Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π δημοκρατικές δυνάμεις

Δημοσίευση από barlow4 »

Δημητρης17 έγραψε: Διαφωνω. Η ποινη, προς ολους τους συνειδητα εμπλεκομενους, προς απαντες, θα επρεπε να ειναι εξοντωτικη. Κι απ την στιγμη που η θανατικη ποινη δεν προβλεπεται, θα επρεπε να ειναι ισοβια χωρις δικαιωμα εφεσης, επανεξετασης, η αποφυλακισης μετα την εκτιση των 2\3. Στεγνα, ξερα, νέτα - σκέτα!!!
η δικαιοσυνη ευτυχως δεν αποδιδεται βασει θυμικου.
simba έγραψε:
Βρε συ, ναι ή όχι στο αν η υπόθεση θεωρείται ουσιαστικα (αν οχι τυπικα) κλεισμενη ( απτη στιγμη που υπηρξαν καταδικες και πλεον μονο με θαυμα θα βγουν νεα στοιχεία στο φως) και στο αν πιστευεις οτι συνεχιζονται οι προσπαθειες και υπαρχουν εστω κ αμυδρες ελπίδες για τον εντοπισμο του εγκεφαλου..
:mrgreen:
Οχι στο αν εγινε συγκάλυψη ή αν ήταν δικαιη η αποφαση.

Κατα τ'αλλα κατανοω το σκεπτικο σου (ελπίζω δλδ απτις τεράστιες γνώσεις π εχω αποκτησει απο σειρες ταινίες :lol:)

Σορυ αν σε κουρασα
ως προς τους καταδικασθεντες μετα και απο την εφεση που απο οτι διαβαζω κατεθεσε/θα καταθεσει (δεν ξερω) ο εισαγγελεας, η υποθεση θα θεωρειται ληξασα μετα την τελεσιδικια της εκτος και αν προκυψουν νεα στοιχεια εις βαρος τους.οποτε θα ακολουθησουν νεες δικες με νεες κατηγοριες.τωρα απο εκει κ περα αν η υποθεση συνεχιζει να ερευναται προκειμενου να εντοπιστει ο εγκεφαλος αυτο το ξερουν μονο οι αρχες.απλα να υπενθιμισω λογω του διεθνους χαρακτηρα του εγκληματος ειχε εμπλακει και η ιντερπολ.να αποσυρθηκε μετα τη δικη?δεν ξρω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 13 Αύγ 2016, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Δημητρης17 έγραψε:Σα να λεμε, οταν ριξανε στην φυλακη τον Τζοχατζοπουλο, πιο παλια τον Τσοβολα και τον Κουτσογιωργα, χτυπηθηκε το συστημα;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
περιμενες ποτε να πεσει το συστημα(μπορεις να προσδιορισεις ποιο ειναι το συστημα?) με πρωτοβουλια των θεσμων του?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μαααλιστα, ωραιος, νασαι καλα αδερφέ!

Υ.Γ.
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... lissanidis
Άρχισαν να προωθουν τους 2 ως πρωτεργατες..
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Το προβλημα νομιζω οτι καταληγει στην ελλειψη ισχυρου διοργανωτη. Μεχρι αυριο, διοργανωτης ειναι ενας απο τους συμμετεχοντες. Μεθαυριο τα πραγματα ισως αλλαξουν. Πιθανοι δρομοι;
1. Καποιος συμμετεχων αναλαμβανει διοργανωτης.
Αυτο μας εχει δειξει η προσωπικη εμπειρια οτι συμβαινει στη χωρα.

2. Τη διοργανωση αναλαμβανουν απο κοινου ορισμενοι απο τους συμμετεχοντες.
Μονο ως μεταβατικο σχημα μπορει να λειτουργησει κατα τη γνωμη μου.

3. Μια ανεξαρτητη, ισχυρη προσωπικοτητα αναλαμβανει τη διοργανωση.
Το πιο ενδιαφερον σεναριο, υποσχεται τα καλυτερα αποτελεσματα, αν βρεθει αυτος ο ανθρωπος.

4. Τη διοργανωση αναλαμβανει η αρμοδια αρχη, χωρις εξωτερικες παρεμβασεις.
Το σχημα ειναι ανεφικτο, αφου η εμπειρια εχει δειξει οτι και παρεμβασεις υπαρχουν και γινονται αποδεκτες.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

barlow4 έγραψε:
Δημητρης17 έγραψε: Διαφωνω. Η ποινη, προς ολους τους συνειδητα εμπλεκομενους, προς απαντες, θα επρεπε να ειναι εξοντωτικη. Κι απ την στιγμη που η θανατικη ποινη δεν προβλεπεται, θα επρεπε να ειναι ισοβια χωρις δικαιωμα εφεσης, επανεξετασης, η αποφυλακισης μετα την εκτιση των 2\3. Στεγνα, ξερα, νέτα - σκέτα!!!
η δικαιοσυνη ευτυχως δεν αποδιδεται βασει θυμικου.
[/quote]

Και βεβαια δεν πρεπει να αποδιδεται βασει του θυμικου η δικαιοσυνη. Το θυμικο πρεπει να μπαινει πισω απο την λογικη, να υπαρχει βεβαια, αλλα δευτερο. Εκτιμω ομως την απονομη της δικαιοσυνης, βασει των συμφεροντων μου. Και τα συμφεροντα μου επιτασσουν: Εξοντωση στους μεγαλεμπορους ναρκωτικων!!!
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

barlow4 έγραψε:
Δημητρης17 έγραψε:Σα να λεμε, οταν ριξανε στην φυλακη τον Τζοχατζοπουλο, πιο παλια τον Τσοβολα και τον Κουτσογιωργα, χτυπηθηκε το συστημα;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
περιμενες ποτε να πεσει το συστημα(μπορεις να προσδιορισεις ποιο ειναι το συστημα?) με πρωτοβουλια των θεσμων του?
Και βεβαια οχι!!! :) Οπως ειπε καποιος αδερφος ενωριτερα, ο Σιμπα νομιζω, χρειαζεται λυσσαλεος αγωνας σε οτι προσπαθουμε. Το συστημα και βεβαια μπορω να το κατονομασω, οχι απλως να το προσδιορισω, ονομαζεται Καπιταλιστικο και το βιωνω στο πετσι μου. Ειναι αυτο που επιτρεπει την εμπορια των ναρκωτικων :redcard: γιατι κανει τεραααααστια κονομα απ αυτην και γιατι δεν δινει καμμια αξια στην ανθρωπινη ζωη!!! Αυτο που εννοω, ειναι οτι κοροιδευει τον εαυτο του καποιος αν πιστευει οτι το δικαστικο συστημα, το συστημα απονομης "δικαιοσυνης" δηλαδη, που φτιαχτηκε απο αυτους που κατεχουν την εξουσια, για να υποστηριζει τα συμφεροντα τους, θα σταθει εναντιο σ αυτους.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ααλο λεω.μην περιμενεις απο εναν θεσμο να παρει πρωτοβουλια για κατι που ενοχλει εσενα.νομοι υπαρχουν κ μαλιστα περισσοτεροι απο οσους χρειαζονται.κ ειναι υπερ αρκετοι για να καταδικαστει οποιοσδηποτε.τα λυσσαλεα μαχη κ λοιπα μου προξενησαν ενα χασμουρητο.μην το παρεις προσωπικα.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

barlow4 έγραψε:ααλο λεω.μην περιμενεις απο εναν θεσμο να παρει πρωτοβουλια για κατι που ενοχλει εσενα.νομοι υπαρχουν κ μαλιστα περισσοτεροι απο οσους χρειαζονται.κ ειναι υπερ αρκετοι για να καταδικαστει οποιοσδηποτε.τα λυσσαλεα μαχη κ λοιπα μου προξενησαν ενα χασμουρητο.μην το παρεις προσωπικα.
Και βεβαια δεν περιμενω κατι τετοιο.. Εγω πρεπει να παρω την πρωτοβουλια και να φερω τα πραγματα στα μετρα μου!!! Νομοι υπαρχουν πολλοι, παρα πολλοι. Δεν ειπα οτι υπαρχει "κενο" νομων, νομοθετικο ελλειμα δηλαδη. Απλα οι υπερ-αρκετοι οπως τους χαρακτηρισες νομοι, λειτουργουν και εφαρμοζονται εις βαρος μου, δεν εξυπηρετουν τα συμφεροντα μου δηλαδη. Και βεβαια ειναι υπεραρκετοι για να καταδικαστει καποιος, αλλα συνεχως καταδικαζομαι εγω και οχι αυτος που -για παραδειγμα- φερνει δυο τονους μπράουν απ το Πακισταν... Φανταζομαι οτι ειμαι ξεκαθαρα κατανοητος. Σχετικα με την ταξικη λυσσα για την οποια ειπες οτι σου προκαλεσε ενα χασμουρητο, σε κατανοω και συμπεραινω οτι μαλλον την περνας... ζαχαρη και πολυ καλα εξηγιεσαι, αν μπορεις!!! Οποτε δικαιολογω το χασμουρητο σου. Εγω απο την αλλη που υποφερω, γιατι θελω πραγματα, δεν ειμαι φυτο, και μου τα στερουν, ε, εχω καργα μισος μεσα μου. Φανταζομαι οποιοσδηποτε θα γελαγε μαζι μου αν του ελεγα οτι: "Φυτοζωώ με εφτα κατοσταρικα τον μηνα, αλλα νταξει μωρε και δοξα τω θεω, παμε παρακατω γιατι υπαρχουν και χειροτερα..." ;) ;) ;) Δεν παιρνω τιποτα προσωπικα, ανταλλαγη αποψεων ειναι μεταξυ φιλων και συνοπαδων.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ζαχαρη ψιλη δημητρη μου.
ζω το ονειρο.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

barlow4 έγραψε:ζαχαρη ψιλη δημητρη μου.
ζω το ονειρο.
:D :D :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Τέλος ο γκιρτζικης λέει το DNA

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μακάρι από τώρα μήπως και ξεκινήσει στα ίσα επιτέλους το ΠρωΚτάθλημα... :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα, είχα βρει αυτό το άρθρο πριν μερικές ημέρες, που λέει πως θα κερδίσουν χρόνο παραμένοντας στις θέσεις τους. Το μόνο που ελπίζω μετά την δίωξη, να έρθει η FIFA και να βάλει διοικούσα επιτροπή μέχρι τις εκλογές για να αρχίσει το πρωτάθλημα κανονικά

GoMaRoS έγραψε:http://www.soccerplus.gr/sfigmos/64531-health-card

Health card
Ημερομηνία: 11 Αυγούστου, 2016 01:04

Η αντίστροφή μέτρηση έχει προ πολλού αρχίσει. Η υπόθεση βρίσκεται στο θερινό τμήμα και οι εμπλεκόμενοι αναμένουν ότι μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα έχει εκδοθεί το βούλευμα.
Αυτή τη φορά, σε αντίθεση με ότι πίστευαν ως τώρα, υποβιβάζοντας ηθελημένα ή μη την υπόθεση, θεωρούν ότι η απόφαση θα είναι παραπομπή στο ακροατήριο.
Γνωρίζουν, δηλαδή, ότι θα πάνε σε εκλογές ως «υπόδικοι», αλλά η εξέλιξη δεν θα τους οδηγήσει σε άμεση έκπτωση αφού έχουν σχεδιάσει να φτάσουν μέχρι τον Άρειο Πάγο προκειμένου το βούλευμα να καταστεί «αμετάκλητο».
ΥΓ.1 Άρχισαν και οι ανακρίσεις για την υπόθεση των τηλεοπτικών του 2005.
ΥΓ.2 Όσοι βλέπουν μπροστά, ήδη συζητούν, το κλίμα και τις συνθήκες που θα επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο στα μέσα Σεπτέμβριου, οπότε έχει προγραμματιστεί να γίνει στην Αθήνα το συνέδριο της UEFA για την εκλογή νέου προέδρου.
ΥΓ.3 Αν οι εκλογές στα Χανιά γίνουν την Παρασκευή κάποιοι θα ψάχνουν τους εαυτούς τους και δεν θα τους βρίσκουν…
Κουίζ: Ποια είναι η επόμενη Ένωση, που βλέποντας το ρεύμα, λέγεται ότι έχει αρχίσει να αλληθωρίζει; Για να σας βοηθήσω είναι κι αυτή κάτω απ’ το αυλάκι…
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αντε με το καλό οι φυλακές χωράνε όλους τους καλούς

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”