Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
tzelas

Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Δημοσίευση από tzelas »

Έληξε 0-0.

Κακό μάτς με ελάχιστες ευκαιρίες. Σε μια από αυτές ο Μακ βγήκε από τα 3/4 του γηπέδου τετ α τετ και μπαίνοντας στην περιοχή σούταρε αδύναμα για να μπλοκάρει ο τερματάς τους. Στο πρώτο ημίχρονο, εκτός από την αγκωνιά στο σαγόνι, τον έπαιξε ο αντίπαλος με τα χέρια στο πρόσωπο στην περιοχή όπου ζήτησε πέναλτυ. Γενικά δεν φάνηκε πολύ.

Απέφυγε τις αλλαγές ο προπονητής τους. Εκανε μόνο δύο μετά το 83'. Στην μία από αυτές μπήκε ο Σάμπο στο 89' φορώντας το 14 :P , δεν πρόλαβα να καταλάβω θέση μάλλον ψηλά στο κέντρο μου φάνηκε, πρόλαβε να βγάλει όμως μια επικίνδυνη σέντρα από πλάγια δεξιά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τον Μπακασετα μπορει να μου εξηγησει κανεις γιατι μπορει να τον θελουμε? Αν υποθεσουμε οτι θα πορευτουμε με 4-3-3 η 4-2-3-1 που ακριβως χωραει? Μπορει να γινει αντιΜακ αν πωληθει ο Σλοβακος? Ειναι τετοιας ποιοτητας εξτρεμ? Αν αποκτηθει επιθετικος στη θεση Μπερμπατοφ γιατι να θαψουμε τον Μυστακιδη που ειναι ο πιο συγκρισιμος παικτης στο ροστερ?Μπορει να ειναι ο επιτελικος που λειπει απο το ροστερ? Για μενα τιποτα απο ολα αυτα δεν ειναι,ειναι απλα ενας ακομα λιγο απ'ολα Ελληνας παικτης με συγκεκριμενο ταβανι που δεν μπορει να ανεβασει τον ΠΑΟΚ.
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε ματς που δυσκολεύουν για να μπαινει στο β' ημιχρονο ως δευτερος επιθετικός δίπλα στον Κλάους, ή να είναι ο αναπληρωματικός του Κλάους όταν δεν θα παίζει, εφόσον παίζει και ως σεντερ φορ. Άλλον επιθετικό γενικά δεν εχουμε εκτος του Κλαους και κατα την άποψή μου πρεπει να εχουμε πλουραλισμο σε αυτη τη θέση, δλδ ενα σεντερ φορ βαρυ που να κραταει μπαλα, να τη σπαει και να παιρνει κεφαλιες, εναν ευελικτο με καλη τεχνικη, εναν κινητικο χωρις μπαλα παικτη με καλα τελειώματα μιας επαφης (Κλαους). Φυσικά υπάρχουν παίκτες που τα διαθέτουν ολα αυτά μαζι, αλλά δεν είναι για το βαλάντιο του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θεωρητικα και πρακτικα ψαχνουμε επιθετικο στην θεση Μπερμπατοφ,αρα κατι καλυτερο απο επιπεδο Μπακασετα,επιπλεον υπαρχει και ο Μυστακιδης που για μενα στην επιθεση πρεπει να σταθεροποιηθει,αν προσθεσουμε τωρα τον επιτελικο που θα αποκτηθει και ισως τον Κουλουρη που θα επιστρεψει στο ροστερ,μενει μονο η θεση του εξτρεμ οπου και εκει υπαρχουν Ζαιρο,Ροντριγκεζ.Μπορει να παιξει ως εξτρεμ,αν ναι τοτε χωραει ως 4ρτο καθως για αντι Μακ χρειαζομαστε σαφως κατι πιο ποιοτικο.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Γιατι ειναι ενασ Ελληνας σε πολυ καλη ηλικια,που τον τελευταιο 1,5 χρονο εχει φοβερη εξελιξη,φετος κανει καλη σεζον,μπορεις να τον παρεις σε πολυ καλα λεφτα,επειδη ληγει συντομα το συμβολαιο του και αν σου βγει να αποκτησει υπεραξια.Και γιατι στο κατω κατω καλο ειναι να παιρνουμε οται καλυτερο κυκλοφορει σε τετοιες ηλικιες στη Ελλαδα και ο Μπακασετας ειναι ενας απο αυτους.Αν δεν πιασει μικρο το κακο,αν πιασει θα εχεις οφελος..
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Εγώ θα ήθελα να προσθέσουμε στον πάγκο μας τέτοιους νέους έλληνες παίκτες , όπως ο Μπακασέτας , Ορφανίδης κ.λ.π , αντί να έχουμε ξένους όπως ο Γκολάσα, με στόχο κάποιοι από αυτούς να καταλήξουν είτε στην αρχική εντεκάδα είτε να αποτελέσουν αξιόπιστες μονάδες για ροτέισιον.
sporos123

Εννοειται φιλε μου Τσακ,αλλα μονο τους καλυτερους.και αυτη τη στιγμη ο Μπακασετας ειναι μεσα σε αυτους.Γιατι δηλαδη να τους παιρνουν οι αλλοι και να γινονται μαγκες?
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ο μπακασετας παίζει νομίζω δεύτερος επιθετικός, στη θέση του Πέλκα. Αν με ρωτήσεις ποιον θέλω θα σου απαντήσω Πέλκας. Αν θέλουμε Τσακ το βήμα παραπέρα δε χρειάζονται μπακασετετες και ορφανιδιδες. Καλύτερα να ανέβει παίκτης της κ20. Σε τέτοιες θέσεις νευραλγικες χρειάζεται ο ΠΑΟΚ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ.
sporos123

Ολοι χρειαζονται.Κια οι ξενοι και οι καλοι Ελληνες και παικτακια απο τισ ακαδημιες μας..
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Μπακασέτας,Ορφανίδης,Μύγας,Ουάρντα είναι ίσως ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στη σούπα λιγκ...Αααα...είναι και ο Βέλλιος...αλλά αυτός δε θέλει ΠΑΟΚ...χαχαχα
Οπότε οφείλουμε να χτυπάμε ό,τι καλό κυκλοφορεί..Έτσι κάνεις κορμό ελλήνων και γενικότερα παικτών από το εγχώριο πρωτάθλημα..
Σκεφτείτε πριν λίγα χρόνια να είχαμε σκουπίσει Λοντίγκιν,Ολαιτάν,Ντε Βισέντι,Κουρμπέλη,Γούτα,Κολοβό,Μπουχαλάκη ....
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Εννοείτε μόνο τους καλύτερους ! Αυτές οι προσθήκες θα πρέπει να γίνονται κοιτόντας μακροπρόθεσμα και θα πρέπει να γινονται ανεξαρτητα από τις κινήσεις που θα κάνουμε κάθε αγωνιστική περίοδο. Μαυρο Χίονι συμφωνώ 100% οτι για το βήμα παραπέρα η ομάδα πρέπει να φέρει παικταράδες , αλλα διαφωνώ πως δεν χρειάζονται μπακασετες και ορφανιδιδες μια ομάδα δεν γίνετε να αποτελέιτε απο 25 παικταράδες! Ναι η βασική εντεκάδα να έχει 11 ΠΟΛΥ καλους παίκτες , αλλά μέσα στην ομάδα θα πρέπει να υπάρχουν και ρολίστες και ταλέντα και όλα ! Αν ο παίκτης της κ20 δεν είναι καλύτερος του Ορφανίδομπακασετα γιατί να προτιμηθεί?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Παναγιώτης Κονέ...
Δεν ειμαι αρνητικός...
Δεν ξέρω ακόμη ποια είναι η θέση του...
Άλλος ένας παίκτης με δυνατότητες άνευ θέσης συγκεκριμένης σαν τον Λάζαρο..
Απορώ πώς κάνουν καριέρα στην Ιταλία και οι δυο.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

joshua έγραψε:Τον Μπακασετα μπορει να μου εξηγησει κανεις γιατι μπορει να τον θελουμε? Αν υποθεσουμε οτι θα πορευτουμε με 4-3-3 η 4-2-3-1 που ακριβως χωραει? Μπορει να γινει αντιΜακ αν πωληθει ο Σλοβακος? Ειναι τετοιας ποιοτητας εξτρεμ? Αν αποκτηθει επιθετικος στη θεση Μπερμπατοφ γιατι να θαψουμε τον Μυστακιδη που ειναι ο πιο συγκρισιμος παικτης στο ροστερ?Μπορει να ειναι ο επιτελικος που λειπει απο το ροστερ? Για μενα τιποτα απο ολα αυτα δεν ειναι,ειναι απλα ενας ακομα λιγο απ'ολα Ελληνας παικτης με συγκεκριμενο ταβανι που δεν μπορει να ανεβασει τον ΠΑΟΚ.
Joshua συμφωνώ απόλυτα ότι ο πιο άμεσα συγκρισιμος με τον Μπακασέτα παίκτης του ρόστερ είναι ο Μυστακίδης. Μπορεί να παίξει εξτρεμ αλλά κυρίως είναι ο παίκτης που παίζει πίσω από το φορ στον άξονα. Κακά τα ψέματα αν αποκτηθεί θα πρέπει να τον πιστεύουν πάρα πολύ και θα έρθει να 'φορτωθεί' το βάρος της θέσης μαζί με Πέλκα και Μυστακίδη. Δεν είναι ταλεντάκι αλλά έτοιμος αθλητής, χτιστός με 125 συμμετοχές σε καλό επίπεδο στην Superleague. Παίκτης έτοιμος δηλαδή για το επόμενο βήμα.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με Μπακασέτα γιατί αν έρθει σημαίνει ότι τον έχει εγκρίνει ο Βλάντο και επείδη ο Σέρβος την θέση αυτήν την έχει υπηρετήσει του έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Όμως σε αυτήν την περίπτωση θεωρώ αναγκαίο στις άλλες δυο θέσεις της επίθεσης που υπάρχει κενό και ψάχνουμε παίκτες (φορ, εξτρεμ) να αποκτηθούν δυο μπαρουτοκαπνισμένοι πρώτης γραμμής σε ηλικία μηδενικού ρίσκου.

Στα χαρακτηριστικά του παίκτη που έχουν αναφερθεί σε παλαιότερα ποστς αδερφών θα προσθέσω ότι ο παίκτης έχει πολύ καλό παιχνίδι με πλάτη, κράτημα μπάλας και δεν χάνει εύκολα προσωπική μονομαχία, στοιχεία πάρα πολύ σημαντικά για να κάνει νούμερα παίκτης άξονα που παίζει κοντά στην μεγάλη περιοχή σε πρωταθλημα με κλειστές άμυνες. Θυμίζω με αυτά τα χαρακτηριστικά σε υψηλό επίπεδο και χωρίς να έχει ούτε την μισή τεχνική του Μπακασέτα και το καλό μακρινό σουτ του ο Καρέλης έφτασε να γίνει επιθετικός των 20 γκολ.

Είναι πολύ καλός αθλητής και με αυτόν στον άξονα κερδίζεις όγκο, δύναμη και σκληράδα χωρίς να χάνεις από επιθετικότητα. Δεν είναι ο αερινος φαντεζί τεχνίτης με την κοφτερή ντρίμπλα που έχουμε οι περισσότεροι ως εικόνα 10αριου αλλά παίκτης με καλή ατομική ενέργεια και χαρακτηριστικά που συνήθως ερωτεύονται προπονητές όπως ο Σάντος. Ερωτηματικό το πόσο υψηλό ταβάνι έχει ο παίκτης αλλα υπο τις προυποθέσεις που εξήγησα παραπάνω και επείδη αν θα γίνει η μεταγγραφή θα έχει πάνω σφραγίδα Ίβιτς τον ήθελα.
sporos123

Θα συμφωνησω στα λεγομενα του αορατου,απλα να πω οτι πιστευω οτι και ο Μπακασετας θεωρω οτι ειναι επιλογη Αρνεσεν,καθως τον εχει παρακολουθησει και ειχαμε φτασει κοντα στο να τον κλεισουμε..Οπως και να εχει εγ=ω τον παικτη τον θελω.Πιστευω εχει να δωσει πραγματα..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν εχει να δωσει τιποτα,θα συμφωνησω 100% με joshua,Μπακασετες εχουμε (σορυ πατριωτακι αλλα εγω σε εχω μετρησει χρονια τωρα,δεν θα αλλαξω γνωμη απο μια καλη χρονια στον Πανιωνιο),Βιερινια,Στοχ και Νατχο μας λειπουν.

Υ.Γ Αν δεν παρουμε τον Στοχ το καλοκαιρι θα ειμαστε πολλοι χαζοι,και τον Νατχο αν γινοταν που τον εχει εξαφανισει ο Σλουτσκι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”