joshua έγραψε:Τον Μπακασετα μπορει να μου εξηγησει κανεις γιατι μπορει να τον θελουμε? Αν υποθεσουμε οτι θα πορευτουμε με 4-3-3 η 4-2-3-1 που ακριβως χωραει? Μπορει να γινει αντιΜακ αν πωληθει ο Σλοβακος? Ειναι τετοιας ποιοτητας εξτρεμ? Αν αποκτηθει επιθετικος στη θεση Μπερμπατοφ γιατι να θαψουμε τον Μυστακιδη που ειναι ο πιο συγκρισιμος παικτης στο ροστερ?Μπορει να ειναι ο επιτελικος που λειπει απο το ροστερ? Για μενα τιποτα απο ολα αυτα δεν ειναι,ειναι απλα ενας ακομα λιγο απ'ολα Ελληνας παικτης με συγκεκριμενο ταβανι που δεν μπορει να ανεβασει τον ΠΑΟΚ.
Joshua συμφωνώ απόλυτα ότι ο πιο άμεσα συγκρισιμος με τον Μπακασέτα παίκτης του ρόστερ είναι ο Μυστακίδης. Μπορεί να παίξει εξτρεμ αλλά κυρίως είναι ο παίκτης που παίζει πίσω από το φορ στον άξονα. Κακά τα ψέματα αν αποκτηθεί θα πρέπει να τον πιστεύουν πάρα πολύ και θα έρθει να 'φορτωθεί' το βάρος της θέσης μαζί με Πέλκα και Μυστακίδη. Δεν είναι ταλεντάκι αλλά έτοιμος αθλητής, χτιστός με 125 συμμετοχές σε καλό επίπεδο στην Superleague. Παίκτης έτοιμος δηλαδή για το επόμενο βήμα.
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με Μπακασέτα γιατί αν έρθει σημαίνει ότι τον έχει εγκρίνει ο Βλάντο και επείδη ο Σέρβος την θέση αυτήν την έχει υπηρετήσει του έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Όμως σε αυτήν την περίπτωση θεωρώ αναγκαίο στις άλλες δυο θέσεις της επίθεσης που υπάρχει κενό και ψάχνουμε παίκτες (φορ, εξτρεμ) να αποκτηθούν δυο μπαρουτοκαπνισμένοι πρώτης γραμμής σε ηλικία μηδενικού ρίσκου.
Στα χαρακτηριστικά του παίκτη που έχουν αναφερθεί σε παλαιότερα ποστς αδερφών θα προσθέσω ότι ο παίκτης έχει πολύ καλό παιχνίδι με πλάτη, κράτημα μπάλας και δεν χάνει εύκολα προσωπική μονομαχία, στοιχεία πάρα πολύ σημαντικά για να κάνει νούμερα παίκτης άξονα που παίζει κοντά στην μεγάλη περιοχή σε πρωταθλημα με κλειστές άμυνες. Θυμίζω με αυτά τα χαρακτηριστικά σε υψηλό επίπεδο και χωρίς να έχει ούτε την μισή τεχνική του Μπακασέτα και το καλό μακρινό σουτ του ο Καρέλης έφτασε να γίνει επιθετικός των 20 γκολ.
Είναι πολύ καλός αθλητής και με αυτόν στον άξονα κερδίζεις όγκο, δύναμη και σκληράδα χωρίς να χάνεις από επιθετικότητα. Δεν είναι ο αερινος φαντεζί τεχνίτης με την κοφτερή ντρίμπλα που έχουμε οι περισσότεροι ως εικόνα 10αριου αλλά παίκτης με καλή ατομική ενέργεια και χαρακτηριστικά που συνήθως ερωτεύονται προπονητές όπως ο Σάντος. Ερωτηματικό το πόσο υψηλό ταβάνι έχει ο παίκτης αλλα υπο τις προυποθέσεις που εξήγησα παραπάνω και επείδη αν θα γίνει η μεταγγραφή θα έχει πάνω σφραγίδα Ίβιτς τον ήθελα.