Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ αυτόν πάντως θα τον έκοβα και μόνο λόγω γκόμενας
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
Γκουερινο έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Για πες 20 ομαδες που ηταν πανω απο τη Βασιλεια το 18
η 25 ομαδες που ειναι πανω απο τη Σαλτσμπουργκ τωρα
ετσι για να γελασουμε γιατι το χιουμορ χρειαζεται
ΜανΣιτυ, ΜανΓιου, Λίβερπουλ, Τσελσι, Άρσεναλ, Τότεναμ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, Γιουβέντους, Ίντερ, Αταλάντα, Μίλαν, Ρόμα, Λάτσιο, Νάπολι, Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Λειψία, Παρί, Λυών, Άγιαξ, Πόρτο, Μπενφίκα από τις ομάδες που βγαίνουν Ευρώπη επί μονίμου βάσεως. Πρέπει κάποιος να είναι παράλογος για να θεωρεί ότι η Ζάλτσμπουργκ πχ σήμερα μπαίνει πάνω από κάποιες από τις ομάδες αυτές.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

το οτι εβαλες μεσα κατι Λατσιο και ειδικα την Αταλαντα που εχει 2 καλες χρονιες στην Ευρωπη στην ιστορια της ειναι διασκεδαστικο

Η Σαλτσμπουργκ ειναι στο 23. Δεν ειναι κακο να μαθαινεις ειπαμε.

https://kassiesa.net/uefa/data/method5/trank2021.html

Ο Σαββιδης οταν μιλησε για τοπ20 αυτο εννοουσε κι οχι το τοπ20 απο καταβολης ποδοσφαιρου που πρεπει να παρεις 50 πρωταθληματα σερι. Ακομα κι αν γινοταν δεν θα ζουσε σχεδον κανεις απο μας για να το δει
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Ο Μιτριτσα είναι σαν να λέμε Stoch reloaded. Μακάρι να βγει καλύτερος.
O σλοβάκος, πέρα από μερικές εντυπωσιακές ντρίμπλες και σουτ, δεν προσέφερε και τόσα πολλά, όχι τόσα όσα ελπίζαμε δηλαδή. Στα περισσότερα ματς ήταν σαν εξαφανισμένος.
Αν δεν έχουμε καλούς παίκτες να μπαίνουν στο κουτί από το κέντρο όταν σεντράρει το εξτρεμ, όποιον και να φέρουμε κάπως έτσι θα είναι.
Αν ο Λουτσέσκου του δώσει ρόλο αντίστοιχο με Αντρίγια, Καντούρι, Λημνιό, Τζάλμα κλπ δηλαδή να δίνει βοήθειες στο μπακ στην άμυνα και να γυρίζει κ να συγκλίνει στο κέντρο του γηπέδου στην ανάπτυξη, θα δούμε κατά πόσο θα μπορέσει να προσαρμοστεί κ να αποδώσει αυτά που ελπίζουμε.
Σίγουρα παίρνουμε έναν παίκτη με "αξία" 7Μ στο πικ της καριέρας του, αλλά το MLS δεν ξέρω κατά πόσο είναι κριτήριο.
Χειρότερος από τον Ουάρντα και τον Λάμπρου εκτιμώ ότι δε θα είναι ... το θέμα είναι να προσαρμοστεί στο ρόλο που θα του δώσει ο προπονητής.
Μου αρέσει ότι σουτάρει καλά και αυτό είναι σημαντικό. Να έχεις 2-3 καλούς σουτέρ βοηθάει στο άνοιγμα των κλειστών αμυνων που αντιμετωπίζουμε στο 90% των αγώνων.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Κι άλλον Ζαμπά πήραμε μου φαίνεται. Τα έχει πει αυτά ο seaman εδώ και καιρό.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

anekfrastos έγραψε:Ο Μιτριτσα είναι σαν να λέμε Stoch reloaded. Μακάρι να βγει καλύτερος.
O σλοβάκος, πέρα από μερικές εντυπωσιακές ντρίμπλες και σουτ, δεν προσέφερε και τόσα πολλά, όχι τόσα όσα ελπίζαμε δηλαδή. Στα περισσότερα ματς ήταν σαν εξαφανισμένος.
Αν δεν έχουμε καλούς παίκτες να μπαίνουν στο κουτί από το κέντρο όταν σεντράρει το εξτρεμ, όποιον και να φέρουμε κάπως έτσι θα είναι.
Αν ο Λουτσέσκου του δώσει ρόλο αντίστοιχο με Αντρίγια, Καντούρι, Λημνιό, Τζάλμα κλπ δηλαδή να δίνει βοήθειες στο μπακ στην άμυνα και να γυρίζει κ να συγκλίνει στο κέντρο του γηπέδου στην ανάπτυξη, θα δούμε κατά πόσο θα μπορέσει να προσαρμοστεί κ να αποδώσει αυτά που ελπίζουμε.
Σίγουρα παίρνουμε έναν παίκτη με "αξία" 7Μ στο πικ της καριέρας του, αλλά το MLS δεν ξέρω κατά πόσο είναι κριτήριο.
Χειρότερος από τον Ουάρντα και τον Λάμπρου εκτιμώ ότι δε θα είναι ... το θέμα είναι να προσαρμοστεί στο ρόλο που θα του δώσει ο προπονητής.
Μου αρέσει ότι σουτάρει καλά και αυτό είναι σημαντικό. Να έχεις 2-3 καλούς σουτέρ βοηθάει στο άνοιγμα των κλειστών αμυνων που αντιμετωπίζουμε στο 90% των αγώνων.

Ο Στοχ την πρώτη του χρονιά, ως δανεικός, αν δεν κάνω μεγάλο λάθος, έβαλε 12 γκολ,ας βάλει και ο Μιτριτσα τόσα και όλα καλά.

Γράψε λάθος 7 έβαλε. :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 26 Αύγ 2021, 12:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Η μεγάλη διαφορά του Ρουμάνου με τον στόχο είναι η κίνηση του Ρουμάνου χωρίς την μπάλα και οι θέσεις στην περιοχή ως κρυφός επιθετικός
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Εμμέσως πλην σαφώς το αρθρο του σδνα λέει πως θα πάρουμε και Giovinco???

https://www.paokmania.gr/stiles/mme/195 ... o-ki-egine

:o :o :o
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

obanebane έγραψε:
anekfrastos έγραψε:Ο Μιτριτσα είναι σαν να λέμε Stoch reloaded. Μακάρι να βγει καλύτερος.
Ειχε ξεκινησει εντυπωσιακα, μετα εκανε μεγαλη κοιλια και εκλεισε τη σεζον με καλες εμφανισεις.

Ο Στοχ την πρώτη του χρονιά, ως δανεικός, αν δεν κάνω μεγάλο λάθος, έβαλε 12 γκολ,ας βάλει και ο Μιτριτσα τόσα και όλα καλά.

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

obanebane έγραψε: Ο Στοχ την πρώτη του χρονιά, ως δανεικός, αν δεν κάνω μεγάλο λάθος, έβαλε 12 γκολ,ας βάλει και ο Μιτριτσα τόσα και όλα καλά.
Αν ο Μίτριτσα βάλει γκολ σαν αυτό που έβαλε ο Στοχ στον ΠΑΣ (1-1) τον θέλω σαν τρελός.

[youtube]MYMCA3pAVsM[/youtube]
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Guitarman έγραψε:Εμμέσως πλην σαφώς το αρθρο του σδνα λέει πως θα πάρουμε και Giovinco???

Και εγω αυτο καταλαβα..
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τωρα ειδα στο τρανσφερμαρκτ τιμη 7 μυρια.
κ η υποδοχη θυμιζει μπερτραν ρομπερ.
τα αξιωματα μου θελουν επικαιροποιηση.
ελεγα πως απο 7μ κ πανω βλεπεις τετοια :opaokara:
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Jack_riper έγραψε:
Guitarman έγραψε:Εμμέσως πλην σαφώς το αρθρο του σδνα λέει πως θα πάρουμε και Giovinco???

Και εγω αυτο καταλαβα..
Εγώ πιστεύω ότι αν περάσουμε θα πάμε για κάτι πολύ δυνατό στην θέση 10 ....Όχι ότι ο Τζιοβινκο με χαλάει μια χαρά παιχταρας είναι...απλά κάτι σε καλύτερη ηλικία πιστεύω θα κυνηγήσουμε
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

obanebane έγραψε:

Το βασικό θέμα για μένα δεν είναι τόσο ο αριθμός των γκολ.
Είναι αυτό που έγραψα, ότι στα περισσότερα ματς έμοιαζε εξαφανισμένος.
Δε μάρκαρε, δε γυρνούσε για να συμμετάσχει στο παιχνίδι, δεν ήταν αρκετά δυνατός για να υποδεχθεί υπό πίεση τη μπάλα και να την ξαναδώσει κλπ.
Από τέτοιους παίκτες, που έχουν το "χάρισμα" της ντρίμπλας και της διείσδυσης, εμείς οι οπαδοί περιμένουμε να κάνουν μαγικά και να καθαρίζουν τα ματς. Δε γίνεται όμως έτσι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο Εμπαπέ ας πούμε στο Γιούρο ήταν εξαφανισμένος. Ο Νειμάρ στη Βραζιλία έχει κάνει τουρνουά που έμοιαζε παίκτης της σειράς, ο Μέσι τα ίδια κλπ. Πρέπει και αυτοί να πάψουν να νοιώθουν αυτήν την πίεση, είτε από τους οπαδούς είτε από τον εαυτό τους, και να δέχονται το ρόλο του ρολίστα/στρατιώτη για 85 λεπτά και τα υπόλοιπα 5 να κάνουν τα "μαγικά τους", όποτε βρουν την ευκαιρία. Τότε και η ομάδα παίζει με 11 και αυτοί θα είναι πιο αποτελεσματικοί.

Ο Στοχ όταν έπαιρνε τη μπάλα στο φυσικό του χώρο, ενώ κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε ήδη να έχει αποφασίσει τι θα κάνει, πριν καλά καλά την ακουμπήσει, αυτός την κρατούσε 5" προσπαθώντας να δει αν μπορεί να περάσει τον παίκτη του. Ε αυτά τα 5" είναι κρίσιμα γιατί έρχονται άλλοι 3 αντίπαλοι στην ίδια πλευρά και καληνύχτα. Ή φεύγεις με τη μία (αν κρίνεις ότι μπορείς) ή τη δίνεις με τη μία, έστω και πίσω, δεν είναι ντροπή.

Αν έχει το χαρακτήρα και το μυαλό να βάλει αυτά τα στοιχεία στο παιχνίδι του (δεν ξέρω αν ήδη τα έχει), τότε νομίζω ότι θα είναι μια εξαιρετική μεταγραφή σε πολλά επίπεδα.
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Αν περασεις ορμας Ντιναμο που εμεινε εκτος ΤΛ και τσιμπας Λοβρο Μαγιερ. Αν θες και εξτρεμ με γκολ εχει Ορσιτς.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

αμυντικα παντως ο Τζολης ειχε αρκετα περισσοτερες μονομαχιες και επιτυχημενες αμυντικες ενεργειες απο τον Μιτριτα, με οτι αυτο συνεπαγεται :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”