Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Αν έρθει ο Τζιοβινγκο θα είναι το κομμάτι που θα λύσει όλο το παζλ. 10αρι με τρομερή έφεση στο γκολ και αίσθηση του χώρου. Ο Ραζβαν το ξέρει και για αυτόν τον θέλει σας τρελός.
Μακάρι να είναι αυτό το κερασάκι αύριο μετά την πρόκριση.
Δεν έχω κάποια ενημέρωση απλά μια αίσθηση ότι τα 2,5 για 2 χρόνια (και ίσως και παραπάνω αν έχει ανέβει ο Ιβάν) δεν τα βρίσκει στην Ιταλία.
Μακάρι να είναι αυτό το κερασάκι αύριο μετά την πρόκριση.
Δεν έχω κάποια ενημέρωση απλά μια αίσθηση ότι τα 2,5 για 2 χρόνια (και ίσως και παραπάνω αν έχει ανέβει ο Ιβάν) δεν τα βρίσκει στην Ιταλία.
- Dimitris_L4
Παίδες σήμερα έρχονται μιτριτα κ σιντκλει. Τέλος αυτό...
Όσοι διαβαζετε-ακουτε-ενημερωνεστε από το μετροκωλις κ τα αντίστοιχα μέσα τους ρίξτε μια ματιά στο άρθρο - εμετό που ανεβασαν πριν δυο ωρες.. Κ συνεχίστε να τ κάνετε.. Πάμε για τν προκριση αφήστε στην άκρη για λίγο τα μεταγραφικά..
Όσοι διαβαζετε-ακουτε-ενημερωνεστε από το μετροκωλις κ τα αντίστοιχα μέσα τους ρίξτε μια ματιά στο άρθρο - εμετό που ανεβασαν πριν δυο ωρες.. Κ συνεχίστε να τ κάνετε.. Πάμε για τν προκριση αφήστε στην άκρη για λίγο τα μεταγραφικά..
Dimitris_L4 έγραψε:Παίδες σήμερα έρχονται μιτριτα κ σιντκλει. Τέλος αυτό...
πες τους να μη στρωσουν ακομη το δωματιο για τον Ρουμανο

Εγώ δεν καταλαβαίνω με τιποτα τ 7 εκ του Μιτριτσα βάσει βιογραφικού. Κραιοβα ΝΥ αραβια
-
Βασει βιογραφικου μπορούσες να καταλαβεις τα 10 για πριγιο?σε αυτες τις χωρες για να παει καποιος τα λεφτα πρεπει να ξεφεύγουν λιγο!mbison έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω με τιποτα τ 7 εκ του Μιτριτσα βάσει βιογραφικού. Κραιοβα ΝΥ αραβια
Το άρθρο λέει απλά ότι έμαθε τον ΠΑΟΚ μέσα από το ενδιαφέρον του για τον Τζιοβινκο και τούμπαλιν. Εγώ τώρα σκέφτομαι… Υποτίθεται κάναμε προσφορά 2.5 στους Άραβες και 1.2 στον Ιταλό. Στη συνέχεια κάναμε προσφορά στο 1 μυριο για Κλαασεν και 1 μυριο στην ομάδα του και μου λέτε πως δεν θα κάνουμε άλλη κίνηση εκτός των τριών δανεικών; Μπααα…
- Dimitris_L4
Σιγα ρε συ.. Μισό σεντονακι κ μισό μαξιλαρι... Μη σ πω παιδικό κρεβάτι κιολαςjibbie έγραψε:Dimitris_L4 έγραψε:Παίδες σήμερα έρχονται μιτριτα κ σιντκλει. Τέλος αυτό...
πες τους να μη στρωσουν ακομη το δωματιο για τον Ρουμανο
- anekfrastos
Με τα θηρία Μιτρίτα, Αντρίγια, Βιερίνια, Μουργκ και Τζιοβίνκο (?) να πηδάνε στα κόρνερ θα είμαστε κίνδυνος-θάνατος.
mbison έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω με τιποτα τ 7 εκ του Μιτριτσα βάσει βιογραφικού. Κραιοβα ΝΥ αραβια
Ο Τζολης έχει 12 με Ελλάδα μόνο στο βιογραφικό του.
Γιατί κολατε ρε σε αυτόν τον διάολο το transfermarkt;οκ είναι ένα καλό μέσο για να δεις τον κάθε παίχτη,τα στατιστικά και κάποια ακόμα στοιχεία.
Είναι δυνατόν να βγάζουμε ποδοσφαιρικά συμπεράσματα από το πόσο κοστίζει ο καθένας στο transfermarkt;
-
Με τον αρχηγο ειχες την πιο καλοδουλεμένη κομπινα στα κορνερε την κεφαλια στο πρωτο δοκάριanekfrastos έγραψε:Με τα θηρία Μιτρίτα, Αντρίγια, Βιερίνια, Μουργκ και Τζιοβίνκο (?) να πηδάνε στα κόρνερ θα είμαστε κίνδυνος-θάνατος.

- stravostomis
Έτσι κι αλλιώς αφού τα εκτελεί ο Ζίβκοβιτς χαμένα πάνεanekfrastos έγραψε:Με τα θηρία Μιτρίτα, Αντρίγια, Βιερίνια, Μουργκ και Τζιοβίνκο (?) να πηδάνε στα κόρνερ θα είμαστε κίνδυνος-θάνατος.

- anekfrastos
o prijo δεν εφτασε ποτέ τα 10. Στα 6 έφτασε όταν έκανε 2 σούπερ χρονιές σ' εμάς.Jack_riper έγραψε:Βασει βιογραφικου μπορούσες να καταλαβεις τα 10 για πριγιο?σε αυτες τις χωρες για να παει καποιος τα λεφτα πρεπει να ξεφεύγουν λιγο!mbison έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω με τιποτα τ 7 εκ του Μιτριτσα βάσει βιογραφικού. Κραιοβα ΝΥ αραβια
Και όταν τον πήραμε εμείς ήταν στα 2.
Συμφωνώ ωστόσο ότι τα 7Μ του Ρουμάνου αυτή τη στιγμή μοιάζουν πολλά αλλά τόσα ήταν και του 19χρονου Αντρίγια όταν έφυγε από την Παρτιζαν ή τα 10 του Τζόλη το Φεβρουάριο, όταν είχε κάνει μισή καλή (σούπερ) χρονιά.
- anekfrastos
Αυτό είναι αλήθεια αλλά νομίζω ότι χειρότερα είναι του Μπίσε που η μπάλα κάνει κανα 3λεπτο για να κατέβει και χρειάζεται κανα μισάωρο να ανεβοκατεβάζει τα χέρια του λες και προσγειώνει μπόινγκstravostomis έγραψε:Έτσι κι αλλιώς αφού τα εκτελεί ο Ζίβκοβιτς χαμένα πάνεanekfrastos έγραψε:Με τα θηρία Μιτρίτα, Αντρίγια, Βιερίνια, Μουργκ και Τζιοβίνκο (?) να πηδάνε στα κόρνερ θα είμαστε κίνδυνος-θάνατος.
και τώρα ο Prijo είναι στο 1εκ.anekfrastos έγραψε:o prijo δεν εφτασε ποτέ τα 10. Στα 6 έφτασε όταν έκανε 2 σούπερ χρονιές σ' εμάς.Jack_riper έγραψε:Βασει βιογραφικου μπορούσες να καταλαβεις τα 10 για πριγιο?σε αυτες τις χωρες για να παει καποιος τα λεφτα πρεπει να ξεφεύγουν λιγο!mbison έγραψε:Εγώ δεν καταλαβαίνω με τιποτα τ 7 εκ του Μιτριτσα βάσει βιογραφικού. Κραιοβα ΝΥ αραβια
Και όταν τον πήραμε εμείς ήταν στα 2.
Συμφωνώ ωστόσο ότι τα 7Μ του Ρουμάνου αυτή τη στιγμή μοιάζουν πολλά αλλά τόσα ήταν και του 19χρονου Αντρίγια όταν έφυγε από την Παρτιζαν ή τα 10 του Τζόλη το Φεβρουάριο, όταν είχε κάνει μισή καλή (σούπερ) χρονιά.