Σχόλια για την κεντρική σελίδα
- kataramenos5
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Τι λέτε ρε παληκάρια.. .navigator11 έγραψε:Συνεπώς,δεν υπαινίσσεσαι στην τύχη πως πιθανώς παίχτες,πολλοί,λίγοι,όλοι,έχουν βάλει στο ... πιάτο τον προπονητή.

Κάτι άσχετο γιατί δεν ήξερα που να το γράψω. Δεν μπορώ να συνδεθώ εδώ και καιρό με το username μου στην κεντρική σελίδα! Πρέπει να βγάλω άλλο πάλι ή γενικά υπάρχει πρόβλημα;
- Μπαρκαρούτσος
Ισχύει και για 'μένα ό,τι και για τον Kevin, αν και δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, κάτοικος του forum είμαι πλέον...
Μπράβο στους admins που δεν ανεβαίνει τίποτα ειρωνικό για τον Άρη! Να λέμε τα κακά, να λέμε και τα καλά...
Μπράβο στους admins που δεν ανεβαίνει τίποτα ειρωνικό για τον Άρη! Να λέμε τα κακά, να λέμε και τα καλά...

- ΑποστόληςΑ
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν μπορούσα να μπω στην αρχή και κάποια στιγμή εγκατέλειψα τις προσπάθειες...
Σε μενα συμβαινει το εξης: στο πρωτο login με βγαζει πανω-πανω στη σελιδα "ληξη συνεδριας ή κατι τετοιο",
κανω ξανα δευτερη φορα login και συνδεεται κανονικα, μονο που δεν φαινετε οτι ειμαι συνδεδεμενος πανω δεξια στη σελιδα, αλλα οταν ανοιγω καποιο αρθρο μπορω να το σχολιασω και να πατησω vote up/vote down στα σχολια.
κανω ξανα δευτερη φορα login και συνδεεται κανονικα, μονο που δεν φαινετε οτι ειμαι συνδεδεμενος πανω δεξια στη σελιδα, αλλα οταν ανοιγω καποιο αρθρο μπορω να το σχολιασω και να πατησω vote up/vote down στα σχολια.
Αυτοι ειναι ικανοι να την πεσουν σε βενζιναδικο της ΒΡ επειδη ειναι πρασινο... Αμα ηταν Παοκτσηδες θα μας ξεσκονιζαν και τα πληκτρολογια οι μπατσοι, οχι μονο τους συνδεσμους...
Τωρα για την επισκεψη Πλατινι τα ειπατε ολα. Ή του κανεις χαρουλες για να παιζεις ευρωπη, ή τον διαολοστελνεις και γυρνας στα χρονια του Τσαρλυ Γιαγκος...
Τωρα για την επισκεψη Πλατινι τα ειπατε ολα. Ή του κανεις χαρουλες για να παιζεις ευρωπη, ή τον διαολοστελνεις και γυρνας στα χρονια του Τσαρλυ Γιαγκος...
-
??
Οχι φίλε μου, κανονικά λειτουργεί. Τσέκαρε για θέμα στο pc σου.
Οχι φίλε μου, κανονικά λειτουργεί. Τσέκαρε για θέμα στο pc σου.
-
Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
Είναι η μόνη σελίδα που δεν μπορώ να μπώ
μου βγάζει 'δεν βρέθηκε η σελίδα'
Είναι η μόνη σελίδα που δεν μπορώ να μπώ
μου βγάζει 'δεν βρέθηκε η σελίδα'
-