Δηλαδη αν εβαζες τον Μουρινιο στον Ολυμπο Δενδροποταμου θα τα πηγαινε καλυτερα; Δυσκολα..xpan έγραψε:Δηλαδή αν αυτόν τον Σέρβο τον έβαζες φέτος προπονητή στις γριές θα τα πήγαινε καλύτερα από τον Παντελίδη;Δύσκολα.
Ποδοσφαιρικη λογικη...
Δηλαδη αν εβαζες τον Μουρινιο στον Ολυμπο Δενδροποταμου θα τα πηγαινε καλυτερα; Δυσκολα..xpan έγραψε:Δηλαδή αν αυτόν τον Σέρβο τον έβαζες φέτος προπονητή στις γριές θα τα πήγαινε καλύτερα από τον Παντελίδη;Δύσκολα.
Ναι αδερφέ, συγνώμη .. απλά παρασύρθηκα από το γενικό κλίμα!sourmenetes έγραψε: Αλλο σε ρωτησα...
Για τις αντιδρασεις μιλαω...
tsou έγραψε:χαχαχαχα ρε τρελέ μιλάμε για Β' Εθνική κίνας, με τον καμπαμαρού και τον χαγιάτε και μου λες να είμαστε λίγο σχετικοί. δεν βλέπω το υπερθέαμα της Β' εθνική κίνας.
Καμια joshua.joshua έγραψε:Ωραια εξηγησε μου το να το καταλαβω.Ποιες ειναι οι βασικες αρχες του προτζεκτ?sourmenetes έγραψε:Περα απο τον προπονητη,οποιος και να ειναι,εσυ δεν ειδες προτζεκτ;;joshua έγραψε:Μπορει καποιος να μου εξηγησει το προτζεκτ που εχει στηθει απο περσι στην ομαδα και πρεπει να διατηρηθει?
Δηλαδη θελουν ολα απο την αρχη χτισιμο;;
(hashio, δεν το λεω για σενα, εσυ δεν ειρωνευεσαι, αλλα δεν λειτουργουν ολοι ετσι)hasio_john έγραψε:ΡΕ ΣΕΙΣ ... ΈΛΕΟΣ! Μην βγάζετε μερικοί τα ΠΑΟΚόμετρα πρωί πρωί και φυτιλιάζετε άδικα το κλίμα.
ΕΝΝΟΕΙΤΕ θα στηρίξουμε και θ' αγκαλιάσουμε με θέρμη τον νέο μας προπονητή, ΌΠΟΙΟΣ κι αν είναι αυτός.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Το ότι μερικοί στεναχωρήθηκαν μιας και περίμεναν κάποιον άλλον, ΔΕΝ είναι κακό να ειπωθεί. Αμάν μωρέ μερικοί να πούμε, μην αφήσετε κάτι να πέσει κάτω! Πείτε και σεις την γνώμη σας και αφήστε τον καθένα να νιώθει ΌΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.
αναθεμα στο κυπελο επειδη δεν συμφωνουμε με την επιλογη προπονητη... οκ... τα ΠΑΟΚομετρα φταινε μεταjoshua έγραψε:3η χρονια με ιδιο προφιλ προπονητη,3η χρονια με Βαλκανιο, αναθεμα την ωρα και την στιγμη που πηραμε το κυπελο.
Sourme , χωρίς ειρωνεία και εγώ δυσκολεύομαι να δω κάτι πέρα από σπαμωδικές κινήσεις.sourmenetes έγραψε:Καμια joshua.joshua έγραψε:Ωραια εξηγησε μου το να το καταλαβω.Ποιες ειναι οι βασικες αρχες του προτζεκτ?sourmenetes έγραψε: Περα απο τον προπονητη,οποιος και να ειναι,εσυ δεν ειδες προτζεκτ;;
Ειλικρινα, αφου δε βλεπεις τπτ,δεν εχω να σου πω κατι.
Sourme ΑΝ κλείσει αυτός ο προπονητής (δε με απασχολεί σαν προσωπο αλλά η επιλογή)sourmenetes έγραψε:Καμια joshua.joshua έγραψε:Ωραια εξηγησε μου το να το καταλαβω.Ποιες ειναι οι βασικες αρχες του προτζεκτ?sourmenetes έγραψε: Περα απο τον προπονητη,οποιος και να ειναι,εσυ δεν ειδες προτζεκτ;;
Ειλικρινα, αφου δε βλεπεις τπτ,δεν εχω να σου πω κατι.
Καμια joshua.joshua έγραψε:Ωραια εξηγησε μου το να το καταλαβω.Ποιες ειναι οι βασικες αρχες του προτζεκτ?sourmenetes έγραψε:Περα απο τον προπονητη,οποιος και να ειναι,εσυ δεν ειδες προτζεκτ;;joshua έγραψε:Μπορει καποιος να μου εξηγησει το προτζεκτ που εχει στηθει απο περσι στην ομαδα και πρεπει να διατηρηθει?
++++zarathustra79 έγραψε:Κ στην τελικη ειναι διαφορετικο να πει καποιος οτι οκ δε μαρεσει η επιλογη και περιμενα κατι διαφορετικο (που ισχυει και για μενα) και διαφορετικο να προσπαθουμε να τους βγαλουμε ολους αχρηστους (σαββιδη, michel, vukic, stanojevic) και οτι τα κανουν συνεχεια μανταρα και δεν ειναι σε θεση να αποφασιζουν για την ομαδαρα μας και να προδικαζουμε οτι θα αποτυχει και θα φυγει. Δε γινεται μονιμως να ειμαστε σε κοντρα με την ομαδα μας!!
Ωραίος Σικ, συμφωνώ αδερφέ. Το έθεσες ολόσωστα!sic-4 έγραψε: ΡΕ ΣΕΙΣ ... ΕΛΕΟΣ! Μην βγαζετε μερικοι τα φτυαρια πρωι πρωι και φυτιλιαζετε αδικα το κλιμα. Το οτι στενοχωρηθηκατε μια και περιμενατε καποιον αλλον, επειδη ετσι εταζαν οι ανικανοι αρδ, δεν σημαινει οτι πρεπει να αρχισετε τις ειρωνειες και τα αναθεματα. Κανενας δεν σας υποχρεωνει να σας αρεσει. Πειτε την γνωμη σας ομορφα κι ολα καλα.
Εφόσον κρίνουμε μόνο από τίτλους, ναι.Al Bandy έγραψε:Σοβαρά τώρα?ΑποστόληςΑ έγραψε:O Σαντος στα τρία χρόνια του στον ΠΑΟΚ τι είχε; Ούτε καν ένα τίτλο.Mīngus έγραψε:Εγώ 1 πρωτάθλημα βλέπω ότι έχει.