστους (σαββιδη, michel, vukic, stanojevic) και οτι τα κανουν συνεχεια μανταρα και δεν ειναι σε θεση να αποφασιζουν για την ομαδαρα μας και να προδικαζουμε οτι θα αποτυχει και θα φυγει. Δε γινεται μονιμως να ειμαστε σε κοντρα με την ομαδα μας!!
++++
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

sic-4 έγραψε: ΡΕ ΣΕΙΣ ... ΕΛΕΟΣ! Μην βγαζετε μερικοι τα φτυαρια πρωι πρωι και φυτιλιαζετε αδικα το κλιμα. Το οτι στενοχωρηθηκατε μια και περιμενατε καποιον αλλον, επειδη ετσι εταζαν οι ανικανοι αρδ, δεν σημαινει οτι πρεπει να αρχισετε τις ειρωνειες και τα αναθεματα. Κανενας δεν σας υποχρεωνει να σας αρεσει. Πειτε την γνωμη σας ομορφα κι ολα καλα.
Ωραίος Σικ, συμφωνώ αδερφέ. Το έθεσες ολόσωστα!
Άλλο εννοείτε τα γνωστά φτυάρια και άλλο όσοι όντως πικράθηκαν για δικούς τους λόγους, που ωστόσο η πορεία να διαψεύσει την πίκρα αυτή. ;) :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Παρ 16 Ιουν 2017, 10:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

το πρότζεκτ είναι το γνωστό σύστημα κουτουρού.
η μετάφραση του στα κινέζικα είναι ότι κάτσει. (otika-tsee)
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

Ο νεος προπονητης θα ερχοταν να συνεχισει το πλανο του Μιχελ,δλδ μεταγραφες-συστημα παραμενουν ιδια.
Ενα μεγαλο ονομα θα ηθελε να κανει αυτο κουμαντο,το οποιο θα ειχε ειτε θετικες ειτε αρνητικες συνεπειες για την ομαδα.
Επρεπε να περιμενετε την προσληψη προπονητη επιπεδου Στανογιεβιτς λοιπον.
Θα κριθει στο γηπεδο και ΜΟΝΟ στο γηπεδο,στο πως διαβαζει τα παιχνιδια,τι ενδεκαδα θα ξεκιναει κλπ.
Αν το κανει σωστα,θα ειναι επιτυχημενος προπονητης για τον ΠΑΟΚ μας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Al Bandy έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Mīngus έγραψε:Εγώ 1 πρωτάθλημα βλέπω ότι έχει.
O Σαντος στα τρία χρόνια του στον ΠΑΟΚ τι είχε; Ούτε καν ένα τίτλο.
Σοβαρά τώρα?
Εφόσον κρίνουμε μόνο από τίτλους, ναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”