ΝΑΙ και φυσικα εκανε λαθη...ποιος ομως ΔΕΝ κανει? ή καποια πραγματα δεν του βγαινουν?για μενα το λαθος ηταν που πεισθηκε απ το Βιτολο..αυτο μου δειχνει οτι εβαλε συναισθημα κ τη σχεση με τον παιχτη...τον πιστεψε κ δεν επρεπε..
Με τον ΠΑΟ ειχαμε ρεκορ τελικων προσπαθειων 17 (το διαβασα σημερα στο spordog) αν ειχε μπει το γμημενο το γκολ..αυτοι που κραζουν θαταν λιγοτεροι..
με τη δυναμο..τα ιδια..αυχια? αστοχια?
με τον πανιωνιο που δεν παιξαμε καλα φαγαμε τη μαλακια πεναλτυ..
με την καβαλα..θεωρω οτι αν θα εμπαινε καποιο γκολ στο πρωτο 20΄που ειμασταν καλυτεροι τα πραγματα θα ηταν εντελως διαφορετικα...
επισης στο παιχνιδι αυτο η βασικη εντεκαδα ειχε 3 αλλαγες ΧΩΡΙΣ το διπλο της παρασκευης το οποιο ειναι το πιο σημαντικο της εβδομαδας! αν το σκορ ηταν 2-0 ειμαι σιγουρος οτι οι αλλαγες θα ταν για να ξεκουρασει παιχτες!
Δυστυχως για να κανεις σωστο ροτεισον πρεπει να χεις κ αντιστοιχους παιχτες με αυτους που παιζουν...ο παγκος μας δεν ειναι οτι καλυτερο...ναι κολλαει σε ορισμενους παιχτες..αλλα Καποιοι ΔΕΝ βγαινουν απο την 11 αδα!Φανταζομαι να ειχε κανει τις αλλαγες κ να τρωγαμε καμια 4αρα μεσα στην τουμπα που λιγο ελλειψε.......
Η προετοιμασια δεν ηταν σωστη...κ με αυτην βγαλανε τα παιδια ηδη 40 παιχνιδια!
οι μεταγραφες λογω οικονομικων .......
να μιλησω για απληρωτους παιχτες..? οχι δε θα το κανω κ δε φταιει αυτο! το λεω μονο για να καταλαβουν καποιοι ποσο δυσκολη ειναι η καρεκλα...
Να μιλησω για το οτι ΠΟΤΕ σχεδον δεν επαιξε με πληρη ροστερ? κ για τους τραυματισμους αυτος ευθυνεται?
Θεωρω καποιος που εχει δει τις προπονησεις, καποιος που ξερει πραγματα απο ''μεσα'' να μας ελεγε περισσοτερα!
αλλα το θεωρω μεγαληγ μαλακια να κραζουν με ηλιθια επιθετα καποιοι ..ο Τσομπανης με τη γκλιτσα..κ γω δεν παω πολλους αλλα εκφραζομαι παντα πιο κοσμια..κ φροντιζω να ενημερωνομαι πριν ανοιξω το στομα μου!
πριν το ματς με την Καβαλα μιλουσα για υποτονικοτητα του σαιτ..3 ατομα με το ζορι γραφαμε....στην στραβη ομως γιναμε.............100 ...!
ο Σαντος χαζος ηταν που εφυγε? ο παμπονηρος πορτογαλος ΗΞΕΡΕ παρα πολυ καλα τι εκανε..κ ποτε το εκανε!
alex παιρνω την τελευταια σου φραση
Από την άλλη τον Χάβο τον περιμένουμε στη γωνία, κι ας έχει πολύ δυσκολότερο έργο και χειρότερες συνθήκες, χωρίς να ευθύνεται αυτός!
Φατε τον..αλλα κ παλι δε θα χορτασετε!