barlow4 έγραψε:ααλο λεω.μην περιμενεις απο εναν θεσμο να παρει πρωτοβουλια για κατι που ενοχλει εσενα.νομοι υπαρχουν κ μαλιστα περισσοτεροι απο οσους χρειαζονται.κ ειναι υπερ αρκετοι για να καταδικαστει οποιοσδηποτε.τα λυσσαλεα μαχη κ λοιπα μου προξενησαν ενα χασμουρητο.μην το παρεις προσωπικα.
Και βεβαια δεν περιμενω κατι τετοιο.. Εγω πρεπει να παρω την πρωτοβουλια και να φερω τα πραγματα στα μετρα μου!!! Νομοι υπαρχουν πολλοι, παρα πολλοι. Δεν ειπα οτι υπαρχει "κενο" νομων, νομοθετικο ελλειμα δηλαδη. Απλα οι υπερ-αρκετοι οπως τους χαρακτηρισες νομοι, λειτουργουν και εφαρμοζονται εις βαρος μου, δεν εξυπηρετουν τα συμφεροντα μου δηλαδη. Και βεβαια ειναι υπεραρκετοι για να καταδικαστει καποιος, αλλα συνεχως καταδικαζομαι εγω και οχι αυτος που -για παραδειγμα- φερνει δυο τονους μπράουν απ το Πακισταν... Φανταζομαι οτι ειμαι ξεκαθαρα κατανοητος. Σχετικα με την ταξικη λυσσα για την οποια ειπες οτι σου προκαλεσε ενα χασμουρητο, σε κατανοω και συμπεραινω οτι μαλλον την περνας... ζαχαρη και πολυ καλα εξηγιεσαι, αν μπορεις!!! Οποτε δικαιολογω το χασμουρητο σου. Εγω απο την αλλη που υποφερω, γιατι θελω πραγματα, δεν ειμαι φυτο, και μου τα στερουν, ε, εχω καργα μισος μεσα μου. Φανταζομαι οποιοσδηποτε θα γελαγε μαζι μου αν του ελεγα οτι: "Φυτοζωώ με εφτα κατοσταρικα τον μηνα, αλλα νταξει μωρε και δοξα τω θεω, παμε παρακατω γιατι υπαρχουν και χειροτερα..."

Δεν παιρνω τιποτα προσωπικα, ανταλλαγη αποψεων ειναι μεταξυ φιλων και συνοπαδων.