Θα υποστηρίξω τον figure. Είμαι ένας από αυτούς που δεν έχουν λείψει ούτε μια φορά από την Τούμπα φέτος. Σήμερα μάλιστα για πρώτη φορά μετά τη λήξη του ματς, φίλος που γνωριζόμαστε χρόνια σχεδόν μου επετέθη επειδή κατέκρινα τον Λουτσεσκου. Οι ευθύνες φίλοι μου ΣΗΜΕΡΑ είναι ΜΟΝΟ του προπονητή. Όταν ηρεμήσουμε όλοι, θα το συζητήσουμε και ποδοσφαιρικα. Σημειώνω ότι για άλλη μια φορά έγινε υπερεκτεταμενο ροτεισον, λόγω του οποίου δεν βλεπομασταν για τουλάχιστον 60 λεπτά, αλλά ποιος ξεκίνησε και δεν έγινε rotated;psykoman έγραψε:Τι προπονητη χρειαζεται το καλυτερο ροστερ της ιστοριας σου για να μπορεσει να παρει εστω μια μονομαχια απ τον Μυγα;;;figurehead4 έγραψε:Μεταγραφές μπλα μπλα μπλα... Ροστερ μπλα μπλα μπλα
Τι ροστερ πρέπει επιτέλους να έχει ο Χ προπονητής του ΠΑΟΚ για να μην χάσει από τον κύριο Κώστα Μπράτσο που στην καριέρα του έχει κοουτσαρει Βόλο, Κηφισιά και Ούλου (Φινλανδίας); Πόσους παίχτες του εκατομμυρίου άραγε;
Ο οποίος κύριος Μπράτσος είχε σήμερα 4 βασικούς εκτός λόγω καρτών κι έχασε έναν ακόμη με τραυματισμό κατά τη διάρκεια; Όμως ήταν ένας ακόμη προπονητής που έχασε ένα ημίχρονο φοβισμένος από την Τούμπα και στο β ημίχρονο που κατάλαβε τι τουρλουμπουκι είμαστε βγήκε για να κερδίσει. Αλλά κανείς δεν ντρέπεται σε αυτή τη ομάδα.
Πόσες γαμημενες μεταγραφές πρεπει να γίνουν για να παίξει απλώς ως ομάδα ο ΠΑΟΚ, όχι για να πάρει τίτλο. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ποδόσφαιρο θα παίξει η ομάδα φέτος;
Για τα σαλιγκάρια
Τα σαλιγκάρια βγαίνουν μετά τη βροχή, ναι, και φέτος γαμηθηκε να βρέχει όμως. Μια δυο μέρες λιακάδα έχει και μετά κεραυνοί κι αστραπές και Μουρίνιο, αλλά κάποιοι περιμένετε με τα μαγιώ και τις ομπρέλες και τα αντηλιακά να βουτήξετε. Άντε να δουμε πόση υπομονή έχετε να περιμένετε
Μπορει να γινει και αναποδα η ερωτηση ξερεις...
Απορία έχω πως αυτός που δεν ξεκουραστηκε σήμερα είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τους 11 της Πέμπτης. Όπως και απορία έχω γιατί στο 1ο ημίχρονο σε φάση αντεπίθεσης του Βόλου ο ξεκούραστος αφού την Πέμπτη ήταν κερκίδα Μπαμπά, επέστρεφε ασθμαινοντας λαϊκή μπορώντας να ακολουθήσει.
Συζητάμε από το καλοκαίρι για την έλλειψη του Μπείτε, αγνοώντας ότι όπως φαίνεται κάτι αρχήν ο Μπείτε δεν ήθελε να παραμείνει και στη συνέχεια ότι η παραμονή του θα σήμαινε τρομερή ανισορροπία στις αμοιβές των παικτών με ότι συνεπάγεται αυτό. Ούτε οΚουλιερακης ήθελε να μείνει. Συμφωνώ ότι δεν αντικαταστάθηκε ούτε κατά προσέγγιση επάξια, αλλά ας δωσουμε ένα τέλος σε αυτό. Και πέρσι είχε ματς που δεν έπαιξαν αυτοί και η ομάδα δεν διασύρθηκε.