Μάκης Χάβος
Re: Μάκης Χάβος
Έξω απο τον χορό πολλά τραγούδια λένε όλοι.
Για αυτό και πάω κόντρα όχι ότι έχω κάτι με αυτούς που είναι στην άλλη πλευρά.
Και αυτοί την γνώμη τους λένε και είναι σεβαστή.
Για αυτό και πάω κόντρα όχι ότι έχω κάτι με αυτούς που είναι στην άλλη πλευρά.
Και αυτοί την γνώμη τους λένε και είναι σεβαστή.
gash04 έγραψε:Το κράξιμο μου θυμίζει εποχές Σάντος..
Πλεον έχουμε χωριστεί σε Χαβικούς και ΑντιΧαβικούς.
Και αυτή την φορά θα πάω με τους Χαβικούς μιας και οι ΑντιΧαβικοί θα είναι περισσότεροι πιστεύω.
Αν πάρει το κύπελλο +1 χρόνο ανανέωση συμβολαίου στον ΜακΑτακ παρακαλώ.
Το ίδιο ισχύει αν βγούμε 1οι στα πλέι οφ.
Σε κάτι άλλο διαφορετικό ας μας χαιρετήσει.
Αν το βλέπεις έτσι gash, νομίζω χάνεις την ουσία των όσων οι "αντι-Χαβικοί" υποστηρίζουν...
Η χρονιά αυτή, αν έμενε ο Σάντος, θα ήταν η χρονιά που ουσιαστικά θα τελείωνε το πλάνο, η ομάδα που στήθηκε το καλοκαίρι του '08 θα έφτανε στο τέλος της και εμείς σαν ΠΑΟΚ θα κάναμε οριστικό ταμείο στην 1η σοβαρή προσπάθεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο να δημιουργηθεί μια ομάδα με "τεχνοκρατικά" κριτήρια...
Ο Σάντος (και ο Βρύζας) αποχώρησαν....ο Μπερέττα απολύθηκε...ο Δερμιτζάκης απολύθηκε, ο Χάβος (από προπονητής β' εθνικής και βοηθός) κλήθηκε να διαχειριστεί μια κατάσταση...Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, οι περισσότεροι έχουν διαμορφώσει οριστική άποψη για το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει...
Θα πω μόνο ότι και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του δεν μπορούν παρά να παραδεχτούν, ότι, το να του αναθέσεις να "χτίσει" μια νέα ομάδα - στο επίπεδο της προηγούμενης - είναι το μεγαλύτερο ρίσκο που μπορεί να πάρει ο Ζαγοράκης στο τέλος της χρονιάς...
Δεν έχει καμμία σχέση το κύπελλο και τα play-off...Μια νέα ομάδα θα πρέπει να στηθεί και (κατά την άποψή μου) αυτό δεν μπορούν να το κάνουν ο Χάβος με τον Παντελή...
Πέρσυ που μαμούσε και έδερνε ο βάζελος στο παρασκήνιο, δεν μας άφησαν να πάρουμε πρωτάθλημα. Με τον ίδιο τρόπο φέτος θα αβανταριστεί και πάλι ο βάζελος για να εξιλεωθεί από τη σφαγή που υπέστει καθώς και να αντέξει τα οικονομικά προβλήματα του.desperando έγραψε:αυτο το δεν μας αφηνουν δεν το καταλαβαινω μπορεις να μου το κανεις πιο λιανα περσι γιατι με αφησαν τους επιασε το Χριστιανικο πνευμα? πεστω μην ντρεπεσε την περυσινη ομαδα για να την βγαλουν εκτος τσ λου επρεπε να εγκληματήσουν σε 6 παιχνιδια γιατι με απλη κοντρα διαιτησια δεν θα καταφερναν τιποτα κατι που ακομα και αυτα τα αρπακτηκα φοβηθηκαν να το κανουν
ΥΓ: Για να σε σταματήσουν δεν θέλει πολύ. Δύο αλλοιώσεις αποτελεσμάτων στα δύο πρώτα παιχνίδια. Μετά 0 ψυχολογία για ανατροπή. Έτσι δεν την πάθαμε πρόπερσυ;;;
ΥΓ2: Βάλε και ότι ο βάζελος θα ξεκινήσει με +3 στην καλύτερη.... Και ναι, πόσα πέναλτυ δεν μας δόσαν φέτος και σε πόσες ευκαιρίες ευνοήθηκε ο βάζελος; Μην ελπίζεις καν Τσου Λου για φέτος, γιατί πρέπει να κοιμηθουν θεοί παράγκες και μπουκ ταυτόχρονα.
ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ.
- alex ntepo
Δεν ξέρω αν θα μείνει ή αν θα φύγει ο Χάβος, και βασικά ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ κιόλας. Εμένα με νοιάζει να μη φύγει ο Ζαγοράκης. Αλλά μιας κι εδώ μιλάμε για τον Χάβο, και γενικότερα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ και το ποιός πρέπει να είναι, θα πω κι εγώ τη δική μου γνώμη.
Κατά τη γνώμη μου λοιπόν, ο Χάβος πρέπει να μείνει. Γιατί; Γιατί πολύ απλά θεωρώ ότι έχει τις δυνατότητες να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας. Δεν κολλάω στα περί ανίκανων Ελλήνων προπονητών, μάλιστα τον θεωρώ ΣΑΦΩΣ καλύτερο από κάτι Χιμένεθ, Φερέιρα και Βαλβέρδε. Δε μπαίνω στο τριπάκι να κάτσω να τον κρίνω λεπτομερώς στα επιμέρους, όπως κάνουν φίλοι, και έκανα κι εγώ παλιότερα. Γιατί πλέον στα 31 έχω καταλάβει, ότι ΟΛΟΙ οι προπονητές του κόσμου, ακόμα και οι κορυφαίοι, θα κάνουν και λάθη, και θα κάνουν και πολλά λάθη, αλλά ακόμα και αν ΔΕΝ έκαναν λάθη, θα βρεθούν οι προπονητές της κερκίδας να πουν ότι έκαναν!! Τον κρίνω (και κυρίως ΘΑ τον κρίνω) στη βάση της εικόνας της ομάδας και των αποτελεσμάτων της ΜΕΧΡΙ το ΤΕΛΟΣ. Ως εδώ έχω πάρει ΚΑΙ θετικά και αρνητικά δείγματα. Αλλά αυτό δεν είναι περίεργο. Έχω δει μια ομάδα με σκαμπανεβάσματα, αλλά κι αυτό συμβαίνει πολλές φορές σε πολλές ομάδες. Έχω δει όμως και πράγματα που ελάχιστες φορές είχα δει στον ΠΑΟΚ, όπως είναι η Ευρωπαϊκή μας πορεία, αλλά και αρκετές εμφανίσεις μας φέτος που ήταν ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΕΣ. Όπως επίσης, ότι παρέμεινα σε τρεις διοργανώσεις για τόσο μεγάλο διάστημα. Είναι λοιπόν κατά τη γνώμη μου άλλο να λέμε ότι πρέπει να σταθεροποιηθούμε σε ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης χωρίς μεταπτώσεις, κι άλλο να λέμε ότι αυτός ο προπονητής δεν κάνει, γιατί δε μπορεί στις καλές να ευθύνονται ΜΟΝΟ οι παίχτες, και στις στραβές να φταίει ΜΟΝΟ ο προπονητής.
Επειδή όμως αυτή η συζήτηση ξυπνάει μνήμες, και θυμίζει τις εποχές Σάντος, ας ξύσω κι εγώ λίγο τις πληγές. Και για να είμαι σωστός θα πω ότι ήμουν από αυτούς που έκραζαν τον Σάντος με κάθε ευκαιρία, και συνεχίζω να το κάνω, αναγνωρίζοντας ωστόσο και θετικά, όπως, μεταξύ άλλων, το ότι έδωσε μια πολύ συγκεκριμένη ταυτότητα στην ομάδα. Πιστεύω, όμως, ότι άμα θέλουμε να κατηγορήσουμε κάποιον, και κυρίως έναν προπονητή, και να πείσουμε τους άλλους (αλλά πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μας) ότι αυτός ΔΕΝ κάνει, βρίσκουμε χίλια δυο λογικά ή λογικοφανή επιχειρήματα! Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχουμε δίκιο, ούτε κι άδικο. Γι’ αυτό το λόγο χαίρομαι που δεν αποφασίζουμε εμείς, αλλά ο Ζαγοράκης, και ελπίζω να μείνει αυτός στην ομάδα ακόμα κι αν φύγουν όλοι οι άλλοι.
Και πάμε λοιπόν:
1) Ο Σάντος δεν ήταν αυτός που στην πρώτη του χρονιά (ναι, τότε με τις σαρδέλες) ΔΕΝ χρησιμοποιούσε τον Ηλιάδη ποτέ, εκτός από ελάχιστες φορές ως δεξί μπακ, θεωρώντας προφανώς ότι είναι χειρότερος κι από σαρδέλα, αλλά στον καλοκαιρινό προγραμματισμό είπε ότι τον θέλει για την επόμενη χρονιά και για το μέλλον και τον πιστεύει, κ όλοι βέβαια ξέρουμε την πορεία του παίχτη έπειτα;
2) Ο Σάντος δεν είναι αυτός που δήλωσε ότι την πρώτη χρονιά δεν πηγαίναμε για τίποτα και είχε ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ με τη Διοίκηση να πιάσει η ομάδα πάτο ώστε να μη δημιουργεί ψευδαισθήσεις, αλλά και να χτιστεί από την αρχή την επόμενη χρονιά; Μια ΣΥΜΦΩΝΙΑ που από όσο γνωρίζω ΠΟΤΕ δεν επιβεβαιώθηκε επισήμως από τη Διοίκηση;
3) Ο Σάντος δεν ήταν που παρά την παραπάνω “συμφωνία”, ζήτησε μεταγραφές τον Γενάρη της πρώτης χρονιάς και συναίνεσε να έρθουν στην ομάδα παίχτες τύπου Φρούντζα που πέρασαν και δεν ακούμπησαν; Γιατί; Δε μπορούσε η ομάδα να πιάσει πάτο χωρίς αυτούς;
4) Ο Σάντος δεν ήταν που αγνοούσε επιδεικτικά τον Αθανασιάδη όταν η πλειοψηφία του κόσμου ζητούσε να του δοθούν ευκαρίες;
5) Ο Σάντος δεν ήταν που μας έφερε τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τα Γιάννενα (ήμουνα και μέσα κ πονάω ακόμα), με ΤΡΑΓΙΚΟ κοουτσάρισμα (αναφέρω απλά τον…βασικό Κουτσιανικούλη σε ένα γήπεδο χωράφι που ο ντελικάτος, αλλά και χωρίς αγωνιστικό ρυθμό Κούτσια έπεφτε ΠΡΙΝ από ΚΑΘΕ τζατζάρισμα και βγήκε στο 25’)
6) Επί Σάντος δεν αποκλειστήκαμε από την Χέρενφεϊν δίνοντας πρόωρο τέλος στο Ευρωπαϊκό όνειρο από πολύ πολύ νωρίς;
Όλα αυτά, κι άλλα τόσα θα μπορούσα να αναφέρω, απλά με μια πρόχειρη αναδρομή, και παρόλο που δε φημίζομαι για την καλή μου μνήμη. Και ξαναλέω, για αντίστοιχα πράγματα κράζουμε τώρα τον Χάβο, και για άλλα τον επαινούμε, όπως επαινούσαμε τον Καρπ…, ε, τον Σάντος. Αλλά εμείς είμαστε οπαδοί, αυτό είναι το πάθος μας, να ασχολούμαστε με την ΑΓΑΠΗ μας, με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. Ευτυχώς που τις αποφάσεις, δεν τις παίρνουμε εμείς!
ΥΓ: Γλυκέ μου Φερνάντο, μου έδωσες κι εσύ πολλές χαρές κ σ’ ευχαριστώ, άλλο αν δε σε πάω σαν κόουτς, αχάριστος δεν είμαι…Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ
Κατά τη γνώμη μου λοιπόν, ο Χάβος πρέπει να μείνει. Γιατί; Γιατί πολύ απλά θεωρώ ότι έχει τις δυνατότητες να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας. Δεν κολλάω στα περί ανίκανων Ελλήνων προπονητών, μάλιστα τον θεωρώ ΣΑΦΩΣ καλύτερο από κάτι Χιμένεθ, Φερέιρα και Βαλβέρδε. Δε μπαίνω στο τριπάκι να κάτσω να τον κρίνω λεπτομερώς στα επιμέρους, όπως κάνουν φίλοι, και έκανα κι εγώ παλιότερα. Γιατί πλέον στα 31 έχω καταλάβει, ότι ΟΛΟΙ οι προπονητές του κόσμου, ακόμα και οι κορυφαίοι, θα κάνουν και λάθη, και θα κάνουν και πολλά λάθη, αλλά ακόμα και αν ΔΕΝ έκαναν λάθη, θα βρεθούν οι προπονητές της κερκίδας να πουν ότι έκαναν!! Τον κρίνω (και κυρίως ΘΑ τον κρίνω) στη βάση της εικόνας της ομάδας και των αποτελεσμάτων της ΜΕΧΡΙ το ΤΕΛΟΣ. Ως εδώ έχω πάρει ΚΑΙ θετικά και αρνητικά δείγματα. Αλλά αυτό δεν είναι περίεργο. Έχω δει μια ομάδα με σκαμπανεβάσματα, αλλά κι αυτό συμβαίνει πολλές φορές σε πολλές ομάδες. Έχω δει όμως και πράγματα που ελάχιστες φορές είχα δει στον ΠΑΟΚ, όπως είναι η Ευρωπαϊκή μας πορεία, αλλά και αρκετές εμφανίσεις μας φέτος που ήταν ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΕΣ. Όπως επίσης, ότι παρέμεινα σε τρεις διοργανώσεις για τόσο μεγάλο διάστημα. Είναι λοιπόν κατά τη γνώμη μου άλλο να λέμε ότι πρέπει να σταθεροποιηθούμε σε ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης χωρίς μεταπτώσεις, κι άλλο να λέμε ότι αυτός ο προπονητής δεν κάνει, γιατί δε μπορεί στις καλές να ευθύνονται ΜΟΝΟ οι παίχτες, και στις στραβές να φταίει ΜΟΝΟ ο προπονητής.
Επειδή όμως αυτή η συζήτηση ξυπνάει μνήμες, και θυμίζει τις εποχές Σάντος, ας ξύσω κι εγώ λίγο τις πληγές. Και για να είμαι σωστός θα πω ότι ήμουν από αυτούς που έκραζαν τον Σάντος με κάθε ευκαιρία, και συνεχίζω να το κάνω, αναγνωρίζοντας ωστόσο και θετικά, όπως, μεταξύ άλλων, το ότι έδωσε μια πολύ συγκεκριμένη ταυτότητα στην ομάδα. Πιστεύω, όμως, ότι άμα θέλουμε να κατηγορήσουμε κάποιον, και κυρίως έναν προπονητή, και να πείσουμε τους άλλους (αλλά πρώτα απ’ όλα τον εαυτό μας) ότι αυτός ΔΕΝ κάνει, βρίσκουμε χίλια δυο λογικά ή λογικοφανή επιχειρήματα! Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι έχουμε δίκιο, ούτε κι άδικο. Γι’ αυτό το λόγο χαίρομαι που δεν αποφασίζουμε εμείς, αλλά ο Ζαγοράκης, και ελπίζω να μείνει αυτός στην ομάδα ακόμα κι αν φύγουν όλοι οι άλλοι.
Και πάμε λοιπόν:
1) Ο Σάντος δεν ήταν αυτός που στην πρώτη του χρονιά (ναι, τότε με τις σαρδέλες) ΔΕΝ χρησιμοποιούσε τον Ηλιάδη ποτέ, εκτός από ελάχιστες φορές ως δεξί μπακ, θεωρώντας προφανώς ότι είναι χειρότερος κι από σαρδέλα, αλλά στον καλοκαιρινό προγραμματισμό είπε ότι τον θέλει για την επόμενη χρονιά και για το μέλλον και τον πιστεύει, κ όλοι βέβαια ξέρουμε την πορεία του παίχτη έπειτα;
2) Ο Σάντος δεν είναι αυτός που δήλωσε ότι την πρώτη χρονιά δεν πηγαίναμε για τίποτα και είχε ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ με τη Διοίκηση να πιάσει η ομάδα πάτο ώστε να μη δημιουργεί ψευδαισθήσεις, αλλά και να χτιστεί από την αρχή την επόμενη χρονιά; Μια ΣΥΜΦΩΝΙΑ που από όσο γνωρίζω ΠΟΤΕ δεν επιβεβαιώθηκε επισήμως από τη Διοίκηση;
3) Ο Σάντος δεν ήταν που παρά την παραπάνω “συμφωνία”, ζήτησε μεταγραφές τον Γενάρη της πρώτης χρονιάς και συναίνεσε να έρθουν στην ομάδα παίχτες τύπου Φρούντζα που πέρασαν και δεν ακούμπησαν; Γιατί; Δε μπορούσε η ομάδα να πιάσει πάτο χωρίς αυτούς;
4) Ο Σάντος δεν ήταν που αγνοούσε επιδεικτικά τον Αθανασιάδη όταν η πλειοψηφία του κόσμου ζητούσε να του δοθούν ευκαρίες;
5) Ο Σάντος δεν ήταν που μας έφερε τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τα Γιάννενα (ήμουνα και μέσα κ πονάω ακόμα), με ΤΡΑΓΙΚΟ κοουτσάρισμα (αναφέρω απλά τον…βασικό Κουτσιανικούλη σε ένα γήπεδο χωράφι που ο ντελικάτος, αλλά και χωρίς αγωνιστικό ρυθμό Κούτσια έπεφτε ΠΡΙΝ από ΚΑΘΕ τζατζάρισμα και βγήκε στο 25’)
6) Επί Σάντος δεν αποκλειστήκαμε από την Χέρενφεϊν δίνοντας πρόωρο τέλος στο Ευρωπαϊκό όνειρο από πολύ πολύ νωρίς;
Όλα αυτά, κι άλλα τόσα θα μπορούσα να αναφέρω, απλά με μια πρόχειρη αναδρομή, και παρόλο που δε φημίζομαι για την καλή μου μνήμη. Και ξαναλέω, για αντίστοιχα πράγματα κράζουμε τώρα τον Χάβο, και για άλλα τον επαινούμε, όπως επαινούσαμε τον Καρπ…, ε, τον Σάντος. Αλλά εμείς είμαστε οπαδοί, αυτό είναι το πάθος μας, να ασχολούμαστε με την ΑΓΑΠΗ μας, με την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. Ευτυχώς που τις αποφάσεις, δεν τις παίρνουμε εμείς!
ΥΓ: Γλυκέ μου Φερνάντο, μου έδωσες κι εσύ πολλές χαρές κ σ’ ευχαριστώ, άλλο αν δε σε πάω σαν κόουτς, αχάριστος δεν είμαι…Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ
Γκας υπάρχουν 2 τρόποι για να επιχειρηματολογείς...ένας, να κάτσεις να ζυγίσεις τα δεδομένα, να καταλήξεις σε συμπέρασμα το οποίο να στηρίζεις από αυτά...δύο, να προ-αποφασίσεις την άποψη σου και ύστερα να υποβαθμίζεις, υπερτονίζεις, μεταστρέφεις, διαστρεβλώνεις και ότι άλλο χρειαστεί τα δεδομένα μόνο και μόνο για να πείσεις (μάλλον πρώτα τον εαυτό σου) πως το εκ των προτέρων επιλεγμένο συμπέρασμα ήταν το σωστό...
αν είναι δυνατόν, άνθρωπος με το μυαλό το δικό σου να κάθεται και να υποστηρίζει πως ήταν αναπόφευκτο στην Φεράρι που είχαμε φτιάξει με κόπους και βάσανα 3 χρόνων να βάλουμε 2 τυφλούς οδηγούς να την καταστρέφουν σιγά-σιγά όλη την χρονιά...είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνεις πως όχι, η μαλακία δεν ήταν αναπόφευκτη, ήταν επιλογή όπως επιλογή θα ήταν και η σοβαρότητα...
και στην τελική ρε πούστη μου, εγώ βλέπω επί έναν χρόνο ο ΠΑΟΚ να έχει λεφτά για τα πάντα εκτός από προπονητή...πόσα φράγκα πετάξαμε στο αέρα για να πληρώνουμε τις διακοπές του Αρίας;...πόσα για τις 4μηνες διακοπές του Μπουσαιντί και του Ζουέλα;..γιατί δεν κόψαμε το συμβόλαιο του Κριστιάνο από το καλοκαίρι αφού δεν τον χρειαζόμασταν;...γιατί πήγαμε και ψωνίζαμε κάτι Σακελλαρίου και κάτι Γιακουμήδες (ο 4ος τερματοφύλακας μας μάρανε) όντας άφραγκοι;...βάλε όλα αυτά τα λεφτά, πρόσθεσε τα λεφτά που πήρανε Μπερέτα-Δερμιτζάκης-Χάβος και βγάζεις αρκετά λεφτά για να πληρώσεις από φέτος όχι 1ετές αλλά 2ετές συμβόλαιο κάποιου σοβαρού προπονητή...
και ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο;...πως όπως φαίνεται απ την συμπεριφορά του ο Ζαγοράκης δεν έχει μετανιώσει ούτε στο ελάχιστο για αυτή την ηλιθιότητα...ακόμα μπορεί να κοιτάζει πως τα πάει ο Δερμιτζάκης ώστε αν σωθεί ο Αστέρας να μας τον ξαναφορτώσει...κι αν όχι αυτό, το σίγουρο, έχει βάλει όλους τους δικούς του δημοσιογράφους να δημιουργούν κλίμα για να κρατήσει τον σημερινό τσομπάνη επ αόριστω...όπως το φθινόπωρο που μας κορόιδευε πως ψάχνει προπονητή ενώ αυτός είχε από την πρώτη στιγμή σίγουρο πως θα τον κρατήσει για όλη την χρονιά...
αυτό είναι το θέμα και για αυτό ο Χάβος χρειάζεται κράξιμο, κράξιμο και ξανά κράξιμο και μόνο κράξιμο και όταν τελειώνει το κράξιμο να ξεκινάει το κράξιμο...για να μην περάσει τον Μάιο η δημοσιοσχετίστικη γραμμή που θέλει τον ΠΑΟΚ να δοικείται από ένα παρεάκι μισο-καταρτισμένων ερασιτεχνών που πολύ σύντομα θα τον ξαναβουλιάξουν στην ανυποληψία που βρισκόταν μέχρι το 2008...γιατί, και ο Χάβος και ο Μιχαηλίδης και ο Κωνσταντινίδης και άλλοι πολλοί βρίσκονται στον ΠΑΟΚ για έναν και μόνο έναν λόγο...γιατί είναι βύσματα, βύσματα και τίποτα άλλο...
Υ.Γ.
κυκλοφορούν και κάτι "σταλίνες" εδώ μέσα που ονειρεύονται τον ΠΑΟΚ "σούπερ 4"...να λέει η διοίκηση πετάει ο γάιδαρος και να φωνάζουμε εμείς "πετάει πετάει" και όποιος διαφωνεί να του την πέφτουνε μέχρι ή να σταματήσει να ασχολείται ή να γίνει και αυτός πειθαρχημένος...δεν θα τους περάσει...ο καθένας κρίνεται στον ΠΑΟΚ, και ο Ζαγοράκης, και ο Άγιος Πέτρος να τανε, αν έκανε μαλακίες θα τα άκουγε...έτσι ήταν πάντα και έτσι θα είναι πάντα...
αν είναι δυνατόν, άνθρωπος με το μυαλό το δικό σου να κάθεται και να υποστηρίζει πως ήταν αναπόφευκτο στην Φεράρι που είχαμε φτιάξει με κόπους και βάσανα 3 χρόνων να βάλουμε 2 τυφλούς οδηγούς να την καταστρέφουν σιγά-σιγά όλη την χρονιά...είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνεις πως όχι, η μαλακία δεν ήταν αναπόφευκτη, ήταν επιλογή όπως επιλογή θα ήταν και η σοβαρότητα...
και στην τελική ρε πούστη μου, εγώ βλέπω επί έναν χρόνο ο ΠΑΟΚ να έχει λεφτά για τα πάντα εκτός από προπονητή...πόσα φράγκα πετάξαμε στο αέρα για να πληρώνουμε τις διακοπές του Αρίας;...πόσα για τις 4μηνες διακοπές του Μπουσαιντί και του Ζουέλα;..γιατί δεν κόψαμε το συμβόλαιο του Κριστιάνο από το καλοκαίρι αφού δεν τον χρειαζόμασταν;...γιατί πήγαμε και ψωνίζαμε κάτι Σακελλαρίου και κάτι Γιακουμήδες (ο 4ος τερματοφύλακας μας μάρανε) όντας άφραγκοι;...βάλε όλα αυτά τα λεφτά, πρόσθεσε τα λεφτά που πήρανε Μπερέτα-Δερμιτζάκης-Χάβος και βγάζεις αρκετά λεφτά για να πληρώσεις από φέτος όχι 1ετές αλλά 2ετές συμβόλαιο κάποιου σοβαρού προπονητή...
και ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο;...πως όπως φαίνεται απ την συμπεριφορά του ο Ζαγοράκης δεν έχει μετανιώσει ούτε στο ελάχιστο για αυτή την ηλιθιότητα...ακόμα μπορεί να κοιτάζει πως τα πάει ο Δερμιτζάκης ώστε αν σωθεί ο Αστέρας να μας τον ξαναφορτώσει...κι αν όχι αυτό, το σίγουρο, έχει βάλει όλους τους δικούς του δημοσιογράφους να δημιουργούν κλίμα για να κρατήσει τον σημερινό τσομπάνη επ αόριστω...όπως το φθινόπωρο που μας κορόιδευε πως ψάχνει προπονητή ενώ αυτός είχε από την πρώτη στιγμή σίγουρο πως θα τον κρατήσει για όλη την χρονιά...
αυτό είναι το θέμα και για αυτό ο Χάβος χρειάζεται κράξιμο, κράξιμο και ξανά κράξιμο και μόνο κράξιμο και όταν τελειώνει το κράξιμο να ξεκινάει το κράξιμο...για να μην περάσει τον Μάιο η δημοσιοσχετίστικη γραμμή που θέλει τον ΠΑΟΚ να δοικείται από ένα παρεάκι μισο-καταρτισμένων ερασιτεχνών που πολύ σύντομα θα τον ξαναβουλιάξουν στην ανυποληψία που βρισκόταν μέχρι το 2008...γιατί, και ο Χάβος και ο Μιχαηλίδης και ο Κωνσταντινίδης και άλλοι πολλοί βρίσκονται στον ΠΑΟΚ για έναν και μόνο έναν λόγο...γιατί είναι βύσματα, βύσματα και τίποτα άλλο...
Υ.Γ.
κυκλοφορούν και κάτι "σταλίνες" εδώ μέσα που ονειρεύονται τον ΠΑΟΚ "σούπερ 4"...να λέει η διοίκηση πετάει ο γάιδαρος και να φωνάζουμε εμείς "πετάει πετάει" και όποιος διαφωνεί να του την πέφτουνε μέχρι ή να σταματήσει να ασχολείται ή να γίνει και αυτός πειθαρχημένος...δεν θα τους περάσει...ο καθένας κρίνεται στον ΠΑΟΚ, και ο Ζαγοράκης, και ο Άγιος Πέτρος να τανε, αν έκανε μαλακίες θα τα άκουγε...έτσι ήταν πάντα και έτσι θα είναι πάντα...
λοιπον.το καλοκαιρι.ζαγορακη.slidar έγραψε:ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ.
διωχνεις ιβιτς.συνταξη.550 κερδος.
διωχνεις φιλομενο.μπουλο.400 κερδος.
διωχνεις χαλκια.συνταξη.450 κερδος.
διωχνεις ελ ζαρ.200 κερδος.
διωχνεις μουσλι.650 κερδος.
διωχνεις σαβινι.350 κερδος.
δανειζεις κουτσια.300 κερδος.
διωχνεις 35χρονο τσιριλο.400 κερδος.
διωχνεις 8 παλτα.κερδος 3,4 μυρια.φερνεις χιντινγκ(οχι αλλους μαθητευομενους μαγους) με 2.5 και εχεις κ 9 κατοσταρικα να φερεις αλλους 8.τι αλλο θες.
εναλλακτικα μπορεις να παρεις με τα 9 κατοσταρικα ενα καλο τρυπανι.κανεις μια γεωτρηση στην τουμπα που εχω προαισθημα και δεν εχουμε αναγκη και απο αραβες.
υ.γ.οι φτασμενοι μαγοι κοστιζουν.και για οσους δεν το εχουν καταλαβει ο ΠΑΟΚ ακομα χρωσταει τα κερατα του.δεν εχεις μπαμπακα να του σκαει ρευστο.και παικταραδες και προπονητη που να μην τον αγγιζει η κριτικη δεν προκειται να εχουμε.η θα κανουμε το σκουληκι που εφερε(τον ξεχασμενο)κουπερ με ενα σκασμο λεφτα και παιζει με τοχες και πριτες.η θα κανουμε αυτο που καναμε τα τελευταια χρονια.μεγαλυτερος η αντιστοιχος προπονητης του σαντος με το χαμηλο συμβολαιο που ο σαντος δεχτηκε να υπογραψει δεν υπαρχει.αν δεν θα ειναι ο χαβος προπονητης σιγουρα δεν θα ειναι ενας φτασμενος σε βαθμος που να μην τον αγγιζει η κριτικη.εδω τον σαντος και τον ειχαμε σκισει.
οσον αφορα στο χαβο ειναι απλα ενας αξιοπρεπης και φιλοτιμος προπονητης.αν καταφερει και κανει καλη προετοιμασια(γιατι να μη γελιομαστε την προετοιμασια του μπερετα πληρωνουμε ακομα)τοτε δεν μπορω να φανταστω τι παραπανω θα πετυχει ενας αλλος ξενος μετριου ονοματος.μετριου ονοματος γιατι απλα αυτη τη στιγμη αυτες ειναι οι δυνατοτητες της ομαδας.
- Federacion
ναι όντως δεν εχει μετανιώσει μια ο Ζαγόρ...εκπληκτικο...
στη τελική ρε Ζαγοράκη φερε σοβαρό προπονητη για να μην την ακούς εσυ στις αποτυχίες.
αν στραβωσει η φάση να εχεις τα νωτα σου καλυμενα
σας εφερα προπονητη
σχεδιο
προγραμματισμο
σοβαρότητα
αυτο δε θέλατε;
ε αν δεν πετύχει εισαι καλυμενος
τωρα με τους τυχωδιοκτισμους η
αποτυχία τουλάχιστον στο πρωτάθλημα ήταν σιγουρη
(οπου ο προγραμματισμος είναι το ΑΛΦΑ κ το ΩΜΕΓΑ)
παρολαυτα, λες κ εδω κάνουμε χαβαλε καθόσουν κ μας έλεγες παμε για πρωτάθλημα με Δερμιτζάκη...
αυτα μόνο ο θείος με λεμονι τα κανε με όλο το σύστημα να δουλευει γι αυτον,
οχι εμεις που εχουμε να τα βάλουμε με θεους κ δαιμονες
τεσπα για να μεινω κ ον τοπικ
τωρα ν αλλαξουμε προπονητη ΙΣΩΣ να είναι αργα για φετος
αλλα κοιταξτε καλα γιατι κ η υπομονη αρχίζει κ εξαντλειται
μην ερθει ο Μαιος κ ο Ιουνης κ ταχα δηθεν ρίξετε πάλι βρώμες στη πιατσα κ ονοματα ψευτικα
γιατι θα ρθει οΣεπτεμβρης κ ο Οκτβρης κ θα τα τινάξετε ολα
και υπευθυνος δεν θα ειναι ο κόσμος που θα διαμαρτυρεται
αλλα εσεις που αφήσατε τη κατασταση να διαλυθει.
στη τελική ρε Ζαγοράκη φερε σοβαρό προπονητη για να μην την ακούς εσυ στις αποτυχίες.
σας εφερα προπονητη
σχεδιο
προγραμματισμο
σοβαρότητα
αυτο δε θέλατε;
ε αν δεν πετύχει εισαι καλυμενος
τωρα με τους τυχωδιοκτισμους η
αποτυχία τουλάχιστον στο πρωτάθλημα ήταν σιγουρη
(οπου ο προγραμματισμος είναι το ΑΛΦΑ κ το ΩΜΕΓΑ)
παρολαυτα, λες κ εδω κάνουμε χαβαλε καθόσουν κ μας έλεγες παμε για πρωτάθλημα με Δερμιτζάκη...
αυτα μόνο ο θείος με λεμονι τα κανε με όλο το σύστημα να δουλευει γι αυτον,
οχι εμεις που εχουμε να τα βάλουμε με θεους κ δαιμονες
τεσπα για να μεινω κ ον τοπικ
τωρα ν αλλαξουμε προπονητη ΙΣΩΣ να είναι αργα για φετος
αλλα κοιταξτε καλα γιατι κ η υπομονη αρχίζει κ εξαντλειται
μην ερθει ο Μαιος κ ο Ιουνης κ ταχα δηθεν ρίξετε πάλι βρώμες στη πιατσα κ ονοματα ψευτικα
γιατι θα ρθει οΣεπτεμβρης κ ο Οκτβρης κ θα τα τινάξετε ολα
και υπευθυνος δεν θα ειναι ο κόσμος που θα διαμαρτυρεται
αλλα εσεις που αφήσατε τη κατασταση να διαλυθει.
Ούτε αυτό θα γίνει ποτέ και το ξέρουν μέχρι και τα τσιμέντα της Τούμπας.Federacion έγραψε: στη τελική ρε Ζαγοράκη φερε σοβαρό προπονητη για να μην την ακούς εσυ στις αποτυχίες.
σας εφερα προπονητη
σχεδιο
προγραμματισμο
σοβαρότητα
αυτο δε θέλατε;
Μη κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, ειδικά οταν υπάρχει το πρόσφατο παράδειγμα της 3τιας του Σάντος.
Δηλαδή ρε παιδιά λέμε οτι η επιμονή στο Σάντος (δεν γράφω εμπιστοσύνη για να συμβαδίσω με το ύφος των γραφομένων) ήταν αποτέλεσμα του "επιμονή για την επιμονή" και όχι προϊόν της όποιας επιμπιστοσύνης στις ικανότητες του πορτογάλου και στο πλάνο που υπήρχε;
- Federacion
λεμε οτι η επιλογή Σαντος απο Ζαγορ δεν ήταν -απ οτι φαινεται λογω ικανοτήτων προπονητικών- αλλά λόγω γνωριμιών.
ευτυχώς για μας συνεπεσε να είναι -για μενα- ενας αδιασφημβητητα εξαιρετικος κοουτς.
δυστυχως οι κουμπαριες κ οι γνωριμίες με προπονητες καπου εδω τελειωνουν
κι αντι να φερουμε σοβαρο προπονητη
φεραμε το Δερμιτζάκη
που εφερε το Χαβο
που μας εφερε εδω π ειμαστε με τα καλα κ τ ασχημα του
αλλα τ ασχημα μπορουσαμε να τα αποφύγουμε
αφου πηγαιναμε για πρωτάθλημα φετος.
ή ΟΧΙ;
γιατι αν επιτυχια ΦΕΤΟΣ ειναι το κυπελλο ή το εουροπα κ το καλοκαιρι παμε για ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΝΔΕΚΑΤΩΝ
ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΖΑΓΟΡ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΑΠΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ.
αντε ρε σοβαρευτειτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ευτυχώς για μας συνεπεσε να είναι -για μενα- ενας αδιασφημβητητα εξαιρετικος κοουτς.
δυστυχως οι κουμπαριες κ οι γνωριμίες με προπονητες καπου εδω τελειωνουν
κι αντι να φερουμε σοβαρο προπονητη
φεραμε το Δερμιτζάκη
που εφερε το Χαβο
που μας εφερε εδω π ειμαστε με τα καλα κ τ ασχημα του
αλλα τ ασχημα μπορουσαμε να τα αποφύγουμε
αφου πηγαιναμε για πρωτάθλημα φετος.
ή ΟΧΙ;
γιατι αν επιτυχια ΦΕΤΟΣ ειναι το κυπελλο ή το εουροπα κ το καλοκαιρι παμε για ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΝΔΕΚΑΤΩΝ
ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΖΑΓΟΡ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΠΑΠΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ.
αντε ρε σοβαρευτειτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
- Federacion